Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sony MILC fényképezőgépek, objektívek és tartozékaik adok-veszek topicja.
Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Keresek megvételre Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSS objektívet, kizárólag személyes átvétel és kipróbálás lehetőségével érdekel első sorban Heves-Nógrád- Pest-megye. Ha van ajánlatod, kontakt publikus!
Kihasználatlanság miatt eladó egy Sony alpha 7s III ILCE-7SM3.
Sorozatszám: 3807593
Csak kipróbálva volt nincs benne több, pár perc videónál és néhányszáz fotónál. Azok is elektronikus zárral készültek. Magyarországi, Fotoplus-szos vásárlás, 2028-ig garanciális.
Összes gyári tartozéka, doboza és garanciajegye jár hozzá. Legutolsó firmware-rel adom.
Eladó Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD (Sony E) Kiváló állapotú fix nagylátószögű objektív, ami meglepően éles képeket ad, és olyan közel megy, hogy simán odaszagolhatsz vele a témádhoz – makró közelpontban igazi bajnok. - Lencsék hibátlanok – karc és pormentes - Működés tökéletes - Tartozékok: első és hátsó kupak, napellenző - A külső burkolaton van némi használatból eredő kopás - Eredeti doboz nincs már meg
Nem a legvillámgyorsabb autófókuszban, viszont ha nem sportfotóra használod, hanem például streetre, portréra, ételre vagy makró jellegű témákra – garantáltan szeretni fogod. Én is imádtam! Ár: 55.000 Ft (fix ár)
Serial: 014526
Átvétel: személyesen Üllőn. (Egyes napokon Bp-en vagy Kecskeméten is.)
Foxpost csomagszállítás is lehetséges. (+1000 Ft, előre utalás után, gondosan csomagolva)
Sziasztok! Eladásra kínálom SonyA7III vázamat. Az évek alatt megbízható társam volt, esztétikailag is rendben van. Mindig vigyáztam rá, cage-ben használtam. 52771 expo van benne, SN: 3784356. Ahogy vettem két éve, úgy adom tovább: a kijelzőn védő fólia, Sony nyakpánt; egy gyári, kettő utángyártott akkuval és cage-el. Ár: 385.000 Ft. Személyes átvétel: Budapest, Székesfehérvár, Dunaújváros térségében.
Eladóvá vált teljesen újszerű Sony 24-105 mm F4 OSS G objektívem, utazások alkalmával használtam fotózásra, hibátlan állapotban van dobozában, minden tartozékával. SN 2017993.
Eladó újszerű Sony 16-35 mm f2.8 GM objektívem, hibátlan állapotban van minden szempontból, mindig szűrővel ellátott, tiszta lencsékkel, a képeken látható CPL szűrőt is adom vele. SN: 6642281.
Sony 28-60 FE Kompakt kis full-frame obi. Az utóbbi időben kirándulásokhoz apsc-re váltottam, így mennie kell. Mérete és tömege miatt szerintem nagyon praktikus és a képminősége is használható. Első-hátsó gyári sapi van hozzá. Sn:2033267 Ár: 75e Ft.
Tamron SP 24-70 F2.8 + LA-EA3 adapter (csak egyben) Klasszik fullframe munkaobi. A7III-on használtam, megy az eye af is, rendezvényfotózásnál abszolút nem hagyott cserben. Minőségi jószág, ami meglepően használható maradt az adapterezés ellenére is. E bajonettes hátsó sapi és az obi gyári első kupakja van hozzá. Ára együtt 155e Ft.Obi Sn:003024, adapter sn:4014992
Személyes átvétel BP-en a IX kerületben. Posta szükség esetén megoldható
Eladóvá vált újszerű Tamron 35-150 mm f2-2.8 VXD objektívem, fotózásra használtam, az egyik legjobb objektív, irtó gyors és precíz fókusszal, hibátlan állapotban van. Gy Sz: 046823.
Használt, de szép állapotban. Ez volt a Sony első E bajonettes MILC gépe, így gyűjteménybe is kiváló. Ugyanakkor mivel tökéletesen működőképes, így kezdő/másod/harmad stb. kamerának is kiváló. Vakujával, eredeti Sony akkuval, Sony vállpánttal, utángyártott töltővel adom. Sn.: 4482477 Ár 33.000 Ft
Sony E3.5-5.6/PZ 16-50 OSS objektív szép állapotban Sn.: 2212058 Ár: 33.000 Ft (az objektív csak a váz eladása után eladó külön)
Eladóvá vált megbízható, kiváló állapotú Sony Alpha A6600 fényképezőgépem, amelyet főként videózásra használtam. A géphez jár egy masszív, Amazonról rendelt fém cage felső markolattal – ideális videós kiegészítők rögzítésére (mikrofon, LED, monitor stb.).
Főbb jellemzők: 24.2 MP APS-C Exmor CMOS szenzor 4K videó (30fps-ig), S-Log2/3 és HLG támogatás 5-tengelyes szenzorstabilizálás (IBIS) Nagy kapacitású Z-akkumulátor (sokáig bírja) Kihajtható LCD kijelző (vloghoz is ideális) Tartozékok: kamera váz, amazon cage felső markolattal, eredeti Sony akku, töltőkábel, gyári Sony nyakpánt, doboz, papírok
Megkímélt, minden funkció hibátlanul működik. Szenzor és kijelző tiszta. Exposzám: 10 097, SN: 717236* Ár: 395.000 Ft
A személyes átvételt preferálom. Átvételi lehetőségek: Budapest VI., X., XIII. kerületekben Telefonszám: harminc 98 tizennyolc 550
A7IV fényképezőgép. (E-infinity vásárlás, dobozával és tartozékaival)
A gép teljesen új állapotú, minimálisan használt. Vintage objektívekkel használtam, ezért ha szeretnéd kipróbálni, kérlek hozz magaddal egy modern objektívet.
Csak személyes átvétel Mór-on. E-mail cím publikus. Ár: 680.000Ft
Eladó újszerű Sony 16-35 mm f2.8 GM objektívem, hibátlan állapotban van minden szempontból, mindig szűrővel ellátott, tiszta lencsékkel, a képeken látható CPL szűrőt is adom vele. SN: 6642281.