Nekem több nő mutatott olyan fotókat-videókat, melyeket mások készítettek róluk - és természetesen egyik sem nyakig felöltözve ábrázolta az illető hölgyeket. Egy-két esetben csodálkoztam is, hogyan mertek idegen férfiak előtt ennyire feltárulkozni, fél órákat dugni a kamera előtt, vagy simán hagyni, hogy a puncijukat totál plánban fotózzam, akár arccal együtt, cseppet sem zavartatva magukat, hogy a férjük esetleg kinyírja őket...
A szécsényi esethez kísértetiesen hasonlító elkövetőre csaptak le a rendőrök Budapesten: a gyanú szerint a 28 éves férfi 2014-ben egy internetes oldalon összeismerkedett egy nővel, akit azzal zsarolt, hogy kiszivárogtatja a róla készült, hiányos öltözetű fényképeket, ha nem fekszik le vele, írja a police.hu. A zsarolás sikeres volt, a nő 2015 januárjában engedett a férfinek, akinek február 25-én megint ugyanilyen indokból kereste, és megfenyegette, hogy ha nem találkozik vele újra, akkor a női fotóival és a privát telefonszámával szexhirdetést fog feladni a neten. A nő a rendőrséghez fordult, és feljelentést tett. Akkor kiderült, hogy a férfi álnéven mutatkozott be, ezért az eljárás ismeretlen tettes ellen indult. A nyomozók beazonosították P. Károlyt, és egy előre megbeszélt találkozón kapták el:
Ismertem egy csajt aki annyira nimfomán volt ,hogy szinte bárkivel kefélt,de szopni jobban szeretett eszméletlenül jol is csinálta volt alkalmam többször is átélni,szerette ha kurvának kezelik közben.egyik este 5 farkat szopott le.Felhivtuk telon máskor 8at is bevállalt volna.ILyenekre gondoltál?
Ilyenek mindenhol vannak,és nem is baj csak válalják fel ne mondjuk a pasijuk hátamögött csinálják!Akkor nincs ebből baj szerintem,minek fogják vissza magukat ha ezt élvezik!
Nem mellékesen: sokadlagosan bár, de (még egy csíra bölcsész számára is fárasztóan kusza utat bejárva) van létjogosultságuk - indokolt a biológiai létük.
Ők azok, akik meg-és átélték mindazon nyomorultak kiéletlenek vágyait, akiknek sehogyan se sikerült azzá lenni, aminek (na most, hogy miért, az egy másik topik) gondolják magukat (már ugye és ugyanakkor, a fennálló rendszertől nem függetlenül).
Rákérdezek.
Ők csak nem... a fűben-fában orvosság?
Oksa. A többi magánügy, de tényleg - soha, semmi nem kerül napvilágra.
Hát nem elmehet a p...csába mindenki!? Ez a sok műmájer!:-)
Biztos sokak ismeretségi körében akadnak olyan némberek, akikről azt sutyorogják, hogy fűvel-fával összefeküdtek. Híre megy az ilyen asszonyállatoknak hamar... A bulvársajtó is előszeretettel teregeti a szennyesüket. Lássuk, ki milyen esetekről hallott...