Keresés

Részletes keresés

ddt2001 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 16

Van azóta valami hír?

ddt2001 Creative Commons License 2015.08.07 0 0 15

mi ujsag?

ddt2001 Creative Commons License 2014.08.21 0 0 14

azert annal egy kicsit jobban fogalmaz.

 

de ugy ahogy oda sem kell kuldeni, ide sem feltetlen. :)

Előzmény: ásítósmacska (11)
PETYUS Creative Commons License 2014.08.21 0 1 13

Az is gyanús, hogy nem írja, hogy melyik kerület illetékességi köréből akar kikerülni.

Valószínűleg mindegy is.

 

Emléxem Abody Bélának egy remek elemzésére Verdi Rigolettójáról, amelyben kifejti, hogy aki törvénytelen módszerrel akar a törvénytelenség ellen küzdeni, az eleve kudarcra van ítélve.

Előzmény: ddt2001 (2)
joska61 Creative Commons License 2014.08.21 0 1 12

Ezen kívül bizonyos mértékig minősíti a szöveg leíróját.

Előzmény: ddt2001 (10)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.08.21 0 1 11

Ezzel az erővel akkor ne kifogásoljuk a géppel fordított nigériai leveleket sem, és csak küldjünk pénzt? :-DDD

 

 

Előzmény: ddt2001 (10)
ddt2001 Creative Commons License 2014.08.21 0 0 10

itt a forumon - leszamitva a nyelvesz, irodalmi, zartkoru bolcsesz stb. topikokat - szerintem felesleges a hejesirasba belekotni. Na lyo, ott a bongeszobe epitett ellenorzo, meg meg egy rakas egyeb dolog.

Előzmény: ásítósmacska (9)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.08.20 0 1 9

Bocs, de magyar állampolgárokról van szó...?

 

A helyesírás kriminális. :(

 

 

Előzmény: petyus a sztár (-)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 8

Csak kicsiben hívják a lopást, lopásnak ebben az országban.

 

(Ahogyan a kurválkodást is, de nem akarok most A.V.-s linket betenni,

mert nagyon elmegyünk offba.)

Előzmény: pisatour (6)
pisatour Creative Commons License 2014.08.20 0 0 7
Előzmény: Törölt nick (3)
pisatour Creative Commons License 2014.08.20 0 1 6

Elég sokan lopnak az országban. De ettől még lopásnak hívják, amit csinálnak.

 

De persze ez nem túl jó példa, arra, amit te írsz, mivel a lopást általában szándékosan és tudatosan követik el. A nem bejelentett helyen való lakást viszont többnyire gondatlanul (pl. ott lakott, de aztán elköltözött, és pontleszarta bejelenteni, mert valamiért mindegy neki).

Amikor azonban szándékosan jelentenek be egy lakóhelyet, úgy, hogy tudják, soha nem fog ott lakni az illető, csak valamilyen vélt vagy valós előny elérése érdekében csalnak a papírokkal, az az előbbihez képest meglehetősen minősített eset.

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 5

Persze az utóbbi igaz rendőrségre, NAV-ra, mindegyikre.

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 4

"Nekem inkabb az a tapasztalatom, hogy a gyamugy csak a nagyon eldurvult esetekben mozdul meg, es ebbol a dumabol inkabb az derul ki, hogy itt valami zavar van matrixban."

 

Igen sok múlik azon, hogy az ügyintézőt Bélának, Juditnak, vagy éppen Saroltának hívják. Gyakran egy talán érettségizett otthon b@szatlan ügyintéző élet-halál ura.

Előzmény: ddt2001 (2)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3

A konkrét ügy minősítése nélkül, általánosságban:

 

Igen sok ember nem ott lakik a valóságban, ahol az állandó bejelentett

lakcíme, kémeknél kötelező.

Előzmény: pisatour (1)
ddt2001 Creative Commons License 2014.08.20 0 1 2

Nekem inkabb az a tapasztalatom, hogy a gyamugy csak a nagyon eldurvult esetekben mozdul meg, es ebbol a dumabol inkabb az derul ki, hogy itt valami zavar van matrixban.

 

Az is gyanus, hogy az illetonek a neten kell keresni vkit, akinek a lakcimere bejelentkezhet. Nem hiszem el, hogy nincs a kornyezeteben segitokesz barat, rokon, ismeros, kollega stb. aki egy egyszeru lakcimbejelentot alair.

 

Az, hogy nincs penze, az meg hiheto, hiszen szazezer szamra elnek szerencsetlenek ebben az orszagban, de nem hiszem, hogy igy vki kolcson adna. 

 

Az autoeladashoz meg javaslom a hasznaltauto.hu-t. 

Előzmény: petyus a sztár (-)
pisatour Creative Commons License 2014.08.20 0 1 1

nem kell félni annak az illetőnek aki ebbe segít e két személyen mert nem költőznek oda csak a lakcím kell.

 

Azt nem tudom, hogy ez csak szimpla szabálysértésre való felhívás, vagy bűncselekményre, de egyiket se kéne. Az ügyednek többet árthat, mint használ.

Előzmény: petyus a sztár (-)
pipppen Creative Commons License 2014.08.20 0 1 0

Sajn0s nagy0n h0sszú  :'(

petyus a sztár Creative Commons License 2014.08.20 0 0 topiknyitó

Kedves barátaim!
Segítségért fordulok most hozzátok! Egy 10 éves kislányról van szó és annak édesanyjáról. Sajnos e gyermek most jelenleg egy gyermekotthonba van és sajnos az a Gyámhivatal aki oda helyezte minden törvénytelen eszközt lapba vet, hogy e kislány semmiképen ne tudjon vissza kerülni édesanyjához és semmitől se riad vissza. 
Ami a kérés lenne, hogy e kislánynak és az édesanyjának kellene egy olyan állandó lakcím ahova egy időre betudnának jelentkezni, hogy abból a kerületből eltudják hozni ezt az ügyet, viszont nem kell félni annak az illetőnek aki ebbe segít e két személyen mert nem költőznek oda csak a lakcím kell. Ez nem vicc és nem áprilisi tréfa ez a szürke nagy valóság! De te is kerülhetsz ilyen helyzetbe!
De azon felül bármilyen más segítség is jól jönne, pl; nagyon lelkes és gyámügyekben igen jártas rámenős ügyvéd is jól jönne aki szív ügynek tekinti a gyerekek sorsát. 
Kérlek benneteket kedves barátaim, hogy ezt minél több emberrel osztjátok meg és kérjétek őket is, hogy ők is minél több emberrel osztják meg mert egy 10 éves kislány és annak édesanyjáról van szó most és egy olyan gyámhivatalról aki gátlástalanul vissza él hivatali hatalmával és ezt már nem is leplezi nyíltan felvállalja. Fogjunk össze!!

 

Figyelem kedves barátaim! Ez nem tréfa nagy szükség lenne a segítségetekre mert egy 10 éves gyermek sorsa is nagy részben e segítségen múlik, hogy mielőbb kikerülhessen a gyermekotthonból. Aki bármibe is tud segíteni az itt jelentkezzen és kérlek benneteket, hogy e felkérést minél többen osszátok meg barátaitok között és kérjétek fel őket is, hogy ők is ezt tegyék.

 

Az anya kérése hozzátok!

 

Szeretnék segítséget kérni aki tudna abban ,hogy állandólakcím váltás kéne a gyámhivatali eljárások miatt nekem és Andinak semmi hátránya nem lesz csak a cím és kerület váltás kell.Nem költöznék oda és csak addig míg az ingatlant el nem adom és költöznék máshova.
Anyagi támogatás egy nagyobb összeg is nagyon kéné teljesen hivatalosan ügyvéd előtt írnánk alá csak is kölcsön és havi részletben vissza törleszteném, hogy Andreával mielőbb együtt lehessek és egy új életet kezdhessek. Aki tud még segítsen eladni az autót amit sajnos nem tudunk fenntartani. Seat Ibiza 1.6 glx fehér színű 95.-ös évjáratú benzines 2015.-ig vizsgáztatott.
Mielőbbi segítséget kérnék és osszátok meg minél több ismerősnek

 

Továbbá lenne egy felhívásom is!

 

FIGYELEM!!
Azon családosokhoz szolok akiknek jelenleg is van valamelyik Gyámhatóságnál ügye és a gyermeke most jelenleg egy gyermekotthonban van megalapozatlan és jogszerűtlen gyámügyi intézkedés miatt és sehogy se tudja bebizonyítani azt, hogy a hivatal hazudik, befolyásol más szerveket, át ír és megmásít hivatalos papírokat ezzel tönkre téve családokat és gyermekeket. Nagy ívbe semmibe veszik az emberi méltósághoz való emberi jogokat és az ügyfél jogait és nem tartják be a rájuk vonatkozó alap kötelezetségeket. Ha megtörténtek vagy jelenleg is ebbe a helyzetbe vagy vagy ismersz olyant aki ebbe a helyzetbe van, csatlakozzon hozzánk, hogy ha minél többen leszünk akkor megtudjuk mutatni a törvényhozóknak nincs aki e hivatalokat normálisan felügyelné és ha panasz érkezik akkor azt egy reális határ időn belül ki is vizsgálja. Ez ma a XXI-edik században nincs meg Magyarországon.
Ez az amin változtatni szeretnénk e mozgalom elindításával, hiszen sok lúd disznót győz. Ha minél többen lázadunk egy helyen akkor arra csak oda figyelnek majd. Hiszen ne engedjük, hogy felnövő gyermekeink olyan állítólagos jogállamba éljenek ahol az alaptörvényben előírt jogaikat is a sárba tiporják, semmibe veszik, megfélemlítik lelkileg teljesen össze törik utána meg azzal jönnek, hogy mennyi fiatal lesz drogos és más szenvedély betegség áldozata. Hát azért mert azoknak akinek meg kellene védelmezniük e gyermekeket, kivétel a kivételeknek, saját szempontjukat helyezik előtérbe és nem a gyermekét. Nem segítik a családot, hogy kikerüljön abból a krízis helyzetből amibe nem biztos, hogy ön hibájukból kerültek, hanem választják azt, hogy a gyermeküket kiemelik onnan és elhelyezik egy valamilyen gyermekotthonba ahol kitudja mit tanul az a gyermek de az szent, hogy jót nem.
Nekem is van erre egy élő példám e kislány és édesanyja akik immár 2 éve harcolna a Gyámhivatal által folyamatosan kreált ügyektől amit leginkább az édesanya volt élet társa agya ment kitalációiból indul el. Ez a személy zokon vette, hogy a volt élet tárnője egy másik pasival kezdet járni, majd hozzá ment, de még a házassága előtt gyermekelhelyezési pert indított amit idéglenesen meg is nyert.a kislányt nála helyezte el a bíróság és kötelezte a férfit, hogy bár nagyon is megalázó összeget de fizessen havi 15.000.-Ft mint gyermektartás díjat. A férfinál akkor indult be a hivatalokba járkálási mánia és a hazudozás amit meg is ettek a hivatalnokok pedig nem egy szép gyermek! Azt se értem, hogy egyáltalán mit is esznek annyira rajta a nők? A dumáját? Mert az van az szent sok nőt letud szedni vele a lábáról ha eddig nagyon nem kellet elmennie dolgozni van aki eltartja 46 évesen.
Az biztos, hogy e kerületbe ahogy a másikba se hittek az anyának ahonnan el kellet menekülnie az anyának hátha e kerületbe már végre megértik, hogy e személy egy szélhámos és mindenkit félre vezet. Mind hiába, sajnos kiderült, hogy e kerületi Gyámhivatal vezetőnője apa párti amit nem is titkolt és ez a határozat hozataloknál is meglátszott és meglátszik. Ha kell akkor telefonon de mindent lapba vet, hogy ha máshol van valami neki kedvezőtlen döntés szülessen. ez így volt most e gyermek másodfokú döntésénél, hogy hathatósan közben járt félre vezetve a másodfok vezető asszonyát aki e határozatot kérésre a saját ügyintézőjét felül írva inkább helyben hagyta a kiadó Gyámhivatal döntését. Gyakorlatilag meglátásom szerint aki e határozatot aláírta annak nem is volt fogalma a a tartalmáról ez látszik e határozat indoklásán. Tehát fogjunk össze és igyekezzünk elérni, hogy a hivatalokban olyan személyek dolgozzanak akik tényleg azt a szakterületet akarják csinálni és nem azért mennek oda mert valamilyen hatalmi vágy vagy más emberek, sorsok feletti uralkodás vezérl. Több olyan esetről is olvastam ami gyakorlatilag ezzel az esettel szinte teljesen megegyezik néhány részlettel eltérően. Ezért indítom el ezt a mozgalmat, hogy ennek a hivatali vissza éléseknek egyszer és mindenkorra véget lehessen vetni, Jelentkezz ha veled is megtörtént ez vagy jelenleg is folyamatba van és bizonyítani lehet a vissza élést. Minél többen leszünk annál nagyobb lesz a hangunk felfelé!
Oszt meg ezt minél több emberrel és kérd meg, hogy tegyék meg ők is ezt hát ha ott is van olyan ember aki e dologban érintett de nem tudja mi tévő legyen! Tudja meg, hogy nincs egyedül e országban!

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!