Keresés

Részletes keresés

konczbakter Creative Commons License 3 órája 0 0 28746

Most komolyan inkább ahelyett, hogy érdemben válaszoltál volna visszakerested egy januári írásomat. Gratulálok. A lényeget meg így se sikerült megértened. Mi változott a szemléleletem áruld el kérlek. Az, hogy már akkor is megmondtam nem a teljes cigánysággal van a gond, mint ahogy ti próbáljátok beállítani? Az, hogy pont leírtam mi a mélyebb gyökere a problémáknak? Hogy van egy réteg, aki mások nyomorba döntésével tartja fent a jó életszínvonalát? Már ennyibe belebuktatok, akkor miként akarnátok bármilyen problémát megoldani?

Ahhoz meg megint gratulálni tudok, hogyha nem érted miért ragadtam csak ki egy részletet a mondatodból.

Előzmény: omega2019 (28741)
bubisviz Creative Commons License 15 órája 0 0 28745

A Facebook-ról gyűjtöttük össze a Mi Hazánk ellen tüntetők cenzúrázatlan, megdöbbentő "véleményét"https://www.facebook.com/mihazank/videos/458318788308024/?epa=SEARCH_BOX

 

Nyugalom ezek mind integrálódtak beilleszkedtek!Ja és szavaznak is! Arra aki szebben bánik velük!

 

Előzmény: konczbakter (28737)
háp...háp... Creative Commons License 28 órája 0 0 28744
 • Meglepetés Hollandiában: Frans Timmermans pártja nyerhette az EP-választást                                            Orbán Viktor csodálója csúfosan leszerepelt.                                                                                              https://hvg.hu/vilag/20190523_Meglepetes_Hollandiaban_Frans_Timmermans_partja_nyerhette_az_EPvalasztast                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                        jason voorhees  9 órája

  O1G-nek fordítva fog elsülni ez az EP választás. Azt hitte a fasiszták úgy megerősödnek, hogy velük fogja irányítani az EU-t, de legalább is zsarolni tudják majd, meg minden döntést Moszkva érdeke szerint fognak kivitelezni. Aztán az EU-ban ő lett a mumus, a rossz példa, az elkerülendő rossz, amilyen senki nem akar lenni.

  Szerintem O1G úgy össze fog zsugorodni a választás után, hogy ki se fog látszani a trottyos gatyájából. Vissza fogja sírni a Néppártos időket, amikor még meg volt az esélye, hogy elfogadja a demokratikus értékeiket. De nem tette! Azt mondta, hogy a Néppárt vagy olyan lesz mint ő, Sorosozó és migránsozó, vagy otthagyja őket.

  Szerintem az összement érdekérvényesítésével már egyáltalán nem fog kelleni a Néppártnak.
  Hiába csalja el itthon ezt a választást is, félve a fair versenytől, a kisajátított éves kampányolásával meg kisajátított plakátjaival, szemben az ellenzék kapott 5 percet a közmédiában kampányra, meg 1/10-ed plakáthelyet sem kaptak a kormány-Fidesz hirdetések mellett.

  Így kell egy ilyen lehetőséget elkúrni az ország életében, amilyet ő kapott az EU-tól támogatásban, pénzben segítségben. Semmit sem tudott kihozni belőle, csak a szaros pereputtyát pumpálta föl az ellopott 100 Oszkar Kovacs  jason voorhees  9 órája

 • Sajnos mi vesztettük el azemúttnyóccévben (ahogy mondták a szocikra) a felzárkózás lehetőségét.
  Ennyi EU támogatás, a 3000 milliárd nyugdíjvagyon, a 40-nél több új adó, és a régiek emelése az ország felépülése

  helyett mentek a kukába,
  az orbán által megálmodott fidesz oligarcha burzsoázia kiépítésére.
  Ráadásul a nagy részét külföldön parkoltatják, ami semmi hasznot nem hoz itthon.

 • jason voorhees  Oszkar Kovacs  9 órája

  Ez a választás mérföldkő lesz a fidesznek, most buknak de nagyot. Azt remélték, hogy az orosz szektoros nácik megerősödnek és blokkolhatják az EU-t, de ez pont fordítva lesz. Ők a rossz akik ellen szavaznak a valós információktól NEM eltiltott EU polgárok.

 •  
Lódomb Creative Commons License 1 napja 0 0 28743

Íté­let szü­le­tett a cel­la­tár­su­kat ha­lálra kínzó cigány bűnözők ügyé­ben

 

Em­ber­ölés­ben ta­lál­ták bű­nös­nek mind­há­rom cigány rabot, akik csics­káz­tat­ták, kí­noz­ták rab­tár­su­kat, aki be­le­halt a kín­zá­sokba.

 

Ahogy beszámoltunk róla, halálra kínozta cellatársukat három cigány rab a szombathelyi börtönben. A betöréses lopásért jogerős büntetését töltő három cigány férfit cellatársa verte, megalázta és csicskáztatta. Az ügyész életfogytiglani büntetést kért rájuk, amit csütörtökön dr. Rácz József bíró ítéletben is kihirdetett.

Mindhárom vádlott életfogytiglani büntetést kapott, az elsőrendű vádlott legkorábban 33 év múlva szabadulhat, a másodrendű vádlott 30 év, a harmadrendű vádlott pedig legkorábban 27 év múlva szabadulhat – számolt be a 112Press.


Mindhármukat 10 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától és több mint 6 millió forint bűnügyi költséget is meg kell fizetniük.

 

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=126087

Előzmény: konczbakter (28737)
kinf Creative Commons License 1 napja 0 0 28742

Az általad belinkelt videót készítő  roma ember két műszakban dolgozik a Bosh gyarban Miskolcon. 

Előzmény: omega2019 (28741)
omega2019 Creative Commons License 1 napja 0 1 28741

konczbakter 2019.01.29

 

"Lesz majd roma klub és társai mikor a putnoki romák jelentős része nem üldöz el dirket mindenkit, aki segíteni akarna a szegénységben élő romákon.

Ez itt a gond, amit senki nem mert megemlíteni a kommenteket visszaolvasva. Nem, nem mindegyik romával van gond Putnokon. Vannak olyanok akik rendesen be tudtak illeszkedni.

Viszont van egy réteg, aki nem csak nem akar, de más romákat se nagyon akarja hagyni, hogy beilleszkedjen a társadalomba. Szószerint kiutálják azokat, akik hajlandóak elmenni dolgozni, mert az milyen szégyen már. Rendszerint el is hordják őket mindenféle hülyéknek.

Cserdi polgármestere miként oldotta meg ezt a problémát? Jelentősen visszavette ennek a rétegnek a hatalmát az ottani romák között. Például ott volt a köcsög mentesítő programja. Miről szólt ez a program? Fogta, bevitte a börtönbe a problémás roma fiatalokat, hogy megmutassa valójában milyen is a börtön élet és meghívtak pár rabot, hogy elbeszélgessenek velük. Amikor a rabok szembesítették velük milyen a valódi börtön élet, akkor jöttek rá, hogy totál átverték őket, máris gyökeresen kifordultak magukból és azóta nincs gond velük.

Persze ott támadta ez a réteg a cserdi polgármestert ahol tudta, megpróbálták mindenfélével lejáratni, csak azért, hogy a megvezetett romák ne akarjanak megváltozni, mert akkor oda a jólétjük, mert sajnos ott is az a réteg a megvezetett romákból élt meg.

Putnokon amíg nem tesznek valamit ezzel a réteggel addig el lehet felejteni, hogy ide bárkit hívjanak vagy bármilyen kezdeményezés legyen, mert ez a réteg ahogy eddig is tette, úgy továbbra is ott fúrja meg ahol tudja."

Egy pár hónap alatt igen sokat változott a szemlélet.....

 

 

A mondat így teljes,ne ragadd ki a szövegkörnyezetéből!" A mindenkori kormányok tehetnek erről és azok akik mindig a szőnyeg alá seprik a problémákat, lerendezve nacizással és rasszistázással."

 Ui: a Cserdi polgármestert láziék rasszistának tartják!

Előzmény: konczbakter (28737)
multimilliárdosok Creative Commons License 2 napja 0 1 28740

Miért csodálkoztok? Orbán felépítette ( összelopta?) az új nemzeti fidesz burzsoáziát, hatalmát pénzzel bebetonozta, a környező országokban felvásárolta a szavazatokat,miközben az anyaországban minden fontos intézmény lepusztul, ami állami feladat lenne (egészségügy, oktatás stb)A hidat a munka világába ellopták ez tény, közben hárommillió ember a létminimum alatt él, még a minimálbér is ezalatt van, sokan ennek feléből élnek.Megmondta Pintér Sándor ha nő a szegénység nő a bűnözés ez történik akármit kiabáljanak most.Mindenki úgy védi meg magát ahogy tudja.                                                                                                                      " Háborúban az ember védekezik. Küzd a túlélésért, le akarja győzni, de legalább el akarja űzni az ellenséget, hogy békében élhessen. Olyankor nem számít más, senki nem azt nézi, hogy a csapatok főparancsnoka milyen autóval jár, mennyi pénzt rak zsebre a környezete, mikor hazudik kicsoda és mekkorát. Eltolódnak, áthelyeződnek a prioritások, más lesz az értékrend. Szőnyegbombázás idején senki nem foglalkozik azzal, hogy miért nincs színvonalasabb oktatás vagy egészségügyi ellátás, hiszen olyankor annak is örül, hogy legalább van valamilyen. Ilyen túlfeszített helyzetben az a király, aki rá tud mutatni az ellenségre és megmondja, pontosan mit kell tenniük a közkatonáknak a győzelem érdekében."                                                                                                        Márpedig itt csapataink 9 éve harcban állnak ha béke lenne kipukkadna a lufi és kiderülne hogy a király meztelen.  „Éberség, elvtársak!” „Az ellenség nem alszik.” Ismerős nem?                      

örökvilágosság Creative Commons License 2 napja 0 0 28739
Előzmény: örökvilágosság (28738)
örökvilágosság Creative Commons License 2 napja 0 1 28738

"Majd ha az öreg vérkomcsik kihalnak" akkor jönnek helyettük az öreg fideszkomcsik.                                                                                                                                                                                                      " Csak tudnám, hogy akkor miért kommunistáznak és átkozzák a fényességes vezér színrelépése előtti időszakot a drága fideszes bálványimádók, ha körülbelül ugyanannyian vannak közöttük, akik szerint Kádár idejében volt a legjobb (35%), mint akik szerint a 2010-es fülkeforr utáni NER-ben (37%). Elmegyógyintézet ez, mondom." https://kolozsvaros.com/rovidek/puszi-nincs/     " hogy a Szulejmánt betiltja a Fidesz." https://abcug.hu/a-magyar-felsoosztalynak-egyre-jobban-tetszene-egy-diktatura/                           

Előzmény: konczbakter (28737)
konczbakter Creative Commons License 2 napja 0 1 28737

,,akik mindig a szőnyeg alá seprik a problémákat, lerendezve nacizással és rasszistázással"

 

Ti ugyanezt teszitek a cigányozással. Nem, kicsit se különb, amit tesztek. Ti annyival próbáljátok lerendezni a dolgokat, hogy rá fogtok mindent a cigányságra, mintha a jelenlegi állapotok, csak miattuk lenne köszönhető. Tudod miért alakultak ki a jelenlegi állapotok? A közöny miatt. Az emberek inkább mindent kussba eltűrnek, semmiért nem mernek szólni. Nem, ez nem balkáni mentalitás, ez magyar mentalitás. Nem számít más, csak menjen a kedvenc sorozatok a tvben. Nem számít, hogy ellopják nagyban a pénzét, ott szívatják a törvényekkel ahol tudják, az nem számít. Ezért van az, hogy nem az ilyen Toroczkai meg Novák féle pénzlenyúlókat kell támogatni (akik ugyanúgy tojnak a problémákra, csak az ingyen szavazatokért cigányoznak ők is most), hanem elkezdeni a fejekbe rendet rakni.

Nézz szét a környéken, kisebb balhéknál már kormányt döntenek. Itthon mikor akartak csak elkezdeni kormány döntést szervezni? Mikor felrepült a kamu hír, hogy a Szulejmánt betiltja a Fidesz. 

 

Előzmény: omega2019 (28732)
kinf Creative Commons License 2 napja 0 0 28736

oké az indulatot értem, Megoldás?

bubisviz Creative Commons License 2 napja 0 1 28735

Egyéb kategóriába sorolták a nemi erőszakot és a gyilkosságot, lemondott a holland államtitkár

 

"Lemondott Mark Harbers holland migrációs államtitkár, miután kiderült, hogy a menedékkérők által elkövetett bűncselekményekről szóló 2018-as jelentésben csak "egyéb" megjelöléssel látták el a szexuális támadásokat, a gyilkosságokat és a gyilkossági kísérleteket.

Az Igazságügyi és Biztonsági Minisztérium 2018-as jelentése 4600, bevándorlók által elkövetett bűncselekményről számolt be. Ezek közül a legtöbb eset (2030) bolti lopás és zsebtolvajlás (250 eset) volt, ezután következtek a kisebb visszaélések, fenyegetések, a rongálások stb. 

A súlyos  szexuális bűncselekmények, testi sértések, gyilkosságok vagy gyilkossági kísérletek nem szerepeltek külön a statisztikában, ezeket ezer másik esettel együtt a dokumentum összefoglalóan az "egyéb" kategóriába sorolta. A holland statisztikák szerint 2018-ban bevándorlókat 31 esetben gyanúsítottak meg emberöléssel és emberölés kísérletével, 47 alkalommal testi sértéssel, 4 esetben szexuális erőszakkal és 51 alkalommal szexuális kényszerítéssel.

Bírálói azt vetették Harbers szemére, hogy így próbálta meg elterelni a figyelmet a jelentésben foglaltakról. A holland parlament alsóházának a jelentésről folytatott kedd esti vitáján az államtitkár elismerte, hogy noha nem volt szándékos, a jelentés részleteit illetően nem adott megfelelő tájékoztatást a kormány tagjainak. Harbers a vitán bejelentette, felajánlja lemondását Vilmos Sándor holland királynak.

Mark Rutte miniszterelnök és a kormányzó jobboldali liberális Néppárt a Szabadságért és a Demokráciáért (VVD) párt elnöke a vita után azt mondta: tiszteletben tartja Harbers döntését, de sajnálja, hogy "a kabinetnek búcsút kell vennie egy ilyen tehetséges és elkötelezett liberálistól".

https://index.hu/kulfold/2019/05/22/hollandia_mark_harbers_migracio_allamtitkar_jelentes_buncselekmeny_bevandorlok_gyilkossag_szexualis_eroszak/

 

Az ártatlan lakosságra szabadították ezek némi apróért no meg persze szavazatokért !Ismerős a szitu?Magyarországon is tiltott a c bűnözés rendőrségi szakkifejezés.Pedig van fiatalkorú bűnözés is mégsem veszi magára minden fiatal!

Előzmény: normális közélet (28730)
bubisviz Creative Commons License 2 napja 0 1 28734

Tegyük fel a kezünket kussoljunk fizessük az adót dolgozzunk. Várjuk csendben otthon amíg agyonver valaki minket pár ezer forintért.Ezt szeretnék!

Előzmény: Lódomb (28731)
Lódomb Creative Commons License 2 napja 0 0 28733

Így igaz!

Előzmény: omega2019 (28732)
omega2019 Creative Commons License 2 napja 0 1 28732

Egy emberélet is sok mindkét oldalról! A mindenkori kormányok tehetnek erről és azok akik mindig a szőnyeg alá seprik a problémákat, lerendezve nacizással és rasszistázással.Keményebb  törvények kellenek!Az országot lakhatatlanná teszik. Ez a szélsőséges eszme, nem az ami nyíltan rávilágít a problémára!Ezt önvédelmi reakciónak hívják!A kardozókat, késelőket, lincselőket,őregezőket,hogy tartják kordában?Elárulom sehogy! Ez valós probléma nem az ordas eszme! Ezt kézzel lehet tapintani, nap mint nap érezni lehet a bőrünkön!Ideje lenne felébredni!

Előzmény: Lódomb (28731)
Lódomb Creative Commons License 2 napja 0 0 28731

A Gyurcsány-rezsim főrendőre a Bencze József 2009-ben elismerte, hogy cigány bűnözők 1300 (!) magyart gyilkoltak meg, és azoknak a gyilkosságoknak az aktáit megvizsgálták, hogy esetleg valamelyik sértett hozzátartozója kezdte el bosszúból sorozat gyilkolni a cigányokat:

 

http://www.origo.hu/itthon/...

 

2009. 08. 05. 17:58
Bencze József közölte: a nyomozás során 1300 olyan ügyet is megvizsgálnak, amelyben korábban romák követtek el bűncselekményt, a rendőrség ezekben az ügyekben a "bosszúvonalat" ellenőrzi. Az NNI szerint ugyanis az 1300 ügyben indokolt megvizsgálni, hogy a sértettekben van-e olyan bosszúvágy, amely ilyen bűncselekmény-sorozatot elindíthatna. A főkapitány hangsúlyozta: a rendőrség nem tartja nyilván, hogy ki roma és ki nem roma, de ez - mint fogalmazott - kiderül a büntetőügy anyagából.

 

normális közélet Creative Commons License 2 napja 0 0 28730

Lehet hogy most újat mondok, de a nap sem azért kell fel mert a kakas kukorékol!

Attól az amit a Mi Hazánk képvisel az nem azért vállalhatatlan, mert egy putnoki roma vezető azt mondja!

Hanem azért mert az. Mert ezek az eszmék mindig bajt hoztak előbb-utóbb mindenkire! Mert amit ma olyan örömmel üdvözölsz, azt, hogy tartod majd kordában. 

Mert ezt gondolja minden szélsőséges, hogy az Ö eszme rendszere a kivétel! Csak az a gond, hogy kivétel nélkül  tragédia a vége! 

Egy kis történelmi analógia: Kommunisták-kulákok  nácik -rendszer ellenesek, hungaristák-pesti értelmiség, szerbek egy hazába- Sebrenyica.   stb csak egy példát mond amikor a társadalmi ítélkezés vezetett valahova és annak nem vérfürdő lett a vége!

És a 10 éve pont a mai helyszínről indult roma gyilkosságok???  Ki mondja majd meg hol a határ? mert valahogy akkor sem működött!

Előzmény: omega2019 (28729)
omega2019 Creative Commons License 2 napja 0 1 28729

 

Az alábbi videócskában hallható egy követelés:

https://www.facebook.com/attila.b.lazi/videos/2156295797800792/?epa=SEARCH_BOX

 

 

És láss csodát!!

" Rubicon" azaz határvonal!
Van a közéletben világos határvonal, amit ki kell jelölni. Ez soha nem lehet népszerűség vagy megfontolás kérdése. Egy európai országban azaz nálunk, semmilyen keresni valója az ordas eszméket hirdető Mi Hazánk Mozgalomnak!!! Putnokon meg soha! semmilyen körülmények között! Ezért a PRSZ ha választáson bizalmat kap minden eszközzel távol fogja tartani az ilyen "eszméket" hirdető szervezeteket! Az pedig elgondolkodtató, hogy ma kik és milyen céllal pénzelnek ilyen szervezeteket! Na itt kellene a kormánypártoknak lépni! és az alkotmányban rögzíteni, hogy ilyen szervezetek létre se jöhessenek!"

 

Ui:ki mozgatja a szálakat?

Aki kiáll a sorból megy a levesbe?

 

Előzmény: normális közélet (28728)
normális közélet Creative Commons License 3 napja 0 0 28728

Amúgy mi ezen a meglepő!

A szálakat Putyin mozgatja! Salvini, Le pen, Orbán, Christian Strache  mindenkiről van egy ilyen videója az FSZB-nek, most csak példát statuáltak, aki ki áll a sorból megy a levesbe! 

Előzmény: húsoskondér (28727)
húsoskondér Creative Commons License 3 napja 0 0 28727

Akkor ők most a fidesz propaganda szerint a mi migránsaink?                                                                          Mert ha jól emlékszem de utána lehet keresni, karavánokban jelentek meg vándorolva az országban.Se személyeket igazoló irat, se semmiféle papír, számbavétel nélkül.Letelepítésük, helyhez kötésük, úgy mond "erőszakos úton" törvényi ráhatással történt az akkor hivatalos közegek, a csendőrség által.Vagy nem így történt? Remélem ez még nem rasszizmus?                                                                                                                                                                                                                                                                              "Kormányválságba sodorta Ausztriát az elmúlt évek legnagyobb politikai botránya, amely az ország alkancellárjáról kiszivárgott, Ibizán készült videó miatt robbant ki. A felvételen Heinz-Christian Strache állami megrendeléseket ajánl egy magát egy orosz milliárdos rokonának kiadó nőnek, ha az segít neki olyan médiatámogatást kiépíteni Ausztriában, mint „amilyen Orbánnak van Magyarországon”.                                                                                                                                                                                                                                                       "a nyugat-európai társadalmak számára, amelyek nem a magyar valóságban élnek, a Strache-botránnyal lett igazán világos, milyen logikai modell szerint működnek a szélsőjobboldali pártok. Ez a sztori egy nyugat-európai politikus szájából mutatja be plasztikusan, hogy mit jelent az orbáni modell."                                                         A két jó barát.                                                                                                                                          " Strache szavai csak erősítették azt a képet, amelyről a Corporate Europe Observatory nevű kutatóintézet írt: miközben a szélsőjobboldali pártok vezetői azt állítják, az emberek oldalán állnak, elnyomó törvényeket hoznak, sötét pártfinanszírozási ügyeik és korrupciós botrányaik vannak, nem beszélve arról, hogy személyesen is gazdagodnak. Nem véletlen, hogy mindenki próbálja burokban tartani az ügyet."                                                  "és Orbán Viktor magyar miniszerelnök is, aki nem is olyan régen még szívélyesen fogadtaStrachét a Karmelita kolostorban, majd arról nyilatkozott, hogy az osztrák modellt – a mérsékelt és a szélsőjobb összefogását – ajánlja Európának."                                                                                                                                                      "Itthon Orbánnak nem esik bántódása, a kormányoldali média aktív közreműködésével megúszhatja annyival, hogy ez "osztrák belügy", üzleti ügyekkel nem foglalkozik, illetve "osztrák barátainknál soron kívüli vadászidényt hirdettek".   " Ez az egész botrány leírta azt, ami nekünk a valóság, ráadásul követendő példaként"                         https://hvg.hu/vilag/20190521_Orban_Strache_Salvini                                                                                                                                                                                                                                                            Kiborult a bili nem érnek rá foglalkozni ilyen piti késelősös , meg piti betörés, lopásos közbiztonságos ügyekkel, őket a lezárt várban, a védett Cinege utcában a szolgálati verdákban testőrök hadával ez nem zavarja, barom jobbágyok minek járnak gyalog.A keresztény európát védik most a bevándorlóktól, meg a határokat, mert elakarják venni.De ugye nem ők szüntették meg a kötelező sorkatonaságot meg határőrséget, ezzel együtt a határok kinyitását átjárhatóságát bele egyezve a külső schengeni határokba? Nem ezt nem ők írták alá, az uniós csatlakozáskor csak 45 csatlakozási fejezetet , igen ez az ember ott fent. Ráadásul olvasatlanul mert angolul volt, de megszavazta a belépést az akkori parlament.Kell nekik az uniós pénz a suska, hogy legyen miből lopni.A többi csak rizsa.          

konczbakter Creative Commons License 3 napja 0 0 28726

,,Ha volnál szíves a magyarok lopási cselekedeteiről tudósítani és nem elküldeni a környező településekre informálódni"

 

Előtted linkeltem be.

 

,,Ha volnál szíves a magyarok lopási cselekedeteiről tudósítani és nem elküldeni a környező településekre informálódni"

Szerinted akkor, ha 10 elkövetőből 6 cigány, akkor a maradék 4 magyar az nem is számít. Ez a gond. Lehet cigányozni, de nem old meg semmit, mert mi "magyarok" se vagyunk különbek.

 

,,Ez nem cigányozás"

De, ez csak fölösleges cigányozás, mikor úgy próbáljátok beállítani, mintha cigányokkal lenne csak pusztán a baj.

 

,,Lehet, hogy most rasszista vagyok a szemedben"

Nem rasszista vagy a szememben, hanem olyan személy, aki próbálja elterelni a valós problémáról a figyelmet és minden problémát egyetlen egy népcsoportra fogni, mintha az egész népcsoport olyan lenne. Ez itt a gond, ennyivel a szőnye alá söpörjük a valós problémákat. Putnoki cigányság bizonyos rétege is tudod miért olyan, amilyen? Pont ezért, mert le van tudva egy adag cigányozással a probléma. Nem is az, hogy megvizsgálnánk az egészet és kijelentenénk a problémát, miszerint van egy szűk réteg, aki, ha kell erőszakkal is, de nem engedi felzárkózni őket, mert ők a szegénységből csináltak üzletet.

 

,,Légy szíves írjál már csak egy magyar "öregezőről""

Minek mikor linkeltem neked fentebb egyet? Az egész pont arról szól, hogy az ötletgazda magyar srác barátnője megszerezte a munkahelyéről a listát, amin rajta van melyik idősebb emberek élnek egyedül, akikhez aztán betörhetnek.

 

Ez itt a gond, hogy ahogy írtam az egész problémát sokan próbálják egy cigányozással lezavarni, miszerint, hogy csak a cigányok lehetnek ilyenek. De a probléma mélyebb gyökereire nem ásnak le, hogy megvizsgálják miért alakult ki a mostani helyzet. Közel se olyan egyszerű megoldani a problémát, mint sokan hiszik. Itt nem lesz pusztán annyitól rend, hogy például a Mi Hazánk hatalomra kerülne, stb. 

Előzmény: Lódomb (28725)
Lódomb Creative Commons License 3 napja 0 0 28725

"Megint a burkolt cigányozás.......Rablásokkal, lopásokkal is fölösleges jönnöd, ugyanolyan számban követik el ezek ezeket a bűncselekményeket a magyarok is a környéken."......(konczbakter)

 

Súlyos tévedésben vagy.Nincs itt semmiféle burkolt cigányozás.Ezek tények amelyek naponta jelennek meg.Ha volnál szíves a magyarok lopási cselekedeteiről tudósítani és nem elküldeni a környező településekre informálódni.Ha lennél szíves ellátogatni Sátoraljaújhelyre és bekukkantani a börtönbe,hogy milyen az arány az elítéltek között aztán beszélgethetünk.Ez nem cigányozás.Ezek tények.Lehet, hogy most rasszista vagyok a szemedben-de a tény az tény,és azzal nehéz vitatkozni. Légy szíves írjál már csak egy magyar "öregezőről",amikor magyar kirabol, cigány nyugdíjas házaspárt! 

Előzmény: konczbakter (28724)
konczbakter Creative Commons License 3 napja 0 0 28724

Megint a burkolt cigányozás. Nagyon naiv vagy, hogyha azt hiszed ebben az országban csak a cigányság egyes rétege képes ilyesmire.

 

https://hvg.hu/itthon/20140131_Megoltek_egy_82_eves_asszonyt_Ozdon

 

https://24.hu/kozelet/2014/02/19/fiatalok-vertek-halalra-a-82-eves-ozdi-asszonyt/

 

Ezekenél tudod mennyi az elkövetők között a cigányok száma? 1. Mielőtt bármit elkezdenél írni megsúgom nem az ő ötlete volt az egész, ő van egyedül szabadlábon, nem is ő késelt.

A többi az mind biza magyarok voltak. Az ötletgazda fiú elől az apja már hónapokkal ezelőtt elköltözött, mert félt, hogy a saját fia meg fogja ölni.

Úgyhogy ne próbáljuk már úgy beállítani, mint ahogy te akarod, hogy a cigányság követne csak el ilyeneket.

Rablásokkal, lopásokkal is fölösleges jönnöd, ugyanolyan számban követik el ezek ezeket a bűncselekményeket a magyarok is a környéken. Csak menj beszélgetni a környező településekre a lopási bűncselekményekről, ugyanúgy magyarok is járnak lopni. 

Előzmény: omega2019 (28723)
omega2019 Creative Commons License 3 napja 0 0 28723

"Karddal támadt a nemkívánatos vőjelöltre a benzinkúton

 

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 51 éves és egy 24 éves férfi ellen maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és rongálás vétsége miatt.

A vádlottak közül – akik egymás hozzátartozói – az apa ellenezte a lánya szerelmi viszonyát, és meg akarta akadályozni, hogy a férfi a lányát külföldre vigye.

2016 november hónap közepén a két vádlott karddal és vascsővel felfegyverkezve megjelentek a Hernádkak településen lévő benzinkúton, ahol a lány barátja az általa vezetett gépjárműben tartózkodott, és az autóban vele volt még egy férfi és annak barátnője, valamint a vádlott lánya.

Ütni kezdték az autót

A vádlottak hangosan szitkozódva az autóhoz mentek, és közülük a lány apja a nála lévő karddal rácsapott a bal első ajtó ablakára, amely kitört. A másik vádlott a vascsővel az első szélvédőt ütötte. Az autóban ülő férfiak megijedtek, és először elfutottak, de mivel látták, hogy a vádlottak tovább ütlegelik az autó szélvédőjét és motorháztetejét, visszaszaladtak, hogy barátnőiket kimentsék a gépjárműből. A vádlott lányának barátja egy ablakmosó folyadékkal tele vödröt vett magához, és azzal a vádlottak irányába locsolt, de ekkor az apa már egy kést is elővett, és a vádlottak üldözőbe vették a már menekülni kényszerülő két férfit.

Amikor az apa és vádlott-társa utolérték a lánya barátját, a náluk lévő eszközökkel test szerte bántalmazták, aki a fejére mért egyik ütéstől a földre került. A segítségére siető férfit a másik vádlott egy vascsővel fejen ütötte, így ő is a földre került. Ezután a vádlottak felhagytak a további bántalmazással, és eltávoztak.

Maradandó sérülések

A sértettek közül az egyik 8 napon belül gyógyuló sérülésein túlmenően 8 napon túl gyógyuló, az arc területén kozmetikai eltérést eredményező maradandó fogyatékosságként értékelhető sérülést szenvedett, míg a másik sérülései 8 napon belül gyógyulóak voltak. A gépjárműben 193 109 Ft. összegű rongálási kár keletkezett.

Az ügyészség az egyik vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltást, míg a másikkal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott."

 

https://boon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/karddal-tamadt-a-nemkivanatos-vojeloltre-a-benzinkuton-3631298/?fbclid=IwAR3MUqrDZZWi8Xsr4vJUtpR4OApERoFfVjSo9x2aNFGVVi6kfX4tlzZau2Y

 

Ez csak hatványozódni fog, a szaporulattal karöltve.....

Előzmény: Lódomb (28722)
Lódomb Creative Commons License 3 napja 0 0 28722

Tegnap este elfogták a 16 éves taktaharkányi "fiút"!!!!!! Gondolom azt tudjátok, hogy kik járkálnak borotvával,késsel stb.

Előzmény: omega2019 (28721)
omega2019 Creative Commons License 3 napja 0 0 28721

 

"Segítsetek megtalálni azokat a szörnyetegeket, akik nem becsülik az emberéletet!
Akik késsel járnak köztünk - és nem félnek használni.
Akiket nem rettent vissza az állami igazságszolgáltatás intézménye.
Akik ellen a jelenlegi módszerekkel tehetetlenek vagyunk.
Akik nem kímélnek senkit.
Talán legközelebb a ti testvéreitek esnek áldozatul.
Segítsetek, hogy megismerje a világ, milyen a magyar közbiztonság!
Miskolc, Sétáló utca, 2019.05.18."

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2489134151096705&set=a.687287057948099&type=3&theater

 

https://www.baznyesz-miskolc.hu/news/tovabb-keresik-a-ferfiakat-akik-arcon-szurtak-egy-miskolci-fiatalt/

 

 https://444.hu/2019/05/21/megivott-egy-liter-palinkat-majd-egy-molotov-koktellal-es-egy-49-centis-machetevel-megindult-a-volt-elettarsa-haza-fele

 

 

 

"Nem tett beismerő vallomást a férfi, aki a vád szerint bántalmazta, majd megerőszakolta fiatalkorú ismerősét, majd őt az akarata ellenére reggelig fogva tartotta egy sátorban - közölte honlapján a Tatabányai Törvényszék. 

A vád szerint az elkövető a kiskorú sértett lánnyal együtt szeretett volna járni, azonban a sértett csupán barátként tekintett rá. A férfi 2018. április 18. napján az esti órákban a Bokodot és az Oroszlányt összekötő földúton a bokrok közé csalta a sértettet azzal az ürüggyel, hogy nézze meg, milyen leadni való rezet rejtett oda.

A vádlott a bokor alól kivett egy előzőleg oda készített húsklopfolót, ekkor a sértett neki hátat fordított, a helyszínről távozni készült, mire a férfi a húsklopfolóval nagy erővel, legalább három alkalommal a fején megütötte. A földre került sértettet fojtogatta, ököllel többször megütötte, majd akarata ellenére közösült vele.

 

A vádlott ezután sátrat állított fel a helyszínen, és bár a lány haza akart menni, nem engedte el, sőt még kétszer megerőszakolta. A sértettnek az őt ért bántalmazás következtében arccsonttörése, orrcsonttörése és testszerte több zúzódása és horzsolása keletkezett, továbbá a nyakát ért szorítás alkalmas volt reflexes szívmegállás, azaz halálos eredmény előidézésére is. A 2019. május 20-án megtartott előkészítő ülésen nem született ítélet az ügyben. A bíróság a tárgyalást 2019. július 1-jére napolta, amikor tanúk, illetve orvosszakértő meghallgatása, és talán ítélet is várható."

 

 

 

 

 

Megivott egy liter pálinkát, majd egy Molotov-koktéllal és egy 49 centis machetével megindult a volt élettársa háza felé

 

"Majd éjfél körül a palackkal és egy 49 cm pengehosszúságú machetével  bement a ház udvarára, kivágta a házaspár hálószobáján lévő szúnyoghálót, betörte az ablaküveget betörte, és égő kanóccal a benzines palackot bedobta a szobába, ami egyből kigyulladt. A házaspár ekkor a franciaágyon ült, míg a 3 éves gyermek nem sokkal korábban ment ki a szobából. Amikor az asszony észrevette a vádlottat, kiabálni kezdett, a családtagok pedig eloltották a tüzet. 

A házaspár egyik fia kiment az udvarra, ahol a vádlott a machetével megvágta a bal alkarját, valamint a hasán és a hóna alatt is megsebesítette. A férfi védekezésül egy tetőlécet vett magához, és kezdte verni a vádlottat, közben segítségért kiabált a testvérének, aki kiszaladt, de a vádlott őrá is rátámadt a machetével. Ekkor a kiérkező testvér is egy tetőlécet vett fel és ütni kezdte a vádlottat, majd a menekülésbe kezdett vádlottat mindkét férfit tovább verte."https://444.hu/2019/05/21/megivott-egy-liter-palinkat-majd-egy-molotov-koktellal-es-egy-49-centis-machetevel-megindult-a-volt-elettarsa-haza-fele

 

 

 

 

 

"Miskolc belváros. Herbál... Putnokról jöttek Miskolcra .... Az ülő személy egy lány ... 16 évesek. A középső fiatal ember elég erőszakosan reagált az ébresztésre. Mentősök láttán felpattant ment pár métert majd vissza le feküdt. Ismételt jelzésre már felcsapta a két kezét. Nem elég az itthoni szar már vidékről importba is érkezik ..."

 

 

 

 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2384064091652336&set=pcb.2384064218318990&type=3&theater

 

Mi van itt kérem!? Kinek kell ebben az országban félni?

Előzmény: Lódomb (28720)
Lódomb Creative Commons License 3 napja 0 0 28720

Gyerekek a hajdúhadházi gyilkosság mögött – „Egy ember életét kioltani vagy azt végignézni, semmiképp sem tartozik bele a normális viselkedésbe”

 

Hajdúhadház — Néhány kamasz próbált betörni a házába – ezt jelezte hangos ugatással Imre (†66) kutyája. Az idős férfi, hallva kedvence folyamatos ugatását, kiment a házból az udvarra, hogy megnézze, miért nem nyugszik az eb – vesztére. Imre többé nem tért vissza a házába.

 

A kertbe két maszkos alak mászott be a kerítésen keresztül, majd egy vascsővel leütötték a férfit, aki elterült az ütéstől. A fiatal galeri tagjai ezután a házba rontottak, ahol a férfi feleségét kezdték fenyegetni. 

Imre neje kerekesszékes. Úgy tudom, őt nem bántották a fiatalok, de nagyon megijedt és megviselték a történtek – árulta el egy, a neve elhallgatását kérő utcabeli, akitől úgy tudjuk, jól ismerik a környéken a balhés kamaszokat, akik közül többnek meggyűlt már a baja az igazságszolgáltatással.

 

A bűnbanda tagjai az asszonytól követelték az épületben lévő értékeket, majd miután nem elégedtek meg a válaszával, átkutatták a házat. A kamaszok végül hatezer forinttal és néhány zacskónyi édességgel kereket oldottak. 

– A rendőrök a helyszínre mentek, majd azonnal mentőt hívtak az idős férfihoz, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A férfi végül a kórházban életét vesztette – közölte az esettel kapcsolatban a rendőrség.

 

A zsaruk azonnal hajtóvadászatot indítottak a bűnözők ellen. A négy betörőt, akik közül a legidősebb 17, míg a legfiatalabb 15 éves, pár napon belül el is fogták az egyenruhások. A hajdú-bihari rendőrök emberölés gyanúja miatt indítottak nyomozást a négy fiatalkorúval szemben, akik közül ketten szintén a településen laknak. 

 

A pszichológus szerint az ilyen tettek általában személyiségzavarra utalhatnak.

 

– Bár serdülőkorban ritka, hogy személyiségzavarról beszélünk, ebben az esetben egyértelműen valószínűsíthető, hogy az elkövetők antiszociális viselkedési zavar jeleit mutatják – tudtuk meg dr. Skultéti-Szabó Katalin pszichológustól. – Egy 16 éves ember már megfelelő tudattal rendelkezik: tisztában van tettei következményeivel, egy ember életét kioltani vagy azt végignézni, semmiképp sem tartozik bele a normális viselkedésbe – tette hozzá a pszichológus.

 

Tizenkét év a korhatár

 

Fiatalkorú az a személy, aki a bűncselekmény elkövetésekor a tizenkettedik életévét betöltötte, de a tizennyolcadikat még nem. Ha a bűnöző az elbírálás ideje alatt felnőtté válik, ám az elkövetésekor még fiatalkorú volt, akkor a fiatalkorúakra vonatkozó szabályok érvényesek rá.

 

https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/tinik-gyilkoltak-meg-a-hajduhadhazi-bacsit-ezt-mondja-a-szakerto/ngk0sx3?fbclid=IwAR1OkHwRFpgpULuAfyYbwaNt4CFbQLXq-fXFWCrUABVngwUsURtZduCEXRM

 

 

A törökszentmiklósi eset:

 

https://www.youtube.com/watch?v=TC66QY0ulGE&fbclid=IwAR25EJkGezXxlMN2XEnklpClvbyoIqoyBAsJQGjz4k5GbSfLU8CQXsd_rpA

 

Egy trafikos eset Braziliából:

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=UkxkiOpVsPs

 

 

 

mikorbűnlettazigazság Creative Commons License 4 napja 0 0 28719

"Annyira hülyék, hogy esküszöm, néha már megszánjuk őket. Ahogy jönnek a tintaceruzával meghúzott szemöldökű, lenőtt hajú nők, meg a negyvenévesen vénembernek látszó férfiak az olcsó, hitelből vett ócska autóikkal – ők a jómódú középosztály! – és örülnek, hogy leereszkedtünk közéjük. A jobbágyok meg köszönik az Erzsébet-utalványt, kezet csókolnak a közmunkáért, de főleg azt köszönik, hogy megvédtük őket. Az mindennél fontosabb, a megvédés. Ezek így boldogok. Nem akarnak ezek tanulni, nem kell nekik demokrácia – az főleg nem -, csak a biztonság. Azt pedig megkapják tőlünk. Ide nem jönnek a migránsok – mi a francnak is jönnének? Azok jobb életre vágynak, nem szvarabbra -, de nem jön a kultúra, a tudás, a fejlődés sem. Ők meg nem mennek sehová, mert amúgy sem telik rá, de nem is akarnak, mert itt biztonságos. A tisztelendőúr is megmondta, az újság is megírta, a tévében is mondták, szóval így van. Pont.

Hogy sokan elmennek az országból? Menjenek. Azokkal úgyis csak a baj lenne. Menjenek a pvicsába, ne itt hőzöngjenek. Mi maradunk. Örökre. Utánunk majd a gyerekeink fognak uralkodni. Nekik már könnyebb dolguk lesz, nem kell elhülyíteniük a jobbágyokat. Eleve hülyének születnek, de ha nem is, mire 16 évesen megkapják az első közmunkát, már nem lesz nekik tovább. Ott fognak megrohadni a nyomorban, ahová születtek. Bármeddig is élnek – na, sokáig nem fognak azért -, eszükbe sem jut, hogy máshogy is lehetne. Ránk fognak szavazni, minket fognak támogatni, megvédenek mindentől és csillogó szemmel nyújtják a retkes kezüket, amikor négyévente leereszkedünk közéjük a fényes kíséretünkkel. Boldogok lesznek, hogy megérinthetik a milliós öltönyünk szegélyét, büszkék lesznek az évente cserélt autóinkra és hálás szívvel köszönnek mindent. Az ócska kínai cipőjükben, a harminc éve divatjamúlt öltönyeikben, a lenőtt hajukkal, a kétszáz forintos körömlakk alatt gombásodó körmükkel boldogok lesznek, mert most sem jöttek a migránsok.

Sokan elmentek az országból? Mi nem fogunk soha a büdös életben. Ameddig a jobbágy a cipőjét sem tudja négyévente cserélni, mi meg évente az autónkat, mi a feszért mennénk el? Hiszen azt akarják, hogy maradjunk. Ők akarják. Mi meg maradunk. Ilyen jó dolgunk sehol nem lenne. Maradunk és maradnak a gyerekeink, az unokáink is és majd rájuk száll ez a különleges, bátor, okos, szabadságszerető ország. A hülyék országa.https://kolozsvaros.com/2019/05/21/azt-sem-ertik-hogy-az-unio-tudna-oket-kihuzni-a-szarbol-meg-a-budos-kinai-cipobol/     Nagyon jót nevettem.Ne szégyellje senki magát, mert az ország 3/4-ének ez a színtiszta igazi élete, a keserű valóság. Attól hogy nem mondta be a Kossuth rádió, vagy az M1 TV a hírekben, se a kormány fizetett társadalmi hirdetésében még igaz, "nagyon is". Az átkosban se mondta be, igaz az proletár diktatúra volt, nem demokrácia.

Előzmény: mikorbűnlettazigazság (28718)
mikorbűnlettazigazság Creative Commons License 4 napja 0 1 28718

Ha...Ha...Ha...Ez nagyon jó de sajnos igaz.
                                                                                                                                                                  Azt sem értik, hogy az Unió tudná őket kihúzni a szarból meg a büdös kínai cipőből.                                          Swan Edgar    |   Ma   |   10:00

"Üzentek ezek Brüsszelnek. Megint. Most azt, amit mindig. Kűggyétekapénzt! Sok pénzt. Amúgy meg rohadjatok meg és ne ugassatok bele abba, hogy mennyit lopunk. Mert annyit lopunk, amennyit akarunk. Ez egy ilyen fasza ország, itt mindent lehet. Nekünk mindent lehet, a drága szavazók úgyis mellettünk állnak. Mert idióta barmok, de ezt nem mondjuk meg nekik. Meg azt sem, hogy kiröhögjük őket, miközben számolgatjuk a milliárdjainkat. Ezek mindent beszopnak, mert szeretik, ha hülyék lehetnek.

Most járjuk az országot, mert kampány van, ilyenkor tovább kell hazudozni a haszonállatoknak. Megyünk és ezek örülnek, meg vannak hatódva, hogy kezet fogunk néhány koszossal. Csillogó szemmel nézik, ahogy felvonulunk a luxusautókkal, testőrökkel és az sem jut el az agyukig, hogy az egész kurva falujuk nem ér annyit, mint a csillogó verdák sora és a gorillák fizetése. Jönnek az olcsó, kínai cipőikben, az adományba kapott ruháikban és vidáman szavaznak arra, hogy elüldözzük, kinyírjuk azokat a civil szervezeteket, akik viszik nekik a ruhát, az ételt. Aztán meg csak lesnek, hogy nincs ruha, nincs cipő, nincs kaja. Akkor csak annyit kell tenni, hogy elmondjuk nekik: Soros tehet arról, hogy nincs. És bazdmeg, ezek azt is elhiszik! És megint ránk szavaznak, mert ennyire idióták.

Jó hely ez, nekünk való királyság. Nem kell ezeknek Európa. Lófeszt. Kétezer éves kereszténység kell, nem internet. Meg büszkeség kell, magyarságtudat. A kínai cipőben büdösödnek, a német meg holland bálásruhában érzik magukat nagymagyarnak. És ezek megvédenek minket, mert azt sem tudják, mi merre van, szvarnak is rá, csak ne jöjjenek a migránsok, akikről szintén fingjuk nincs, kicsodák. Nem olvasnak, nem beszélnek semmilyen nyelven, legfeljebb magyarul pár szót. De öntudatosak, mint a kurvaélet, mert mi elmondtuk nekik, hogy többet érnek, mint bárki más. Vakarják az árokpartot éhbérért és nem is akarnak mást az élettől, mert az már a legszuperebb luxus, ha kapnak közmunkát.

Elhitettük velük, hogy jól élnek és ezek baszod, elhitték! Harcolnak az Unió ellen, mi meg röhögünk, mert azt sem értik, hogy az Unió tudná őket kihúzni a szarból meg a büdös kínai cipőből. Fingjuk sincs róla, hogy lehetne normális életük, rendes munkahelyük rendes fizetéssel, normális ruhájuk, lakásuk, ételük. Fel nem érik ésszel, hogy nem kellene így élniük, mert már régen sokkal jobban is élhetnének, ha nem lopjuk el a pénzt, hanem fejlesztünk belőle. Például az ő falujukat. De minek, amikor ezek örülnek a stadionoknak, ahová a büdös életben nem jutnak el, mert se pénzük buszjegyre, se plánehogy belépőjegyre? Közben meg itt törik ki a lábukat a kátyús földúton a sötétben. Ezek még annak is baromira tudnak örülni, hogy megvédtük őket a Sorostól. Inkább nem kell a faluba bolt, se iskola, se orvos, se semmi, csak a Soros ide ne költözzön."

Előzmény: multimilliárdosok (28717)
multimilliárdosok Creative Commons License 4 napja 0 1 28717

 Aki csak a saját zsebét védi.A kétezer valahanyadik leggazdagabb embere a világnak.Jó nem? Melyik programját? A lopok, csalok, hazudok, vagy a csak a fideszt, vagy a folytatjukot.Aki nem szavaz rám  nem fideszes, az nem ember.Vagy Erdogan, Gruevszki,Srtache, Salvini,Putyin a jó barátom.Vagy a disznószerelő barátom és a vejem mindent visz programját?Ha lebukik a korrupt tolvaj az nem bűnös. "Az a nagyobb bűnös  aki lebuktatja." Mert hülye azért nem vagyok.              

Előzmény: gagyogó (28712)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!