Keresés

Részletes keresés

Ygar Creative Commons License 2014.04.17 0 0 5

Köszi az ötleteket. Ma már, gőzerővel dolgoztam és pár kis történet, vers már kész is. A térkép akkor bekerül egy mappába, és majd a történetek amit adnak. Nekem ez nem is jutott eszembe. :)

.ZsL. Creative Commons License 2014.04.17 0 0 4

Lehet, hogy koncepció-probléma van az előre készített térkép miatt.

A valóságban a térképek eredetijét a történelem, azaz a történések alakítják ki, házról házra, utcáról utcára, vagyis aki írna, inkább a térkép kialakulásával kapcsolatos eseményeket, kalandokat írná.

Ha kész a térkép, akkor túl szoros a keret, kevés lehetőséget ad az írásra. Ha az írnivalók témái nincsenek "utólagos" kerethez igazítva, lehet, hogy hamar fejlődésnek indulna egy néhány házból álló kis közösség, és kialakítanák a tájat, vagyis a térképet maguk körül.

Ygar Creative Commons License 2014.04.17 0 0 3

De ahogy látom nincs kedvük világot létrehozni. Az alap térképekkel már végeztem csak hát, történetek még mindig nincsenek. :P

Ygar Creative Commons License 2014.04.17 0 0 2

Ez csak véletlen egybe esés hogy Ygaro nevében benne van. :D De megmozgattad a fantáziám. Ygaro-t egy regényemhez teremtettem ami középkori fantasy világban játszódna. A múltját nem tudom összerakni, ahhoz szeretnék segítséget, versek, kissebb regények vagy ilyesmik formájában. Más szemével látott dolgok gyakran meglepetést okoznak nekem, ezért is próbálkoztam ezzel. De Igar-ról nem igazán szeretnék írni, de egy kis falucskát a képére lehet formálni akár.

 

.ZsL. Creative Commons License 2014.04.17 0 0 1

Létezik egy Igar nevű magyar falu (Simontornya közelében), amelyiknek történetét ismertethetné vázlatosan az első fejezet (érdekességeket a falu életéből, az ott lakók elbeszélései, különös esetek, nézetek, tervek a jövővel kapcsolatban), aztán a további fejezetek ennek a változatai lehetnének a párhuzamos világokban, a jövő különböző időpontjaiban, az űrben, az exobolygók Igarról származó betelepítői által létrehozott Újigar eseményei, Igar-őstörténetet kutató robotok kalandjai az időutazás során...

Meg kellene látogatni a falut egy ötletbörzére, hátha a helyiek humora feldobná a történetet.

.ZsL. Creative Commons License 2014.04.17 0 0 0

Nahát, 5 nap alatt 0 hozzászólás?!

Pedig a csoportmunka alapötlete jó!

 

Ygar Creative Commons License 2014.04.12 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!