Lehetséges, hogy ezen a configon nem fut rendesen a World Of Tanks? 3D MARK alatt a teszt végén mindig a HD 4000 írja ki a GPU-hoz. Akkor azzal is csinálta a tesztet?
A Lenovo honlápjáról töltöttem le minden drivert, bár a telepítés sorrendjére nem emlékszem. A Radeon beállításánál meglehet adni, hogy melyik programok használják a videokarit.
Hozzáadtam, de semmi sem változott :( Most már csak az általatok leírtak maradtak. Megpróbálom újratelepíteni megfelelő sorrendben... hátha.
BIOS-ban úgy láttam, hogy csak az automata választást lehet kikapcsolni, de akkor meg csak a HD 4000-et használja.
A Lenovo oldaláról letölthető drivereket tedd fel, ne az AMD féle általános drivert. Catalyst control centerben 'Best Graphics Performance' beállítást válassz.
Sziasztok! Van egy Lenovo G500-as laptopom, Win 8.1-es rendszerrel. A videókártyát (Radeon HD 8500M) maga a rendszer felismeri, az eszközkezelőben is ott van, viszont a játékok nem, indításkor csak az integrált videókártya választható a beállítások menüben. A legfrisebb Catalyst driver van fenn. Szerintetek mi a gond?