Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sony MILC fényképezőgépek, objektívek és tartozékaik adok-veszek topicja.
Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sony fe 55mm F1.8 ZA eladó 18000 Ft, Törökbálinton vagy Budapesten megtekinthető-átvehető. Karc, gomba, sérülés mentes keveset használt. Összes gyári tartozékával: hordó táska, első-hátsó kupak, napellenző , doboz.
Sony fe 85mm F1.4 GM eladó 370000 Ft. Lencséje karc , gomba mentes . Első hátsó kupak, hordó táska, napellenző jár hozzá + anjándék Hoya HMC UV(c) 77mm. Törökbálinton és Budapesten átvehető kipróbálható. +36hetven5177548
Eladóvá vált újszerű Sony 100-400 mm GM objektívem, madár fotózásra használtam, de sajnos fel kell adjam a hobbit, hibátlan állapotban van. SN 1839446.
Eladó alig használt Sony GM 135 (SN: 1853176) objektív. Nincs rá garancia, e-infinityről vettem 2024 elején, de redundancia miatt nincs kihasználva. Kecskeméten vagyok helyileg. Irányár: 400 ezer.
Eladóvá vált teljesen újszerű Sony 24-70 mm f2.8 GM objektívem, fotózásra használtam, kifogástalan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával. SN: 1899811
Sony 28-60 FE Kompakt kis full-frame obi. Az utóbbi időben kirándulásokhoz apsc-re váltottam, így mennie kell. Mérete és tömege miatt szerintem nagyon praktikus és a képminősége is használható. Első-hátsó gyári sapi van hozzá. Sn:2033267 Ár: 75e 65e Ft.
Tamron SP 24-70 F2.8 + LA-EA3 adapter (csak egyben) Klasszik fullframe munkaobi. A7III-on használtam, megy az eye af is, rendezvényfotózásnál abszolút nem hagyott cserben. Minőségi jószág, ami meglepően használható maradt az adapterezés ellenére is. E bajonettes hátsó sapi és az obi gyári első kupakja van hozzá. Ára együtt 155e145eFt. Obi Sn:003024, adapter sn:4014992
Képek az előző bejegyzésemben.
Személyes átvétel BP-en a IX kerületben. Posta szükség esetén megoldható
Eladó első szériás Sony A7 mk1 m1 full frame váz, nagyon megkímélt, szinte újszerű állapotban. 24 mp, kompakt váz kialakítás, dönthető kijelző. Ideális akár street akár kezdő FF szett alapnak. Expo szám kb 3000.
Eladó a Fotoplusban 2023. július 28-án vásárolt Sony A7 IV váz.
Tökéletes, hibátlan, karcmentes állapotban, csak hobby célra volt használva néhány alkalommal családi összejövetelek, illetve utazás során. A vázban jelenleg6118 expó van és ez már nem változik, mert elcsomagoltam a gépet.
A kijelzőt a kibontástól kezdve JJC kijelző védő üveg védi. Garancia: 2027. július 28.
Ár: 685.000,-Ft
Doboza sértetlen, a nyakpánt bontatlan és természetesen minden hozzá tartozó leírást, számlát és garanciapapírt, illetve a töltőt tartalmazza. Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésre.
Az átvételre és kipróbálásra Budapest IX. kerületet preferálom, de igény esetén Budapesten belül rugalmas vagyok. Köszönöm, hogy elolvastad!
Eladó Sony 70-300 mm 4.5-5.6 G objektívem minden tartozékával (doboz, napellenző, bőr szütyő), újszerű állapotban, kihasználatlanság miatt (100-400 van helyette). Megnézni, kipróbálni, megvenni Budapesten lehet. Garancia már nincs rá, cserélni, beszámítani semmit nem tudok. Érdeklődni privátban lehet.
Eladó Sony ZV-E10 váz hibátlan állapotban, dobozában, számlájával és garanciával. 2024 októberben lett vásárolva MediaMarkt-ban, innentől 4 év garancia van rá. SN.: 6626141 Expo szám: 3853
Sony 18-105mm f/4G OSS szintén hibátlan állapot és működés. Fotoplus vásárlás. Garancia 2025.08.01.-ig. SN.: 2379679
- 2 db gyári akksi és 2 db patona akksi - Smallrig keret - Dupla patona töltő
Váz aksikkal smallriggel: 260.000 Ft Objektív: 160.000 Ft
Egyben minden: 400.000 Ft
Csak személyes átvétel Budapest és környékén. Beszámítás köszönöm nem érdekel. Email-t írjatok kérlek.
Eladó SONY FE 24-105mm F4 G OSS (SEL24105G) objektív karcmentes, hibátlan, gyönyörű állapotban. Az objektív egy alkalommal volt használva egy utazás során, olyan 200 kép készült vele.
Szép állapotban, minden gyári kiegészítőivel. (doboz, leírás, front-hátsó kupak,) Már nem garanciális. Második tulajdonosa vagyok. Igazi Zeiss minőség. Nyitva is borotva, AF mint a villám. Párszor fotóztam vele futó versenyen....Nem kellett félrement fokuszú képet keresni. Teljesen hangtalanul müködik a rekeszelés és a fókusz is.
S/N:60018633
Ár:300.000Ft -- 280.000Ft.
.
Zeiss BATIS 2/25 Sony E
Szép állapotban, minden gyári kiegészítőivel. (doboz, leírás, front-hátsó kupak,) Már nem garanciális. Második tulajdonosa vagyok. Igazi Zeiss minőség. Nyitva is borotva, AF mint a villám. Párszor fotóztam vele futó versenyen....Nem kellett félrement fokuszú képet keresni. Teljesen hangtalanul müködik a rekeszelés és a fókusz is.
S/N:60011719
Ár:250.000 -- 230.000Ft
Posta v. csomagküldő, csak telefonos egyeztetés esetén az árban!!
Eladóvá vált teljesen újszerű Sony a7r iv gépem, hibátlan állapotban van, 12700 expós, fotózásra használtam, dobozában minden tartozékával plusz Smallrig cage. Gy Sz 3781722
Keresek megvételre Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSS objektívet, kizárólag személyes átvétel és kipróbálás lehetőségével érdekel első sorban Heves-Nógrád- Pest-megye. Ha van ajánlatod, kontakt publikus!