Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sony MILC fényképezőgépek, objektívek és tartozékaik adok-veszek topicja.
Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Akkor még egyszer és utoljára (és még egyszer elnézést mindenkitől a szerencsétlenkedésért):
Sziasztok!
Eladó
Sigma 70-200 2.8 DG DN OS SPORTS Sony E bajonettes objektívem kihasználatlanság és számomra megszokhatatlan helyen elhelyezett zoom gyűrű miatt. Panamoz oldalról rendeltem 2025. február hónapban (tehát külföldi beszerzés), nagyon keveset használt, teljesen új állapotú, 2027.02. hóig Panamoz saját garanciás. MInden gyári tartozékával (kupakok, napellenző, doboz, iratok, pót állványtalp csavar, hozzá gyári imbuszkulcs, nyakpánt, nagy bélelt gyöngyvászon hordtáska) Egyébként baromi jó objektív, de se nem használom ki, se nem áll kézre a tubus elején elhelyezett zoom gyűrű! Nagyon preferálnám a személyes átvételt!
Sigma 70-200 2.8 DG DN OS SPORTS Sony E bajonettes objektívem kihasználatlanság és számomra megszokhatatlan helyen elhelyezett zoom gyűrű miatt. Panamoz oldalról rendeltem 2025. február hónapban (tehát külföldi beszerzés), nagyon keveset használt, teljesen új állapotú, 2027.02. hóig Panamoz saját garanciás. MInden gyári tartozékával (kupakok, napellenző, doboz, iratok, pót állványtalp csavar, hozzá gyári imbuszkulcs, nyakpánt, nagy bélelt gyöngyvászon hordtáska) Egyébként baromi jó objektív, de se nem használom ki, se nem áll kézre a tubus elején elhelyezett zoom gyűrű! Nagyon preferálnám a személyes átvételt!
Viltrox 35mm f/1.2 FE LAB – Granciális 2028 áprilisig Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD (+ ajándék Syrp 82mm varioND)
Az alábbiak keresik még szerető új gazdájukat:
Sony A7S III, hibátlan, újszerű állapotban, 594 expoval, 2028 márciusig magyar garanciával. Minden gyári kiegészítőjével, papírjaival, dobozában, ajándék Smallrig Cage-el és egy Sony CFexpress 80GB Type A memóriakártyával. A gyári firmware van még rajta. sn: 3808060 Ár: 1.100.000.-
Tamron 20–40mm f/2.8 Di III VXD
Kompakt, könnyű és fényerős nagylátószögű zoom, az átfogása és a súlya miatt is ideális gimbal obi. Hibátlan állapot, karcmentes lencsék, apróbb, használatból eredő karcok a tubuson. Dobozában. sn: 021062 Ár: 210.000.-
Tamron 50–400mm f/4.5–6.3 Di III VC VXD Nagy átfogású átfogású teleobjektív. Gyors AF, szuper stabi, jó kezdő fényerő. Hibátlan állapotban, ajándék állványgyűrűvel, dobozában. sn: 025421 Ár: 340.000.-
Minden tétel esetében kizárólag személyes átvétellel, megtekintés, kipróbálás után. Bp. X. kerület vagy Székesfehérváron. Érdeklődni mailben (publikus), vagy telefonon a 06 húsz 266 nulla-nulla-nulla-négy-es számon. Üdv!:)
Eladó egy Sony FE 24mm F1.4 GM objektív. Fotoplus vásárlás. A garncia már lejárt. Az objektív csak egyszer volt a vázon a kipróbálás miatt,tehát teljesen új. Karc és kopás mentes. Tartozákai,doboza,papirjai megvannak. Sorozatszám: 1860750
Kb. 3 hete vásároltam, második tulajdonosa vagyok. Azért adom el, mert sokkal szélesebb, ráadásul zoom irányba szeretnék elindulni. Iszonyat penge példány, nincs rá panaszom. Hibátlan, karcmentes, csupán néhány túrára vittem magammal, összesen ha 100 kép készült vele. Sorozatszám: 5A11005YTPD. Ár: 50.000 Ft
Kb. 3 hete vásároltam, második tulajdonosa vagyok. Azért adom el, mert sokkal szélesebb, ráadásul zoom irányba szeretnék elindulni. Iszonyat penge példány, nincs rá panaszom. Hibátlan, karcmentes, csupán néhány túrára vittem magammal, összesen ha 100 kép készült vele. Sorozatszám: 5A11005YTPD. Ár: 50.000 Ft
Eladó SONY A5100 kit (váz + 16–50 mm f/3.5–5.6 objektív) kihasználatlanság miatt. Expószám: 22 329. A készülék esztétikailag és műszakilag kifogástalan állapotú, a kijelzőt a vásárlás óta védőfólia védi. Doboz, töltő és a hozzá tartozó papírok megvannak. A készülék már nem garanciális. A váz sapkája és az objektív hátsó sapkája sajnos elkeveredett. Ára: 95 000 Ft
Sony A5100+Sony E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS Power Zoom eladó. A szett nagyon szép, megkímélt állapotban van, ahogy a képek is mutatják( kijelzőn egy nagyon halvány karc, amit karikáztam a képeken).Videóra én nem használtam, ahogy az előző tulaj sem. Expo szám: 39037. Tökéletesen működik minden funkció, kezelőszerv. Sajnos ide csak 5db kép feltölthető, de kérésre küldök még képet. A 16-50 objektív is karcmentes, penész, gomba mentes. 2 akku, dupla töltő, objektív első sapka jár hozzá. Foxpost-al tudom küldeni, de csak előre utalás után.
Sony 7c 4300 expóval ezüst felsőrésszel 2028 07 hó ig garanciális. Minden papírja, doboza meg van. A gép bolti, sértetlen állapotú, kezdettől fogva képernyőfóliával "használtam" ( Hirtelen felindulásból adom el, mert venném az új típusát. ( Nem kenyérre kell )! Iá 520eft. Esetleg Sony 7c II csere érdekel
- Sony A7R V váz. Új állapotú, sérülésmentes tökéletesen működik 2089 expóval. Külföldi vásárlás, 2026.06.24.-ig garancia, angol menüs. Az lcd-n kijelzővédő üveg van. Doboza, gyári tartozékok megvannak. Szériaszám:2780326 Ár: 950.000-Ft. 930.000-FT
Csere, beszámítás nem érdekel.
Személyes átvétellel Salgótarján- Hatvan- Budapest vonalon, kérésre a csomagküldés megoldható.
- Sony A7R V váz. Új állapotú, sérülés mentes tökéletesen működik 2089 expóval. Külföldi vásárlás 2026.06.24.-ig garanciás. Az lcd-n kijelzővédő üveg van. Doboza, gyári tartozékok megvannak. Szériaszám:2780326 Ár: 950.000-Ft. 930.000-FT
- Samyang AF 12-24mm f/2.8 (Schneider-Kreuznach x Samyang) Sony FE objektív. Karcolás és gombamentes új állapotú. Doboza, gyári tartozékok megvannak. Aki nem ismeri az objektívet itt olvashat róla egy tesztett: https://sonyalpha.blog/2025/05/20/samyang-14-24mm-f2-8-schneider-kreuznach/ . Csak 445 gramm és elülső szűrővel használható! Szériaszám: 88786029 Ár: 300.000-Ft. 295.000-FT
- Sony 70-200mm f/2.8 GM OSS II objektív. Új állapotú, sérülés, karcolás és gomba mentes. Ttökéletesen működik. Külföldi garanciával 2026.07.08. Tartozékai doboza megvan. Ajándék arca-swiss talp. Sn: 2056871 Ár.: 750.000-Ft ELADVA
- Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN II ART Sony E foglalatú objektív. Új állapotú, sérülés, karcolás és gomba mentes. Ttökéletesen működik. 2028.105.14.-ig magyar garanciával. Tartozékai doboza megvan. Sn: 59066719 Ár.: 425.000-Ft ELADVA
Csere, beszámítás nem érdekel.
Személyes átvétellel Salgótarján- Hatvan- Budapest vonalon, kérésre a csomagküldés megoldható.
- Samyang AF 12-24mm f/2.8 (Schneider-Kreuznach x Samyang) Sony FE objektív. Karcolás és gombamentes új állapotú. Doboza, gyári tartozékok megvannak. Szériaszám: 88786029. Ár: 300.000-Ft.295.000-FT
- Sony 70-200mm f/2.8 GM OSS II objektív. Új állapotú, sérülés, karcolás és gomba mentes. Ttökéletesen működik. Külföldi garanciával 2026.07.08. Tartozékai doboza megvan. Ajándék arca-swiss talp. Sn: 2056871 Ár.: 750.000-Ft
- Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN II ART Sony E foglalatú objektív. Új állapotú, sérülés, karcolás és gomba mentes. Ttökéletesen működik. 2028.105.14.-ig magyar garanciával. Tartozékai doboza megvan. Sn: 59066719 Ár.: 425.000-Ft
Sziasztok! Teljes Sony felszerelés eladó! Minden tétel esetében kizárólag személyes átvétellel, megtekintés, kipróbálás után. Bp. X. kerület vagy Székesfehérváron. Érdeklődni mailben (publikus), vagy telefonon a 06 húsz 266 nulla-nulla-nulla-négy-es számon.
Eladó Sony A7S III, hibátlan, újszerű állapotban, 594 expoval, 2028 márciusig magyar garanciával. Minden gyári kiegészítőjével, papírjaival, dobozában, ajándék Smallrig Cage-el. A gyári firmware van még rajta. sn: 3808060 Ár: 1.100.000.-
Igény szerint Sony CFexpress 80GB Type A memóriakártya (+50.000.-), illetve Kase Clip-in ND filter szett (+ 90.000.-)
Sony FE PZ 28-135mm f/4 G OSS - Professzionális, full-frame power zoom objektív filmes/videós felhasználásra. Állandó f/4 fényerő, elektronikus zoom, optikai képstabilizátor és csendes, pontos fókusz. Hibátlan optikai és funkcionális állapotban, külsején minimális használati nyomok. Első-hátsó kupak, állványgyűrű, napellenző jár hozzá, illetve adok hozzá ajándékba egy 95mm-es UV szűrőt, illetve egy 95-82mm-es step-down gyűrűt, amivel 82mm-es átmérőjű szűrőket használhatunk rajta. sn: 5101615 Ár: 460.000.- Igény esetén hibátlan állapotú, NiSi 82mm ND2-32 True Color ND-VARIO Pro Nano (1-5-Stop) (Én ezzel használtam). Ár: 70.000.-
Viltrox 35mm f/1.2 FE LAB – Granciális 2028 áprilisig Nagy fényerejű, prémium fix objektív Sony E bajonettre. f/1.2 rekesz, gyors és pontos autofókusz, kiváló élesség és karakteres háttérelmosás. Áprilisban vásároltam, teljesen új állapotú, az LCD-ről még a fóliát se vettem le. Ennek megfelelően dobozában, papírjaival. sn: 40A118UVS0 Ár: 300.000.-
Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD (+ ajándék Syrp 82mm varioND) „ Közönségkedvenc” fényerős zoom. f/2–2.8 rekesz, gyors autofókusz, kiváló képminőség a teljes tartományban. Hibátlan, karcmentes állapotban, a gumikon minimális „tamronos” elszíneződés. Ajándék állványgyűrűvel, illetve adok hozzá egy kicsit már viseltes (de képalkotásban nem hátráltató) 82mm-es Syrp 5-8 stoppos vario ND szűrőt. sn: 030317 Ár: 400.000.-
Tamron 20–40mm f/2.8 Di III VXD Kompakt, könnyű és fényerős nagylátószögű zoom, az átfogása és a súlya miatt is ideális gimbal obi. Hibátlan állapot, karcmentes lencsék, apróbb, használatból eredő karcok a tubuson. Dobozában. sn: 021062 Ár: 210.000.-
Tamron 50–400mm f/4.5–6.3 Di III VC VXD Nagy átfogású átfogású teleobjektív. Gyors AF, szuper stabi, jó kezdő fényerő. Hibátlan állapotban, ajándék állványgyűrűvel, dobozában. sn: 025421 Ár: 340.000.-
Laowa 10mm f/2.8 Zero-D FF AF Extrém nagylátószögű autofókuszos objektív Sony E bajonettre. f/2.8 fényerő, kompakt kialakítás, ultraszéles torzításmentes látószög, szűrőzhető (77mm). Ideális épület-, táj- és kreatív fotózáshoz/videózáshoz. Hibátlan állapotban, a tubuson minimális használatból eredő kopás. Még a bejelentés napján rendeltem közvetlenül a gyártótól. 😊sn: 001741 Ár: 300.000.-
A váz pár hónapos, makulátlan. Ebben már vannak különböző kreatív szimulációs kèpmódok, ês lehet állítani a "fade", a "clarity" az "árnyék ," magas fènyek", stb.stb. Fujisoknak, analóg világot szeretőknek ez vonzó lehet. Mesterséges fénynél a csikozódást nem tapasztaltam , a jelló effektus is kritikus esetekben látható, tehát fotózásra is kiválóan alkalmas. Èn kizárólag fotózásra használtam, videózás terèn vakon vagyok.
Az objektív 7artisans Af 27mm F2.8. A tesztek jókat írnak róla, valóban kiváló minden téren, pár hetes, garanciális .
Eladó lett néhány Sony E-bajonettes FF objektívem:
Sony FE 50mm f1,8 (SN.: 2495698)
Normál állapotban, első-hátsó sapkával, napellenzővel. Doboza sajnos nincs meg. Por-, gomba- és karcmentes.
Ára: 55000 Ft. ELKELT!!!
Tamron 17-28mm f2,8 Di III RXD objektív (SN.: 049130)
Normál állapotban, első-hátsó sapkával, napellenzővel, dobozával és leírással. Por-, gomba- és karcmentes.
Ára: 210000 Ft.
Tamron 70-180mm f2,8 Di III VXD objektív (SN.: 034918)
Normál állapotban, első-hátsó sapkával, napellenzővel, dobozával és leírással. Gomba- és karcmentes, viszont néhány porszem van az objektív belsejében.
Képalkotást nem befolyásolja.
Ára: 270000 Ft ELKELT!!!
Az objektívek helyileg Vácon vannak, de megbeszélés alapján be tudom vinni Budapestre is őket. Ha bármi egyéb kérdés lenne a termékekkel kapcsolatban, akkor itt van az emailes elérhetőségem: gabor.lincz@gmail.com
Eladó lett néhány Sony E-bajonettes FF objektívem:
Normál állapotban, első-hátsó sapkával, napellenzővel. Doboza sajnos nincs meg. Por-, gomba- és karcmentes.
Ára: 55000 Ft. ELKELT!!!
Normál állapotban, első-hátsó sapkával, napellenzővel, dobozával és leírással. Por-, gomba- és karcmentes.
Normál állapotban, első-hátsó sapkával, napellenzővel, dobozával és leírással. Gomba- és karcmentes, viszont néhány porszem van az objektív belsejében.
Az objektívek helyileg Vácon vannak, de megbeszélés alapján be tudom vinni Budapestre is őket. Ha bármi egyéb kérdés lenne a termékekkel kapcsolatban, akkor itt van az emailes elérhetőségem: gabor.lincz@gmail.com
Ára: 55000 Ft.
Eladó SONY A5100 kit (váz + 16–50 mm f/3.5–5.6 objektív) kihasználatlanság miatt.Expószám: 22 329.A készülék esztétikailag és műszakilag kifogástalan állapotú, a kijelzőt a vásárlás óta védőfólia védi.Doboz, töltő és a hozzá tartozó papírok megvannak. A készülék már nem garanciális.A váz sapkája és az objektív hátsó sapkája sajnos elkeveredett.Ára: 109 900 Ft.
Sony a7 IV eladó, karcmentes állapot, 56k expo, SN 6578976 Személyesen Szegeden vagy Budapesten átvehető. Vidékre postai utánvéttel, GLS-es, foxposttal vagy csomagautomatába tudom küldeni. Ár: 600 000 Ft