A 2012. évi XLVI törvény 2015. május 2-i hatállyal módosul. Ennek alapján az archív légifelvételek digitális állományai, teljes felbontásban, ingyenesen hozzáférhetők a fentrol.hu és a geoshop.hu weboldalakon keresztül.
[...] Bővebben!Tovább »
A térkép a képernyő egyhatodát sem teszi ki, baromi idegesítő azon a kis területen zoomolgatni, scrollozni... de nem nagy baj, mert szerencsére ingyen is lehet tölteni a képet.. viszont ki tudja miért, az összes eddigi letöltött képem 90 fokkal el volt forgatva jobbra az eredetihez képest... illeszthetem be paint-be, forgatás, mentés, és végre tudok nézelődni teljes képernyőn... kicsit macerás, de végül is ez is egy megoldás.
most egész értelmesen működik, köszi az okosítást. amikor próbáltam, az a pillanat az verte az egy percet, ettől totál összefüggéstelenül történt minden.
Mikor zúmolsz, a zöld körökben az adott területen megtalálható képek számát látod, ezek a nagyításkor további zöld körökre bomlanak, és a végén a piros útpontokat látod, ezek lesznek a fotók.
Ha a piros útpont fölé húzod az egeret, akkor egy pillanat múlva megjelenik az adott légifotó, de ez nem nagyítható maxra és szeret eltűnni a mozgatáskor.
A piros útpontra kattintva nyílik meg egy kisebb területen, itt maxra tudsz nagyítani. Ha be vagy lépve, innen lehet letölteni a szelvényt vagy referálni a kép pozícióját.
lehet hogy baromi fantasztikus, de nekem 20 ev ITs multtal 20 perc alatt nem igazan sikerult rajonnom hogy hogyan mukodik. lehet a lassu halozat az oka, de total kiismerhetetlen a kezeles, help meg nulla.
A regisztrált látogatók számára a megtekintésen felül ingyenesen letölthetővé válnak a szelvények (190 megapixeles, nagyon gazdag anyagok) és a nem pontosan a helyükön lévő légifotókat meg is lehet igazítani. A képeket lehet mozgatni, illetve szélesség/magasság szerint méretezni.