Keresés

Részletes keresés

Disinfectant Creative Commons License 2017.10.29 0 0 21

Szia!

Én is megkaptam a határozatot a nyomozás lezárásáról.

Eddig nem volt lehetőségem foglalkozni az üggyel mert többnyire külföldön tartózkodtam.

Van valami elképzelésetek a hogyan tovább-ról?

Csatlakoznék.

Előzmény: Jaikudooo (20)
Jaikudooo Creative Commons License 2017.08.24 0 0 20

Üdv Mindenkinek,

Már  a nyomozást le is zárták, részünkre sikertelenül.

Van-e itt valaki aki szintén tett feljelentést és már meg is kapta az értesítést róla?

Lennénk itt néhányan akik a fellebbezés mellett döntöttünk.

Nem lenne -e érdemes egy közös ügyvédet fogadni?

Úgy láttam az értesítőben van már ilyen ügyvéd aki több személyt is képvisel.

Várom a visszajelzéseket!

Disinfectant Creative Commons License 2017.08.18 0 0 19

Üdvözlöm! Sikerült a feljelentést megtenni?

Előzmény: ácsferencné (18)
ácsferencné Creative Commons License 2017.07.05 0 0 18

Segítsen valaki nekem. Szeretnék csatlakozni a feljelentéshez, mert csak tegnap értesültem róla, hogy létezik a feljelentés. Irjak levelet az ügyészségre, vagy tud valaki más tanácsot adni?

Köszi.

Troko Creative Commons License 2016.10.28 0 0 17

Johanics Gábor elment a rendőrség kötelékéből.

Halász Annamária foglalkozik most az üggyel.

1/457-5700 majd 66313-as mellék.

A II. ker. Gyorskocsi utca 31 szám alatt fogad, egyeztetett időpontban.

Most az a hír, hogy elvileg az Osztrák rendőröktől várják kb November végére az info-t, hogy mi van a céggel.

Aki még nem tett feljelentést, az tegye meg mielőbb.

Aki csak halogatja és nem foglalkozik vele, azzal jobban teszi, ha máris lemond a pénzéről, mert olyan hozzáállással nem lehet előrevinni.

Egységben lenne az erő, de ha nincs egység akkor semmi sem lesz ebből.

Plusz gyanítom, hogy valami főfejes benne van ebben a balhéban és ezért nem akarnak darázsfészekbe nyúlni...

Disinfectant Creative Commons License 2016.05.07 0 0 16

Tisztelt sorstársak!

Az előbbi információt a továbbiakkal tudom kiegészíteni:

Az ügyben a nyomozást vezeti Johanics Gábor

Elérhetőségei: 06/1/4575721  66339-es mellék, vagy 06/1/4575700 titkárság

email: johanicsg@budapest.police.hu

Várja a további károsultak jelentkezését, feljelentéseket.

A II. ker. Gyorskocsi utca 31 szám alatt fogad, egyeztetett időpontban.

Azonban más források híreiből arra a következtetésre jutottam hogy ezt a bulit bebuktuk.

Nincs jogutód, nincs vagyon, nincs semmi!

Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de alighanem el kell könyvelnünk a veszteséget. (Az én esetemben közel 1milla)

Remélem nem lesz igazam!

Jaikudoster Creative Commons License 2016.02.16 0 0 15

Tisztelt Károsultak!

Többen is tettünk már feljelentést az üggyel kapcsolatban,a BRFK Korrupció és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztályán,az 01000/3052/2015/ügyiratszámon lehet csatlakozni.Én személy szerint már kihallgatáson is részt vettem.

Aki még nem tette,kérem minél hamarabb pótolja,  minden egyes nyomozást segítő bizonyítékkal (szerződésével,e-mailek , stb.)!

A kártalanítás lehetősége még mindig fenn áll, csatlakozzanak minél többen!

Disinfectant Creative Commons License 2016.01.31 0 0 14

Tisztelt Jaikudoster!

Rajta vagyok a feljelentők elérhetőségén.

Előzmény: Jaikudoster (13)
Jaikudoster Creative Commons License 2016.01.02 0 0 13

Kedves BDZ!

Az ügyvédednél lévő névsor az nagy segítség lenne,főleg ha lennének hozzá elérhetőségek!

Egy kicsit fel kellene szerintem ezeket az embereket "pezsdíteni" ugyanis egy  határozottabb összefogással,  hatékonyabban működne az ügy kimenetele.Valamint minél többen alkotjuk ezt a csoportot annál erősebbek lehnénk.Mondjuk a nyomozóhivatal hozzá állását nem értem, mert ide-oda passzolgatják az aktáinkat, holott szerintem már nemzetközi nyomozást kellene végezni, hiszen az örökösök nem az országunkban élnek.

Akinek van egyébként az üggyel kapcsolatban bármilyen információja, kérem jelezze!

Ne hagyjuk kárba veszni a kemény munka által összegyűjtögetett pénzünket!

BDZ Creative Commons License 2015.12.20 0 1 12

Üdv mindenkinek!

Rég nem jártam már itt, bár a probléma ugyan-úgy fenn áll nálam is.

Az utóbbi idők rohanása nagyon lekötött, most van időm ezzel is foglalkozni.

Sajna nem csak ez a lehúzás, hanem a devizahitel mizéria is súlyos milliókkal érint.

Így kénytelen voltam külföldön szerencsét próbálni, ezzel sikerült kicsit stabilizálódnom.

Tehát: Pecunia ügyben valamikor tavasszal egy veszprémi ügyvéd közreműködésével 8-10 érintettel együtt feljelentést tettünk.

Valamikor a nyár folyamán értesültem róla hogy a rendőrség át tette a vizsgálatot valamelyik kerületi kapitányság hatáskörébe, mert ott már volt folyamatban nyomozás. Hogy melyikbe, nem tudom. Az ünnepek alatt-között felveszem a kapcsolatot az ügyvéddel. Amit megtudok azt közzé teszem.

Az biztos hogy valahol, valakinél van a pénzünk! Az is biztos hogy törvénytelenül. És a magam részéről nem fogok lemondani róla!

És gondolom Ti sem!

Más: olvasgattam néhány korábbi hozzászólást melyben azok szerzői gyakorlatilag lehülyéztek bennünket mert belevágtunk ebbe.

Nekik üzenem: A fórum oldalak arról szólnak hogy hasonló témakörben érintett emberek a közös érdeklődési körrel vagy problémával kapcsolatban a közösséggel megosztott egyéni információik segítségével keresik valamire a megoldást.

Tehát ha nem vagy érintett egy témában és nem is tudsz segíteni annak megoldásában, akkor téged itt nem kérdezett senki!

Keresd meg azt fórumot aminek az a címe hogy "FIKÁZZUK az ezt vagy azt" és ott kiélheted a hajlamaidat.

Ekispista Creative Commons License 2015.07.22 0 0 11

Üdvözlök Mindenkit !

Igen , aki úgy gondolja tegye meg a feljelentést és a következő címre küldje be :

Budapesti Rendőr főkapitányság XII. Kerületi Rendőr-Kapitányság Vizsgálati Alosztály

Cím:1125 Budapest, Maros utca 3-5.

Hiv.szám:01120/837/2014.bü.

Kérem, hogy minél nagyobb körben terjesszék az információt.

Ui: Kb már 30 felett vagyunk feljelentők

Előzmény: Wunderpocok (10)
Wunderpocok Creative Commons License 2015.07.15 0 0 10

Bocsanat, elnéztem a dátumot. A kérdés azért fennáll...tud valaki valami fejleményről?

Wunderpocok Creative Commons License 2015.07.15 0 0 9

Hello

Latom kb. 1 éves az utolsó bejegyzés ez ügyben.

Van valami update, jutottatok valamire, vagy kuka az egész történet?

:(

Troko Creative Commons License 2015.03.20 0 0 8

Beszéltem az ügyvédemmel többször és egy másik emberrel akinek van kb 10 ügyfele.

Feljelentéssel nem sokra mész, mert Kocsis kapott már sokat és mindet lezárták, őt felmentve. Elvileg erről vannak jegyzőkönyvei is, de ezeket még nem láttam, sem az ügyvédem, pedig ígérte.

Az Andrássy út 126-on nincs a cég, a tértivevényes levél visszajött onnan. Felszámolás alatt van.

Karl Heinz Gaspar meghalt és az özvegye és gyerekei örököltek valamit, ezen az úton kellene elindulni.

Nemzetközi ügyvéd kellene, aki nem húz le ügyfelenként min 10 000 Ft-al majd szét teszi a karját 2 hónap után, hogy viszlát vége semmi.

Csak sikerdíjért kellene dolgoznia.

Szerveződjünk csoportba, adjuk az info-t.

írjatok nekem mélt ide és fogjuk össze a csapatot!

toc kukac vipmail pont hú

kabala76 Creative Commons License 2015.03.19 0 0 7

Sziasztok!

Itt találjátok az infót a cégről!

http://helpforeicu.8x.hu/bizt

Előzmény: kabala76 (6)
kabala76 Creative Commons License 2015.03.19 0 0 6

Sziasztok!

Hasonló képen jártam,az előttem szólókhoz. Mindenképpen szeretnék csatlakozni a feljelentéshez.

Tudomásom van még több  ismerősről. Jelzem feléjük az indítványozást!

Ezt találtam!!!!

Az egész kocepció mögött egy komplett cégcsoport áll.

Olvasd végig az ismertetőt, hogy magad is meggyőződhess a lehetőség realitásáról.

Pecunia – Cégcsoportbemutatása

A Pecunia ConceptAG-t 2007-ben alapította Karl-Heinz Kaspar, több évtizedes ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkező Német üzletember.

Központja Németországban található:

Pfnorstraße10-14.,64293 Darmstadt.

A Pecuniafő érdekeltségei a nagyértékű ingatlanok megvásárlása, értékoptimalizálás, lakóingatlanok értékesítése-bérbeadása elsősorban Németországban a Rajna-Majna  vidéken, Berlinben és környékén.

A cég ingatlanvagyonának értéke mintegy 3 millió EUR.

Németországban a Pecunia széleskörű pénzügyi tanácsadással foglalkozik:

- likviditás management

- adó tanácsadás

- ingatlan biztosításitanácsadás

- ingatlanállománykezelésén alapuló  teljes   körű   nyugdíjmegoldás           

Mindezek finanszírozása befektetési életbiztosítások felvásárlása által történik.

A Pecunia-ConceptKft.2010.végénkezdte meg működését, tevékenységi köre egyelőre az SMKPECUNIA-CONCEPT Vermögensverwaltung GmbH megbízásból, az SMK  PECUNIA-CONCEPT Vermögensverwaltung GmbH által végzett üzleti tevékenység(befektetési  életbiztosítások  megvásárlása)  adminisztratív  hátterének támogatásáraterjed ki.

Pecunia-ConceptKft.

1062. Budapest, Andrássy út126.

Cg: 01-09-933004,

Adószám:12407387-2-42

Előzmény: Jaikudoster (5)
Jaikudoster Creative Commons License 2015.03.18 0 0 5

Sziasztok!

A napokban feljelentés fogunk tenni ,hogy legalább egy nemzetközi nyomozás elinduljon.

Aki akar csatlakozzon mihamarabb, várjuk a károsultakat!

Valamint ha valaki tudja a német cég nevét, címét, az elküldhetné.Ugyanis ha jól tudom az osztrák már nem működik.

Troko Creative Commons License 2015.02.15 0 0 4

Üdv sorstársak!

Nincs új információm, de össze foghatánk a dolgokat és valami mocorgást elindíthatnánk.

Én azt tudom, hogy a cégben nincs pénz és semmi friss info-t nem találtam a neten.

Indexnek írtam még tavaly, nem válaszoltak semmit, PSZÁF-MNB kb sablon szöveget dobott vissza, a biztosítók is csak lepattanó levelet dobnak.

Kényszerhelyzetben ha az ember nem tudja fizetni a biztosítását, akkor könnyebben belemegy az ilyen dolgokba, sajnos.

Gyűljünk ide és kommunikáljunk és mozdítsuk elő az ügyet!

üdv,

T

kalotti Creative Commons License 2015.01.14 0 0 3

Sziasztok!

Valaki tudja, hogy hová lehet ilyenkor fordulni segítségért????

Mi a menete, hogy esetleg valamennyit még viszontláthassunk a pénzünkből???

Mert valaki felvette azt a pénz, az biztos. A Pszáf a rendőrség és a Versenyhivatal és a Osztráknagykövetség nem tud segíteni.

Van valakineke ötlete. 

Szerintem a károsultaknak kellene vhogy összefogniuk és megpróbálni intézkedni közösen.

Várom a jelentkezőket!!!

ruzsi

Zeki_ Creative Commons License 2014.05.08 0 0 2

Egyetértek.

Tele hülyékkel EZ AZ ORSZÁG IS.

Előbb adja a pénzét másnak, aztán meg jön a baj, és néz ki hülyén a fejéből, hogy most mi lesz.

Western Unionnal vásárol külföldről, piramisba tolja a lét, ismeretlen nagydumás embereknek dől be, és ad nekik pénzt.

Előzmény: Lédiell (1)
Lédiell Creative Commons License 2014.05.06 0 0 1

Majd a felszámolás után kapsz valamit, ha jut, sok év múlva.

Ezt meg fogd fel tanulópénznek. Nem értem, a sok hülye a Baumag, DT Diamond meg a többi piramisjáték után miért dől be mindig ezeknek. Aki hülye a pénzügyekhez, annál az kéne lenni az alapnak, hogy kérdez szakembertől, hatóságtól, mielőtt valami noném cégre rábízza a pénzét. Vagy még inkább annak, hogy nonémre nem bízza, hanem ott marad a minimum száz éve megbízhatóan teljesítő biztosítójánál. 

Előzmény: BDZ (-)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.06 0 0 0

0 összeget kellett volna odatolni.

Előzmény: BDZ (-)
BDZ Creative Commons License 2014.05.06 0 0 topiknyitó

Tisztelt sorstársak.

Bizonyára értesültetek a legutóbbi fejleményekről a cégnél.

Ha nem, akkor íme:

SMK Service Hungary Kft.
1062 Budapest, Andrássy út 162.
Tisztelt Ügyfél !
Sajnálattal kell közölnöm Önökkel, hogy az SMK Vermögensverwaltung GmbH. ( A-1010 
Wien, Graben 12.) ügyvezető igazgatója és résztulajdonosa, Karl-Heinz Kaspar úr váratlanul 
elhunyt.
Karl-Heinz Kaspar úr a magyar felügyeleti döntést követően mindent megtett annak érdekében, 
hogy a társaság fizetőképességét helyreállítsa és ügyfeleit a megkötött engedményezési 
szerződéses jogügylet tekintetében kártalanítsa.
Sajnos a fenti halálesetet követően én nem tudom azt megítélni, hogy az SMK 
Vermögensverwaltung GmbH. esetleges új ügyvezetőjének, meglévő tulajdonosainak milyen 
elképzelései vannak a magyar ügyfelekkel kapcsolatos kártalanítások, a jogviszonyok lezárása 
tekintetében.
A fentiekre tekintettel javaslom, hogy a helyzet tisztázása érdekében mihamarább vegyék fel a 
kapcsolatot a fenti társasággal, ebben a tekintetben a Társaság székhelyére írt levélben javaslom, 
hogy érdeklődésüket megtegyék.
Javaslom, hogy esetlegesen magyar, vagy osztrák jogi képviselővel is vegyék fel a kapcsolatot 
annak érdekében, hogy ügyfél igényeikhez egy esetleges jogi eljárás keretében ( peres eljárás, 
felszámolási eljárás, stb ) mihamarább egészben, vagy részben hozzá tudjanak jutni.
A fenti helyzetre tekintettel az SMK Service Hungary Kft. megszűntetése is elkerülhetetlen 
lett, társaságunk felszámolási eljárásának előkészítése folyamatban van.
Budapest, 2014. április 7.
Tisztelettel:

Kocsis Sándor 
 ügyvezető

A helyzet az hogy nem különösebben tud boldoggá tenni a tény hogy a PSZÁF a biztosítók nyafogása miatt felderítette a szabálytalanságokat és keményen odavágott.

A bírságot gondolom beszedték, de ki foglalkozik a MI pénzünk visszaszerzésével???

Ha van valakinek valami ötlete vagy információja kérem, ossza meg a többiekkel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!