Keresés

Részletes keresés

KissMe Creative Commons License 2015.04.21 0 0 22

Teljesen laikusként: nem lehet, hogy valami szemcsés dolog, papírdarab, vagy bármi beleszóródott a csatlakozó helyére, és olyan, mintha "tele lenne" a fülhallgató csatlakozójával?

Én nem szoktam használni a fülhallgatót, tehát nincs használatban a készüléken a hely sem, ahova be kell dugni, viszont még sosem jártam így vele (eltömődött volna, vagy hasonló).

Előzmény: Dohány Dániel (21)
Dohány Dániel Creative Commons License 2015.04.18 0 0 21

Sziasztok!

 

Lenne egy fontos és sürgős kérdésem: a telefonom azt érzékeli folyton, hogy be van dugva a fülhallgató. Igy ezálltal nem hallom telefonálásnál a másik félt. Újrainditás nem használt.

 

KÉRLEK SEGITSETEK!!!!!!!

KissMe Creative Commons License 2015.02.04 0 0 20

Bakker, nem hiszitek el! Tudok névjegyet törölni! Mégpedig úgy, ahogy alább le van írva, tehát a névjegyre koppintok, majd megnyomom a 3csíkos gombot a telefonon. De azt senki nem mondta, hogy ezt nem HOSSZAN kell nyomni, hanem csak rákoppintani! Azta, látszik, hogy van még mit tanulnom! 

Szóval: névjegy törlése a következő módon, megkeresed a törlendő névjegyet, rákoppintasz, majd a jobb oldalon alul lévő 3csíkos gombra EGYSZER, RÖVIDET koppintva előjön a menü, amiből a törlést ki lehet választani.

Satyóbá Creative Commons License 2015.02.02 0 0 19

Köszönöm szépen a választ mindenkinek:

Hála nektek,úgy néz ki,rendeződni látszik a dolog.

Végig ott volt a szemem előtt az alkalmazásokban az áthelyezési lehetőség és nem láttam:

Köszönöm.Mindenkinek szépe estét.

KissMe Creative Commons License 2015.02.02 0 0 18

Köszönöm, jó ötlet volt, de nem jött be... A névjegyre koppintok, de a telefon 3csíkos gombja az összes nyitott program törlésére jó akkor is (ezt a képernyőképet hozza be). Ha hosszan nyomok a névjegyre, akkor feljön egy új ablakban a telefonszám, alatta pedig Névjegy továbbítása, vagy Vágólapra másolja opciók. Miután a jobb felső sarokból a névjegy szerkesztését választom (egy ceruza vonalat húz ikonnal), ott kiírja a névjegy részleteit, a telefonszámot is külön. Azzal is megbékélnék, ha innen akár csak a számot lehetne törölni, de nem. Kitörlöm a telefonszámot, a mentést választom, és azonnal követeli, hogy adjak meg telefonszámot (a még bent lévő név mellé). Szóval sakk-matt.

Előzmény: Alfika (17)
Alfika Creative Commons License 2015.02.02 0 0 17

Nem ismerem a telefont, nem tudom milyen androidot futtat. Az itt leírtak álltalában működnek az androidokon.

 

Elvileg a zenéket, képeket illene magától a kártyára raknia...

 

Menü->eállítások->Tárhely itt érdemes megnézni nem választható e ki a használt tárhely. Ha nem, akkor sajnos "kézzel" kell a képekez és zenéket átrakni a telefonról a kártyára. Ezt egy telefonra letöltött fájlkezelővel (pl.:ES FileManager), vagy számítógépen fájlkezelővel lehet megoldani.

 

A programok közül elvileg lehet átpakolni a kártyára. Menü->Beállítások->Alkalmazások itt az adott alkalmazásra katt és ha lehetséges, akkor elvileg megjelenik egy olyasmi gomb hogy alkalmazás áthelyezése sdkártyára, vagy valami hasonló...

 

Névjegy törlése pedig úgy működik, hogy a névlistában katt a törlendő névjegyre, majd menü gomb (jobb oldali 3csíkos), és törlés... Vagy még a listában hosszasn nyomva a feljövő menüből ha van ilyen.

Előzmény: Satyóbá (14)
KissMe Creative Commons License 2015.02.01 0 0 16

Ja, és nekem sem sikerült SD kártyára letölteni semmit. Néhány fotó, ami azon volt, onnan érhető el, és fotókat egyenként asszem át is lehet helyezni rá, de programokkal ez még nem sikerült. Én is töltöttem le egyszer valamit, de nem ajánlotta fel a lehetőséget, hogy memóriakártyára mentené a programot...

Előzmény: Satyóbá (14)
KissMe Creative Commons License 2015.01.31 0 0 15

Hello! Nem tudom, benne van-e vagy sem, de én letöltöttem a netről a teljes használati utasítást (LG-D280 néven keresd az LG oldalán). 90 oldal, érdemes átböngészni. Igaz, én nem találtam meg benne, amit akartam (névjegyek törlése), de hátha a te problémádra lesz megoldás. Apropó, nem tudod véletlenül, hogyan kell névjegyet törölni????

Előzmény: Satyóbá (14)
Satyóbá Creative Commons License 2015.01.31 0 0 14

Üdv Mindenkinek !

Szeretnék segítséget kérni a következőkhöz.

Adott egy LG L65 okos telefon.

A minap raktam bele  egy  2 Gb sd kártyát,hogy oda töltse le a játékokat ,zenét stb.

(ugyan is a telefon belső tárhelyén lassan nincs hely) igen ám,de ha le szeretnék tölteni valamit,akkor nem a kártyára tölti,hanem mindig arra hivatkozik,hogy kevés a tárhely,pedig  ott az sd kártya,ami csupa üres. A telefon látja a kártyád,de mégsem tölti oda a dolgaimat. Van -e erre valami megoldás,vagy tapasztalata valakinek,hogy a telefon a kártyára töltsön. Elvileg ha valamit letöltök,akkor eleve fel kéne kínálnia,hogy hova töltse,,az sd-re vagy a telefonra,nem? Legalább is elvárható lenne  egy okos telefontól. Szóval Ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném.

KissMe Creative Commons License 2015.01.02 0 0 13

Ajjaj, akkor nem tudom, sajnos. Másnak van tippje?

Előzmény: Zsumi24 (12)
Zsumi24 Creative Commons License 2015.01.02 0 0 12

Szia! 

Függölegesen tartom mindig a telefon fényképezés közben ! nem hadonaszok vele! mert akar hogy is tartom fejjel lefelé menti el a képeket! 

 

KissMe Creative Commons License 2015.01.01 0 0 11

Szia, én is jártam már így. Azt vettem észre, hogy nem mindegy, hogyan tartod a telefont fényképezés közben? Ha az LG felirat van felül, akkor jól menti el a képeket. Az a nem mindegy, ha a telefont megfordítod, és vagy balra, vagy jobbra van az LG felirat, amikor a kezedben tartod. Ráadásul az sem mindegy, hogy a fényképezés után rögtön megfordítod-e, vagy továbbra is abban a pozícióban tartod, ahogy a fotó készült? Ha pl. az LG felirat nem felül van, hanem valamelyik oldal felé fordítod, és utána megfordítod a telefont úgy, hogy az LG felirat alul legyen, akkor lehet, hogy fejjel lefelé menti el a képet. Tanulság: ne hadonássz a telefonnal fényképezés előtt/után. Tartsd egyféleképpen, és hagyd is úgy, amíg a képet elmenti. Jobb ötletem nincs.

Előzmény: Zsumi24 (10)
Zsumi24 Creative Commons License 2015.01.01 0 0 10

Sziasztok! Valaki tudna, segíteni hogy a kameram mért fejjel lefelé csinálja,menti el a képeket? valaszokat köszönöm

KissMe Creative Commons License 2014.12.12 0 0 9

Ohh, úgy látom, itt igazi profik vannak. Köszönöm a linket, majd regisztrálok ebbe a fórumba is, hátha tudnak nekem segíteni a srácok!

Előzmény: harcsy (8)
harcsy Creative Commons License 2014.12.11 0 0 8
Előzmény: KissMe (7)
KissMe Creative Commons License 2014.12.10 0 0 7

Köszi, de sajna nem megy. Ha rányomok a névjegyre, semmiféle menü nincs jobb oldalon alul... akármit nyomok meg, nincs menü.

Tud valaki olyan telefonkészüléket, amibe az új, kisebb SIM kártya megy, és még hagyományos a menüje, főleg a névjegyeknél?

Előzmény: harcsy (6)
harcsy Creative Commons License 2014.11.29 0 0 6

Igaz, nekem F70-esem van, de szerintem  nálad is mennie kell:

Az adott névjegyre rányomsz, majd alul jobb oldalt -menüre nyomsz. Ott lesz a lehetőség a törlésre.

Előzmény: KissMe (5)
KissMe Creative Commons License 2014.11.27 0 0 5

Még egy megdöbbentő felfedezés: nem lehet névjegyet törölni.

Kerestem a netről letöltött használati útmutatóban, de egyszerűen NINCS ilyen lehetőség a leírtak között. 

Van egy csomó régi telefonszám a SIM kártyámon, szeretnék kitörölni néhányat, de nem megy.

Ráadásul a SIM kártyát már vissza sem tudom tenni a régi Nokia telómba, mert abba a nagy formátum való, ebbe az új LG-be pedig kicsi, emiatt ki is kellett cserélni, amikor vettem. Így aztán nem tudom kényelmesen, bármilyen "buta" telefonon törölni a SIM-ről a névjegyeket.

KissMe Creative Commons License 2014.11.10 0 0 4

Kedves fórumozók! Újabb kérdésem van a telefonommal kapcsolatban?

Hová lettek az eltűnt megabájtok?

A telefon memóriáról a fájlkezelőben ez az információ áll rendelkezésre. Látható, hogy az itt listázott mappákban közel sincs annyi foglalt memória, amennyi a Minden fájl alatt a teljes és az elérhető memória különbsége. Vagyis valami, valahol lefoglal egy halom memóriát, és nem tudom, hogy mi az? Ez már csak azért is fontos, mert pl. az időjárás-képet a widget-ek között nem tudom frissíteni, mindig csak azt írja ki, hogy nincs elegendő belső tárhely a frissítéshez.

Any idea?

 

KissMe Creative Commons License 2014.10.26 0 0 3

Azért a témát nem zárom le itt, mivel nincs másik topic erről a telefontípusról itt az indexen, ezért bárki bármilyen tapasztalatot, kérdést és válasz megoszthat itt. Várom!

KissMe Creative Commons License 2014.10.26 0 0 2

Szenzációs! Sikerült a Volume down és Power gombok együttes megnyomásával. Köszönöm szépen, sokat segítettél!

Hmmm, nekem a telefon mindig csak telefon marad, eszembe sem jutott, hogy a notebook-ohoz hasonlíthat. 😄

Előzmény: Alfika (1)
Alfika Creative Commons License 2014.10.26 0 0 1

1:

To capture your phone’s screen image, press and hold both the Home key andPower button for three seconds, or until you hear the camera shutter click.

or try “Volume down key + Power button ”

or try “Press the Volume up button + Volume down button” at the same time.

 

2:

Play áruházban keress rá a widget szóra.

 

Ébresztés? Android nem ébreszt kikapcsolva. A számítógéped, vagy a laptopod milyen műveletekre képes kikapcsolt állapotban?

Előzmény: KissMe (-)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.26 0 1 0

0-t értek az LG-hez sajn0s.

Előzmény: KissMe (-)
KissMe Creative Commons License 2014.10.26 0 0 topiknyitó

1. számú kérdés:

Hogyan lehet ezzel a típusú készülékkel képernyőképet készíteni?

Egy sietős reggelen egyszer, teljesen véletlenül, látatlanban sikerült egyet lőni, miközben a táskámba tettem be a készüléket, és valószínűleg elfelejtettem lezárni a képernyőt. Amikor a munkahelyen elővettem a táskámból, akkor tűnt fel, hogy jéééé, egy képernyőképet mentett le! A Galériában meg is találtam a Képernyőképek mappában. A telefon dobozában található kis használati utasításban egy szó sincs ilyenről, letöltöttem a netről, és elolvastam a 86 oldalas használati útmutatót, kézikönyvet, de egyetlen szó sincs benne arról, hogy HOGYAN kell képernyőképet rögzíteni, csak annyi, hogy a Galériában automatikusan megjelenik a rögzített képernyőképek mappája. Ezt tudom... Kerestem a google segítségével angolul (how to take a screenshot LG L65), magyarul, de az égvilágon sehogy sem találtam erre vonatkozó leírást. 

Ti hogyan csináljátok????

 

2. számú kérdés:

Milyen alkalmazást, és hogyan lehet még widget-nek kitenni a fő képernyőre? 

Megtaláltam, hogy persze, lehet ilyet, és most pl. az accuweather időjárás van beállítva, de van még ezen kívül más, HASZNOS alkalmazás? És nagyon egyszerű, vagy bonyolult cserélni, ha én pl. reggel ilyet, délután olyat szeretnék látni?

 

Az ismerőseim közül senki sem használ ilyen készüléket, ez akkor derült ki, amikor a facebook-on meglepetésemnek adtam hangot, miszerint a teljesen kikapcsolt állapotban lévő telefon NEM ÉBRESZT. Volt, aki próbált segíteni, de senkinek nincs pont ilyen készüléke, az egységes álláspont az volt, hogy ha ébresztést akarok, akkor ne kapcsoljam ki, csak repülési üzemmódba állítsam, mert tényleg nem működik az ébresztés, ha kikapcsolom (ez más okostelefonoknál is így van).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!