Keresés

Részletes keresés

varganoel Creative Commons License 2019.02.27 0 0 5

Helló! Lassan egy éve csinálom és sokkal jobb lett a kondícióm, az erőnlétem és könnyebben tudom irányítani a saját testem. Én is férfi vagyok és még jó páran vagyunk az edzéseken, úgyhogy nyugodtan próbáljátok ki. Az első felében lassabb, majd egyre tempósabb és gyorsabb mozdulatokat végzünk, szóval elég egyedi mozgásforma, de egy idő után meg lehet szokni és nem akarok majd abbahagyni. Minden porcikádat átmozgatja és javul tőle az egyensúlyod is. Ha nem akarsz olyan edzésre betévedni, ahol csak nők vannak: https://www.oxygenfay.hu/szolgaltatas/deepwork

vaseszti Creative Commons License 2014.05.16 0 0 3

Én csak nőkkel voltam, de azóta kerestem a youtube-on is edzéseket, ott mindig vannak férfiak is... sőt, ők tartják... sőt, a deepWork "kitalálója" is férfi (Robert Steinbacher)! Úgyhogy csak bátran!

dernol Creative Commons License 2014.05.14 0 0 2

Köszi az infót. Férfiak is voltak? Én is az vagyok, és nem tudom, hogy ez mennyire női torna vagy uniszex-e.

Előzmény: vaseszti (1)
vaseszti Creative Commons License 2014.05.13 0 0 1

Egy hete voltam először egy DeepWork órán, előtte egy BodyArt-on. A BodyArt nekem nem volt elég mozgalmas, kicsit untam, bár jól átmozgatott.

 

A DeepWork viszont nagyon tetszett, jó arányban váltakoztak benne a statikus erőelemek, kitartott pózok és a lendületes, dinamikus mozgások. Mozgalmas volt, 100%-ig átmozgatott, sőt, masszív izomlázam volt utána. Ez azt jelenti, hogy nagyon hatásos, mert mostanában sokat mozgok és már nem nagyon szokott izomlázam lenni. Nagyon feltöltött energiával, rettentően jól éreztem magamat utána.

 

Szóval nekem nagyon bejött, szerintem fogok is járni rendszeresen. Nagyon tetszik az elméleti "háttere" is, kicsit utánaolvastam és ez a spirituális, holisztikus megközelítés szimpatikus nekem. Nem vagyok már nagyon fiatal, mostanában a fizikai hatás mellett a szellemi, lelki oldala is foglalkoztat a a mozgásnak és a DeepWork nagyon passzol ehhez.

 

Szerintem akkor fog neked tetszeni, ha hasonló beállítottságú vagy - de egy próbát mindenképpen megér!

BaGira-79 Creative Commons License 2014.05.04 0 0 0

DeepW0rk

Előzmény: dernol (-)
dernol Creative Commons License 2014.05.04 0 0 topiknyitó

A neten láttam róla néhány videó részletet, és abból nem tudom eldönteni, hogy egy teljes óra milyen lehet. Te voltál már? Tetszett? Átmozgat? Lefáradsz az óra végére?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!