Keresés

Részletes keresés

Sirklan Creative Commons License 2014.05.16 0 0 5

Közben kipróbáltam mindenhogy, de nem akar rendesen menni.

Sorrendre figyeltem telepítésnél, mégsem megy az AMD Radeon.

Kipróbáltam Win7, Win8, Win8.1 alatt és egyik esetben sem jó :(

3DMark alatt a teszt végén mindig a proci HD 4000-et írja ki a GPU-hoz. Ez akkor is így van, ha magát a tesztet a másik karival csinálja?

Előzmény: Sirklan (4)
Sirklan Creative Commons License 2014.05.12 0 0 4

Sziasztok! Hasonló gondom van nekem is. Lenovo ThinkPad Edge S531

Intel Core i7 3537 Ivy Bridge Processzor;
15.6 "LED 1920x1080 kijelző;
10 GB RAM, 256GB SSD;;
AMD Radeon HD 8670 2GB;
Win 8.1 64-bit

Lehetséges, hogy ezen a configon nem fut rendesen a World Of Tanks? 3D MARK alatt a teszt végén mindig a HD 4000 írja ki a GPU-hoz. Akkor azzal is csinálta a tesztet?

A Lenovo honlápjáról töltöttem le minden drivert, bár a telepítés sorrendjére nem emlékszem. A Radeon beállításánál meglehet adni, hogy melyik programok használják a videokarit.

Hozzáadtam, de semmi sem változott :( Most már csak az általatok leírtak maradtak. Megpróbálom újratelepíteni megfelelő sorrendben... hátha.

BIOS-ban úgy láttam, hogy csak az automata választást lehet kikapcsolni, de akkor meg csak a HD 4000-et használja.

Zede85 Creative Commons License 2014.05.09 0 0 3

Kösz a válaszokat, megpróbáltam a Honlapról letölthető driverekkel, sajnos nem változott a helyzet...

Lehet, egy újratelepítés megoldja :D

Quintuplet Creative Commons License 2014.05.07 0 0 2

gyártó alatt a Lenovo drivert értem, ahogy az előző olvtárs is írta.

Előzmény: Quintuplet (1)
Quintuplet Creative Commons License 2014.05.07 0 0 1

nem leszek szabatos :-)

két driverre van szükséged, az egyik az Intelé, a másik a gyártó honlapján található. Mind a kettő kell...

A felrakás sorrendje sem mindegy, előbb az Intelt rakd fel, és újraindítás után a Radeont.

Előzmény: Zede85 (-)
Faszakasza Creative Commons License 2014.05.05 0 0 0

A Lenovo oldaláról letölthető drivereket tedd fel, ne az AMD féle általános drivert. Catalyst control centerben 'Best Graphics Performance' beállítást válassz.

Zede85 Creative Commons License 2014.05.04 0 0 topiknyitó

Sziasztok!
Van egy Lenovo G500-as laptopom, Win 8.1-es rendszerrel.
A videókártyát (Radeon HD 8500M) maga a rendszer felismeri, az eszközkezelőben is ott van, viszont a játékok nem, indításkor csak az integrált videókártya választható a beállítások menüben.
A legfrisebb Catalyst driver van fenn.
Szerintetek mi a gond?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!