Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Megválnék kifogástalan működésű X-T10-es vázamtól, mivel egy S10 kiszorította. Szép állapotú, a sarkokon itt-ott és a vakupapucsnál látható kopás, más esztétikai hibája nincs, a kijelző totál karcmentes. A T10-nél még nem olvasható ki a metaadatból a shutter count, ezért csak megbecsülni tudom: az előző tulaj 9000-et mondott (elhittem), én másodvázként keveset használtam, 15-20 ezernél nem lehet több benne. Két akkuval (1 gyári, + egy egyéves utángyártott), gyári töltővel, vázsapka, nyakpánt (sohasem használt), angol nyelvű manual. És ami a legfontosabb: DOBOZ! :DDD
S/N: 57L25236
Ár: 90.000 ft.
Személyes teszt és üzletkötés Dunakeszi, Fót, Göd, a fóti, dunakeszi, budakalászi Auchanban, a Pólusban vagy a Nyugatiban. Foxpost is működhet a vevő felelősségére, de nagyon nem szeretném.
Emailban keressetek: f.bolcskey kukac gmail pont com. Köszi.
Eladóvá vált Fujifilm X-T30 fényképezőgépem, 23e expoval. A gép teljesen működőképes, minden gomb, funkció és port hibátlan. Hobbi célra használt, nem profi munkaeszköz volt
Főbb jellemzők:
Típus: Fujifilm X-T30
Szín: Ezüst
Állapot:
Megkíméltkarcmentes kijelző szenzor tiszta, néhány használati karc enyhe kopás a talpon
Tartozékok: eredeti akksi, töltő, nyakpánt, doboz.
SN: 1AQ01170
Ár: 175.000 Ft
Személyes átvétel Budapesten (vagy megbeszélés szerint). Kipróbálható, tesztelhető!
Eladó egy Fujifilm XF 150-600mm 5,6-8 R LM OIS WR objektív újszerű állapotban. Az első lencsevédőn van néhány apró karc a táskától, máskülönben makulátlan. Minden tartozékával, dobozában. Külföldi vásárlás, de a számla is megvan (EU garancia, ha szükséges).
Sn: 28A00020 Ára: 550.000,- Ft Árcsökkenés: 530.000,-Ft
Személyes átvétel Somogy megyében (Kaposvár Fonyód vonalon), értéke miatt ezt preferálnám.
Végső ár: 90000 Ft ha nem megy el akkor eladom MPB-n Eladó Fujifilm Fujinon XF 35mm f/2 R WR objektív
Makulátlan állapotban lévő fuji 35mm f2 időjárásálló kompakt prime. Adok mellé egy JJC fém napellenzőt illetve egy Hoya Pro1 uv szűrőt, ezek első használata óta védik. Megtekinteni Verőce/Pest vonzáskörzetében lehet, vagy a vevő terhére tudom postázni is. email címem.: selmeczi.miska@gmail.com
Működését tekintve hibátlan állapotban van, külsején a kora látszódik (gumi kicsit kopottas, felső tárcsákon elszíneződés látható).
Amit adok mellé: - akkumulátor
- töltő - Fujifilm MHG-XE fém markolat
Serial: 34A55520
Voigtländer X Fuji 27mm F2 Ultron - 180 000 Ft
Első tulajdonosa vagyok, idén januári vásárlás, így a garancia onnan érvényes. Hibátlan állapotban, dobozában, számlával együtt.
Serial: 07462832
Fuji 35mm 1.4 - 150 000 Ft
Első tulajdonosa vagyok, 2022-ben vásároltam, így garancia már nem érvényes rá.
Hibátlan állapotban, dobozában, számlával együtt.
Serial: 25A03092
Több dolog vásárlása esetén tudok kedvezményt adni. Ha egyben megvásárolod az egész szettet, adok mellé ajándékba egy 7artisans 60mm f/2.8 macro objektívet (Serial 66007436).
Megtekinthető, átvehető személyesen Szentendre, Pomáz, Budapest környékén. E-mail címem publikus.
Eladó teljes Fuji X-T4 szettem. (rendszerváltás miatt )
FujiFilm X-T4 body + Smallrig Full cage és half cage , akkuk, töltők, egyéb tartozékok - 395eFt
SN:0BQ23335
Laowa 9mm f2.8 zero distortion - 120eFt
SN:007809
Fujifilm 18-55mm f2.8-4 - 105eFt
SN:9CC23141
Viltrox 33mm f1.4 - 70eFt
SN:10A2116959
Samyang 12mm F2 - 80eFt
SN:CKP18906
TTartisans 50mm f1.2 - 35eFt
SN:850360076
Van néhány K&F adapter is: m42-fx, eos-fx, nikon-fx
Minden teljesen hibátlan, megkímélt állapotban van. Az objektíveket kezdettől fogva UV filter védi. További képeket, infót privátban szívesen küldök. Minimálisan alkuképes korrekt ajánlat esetén, ha egyben elviszed. Csomagküldés megoldható (profi csomagolásban).
Kihasználatlanság miatt eladó egy bontatlan VG-XH markolat X-H2/X-H2s modellekhez. Van egy másik, amit használok az egyik vázamon, de ez sosem került fel a másodikra, így megválnék tőle. Időjárásálló és 2db extra akksi is belefér.
Megtekinthető Budapesten.
Irányár: 100.000 Ft 80.000 Ft Sn.: 2C0047XX
Érdeklődni e-mailben lehet: sztan.horvath kukac gmail pont com Üdv
Makulátlan állapotban lévő fuji 35mm f2 időjárásálló kompakt prime. Adok mellé egy JJC fém napellenzőt illetve egy Hoya Pro1 uv szűrőt, ezek első használata óta védik. Megtekinteni Verőce/Pest vonzáskörzetében lehet, vagy a vevő terhére tudom postázni is. email címem.: selmeczi.miska@gmail.com
Eladóvá vált váltás miatt Fujifilm X-T20 és a hozzá tartozó XF23mmF/2 R WR lencsém. A váz jó állapotban van, az objektív keveset használt.Mindkettőt az eredeti dobozukkal és minden gyári tartozékukkal együtt adom.
A lencse külön csak a váz elkelte után vásárolható meg.
X-T20 - 160 000
XF23mmF/2 R WR - 115 000
a kettő együtt - 265 000
Kérem email-ben keressenek. Megnézhető és átvehető Budapesten.
Fuji x100V szép állapotban kevés expoval eladó (10400). Sok kiegészítővel, végig vigyázva volt rá. esetleg csere sony FX 30-ra. érdeklődni: stiglincz kukac gmail.com