Jól jövedelmezhetnek az éttermei, mert ezt a lakást nem saját használatra vette (arra van egy gyönyörű új házuk), hanem "csak" befektetési céllal.
Reklámozza, ez teljesen nyilvánvaló, gondolom jó pár millióval kevesebb lett így a vételár.
A kocsija is abból van, hogy R.R. asszonyság beajánlotta a Mercedes egyik cégéhez és ott ő is "nagykövet" lett. A napi munkában elfáradt testét több milliós masszázsfotelben pihenteti, van egy drága óragyűjteménye is. Az év végi Maldív szigetek-i naralás sem lehetett olcsó, hetekig volt Ausztráliában is, rokonlátogatáson. A neje is állandóan reklámoz valamit mint "tartalomgyártó", tehát van ott bevétel.
A lakás kész, annyi pénzből jobb is lehetne, ahogy a képeken láttam.
Nem teljes még az Ázsia expressz névsora, lehet, hogy Jenő is menni fog? Szinte titkolják, kik lesznek a résztvevők, pedig már elutaztak. (Majd figyelem, posztol-e, vagy esetleg ő is elment).
Most éppen azzal van tele a net, hogy Mr. Rolex az új törökbálinti luxuslakóparkban vett új luxuslakása kapcsán a luxuslakóparkot promotálja, hogy aki szeretne a szomszédja lenni, az vegyen ott lakást...
A legjobban a kommenteken lehet röhögni, írta valaki, hogy rendben Jenő, megyek, csak dobjál már meg hozzá 150 millióval....
Kíváncsi lennék, hogy ezt a promóciós tevékenységet neki figyelembe vették-e a lakás árában...
Dehát ezekhez a befektetésekhez, az életviteléhez kell a pénz, nyilván oda megy, ahol jobban megfizetik.
Jenő séf sok tíz milliót és a jelenlegi népszerűségének 80 %-át az RTL-nek köszönheti. A TV2-n a főzőműsor zsűrihelye foglalt, max. a táncos műsorban fog szerepelni, vagy ő, vagy a neje. A Nagy Duett következő évadába is belefér, mert valamennyire tud énekelni.
Nem akarták, hogy ismét Jenő séf versenyzője nyerjen és a kupa a séfé legyen?
Kár, hogy Krisztiánnak nem sikerült, mert nagyon kreatív volt ismét.
Így idén is az nyert, aki a legkevésbé volt szimpatikus a többségi nézőknek (Kurta Zsuzsa is elvitte a nyereményt, de azóta sem hallottunk róla, mert Erdélyben él ő is, remélem ezt az Isti nevű férfit is utoljára láttam!)
- Isti végig nem tudott tálalni, érdekes,csak a fináléra "tanult meg",
- az előétele jól nézett ki, de nem jól készült a kagyló
- a főétel úgy nézett ki, mint egy vértócsában úszó húsdarab
- a desszerttől elájultak, pedig ki volt száradva a kürtőskalács, a tálalás pedig no comment, így nem hiszem, hogy bármelyik étteremben fel lehetne tálalni.
Végig Zé véleménye érvényesült, a vendégek véleményére nem is adtak, holott ők Flóra ételeit dicsérték, szerintem nem indokolatlanul. Jenő séf ismét nem állt a helyzet magaslatán, nem védte meg eléggé és kellően a versenyzőjét.
Egyáltalán nem örülök, hogy az erdélyi Zsuzsika után ismét külhoni versenyző nyert.
Őszintén szólva amit egykoron Zúzás Hande kapcsán leművelt, azóta én Főséf Rolex Jenő zsűrizéseit nem tudom komolyan venni.
Illetve nem tudtam, mert amikor az előzetesben láttam, hogy jön BMW mama, eldöntöttem, hogy nem nézem, és amiket olvastam róla, szerintem jól tettem - erre az évre trash reality főzőműsorból elég volt az Irritáló Tamásnéval és társaival felturbózott Séfek Séfe...:)
Jenő séf rendszeresen ezt csinálja: saját versenyzőjét kritizálja alaptalanul, összezavarja a "segítő" javaslataival, semmi nem jó neki, végén üti mint a lovat: "tálalj, tálalj"!
Dave "búcsúztatója" milyen volt már? Még kezet sem fogott vele, mások versenyzőit meg ölelgeti!
István a krumplipüréhez odadobott három répát, ezt csinálta 60 perc alatt? Hogy nézett már ki az a tálalás? Kíváncsi leszek a fináléban mit alkot majd! ...és ne vigye el már megint a nyereményt mint az előző győztes "Zsuzsika földije"!
Én Krisztiánnak szurkolok, benne látom a legtöbb fantáziát, nála a legnagyobb a fejlődést! Jenő is irigyli őt Szilárdtól, aki szerintem a legjobb séf!
Jenő Flórával kétszer új köretet főzetett mert azt mondta a döntőbe jutáshoz komolyabb kell. Ki is zökkentette teljesen, ez mással is így lett volna. Érdekes István egy kanálnyi burgonya körettel simán bejutott.Jenő ott nem tett megjegyzést a kóstolásnál sem a megbeszélésnél.
Biztos, hogy nem, nem jár az a kompánia olyan helyekre, ha pedig egyszer mégis betennék oda a lábukat, az étterem elveszítené az összes többi vendégét - ugyanis a G.w.M.& Co. nem tud viselkedni.
...és ahelyett, hogy megbüntették volna, kihozták a legjobb ételt főző versenyzőnek! ...de ráfaragott, mert Flórával akart kiszúrni, aki vele szúrt ki! :D
Ahogy tegnap Jenő séf (dicsérő szavak és nagy ölelés kiséretében) elbúcsott ettől a hárpia Valitól, egyértelmű volt számomra: beépített ember volt és csak csinálta a "műort", amitől a nagyobb nézettséget remélték. Előző nap bezzeg a lánykától (jelentéktelen volt, nevét sem jegyeztem meg) csak sima elköszönés volt: "vedd le és menj"! :-)
A másik adón majdnem hasonló stílusban csinálta a maguk műsorát a Gáspár házaspár, ez tehát valami "cigány sajátosság" (hiszen a való életben is tapasztaltam már ilyesmit).
Azért eddig senki nem süllyed addig a saját ételüket mosléknak nevezze a főzést akadályozza végig ordít. A fiúval is ezt csinálta rá is kiabált. Igazságtalanság mindíg volt, de ez túl megy minden határon.