Én aznap este néztem utoljára, mikor bevezették a végjáték előtti reklámblokkot.
Már az aznapit sem fejeztem be, és azóta egyetlen adást sem láttam.
Így azt sem tudom, hogy még mindig celebekkel megy-e, vagy már civilek is játszhatnak.
Ilyen rövidke kis műsort megszakítani egy 10 perces reklám és ajánló blokkal...Tudom ebből van nekik a bevételük, csak így meg nincs értelme nap mint nap leülni elé.
Annyira meg nem érdekel hogy másnap nézegessem a neten, vagy beszerezzem egyéb helyről.
Hát persze, tisztában vagyok vele, hogy nem egy olyan topic, ami "pergethető", de megérte létrehozni, mert azokon az apróbb hibákon amiket említettem mind korrigáltak:)
Persze nyilván lehet h semmi köze hozzá, de mégis kizárva sincs..
A végjátéknál lévő dudaszó késlekedésén már másnap korrigáltak(az mv egyből mondja h az már volt)-majd kb másfél másodperc múlva jön a dudaszó, tehát jól látható h igazam volt:)
Érdekes volt a mai adásban ,h ábel anita(aki azóta idegesít, mióta ismerem) a végjátékban megadott utolsó válasza időn túl történt meg, amit balázs mondott is.
Ehhez képest az "elszámolásnál" lehetősége lett volna pontokat gyűjteni ezzel a válasszal, az más kérdés, hogy nulla ember adta az meg.
De az hogy végülis annak ellenére h a mvezető közölte vele, hogy hát ez már időn túl volt, mért kerülhetett fel mégis a táblára.
Na mindegy apróság, de az ilyen esetben legutóbb nem is rakták ki megadott válaszként...Ahogy pl passznál is azt írják ki h passz.
ábelék meg jó lenne ha kiesnének végre...a heti hetest is csak miatta hanyagolom.
Még annyit, ha rendesen elolvastad volna a hozzászólásom, akkor nem magyaráztad volna el, hogy mit jelent a címe. Hiszen leírtam, hogy miért tartom cikinek. Mivel a magyarázatod is mutatja, hogy nem rendesen tanultál meg olvasni, így persze, hogy neked értelmezhető ez a nyelvhelytelenség.
A hsz.-eket olvasva erősít meg engem, hogy nagyon jó 5let volt törölni a csatornák közt a két rtl-t. Azé csak belenéztem a most-on ebbe a produkcióba, hogy ne mondhassák hogy látatlanban, a levegőbe kommentelek. Hát kérem megnéztem, és lemerem fogadni hogy a színházi előadás végén a 15-20 perces tapsrend alatt, kevesebb ideig tapsolnak, mint ebben a műsorban összesen. A koncepcióval semmi gond, mert többször is elhangzik hogy ez a "vetélkedő" nem olyan mint más komolyabb kvíz műsor. Ez csak egyszerű műsorsugárzási időkitöltő szösszenet. Fél év és abbamarad. Ez amolyan válaszcsapás a Nanee szintén alacsonyröptű kalamajka adásszünetére.
Én egy family feud műsort néztem meg az egyik legnépszerűbb videómegosztón-(így divat mondani:) ,ami teljesen megegyezik a négyen négy ellennel.
Nem tudtam egyébként ,de a topicban korábban linkelt commentes oldal cikkét elolvasva, rákerestem.38 évig ment amcsiban:D
Tehát ez csak itthon új, a formátum egy őskövület:)
Na még annyit szeretnék mondani, hogy a topicnyitó kommentemben írtam azt az apró problémát, hogy a végjátékban lévő ismételt válasznál a dudaszó elég későn jön:)több másodperc megy el, mondjuk 1 helyett.
Ezek után talán két adással később látom, hogy balázs azonnal mondja hogy az már volt, nem vár a dudára némán.
Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy egy rtl-s tag olvasta és kicsit módosítottak rajta, ezért megragadnám az alkalmat és egy újabb javaslatom van:)
Az eredeti műsorban a végjáték résznél minden esetben mondja, hogy egyébként mi volt a leggyakrabban adott válasz az adott kérdésre.Balázs csak néha említi meg.Nem értem hogy ebben mi a koncepció...Amikor kedve van hozzá elárulja?Ezt jó lenne ha minden esetben hozzátenné, ahogy az eredetiben is így van.
A pontos címe "A következő", de igen, az a Gundi műsora...
A német adásokból láttam anno jópárat, ott nem ismételgetik a kérdést, csak megkérdezik, hogy "Te mit gondolsz?", vagy hogy "És neked mi a a tipped?"...sokkal emészthetőbb úgy?
A kérem a következőt az a legújabb gundi műsor?Mert akkor viszont megdöbbentő, hogy az ismételgető kérdésekkel érvelsz a következő című műsor mellett:D
Akár jó is lehetne, de valahogy mégsem az. Lehet, ennek az oka abban keresendő, amit a comment:com kritikája is írt. Bár azt hiszem a legnagyobb baj vele csupán annyi, hogy másra van már szükség. Nem szabad elfelejteni, ez egy majd 40 éves formátum. A legtöbb tévénéző szerintem valami frissebbre vágyik.
Szerintem már a címe is ciki, amit le sem tudnak írni helyesen. Ezt a képtelenséget ha kiejtjük, akkor nem a műsor nevét mondjuk ki. Zagyvaság az egész. Négyen négy elen? Ha már a cím hibás, akkor mire számíthat a beltartalomban az ember?! ....
Nem feltétlen ostoba az akit szórakoztat ez a vetélkedő napi fél órában.Na, akkor maradjunk ennyiben..
a következőt nem említed, szted az is kiváló?Én ahányszor hallom(pl szomszéd szoba, kapcsolgatás, etc..) nem nagyon bírom ki szánakozó mosolygás nélkül mikor a gundel erőlködik..
Nem találtam még a tv-s szekcióban ennek topicot, ezért létrehoztam egyet.
A műsorról annyit, h sztem ezerszer többet ér mint a gundel-féle maradj talpon, a legújabb "következő" című vetélkedője véleményem szerint minden idők legidegesítőbb ilyen jellegű "szórakoztató" vetélkedő műsora.
A 4n4ln című műsornak a koncepciója tetszik leginkább, bár kisebb hibák vannak benne.Pl a tegnapi adásban a bazsó család bejutott a végjátékba, ám a rablásuk után volt még egy üres rublika, amire már nem tért vissza a műsorvezető, holott ezekben az esetekben meg szokták még mutatni, hogy még még mi az amit válaszoltak a megkérdezettek, amennyiben persze van még megfejtetlen válasz.Tegnap volt egy ilyen és nem tudtuk meg, meg egyből kezdődött a végjáték.
A másik pedig az ,amikor a 2. játékos adja meg a válaszokat 25 másodpercben, ott jópár másodperc elmegy mire a dudaszó megszólal. Nem sok 3 másodperc, kivéve egy ilyen esetben.