Keresés

Részletes keresés

agostonpeter Creative Commons License 2019.02.04 0 0 3

Szia!

Van több ilyen lottó is.

Az egyik legnépszerűbb az Eurojackpot, amit itthon is tudsz játszani - és hatalmas nyeremények vannak.

Egy másik az Euromillions, amit nem tudom, hogy itthon lehet-e, úgy tudom igen.

Esetleg ha közel érsz Ausztriához, akkor ajánlom, hogy kezdj el osztrák lottót játszani, a játékosok száma kb. akkora, mint Magyarországon, de a nyeremények szignifikánsan nagyobbak (cserébe persze a szelvények ára is).

Ezen az oldalon azt hiszem találsz több infót ezekről a lottókról meg más szerencsejátékokról is.

Egyébként szerintem azt érdemes játszani, ahol a legnagyobb esélyed van nyerni, és nem a legnagyobb nyereményért küzdeni. Inkább nyernék 1 milliárdot 5% eséllyel (bárcsak ennyi lenne), mint 3 milliárdot, de csak 1% eséllyel.

Hajrá!

lxt Creative Commons License 2014.08.24 0 0 2

Euro Millions,  Euro Jackpot

E két játék esetében bizonyosan; bármely, a fent említett játékokra legálisan, mint ahogyan az 'érdekelt' ország(ok) állami lottójátékait is üzemeltető társaságok honlapjain (így azokra is), online fogadást köthetsz.

Senkinek, semmi köze hozzá (és ennek ellenkezőjét ne hidd el senkinek!:-)) – mint ahogyan ahhoz se, ha egy kiruccanásod során, helyben fogadsz. Sem a magyar, állandó lakcím, aminek értelmében a magyar állampolgárság se (egyelőre) nem kizáró oka a nyeremény felvételének – legalábbis ott, ahol kifizetik, leszámolják kezedbe (az igazoló szelvény ellenében) a sokmilliónyi eurót.:-)

Ha azonban (de meg különben is), mert ki tudja követni a honi, napi szinten többször is változó PTK passzusait, itt illegálisnak minősülne a máshol kiteljesedett szerencséd, illetve annak hozadéka; akkor, egyszerűen átsétálsz a határon – ezek meg csak vitatkozzanak egymással, korlátozzák, rendszabályozzák (árnyékolják le) egymást, kedvük szerint.:-)

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.23 0 0 1
Előzmény: proxinauta (-)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.23 0 0 0

L0TT0

Előzmény: proxinauta (-)
proxinauta Creative Commons License 2014.08.23 0 0 topiknyitó

?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!