Több életünk van..talán.Visszahivom mindazokat akiknek joguk volt ide irni ..aztán meglátjuk.A szabályok a régiek.: fairness,tisztelet a máskép gondolkozónak..BBC kodex.
Ugy látom sok nemzetközi tapasztalattal amit már a korom de a funkcioim is megalapoztak hogy a nemes vivmany a szolasszabadasag korlatlan gyakorlata sokszor antiproduktiv nem csak a masik felel valo vitaba hanem a sajat celok elereseben is. Szerintem csak az intelligensen hazsnalt szollasszabadsag lehet sikeres.Ígenám de ez mittol fugg es mennyi benne a szabadsagat felhasznalo szerepea hatarokat felismero taktikaja ?
amig nem kap kulon helyet itt nyitnék egy topicot segitsd volt kollegainkat ide hogy kerjek zz ujra felvetelt.. Topic:
1.Mi bennünk a keresztény ?
A statisztika szerint Mo-n kb 15% aktiv kereszteny van ,annak a fele gyakorlja nyilvanosag elott is hitét.
A médiaba es kozbeszedben azonban sokkal tobbenmutatjak magukat keresztenynek. Vanank karierista keresztenyek,volt körömbe olyan miniszter aki minisztersege alatt minden misén ott volt aztan sohasem. Kérdezuk meg magunkat hoyg a mi körulmenyeink köz9ött a sok hajlektalannal nyomorgoval,szenvedelyberteggel es depresziossal kovejuk-e Jezust aki azt mondta legalbb is azt kozvetittek nekunk hogy ha taalkozunk nyomorulttal szegenyel megalzottal akkor vele talakozunk... Mennyire szolit meg ez minbket es egyaltalan ebben a vilagban mi bennunk a kereszteny ?
nekem sem tiszta ..várom a technikai megoldast amely késik.Egy javaslatomat kozoltem ugy altszik nem megoldhato...varok meg egy belátható idöt j ha enm emgy maskép mont ujonc kezdeném az Operator segitsegvel...me, ertem a hiba tartalmát
Most már látom aklubba történő beengedések dolga lassan rendeződik. Persze Mumu vitaklubjának a Topicnyitójába be kéne írni, hogy aki szeretne bebocsátást kérni az küldjön egy eziránti kérelmet Mumu nyilvános mail címére!
Valobban.Egy pár dolgon változtatnék éppen a tapasztalat révén..A mindennapot erdemes megirni anapi torteneteket amelyekt megbeszlhetjuk.Még varok egy kicsit ha ujra felfedeznek bennunket..