Keresés

Részletes keresés

Ernest Thornhill Creative Commons License 2015.03.03 0 1 91560

Jó, hát ilyen alapon akkor ne zárjunk senkit se fegyházba csak azért, mert ő mondjuk elrabort, és fogva tartott valakit évekig. Mondjuk el neki, hogy csalódtunk benne, ez nem volt fair dolog, és hátha abból majd tanul.

Előzmény: babyke by (91557)
mrc01 Creative Commons License 2015.03.03 -5 5 91559

Csodálkozom, hogy még mindig ilyen sokan kedvelik azt a Zsút, aki azóta már Aurelioval is lefeküdt. A nő egyetlen jó tulajdonsága, hogy hallgatott, mikor hallgatnia kellett (míg a villában volt). Azon kívül viszont a koravén tiniribanc minden tulajdonságát magán hordozza.

Ernest Thornhill Creative Commons License 2015.03.03 0 2 91558

Én is így látom nagyjából, ezért is volt furcsa számomra ez a fajta reakció a párbaj után. Nem gyűlölték ők annyira egymást, illetve nem voltak ők akkora nagy öribarik Dennisszel, hogy indokolt legyen szerintem.

Előzmény: mammamia28 (91554)
babyke by Creative Commons License 2015.03.03 -2 2 91557

A következő a véleményem ezzel kapcsolatban. 

Ha Fanni gúnyolódott a kiesetteken, akkor az Fannit minősíti. Ha Laci gúnyolódik a kiesetten, akkor az őt minősíti. 

Nem csinálok olyat senkivel, amivel nem értek egyet. Pld. Nem lopom el a másik pénzét, mert ő is ellopta valakiét. 

Nem teszek olyat csak azért, mert más megteszi. Amit én megteszek, az engem minősít nem mást. 

Előzmény: Ernest Thornhill (91549)
jamieb Creative Commons License 2015.03.03 -4 4 91556

Ennyi! :) Nekem se kéne már reagálnom, hisz megnyerte, nincs mit bizonygatni. Tegnap lefaszfejezték itt Robint, arra már tényleg nem szántam erőt és időt, hogy elkezdjek magyarázni, hisz minek? Robin bizonyított és nyert. Nem tett semmi rosszat, ha mégis volt egy két rossz húzása, akkor se volt egy gané alja ember és nyerhetett. Akármennyire bánkódnak miatta és jönnek azzal, hogy nem tett semmit, nem érdemelte meg, tuja meg még ülve is pisil, akkor is az már az övé, így döntöttek a nézők és kész. Pár nap és talán mindenki túlteszi magát rajta, ha nem, akkor nem. Most amúgy ezzel rosszabb nekik, hogy Robin nyert? Elvett tőlük valamit? Nem. Miért sajnálják tőle? 

Előzmény: babyke by (91555)
babyke by Creative Commons License 2015.03.03 -2 6 91555

Tökéletesen igazad van. A következőt tenném még hozzá:

 

Lehet itt még kínlódni, köpködni napokig Robint. Ezt a játékot ő megnyerte és ez őt igazolja. Ez akkor is így lesz, ha itt néhányan még 328-szor is a seggüket verik a földhöz. Amúgy meg csak magukat idegesítik feleslegesen. Nincs ennek a rosszindulatnak már semmi értelme. A nézők döntöttek. A játéknak vége. Nyugodjon meg mindenki. A játékosok pedig gondolkozzanak el azon, hogy miért estek ki. Egyik sem néz magába, mindegyik a másikra mutogat. Kellene nekik egy kis önismereti tréning. 

Előzmény: jamieb (91545)
mammamia28 Creative Commons License 2015.03.03 -5 3 91554

Röhögjön teli pofával Laci kiesésén, de akkor ne mondjon olyanokat, hogy azért néha jól kijöttek egymással. 

 

Pedig valóban ez volt, hogy általában az agyára ment Laci a nagyképűségével (mert ő majd hátradől és megnyeri), full tahó oltogatásaival, viszont néha tényleg jól kijöttek egymással, amikor Laci a humorosabb énjét vette elő :)

Előzmény: Ernest Thornhill (91549)
sixtynine Creative Commons License 2015.03.03 -5 9 91553

Nekem az elején Edina nagyon nagy kedvencem volt. Aztán kifordult önmagából és olyan visszataszítóan kezdett viselkedni, ami nemhogy nőhöz, de emberhez sem volt méltó. A végén már Robinnak szurkoltam, de nem igazán bíztam benne, hogy megnyerheti. Szerencsére pozitívan csalódtam a szavazókban (és a szerkesztőkben, akik az utolsó pillanatokban emlékeztették a nézőket, hogy milyen gennyes alak ez a dennis - lásd beköltözés), így az állás megfordult. Érezték ezt ők is, hogy nem lenne rendben a világ, ha egy ilyen alja ember nyerhetne. Robin valóban nem volt mindig túl magabiztos, sőt! De legalább nem ment le kutyába, mint a villában szinte mindenki más. Ez legalább azt sugallja, hogy normálisan is juthatsz előrébb. Dennisnek pedig ez talán - mondom, erősen talán - egy jó lecke lesz az élettől és talán valóban megpróbálja átértékelni az életét. Hallottam tőle, hogy már sajnálja, hogy élő adásban alázta meg a volt barátnőjét. Remélem nem csak azért sajnálja, mert ettől bukta el a fődíjat, hanem azért is, mert belátta, hogy ez a viselkedés nem tolerálható. No de száz szónak is...

Gratula Robin, használd a nyereményed ésszel! Vagy csak verd el, ahogy jól esik, abból is sokat lehet tanulni :D

crossfire1 Creative Commons License 2015.03.03 -2 5 91552

Szabolcs és Miló nekem úgy maradt meg, mint 2 jóravaló fiú, akiknél örültem, hogy győztek, mert nem sajnálom tőlük a fődíjat.

Lacitól se sajnáltam, de ő eltapsolta sajnos.

Alekoszt végig csinálta a műsort, de igazából nem bántott senkit, tőle se sajnáltam. más kérdés, hogy utána nagyon-nagyon buta döntéseket hozott.

Attila nem érdekelt.

Au-tól valahol sajnáltam a fődíjat. de ő se rosszindulatú.

Előzmény: jamieb (91548)
jamieb Creative Commons License 2015.03.03 -2 1 91551

Igen :) Pedig rá aztán tényleg nem lehet sok rosszat mondani. Én akkor se mocskolódnék, ha Dennis nyert volna, de akkor viszont még jobban ki lennének akadva.

Előzmény: crossfire1 (91550)
crossfire1 Creative Commons License 2015.03.03 -3 2 91550

erre írtam a múltkor, hogy mindig a győztest szidják :) és az Robin :D

Előzmény: jamieb (91548)
Ernest Thornhill Creative Commons License 2015.03.03 -2 3 91549

Fannin azért gúnyolódott Laci, mert Fanni is gúnyolódott pár kiesetten. Zsú megpróbálta rátolni a felelősség nagyobb részét, szerintem megérdemelte amit kapott.

Az meg, hogy Robin csak örült.... én az ordítva, nagyon pacsizva, "végre kiesett"-et kiabláva történetet nem mondanám annak, hogy csak örült. Ezen felül persze, feladatba kapta, hogy Lacit támogassa, de kortesbeszéd miatt senki nem nyert még párbajt, tehát lehet azt felelősségteljesen is csinálni. Akinek pedig azt mondja, hogy jól elvan vele, néha bírja, de azért van vele baja, szerintem az pont az az ellenfél lenne, aki esetén lehet valamennyire örülni, hogy kiesett, de talán nem baj, ha visszafogja magát.

Röhögjön teli pofával Laci kiesésén, de akkor ne mondjon olyanokat, hogy azért néha jól kijöttek egymással. Szerintem.

Előzmény: babyke by (91527)
jamieb Creative Commons License 2015.03.03 -2 3 91548

Így van! Lehet ő nem is akar a médiában maradni, neki a nyeremény kellett. Lehet visszamegy dolgozni, akármihez is kezd, remélem összejön neki! Amúgy meg a többiekre se fogunk emlékezni, az előző nyertesekről sincs nagyon semmi. Aurélió meg Attila más. Milo is az RTL-nél dolgozik, de nem a kamerák előtt. Miért kéne Robinnak is most mindenhol feltűnnie? 

És amúgy pontosan így van, mert leszámítva azt, hogy "sunyi" meg "kétszínű", ő tényleg megérdemelte, mert egy normális ember. Azért vicc, hogy Robinnak ez állandóan felhozzák, mert a többiek mind szimpatikusak voltak, meg senkiben nincsenek ilyen vonások, pláne ha több millió forintról van szó. Nem is értem, Robin miért nem adja át a nyereményét, vagy miért nem osztogatja szét a többi játékos között. Ha Edina akkor kiesett, máskor is kiesett volna, ne Robin legyen már a hibás. 

Előzmény: crossfire1 (91546)
vvJózsi Creative Commons License 2015.03.03 -3 3 91547

az cimbid itt azt írta, takarodja, szerintem nem az övé az oldal.

 

A DEL kiverte az összes kedvencét, persze hogy ideges.:)))

Előzmény: oxoborgeye (91544)
crossfire1 Creative Commons License 2015.03.03 -1 5 91546

a másik dolog, amin nevetgélni szoktam, amikor jönnek azzal, h Robin majd eltűnik, senki se fog rá emlékezni. de miért is kellene rá emlékezni? megnyerte a fődíjat, ez a játék ennyiről szólt, nem többről. kapott lakást, kocsit, pénzt, fiatalként elindult az élete... menjen és éljen boldogan, örülök, hogy egy szimpatikus fiatalhoz kerültek ezek a dolgok.

Előzmény: jamieb (91545)
jamieb Creative Commons License 2015.03.03 -2 9 91545

Tegyétek már túl magatokat azon, hogy Robin nyert!! Mindig ellenszenves volt neki Laci, de azt is elmondta, hogy kicsit kedveli is, viszont ott volt benne, hogy állandóan megalázta! Semmilyen undorító dolog nem volt abban, hogy hogy örült mikor Dennis jött vissza. Akkor muszáj volt neki mellé állnia, muszáj volt elmondania a kortesbeszédet, mit vártok még tőle?! Nem kezdett el mocskolódni, semmi csúnyát vagy rosszat nem mondott mikor Laci kiesett. Benne volt az az érzés, ha Laci kiesett neki igaza van, nem nyerhet valaki úgy, hogy mellette már akkora az arca, hogy magáénak tudja a főnyereményt és hangoztatja is. Edina meg Laci pedig szánalmas, hogy nem örülnek Robinnak, egyáltalán nem az ő hibája, hogy nekik kettejüknek kellett menni. Rajta kívül még hárman tettek Lacira, ennyi. Ez egy játék volt, szerintetek sunyin és kétszínűen játszott, szerintem taktikázott. Meg is nyerte és kész. Soha nem volt alpári, soha nem beszélt senkivel csúnyán, nem alázott és nem sértett meg senkit. Miért kell ezen lovagolni? Edináéknak nem fog pénzt adni, miért kéne bárkinek is? Az az övé, megérdemelte. Edina ha nem fordult volna ki magából, ha nem akarta volna annyira görcsösen és nem mondta volna állandóan, hogy ő megérdemelné, akkor nyerhetett volna. Robin sose sajnáltatta magát, sose mondta, hogy az neki jár, ő akarja a legjobban. Fannu beszólása is gusztustalan volt, hogy Robin nem csinált semmit, hát mégis megnyerte. Inkább gondolkozzon azon, hogy ő hiába is csinált, az nem tetszett a nézőknek. 

Tegyétek túl magatokat rajta. Ennyi.

 

Gratulálok Robinnak! 

oxoborgeye Creative Commons License 2015.03.03 -6 2 91544

Hozzád csak "stílus" jutott át, az cimbid itt azt írta, takarodjak, szerintem nem az övé az oldal.

Na, az a te stílusod is.

Én szánlak, csak kocsmai szintű társalgásra vagy alkalmas, a gondolkodástól megfájdulna a fejed.

 

Előzmény: crossfire1 (91535)
babyke by Creative Commons License 2015.03.03 -1 4 91543

Látom nem akarod megérteni, hogy Robinnak nem volt más választása. Feladatban kapta, hogy Lacit támogassa. A kortesbeszédet muszáj volt elmondani. 

Előzmény: Törölt nick (91529)
crossfire1 Creative Commons License 2015.03.03 -1 6 91542

emlékszem, Zsu kiesése után írta valaki, hogy akkor most hátra kell dőlni és figyelni, ahogy ezek kinyírják egymást.

végül egy olyan személy nyert, aki nem volt benn Zsu kicsinálásában, a falkában támadásban.

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (91537)
gyári szúnyog Creative Commons License 2015.03.03 -1 2 91541

Egyetértek!

Nagyon sokan nézték a való Világot, de a szavazás érdekében  nem cserélték le a telefonjukat klikkelős izére.

Szerencsére a végeredmény  így is igazságos lett!

Előzmény: oxoborgeye (91533)
crossfire1 Creative Commons License 2015.03.03 -1 2 91540

sok nő egy helyen, az borzalom. kicsinálják egymást. 

Előzmény: babyke by (91538)
oxoborgeye Creative Commons License 2015.03.03 -2 3 91539

Akinek egyszer pénzt adsz, máskor is kér. Danikától is kérhetne Edina, ők voltak "lelki társak", gazdag család.

 

Előzmény: crossfire1 (91532)
babyke by Creative Commons License 2015.03.03 -1 1 91538

Elmondok nektek egy sztorit a sportból. Ez megtörtént, kielemeztük. TF - en. 

 

Volt egy női csapat /nem írom, hogy melyik sportág/. Àllandóan össze voltak zárva. Edzések, edzőtáborok, versenyek stb.  Évekig ez ment. A lányok már gyűlölték egymást. Folyamatosan sportpszichológus beszélgetett velük, akkora volt a feszültség. Látszólag viszont jóban voltak, sokat hülyéskedtek, beszélgettek. Mivel össze voltak zárva, nem volt más választásuk. A lényeg, hogy nem szerették egymást, de mégis jóban voltak. 

Ez a villában is így működhet, nem csíped a másikat, de nem kerülheted el, akkor törekszel arra, hogy amennyire lehet jól érezd magad. 

Előzmény: crossfire1 (91526)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2015.03.03 -4 7 91537

"Undorító örömtánc", ne röhögtess...

 

Robin mondta valaha, hogy teljes szívből támogatja Lacit, aki őt ülve pisilős buzinak nevezte, amit olyan sikeresen ráragasztott, hogy "fél ország" szajkózta utána (költői túlzással)?

 

Szerintem ez legalább annyira undorító húzás volt. Amennyire én tudom (nem követtem pontosan), Robin lényegében csak szívességből vállalta Laci támogatását.

 

Ott volt továbbá Fanni, a győzelem utáni pillanatokban is csak a rosszindulat jött belőle, amikor visszaszólt Bencének: "De Robin nem is csinált semmit!". Bence tette helyre, hogy a nézők így döntöttek és ennyi.

 

Én meg már február 15.-én leírtam:

 

Fanni már leköpte a fődíjat, neki nem kell.

 

Őszintén szólva, számomra az sem túl megnyugtató, hogy ilyen szoros lett. Nem sokon múlott, hogy most a Félnótás Dénes, meg a Gonosz Pöcök örömködne, érdemtelenül.

 

De ez ilyen dolog, tavaly Zsófinak drukkoltam, az sem sokon múlt. Csak ott legalább Auréltól sem sajnáltam. VV7 meg amúgy is egy pofára esés volt, Zsuzsa kiesése után nézni sem bírtam, legalább a vége legyen már elfogadható.

Előzmény: Törölt nick (91509)
crossfire1 Creative Commons License 2015.03.03 0 2 91536

pont láttam azt a BVV-t.

nekem úgy tűnt, viccből mondta Edina. persze hülye vicc volt, miért adna nekik a győztes pénzt?

Előzmény: gyári szúnyog (91534)
crossfire1 Creative Commons License 2015.03.03 0 1 91535

piros kereszt, nyomd másnak ezt a stílust. pápá. egy tinilány.

Előzmény: oxoborgeye (91533)
gyári szúnyog Creative Commons License 2015.03.03 0 0 91534

Hát az is lehet... nem hallottam, csak olvastam.

Előzmény: crossfire1 (91532)
oxoborgeye Creative Commons License 2015.03.03 -1 2 91533

Milyen nyelven írjak, hogy eljusson a tudatodig: csak példaként írtam azt az esetet.

HA AZ RTL NYILVÁNOSSÁGRA HOZNÁ A SZAVAZÓK NEMÉT, ÉLETKORÁT KIDERÜLHETNE, HOGY JÓRÉSZT GYEREKEK DÖNTENEK.

Esetleg olyanok is, akik nem is nézik a műsort, anyuja nem engedi, de telón tud szavazni, és a többi lány azt mondta, milyen jó csávó, nyomjunk rá egy szavazatot.

Előzmény: crossfire1 (91525)
crossfire1 Creative Commons License 2015.03.03 -2 4 91532

az igazság annyi, hogy Edina annyit mondott, h 100 000 Ft kellene albérletre. tehát nem lakást kért. bulvár ferdítés, szokás szerint.

Előzmény: gyári szúnyog (91531)
gyári szúnyog Creative Commons License 2015.03.03 -2 4 91531

A VV7 szerelmespárja egyébként komolyan gondolja a kapcsolatát, már most elkezdték tervezni a jövőjüket. Főleg Edina, aki Baukó Évának és Auréliónak elmondta, reméli, bárki is nyeri meg a VV7-et, ad majd nekik pénzt egy közös lakásra. Ám miközben Edina már ilyen álmokkal foglalkozik, Lacinak ennél égetőbb problémái vannak három hónap villalét után: „azt sem tudom, vannak-e még egyáltalán buszok” – hüppögte el a BeleValóban. Szerencsére már a stúdióban leeshetett a kő a szívéről, megnyugtatták, nem telt el annyi idő, hogy megszűnjön a közlekedés.

 

Álmodik a nyomor...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!