Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Fujinon 23/1.4 WR és 33/1.4 WR eladó. Fotoplusos hazai vásárlások voltak, méltatlanul keveset használtam őket, szóval most racionalizálás címszóval kikerülnek a táskámból.
Az állapotuk szép, nem 10/10 egyik sem, minimális nyomok vannak a tubuson. Dobozukban, papírokkal stb.
23/1.4 WR: 220.000 forint (SN: 2CA00283)
33/1.4 WR: 210.000 forint (SN: 2BA00758)
Csere esetén maximum egy X-S20 váz jöhet szóba, nyilván értékegyeztetéssel.
Fujinon XF 27mm f2.8 (fekete) - Használati nyomok vannak rajta, de összességében szép állapotban van, a lencsék karc és gombamentesek. Egy-két porszem van benne. Első és hátsó sapkával.
Sziasztok! Szép állapotú, nem sokat használt (céges tartalomgyártásra használtuk egy ideig) XT-2 váz eladó. Személyes átvétel Érden. Akkumulátor+pótakkumulátor, töltő van hozzá. Ár: 195.000 Ft. Céges cucc, számlát adunk róla.
TTArtisan 27mm F2.8 Silver objektív, összes tartozékával, dobozában. Teljesen újszerű állapot, hibátlan működés. Serial: 00118* Ára:44.999Ft
Fujinon XF 18-55mm F2.8-4 objektív, összes tartozékával, dobozában, prémium kategóriás, mágneses Freewell UV szürővel. Teljesen újszerű állapot, hibátlan működés. Nem kit objektív, Made in Japan! Serial: 77A1410* Ára: 109.999Ft
Fujifilm X-T1 (fekete) - Megkímélt állapotban van, de látszanak rajta használati nyomok. Mindene működik, gumiborítás nem nyúlt. (Fotoparadicsomban cserélve lett 3-4 éve) A kijelzőn fólia, ami már kicsit viseletes, de maga a kijelző hibátlan. Eredeti akku és töltő jár hozzá.
SN:43M12189
110.000 Ft
Fujinon XF 27mm f2.8 (fekete) - Ezen is látszanak használati nyomok, de a lencsék karc és gombamentesek. Egy-két porszem van benne. Első és hátsó sapkával.
SN: 7CA18666
85.000 Ft
Fujinon EBC 55mm f1.8 - Szép állapotban, karc és gombamentes. K&F Concept M42-FX átalakítóval, menetbe csavarható fém napellenzővel és első-hátsó sapkákkal.
Eladó Fujinon XF 23 mm F1.4 R, szép állapotú objektív gyári csomagolásában (első és hátsó sapkák, napellenző, dokumentáció, törlőkendő). Fotoplus vásárlás, második tulajdonosa vagyok, már nem garanciális. Minden funkciója megfelelően működik.
Irányár: 145.000 Ft Gyári szám: 87A02532
Posta, futár lehetséges, személyes átvétel és kipróbálás Tatán.
Fujifilm X-T1 (fekete) - Megkímélt állapotban van, de látszanak rajta használati nyomok. Mindene működik, gumiborítás nem nyúlt. (Fotoparadicsomban cserélve lett 3-4 éve) A kijelzőn fólia, ami már kicsit viseletes, de maga a kijelző hibátlan. Eredeti akku és töltő jár hozzá.
SN:43M12189
110.000 Ft
Fujinon 27mm f2.8 (fekete) - Ezen is látszanak használati nyomok, de karc és gombamentes. Egy-két porszem van benne. Első és hátsó sapkával.
SN: 7CA18666
100.000 Ft
Fujinon EBC 55mm f1.8 - Szép állapotban, karc és gombamentes. K&F Concept M42-FX átalakítóval, menetbe csavarható fém napellenzővel és első-hátsó sapkákkal.
SN: 496594
20.000 Ft
Egyben 215.000 Ft
Budapesten a 17 kerületben, illetve Örs vezér tere/Pillangó utca környékén is átvehető.
Szintén szeretném eladni az előző hirdetésemben említett Fuji X-A5-ös
fényképezőgép vázamat.
A váz hibátlan ( karc, sérülésmentes ) állapotban van, kijelzőjét üvegfólia védi.
Dobozában, tartozékokkal, gyári helyett egy Patona dupla töltő van hozzá.
A géphez tartozik egy fém markolat bővítő, annak látható némi illeszkedési nyoma, de az sem feltűnő,
keresni kell.
SN: 0UL00616
Ára: 90000 Ft.
A gépet az Aszód, Hatvan, Gödöllő vonalon személyesen tudom átadni, illetve konkrét vásárlás esetén fel tudom vinni az M3-as pesti végénél lévő Auchan áruházhoz. A gép egy gyári objektívvel kipróbálható.
Telefonon, viberen, illetve Imessage-en vagyok elérhető egész nap, ha nem tudom felvenni, visszahívom az illetőt, üzenetekre válaszolok. Képeket mindkét géphez tudok még küldeni, vagy videót a működésről, ha igény van rá.