Eladó Sony DSC-RX100 Mark V fényképezőgép használt, de hibamentes, karbantartott állapotban és ez a tartozékokra is vonatkozik. SONY CENTERben vásárolt, bemutató darab volt. Kibővített jótállás 2023 szeptember 17-ig érvényes. Tartozékai: gyári akku, tartalék akku+töltő, USB kábel töltő fejjel, csuklópánt. Megtekinthető és megvásárolható Egerben, a személyes átvételt preferálom. Vásárláskori számla, garanciajegy, eredeti doboz, jár hozzá. A sorozatszámot érdeklődésre szívesen megadom.
Eladó Sony DSC-RX100 Mark V fényképezőgép használt, de hibamentes, karbantartott állapotban és ez a tartozékokra is vonatkozik. SONY CENTERben vásárolt, bemutató darab volt. Kibővített jótállás 2023 szeptember 17-ig érvényes. Tartozékai: gyári akku, tartalék akku+töltő, USB kábel töltő fejjel, csuklópánt. Megtekinthető és megvásárolható Egerben, a személyes átvételt preferálom. Vásárláskori számla, garanciajegy, eredeti doboz, jár hozzá. A sorozatszámot érdeklődésre szívesen megadom.
Kategória váltás miatt eladóvá vált a kifogástalan állapotú Sony RX10 Mark 1-es gépem.
Itthon vásárolt, doboza, számlája és minden tartozéka megvan. Végig Hoya UV szűrővel és kijelzővédő üveggel használtam. Kevés expo van benne, szervízelve nem volt.
Adok hozzá egy eredeti, gyári Sony bőr tokot is (új ára 35e Ft).
Nagyon szerettem használni, előtte Canon DSLR szettem volt, de soha nem sírtam vissza, vele is megoldottam mindent, viszont nem kellett sem objektívekre vadászni se nehéz táskákat cipelni.
Budapesten és környékén kipróbálás után megvehető.
Kihasználatlanság miatt eladnám Sony RX-10-es(Mark I) gépemet. 2017. augusztusában vásárolt. Sajnos a töltője nincs meg teljesen( az adapter megvan, de az usb kábel nincs), a kereső műanyag részén van egy nagyobb karc, a kijelzőn pedig csúnyább kopás látható. A gép egyébként tökéletesen működik. Adok hozzá egy Kingston 64GB SDXC kártyát is. Ára: 90.ezer Ft. Emailben lehet érdeklődni: kicsikis50@gmail.com
Eladásra kínálom kifogástalan, újszerű állapotú SONY RX10 III típusú felsőkategóriás Bridge gépem 24-600mm F2.4-4 Zeiss Vario Sonnar optikával! Főbb jellemzők: ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24–600 mm F2.4–4 nagy blendenyílású zoomobjektív 20,1 effektív megapixeles, 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-érzékelő DRAM chippel, 4x nagyobb mint a hagyományos kompaktokban! 4K videofelvétel teljes pixelkiolvasással/pixel binning nélkül 25x-os optikai zoom 3" méretű képernyő, kihajtható LCD kijelző 14 kép/mp sorozatfotó microHDMI videó kimenet Wi-Fi csatlakozás - Pl. képküldés okostelefonra, Laptopra NFC csatlakozás Manuális blende és zársebesség beállítási lehetőség Optikai képstabilizátor SD memóriakártyahely 128GB-ig
Magyarországi vásárlás, számlája és minden papírja megvan! Mindig táskában tartottam, sérülésmentes, nagyon kevés expoval bármikor megnézhető, kipróbálható! Eladás oka: gimbalos videózásra térek át, sajnos ez gép a rendkivüli zoomja miatt, nagyon orrnehéz és nem tudom használni vele, igy váltok egy A7iii-ra! Több helyen megfordulok az országban, megbeszélés alapján személyes átvételt javaslok! Van hozzá egy minőségi Patona akksiszettem is, Dual USB töltővel! Dji Ronin S-t beszámolok! További kérdés esetén: +36304859972