Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sony MILC fényképezőgépek, objektívek és tartozékaik adok-veszek topicja.
Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSS (Sony E) 525 ezer Ft.
Szép állapotú, karcmentes üveg. Már nem garanciális, a Fotopluszban vásároltam. Eredeti csomagolásában, Elülső objektívsapka: ALC-F95S; Hátsó objektívsapka: ALC-R1EM; Puha tok
Objektívszíj. LensCoat védő van rajta az első naptól kezdve. iShoot objektívgyűrű-cseretalppal adom (beépített Arca Fit gyorskioldó lemez ARCA-SWISS típusú állványgömbfejhez) THS260
Gyáriszám: 1840140
Wimberley AP-620 póttalp Sony 200-600 f/5.6-6.3 G OSS objektívhez35 ezer Ft.
Szép állapotú, keveset használtam.
Sony FE 14mm f/1.8 GM (Sony E) 390 ezer Ft.
Szép állapotú, karcmentes üveg. Már nem garanciális, a Fotopluszban vásároltam. Eredeti csomagolásában, Elülső objektívsapka: tartozék; Hátsó objektívsapka: ALC-R1EM; Puha tok.
Gyáriszám: 1808559
Sony VG-C4EM markolat 7RV 125 ezer Ft.
Szép állapotú. Eredeti csomagolásában.
Gyáriszám: 3345884
Godox V860II akkumulátoros vaku 45 ezer Ft.
Szép állapotú, nem használtam. Eredeti csomagolásában. Adok hozzá Godox színszűrő szettet rendszervakura.
Godox Xpro-S Rádiós vakukioló 25 ezer Ft.
Szép állapotú, nem használtam. Eredeti csomagolásában.
LEE 100 adapter set 35 ezer Ft.
LEE 100Holder, LEE adaptor ring 77MM és LEE adaptor ring 82MM
Szép állapotú, keveset használtam.
SmallRig Sony Alpha A7R V/ A7 IV/ A7S III Forgatható Kamera Horizontál-Vertikál Rig Mount-Plate (L-Shape) [3984] 35 ezer Ft.
Szép állapotú, keveset használtam. Eredeti csomagolásában.
Eladó Sony 70-300 mm 4.5-5.6 G objektívem minden tartozékával (doboz, napellenző, bőr szütyő), újszerű állapotban, kihasználatlanság miatt (100-400 van helyette). Megnézni, kipróbálni, megvenni Budapesten lehet. Garancia már nincs rá, cserélni, beszámítani semmit nem tudok. Érdeklődni privátban lehet (email cím a profilomban található).
- Sigma 70-200mm f/2.8 DG DN OS Sport Sony E foglalatú objektív. Új állapotú, sérülés, karcolás és gomba mentes. Ttökéletesen működik (eladás oka Sony 70-200 GMII). 2028.05.02.-ig magyar garanciával. Tartozékai doboza megvan. Sn: 58444235 Ár.: 550.000-Ft
Eladó kihasználatlanság miatt Sony A7CII m2, 2 év magyar garanciával. Új állapotban van a gép, ezüst-fekete. Minden gyári tartozékkal, dobozzal és egy bőr féltokkal adom. A7C (M1) érdekel beszámításra. Smallrig ezüst bottom plate bontatlan is eladó mellé.
Sn:206574*
Ár: 699.000 Ft.
Képeket privátban küldök. De olyan mint az új! Tél: 30 kettő 1 három 3hat 33.
Eladóvá vált teljesen újszerű Sony a7r iv gépem, hibátlan állapotban van, 12700 expós, fotózásra használtam, dobozában minden tartozékával plusz Smallrig cage. Gy Sz 3781722
Eladó Sony A7 IV váz. A vázat 2025.05.02-án vásároltam a 220Volt-ban. Sérülés és karcolás mentes,tökéletesen működik. Új állapotban van, a kijelzőt a kibontástól kezdve JJC üveg védi. A vázban jelenleg1838 expó van. Doboza tartozékai hiánytalanul megvannak, a nyakpántot nem használtam. Szériaszám: 6679672.
Garancia: 2029. május 02 (3+1 év)
Ár: 730.000,-Ft
Személyes átvétellel Salgótarján- Hatvan- Budapest vonalon, kérésre a csomagküldés megoldható.
Eladó garanciális (2025 július 17-ig) Sony A7CII mk2. Doboz, gyári tartozékok, számla (magyar gari). Hibátlan, karmentes, pár ezer expoval. Ajándék műbőr féltok, és egy ezüst smallrig bottom-plate +14000 Ft. Képek és több infó privátban. Olyan mintha a boltban vennéd csak olcsóbb új ára 900k fölött van.
- Sigma 70-200mm f/2.8 DG DN OS Sport Sony E foglalatú objektív. Új állapotú, sérülés, karcolás és gomba mentes. Ttökéletesen működik (eladás oka Sony 70-200 GMII). 2028.05.02.-ig magyar garanciával. Tartozékai doboza megvan. Sn: 58444235 Ár.: 550.000-Ft
Csere, beszámítás nem érdekel.
Személyes átvétellel Salgótarján- Hatvan- Budapest vonalon, kérésre a csomagküldés megoldható.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált bolti állapotú Sony a7r III gépem, hobbiszerű fotózásra használtam, 9900 expó van benne, kifogástalan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával.
SN: 3771024
Ára: 495.000 Ft
Eladóvá vált teljesen újszerű Sony Zeiss 55 mm f1.8 , hobbiszerűleg használtam, hibátlan állapotban van, gyors és penge fókusszal. SN: 2257718
Sony fe 55mm F1.8 ZA eladó 18000 Ft, Törökbálinton vagy Budapesten megtekinthető-átvehető. Karc, gomba, sérülés mentes keveset használt. Összes gyári tartozékával: hordó táska, első-hátsó kupak, napellenző , doboz.
Sony fe 85mm F1.4 GM eladó 370000 Ft. Lencséje karc , gomba mentes . Első hátsó kupak, hordó táska, napellenző jár hozzá + anjándék Hoya HMC UV(c) 77mm. Törökbálinton és Budapesten átvehető kipróbálható. +36hetven5177548