Keresés

Részletes keresés

DasRoberto Creative Commons License 2019.03.07 0 0 82

Mi Diklo-ból mentünk át barátokhoz egy pár órára strandolni, elég is volt annyi! Sok volt a tengeri süni!

De nem ez miatt felejtős nekünk!  Aki nagyon nagy nyugalomra vágyik annak ajánlható!  Hozzáteszem nem jártam be az egész szigetet, ez csak egy vélemény, mindenkinek van és olykor más, ezért is szép az élet! :) 

777szilard777 Creative Commons License 2019.01.19 0 0 81

Vir szigeten mindenki megtalálja, amit keres, felfedezi az érintetlen természetet, vagy élvezi a nyáron zsúfolásig telt főutcákat, kikötőket és szórakozóhelyeket a jelszó  mindig felfedezés. Vir nem mondható egyhangúnak.A legszebb - a turisták által leginkább kedvelt, mégis legkevésbé ismert - partrész a Vörös Szikla , ami, nevéhez hűen, szemet gyönyörködtetően vörös színben pompázik. Vir szigetre éjjel-nappal ingyenesen használható híd vezet. Ha itt nyaral, nem kell kompra várnia a tűző napon órákon keresztül. Ha fel akarja fedezni a környéket, akkor sincs a komp menetidejéhez kötve, bármikor elindulhat.Aki vásárolni szeretne ajándékot, matracot, fürdő cipőt, törölközőt, horgász felszerelést stb. a bazársoron ott biztosan megtalálja a magának megfelelő méretet kitűnő minőségi termékeket. Éttermek sora is várja szeretettel a megéhezett látogatókat. Pároknak, családoknak, gyermekes családoknak ajánljuk ezt a változatos és rengeteg programokkal rendelkező kis szigetet. Minden évben újdonságot nyújt!

 

Vir sziget körüli hajókirándulás:

Érdemes kipróbálni a Vir sziget körüli hajó kirándulást, ami kb. 1,5 órás. A központi strandnál található kikötőnél lehet a hajó útra befizetni. Hajóról megcsodálhatjuk Vir sziget csodálatos panorámáját és változatos partjait, strandjait és a Velebit hegység szép táját. 

 

Vir szigeti világítótorony:

Az 1881-ben épült, 21 méter magas világítótorony Vir sziget délnyugati partján található. Világítótorony és a sziklás tengerpart szép látványt nyújt az ide látogató vendégeknek, érdemes ezt is megnézni.    

 

2019 A strandok árai is fontosak lehetnek: napernyő26 kuna/nap ; napágy26 kuna/nap  ;ejtőernyőzés, banánozás 61-82 kuna

 

fagyi 7 kuna; hamburger 18-25 kuna; vízibicikli, jetski, motorcsónak bérlési lehetőség számos helyen---> érdeklődés személyesen:-)

 

Üzemenyag árak :benzin 8,85-9 kuna; gázolaj 7,98 -8,2 kuna; LPG 3,55 kuna

 

 

2019 Horvát élelmiszer boltok árait/ kg/: sertéshús 26-42 kuna ;sajt 23-35 kuna; szalámi 12-18 kuna ;tej 1l 6-7 kuna ;Olaj 1,5l 14-19 kuna ;Kenyér8-10 kuna

Virsli17-21 kuna;Sör 2l 11-16 kuna

 

2019 A piaci ár is fontos lehet, így jöjjenek ezek is: paprika 13-17 kuna ;paradicsom 21-23 kuna;Vöröshagyma11-13 kuna;Fokhagyma5-8 kuna

Krumpli 6-11 kuna;lilahagyma15-20 kuna;sárgarépa13-15 kuna a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!

 

Halpiac: a sétálóutca tengerpart felőle végénél található. Helyben termesztett gyümölcs, zöldség is kapható a halpiac mellett.

Posta: a központban, a sétálóutca végén, a templom mellett található. A szigeten itt érdemes pénzt váltani.

A turisztikai iroda a nyugati oldalon a kikötőnél van. Mindenképp el kell menni a turisztikai illetéket befizetni, de programot is tudnak ajánlani és szép brossúrákat lehet találni. 

    A gyógyszertár a városközpontban van, kisgyógyszertár árukészlettel, de minden gyakoribb gyógyszer kapható. Van a szigeten orvosi rendelés is.   

    A híd másik oldalán fekszik Privlaka. A kisvárosban a templom mellett van egy OTP bankautomata. Nagyon kedvező feltételekkel lehet pénzt felvenni. Érdemes előnyben részesíteni a pénzváltókkal szemben. A sétálóutcán OTP-s, a Konzum áruháznál Erste automata kezdte meg működését. 

 

A szigeten nincs üzemanyagkút! A legközelebbi 20-25 km távolságban van, Zadar előtt, vagy az autópálya lehajtónál.

Fontosabb telefonszámok:

  • Rendőrség (Policija): 92
  • Tűzoltók (Vatrogasna Sluzba): 93
  • Mentők (Hitna pomoc): 94
  • Tudakozó: 985
  • Közúti segélyszolgálat: 987
  • Útinform: (385)(1) 4640-800
  • Magyar Nagykövetség: (385)(1) 489-0900
  • Szárazföldi, vagy tengeri szerencsétlenség esetén hívják a 112-es Központot

Viren ahol megszálltam nagyon kedvesek voltak a tulajdonosok.-->szám nullahathetvenötszáznyolcvannyolcnyegyvenháromhetven. Pár képet érdemes megnézni az apartmanról illetve a közvetlen környezetben megtalálható tenger tisztaságáról.

 

Amit leírtam árakat természetesen tájékoztató jellegű.

 

 

 

 

puckandúr Creative Commons License 2017.03.24 0 1 80

Még 2011-ben jártunk Vir szigeten a matea kempingben. Sajnos meglehetősen lehangoló állapotok fogadtak.

 

A lakókocsi állaga, kontár javítgatások, rossz hűtő. A magunkkal vitt élelmiszer egy része így használhatatlanná vált. A hűtőt másnap újra cserélte a tulaj, de akkor derült ki a hiba kiváltó oka: a mi lakókocsinkhoz az ennedik hosszabbító n+1 ágán jutott a delej. Ezért egy konnektorból legalább tíz kocsi próbált energiához jutni. Eredmény: ha a szomszéd mikrózott, nálunk kihúnytak az izzók. Paprikáskrumpli rezsón 3 óra.

Ezt leszámítva apróság, hogy a szűrt/tisztított tengervízként aposztofált zuhany éppen csak annyira volt szűrve, hogy a nagyobb halak ne férjenek át. Sós tengervíz után ugyanolyan sókoncentrációban semmit nem ér a zuhany. Így sajnos a kiskút édesvizét tárolgattuk a kocsi csomagtartójában és kismedencét állítottunk az esti pancsihoz az előtérben.

 

Kirándulás a szigeten felért egy hulladéklerakó körbesétálásával. Furcsa szokás a turizmustól ily módon csodát és megélhetést várni. Ami sitt már nem fért el a szigeten, az a partközelben lett esztétikusan elhintve. A tiszta víznek köszönhetően valószínűleg sokáig látható marad. Nem pont erre vágytunk.

Kötelességünknek eleget tenni akaróan első utunk a helyi turisztikai sufnihoz vezetett, ahol le kellett volna rónunk az idegenforgalmi adót. Erre az érkezéstől számított 24 óra állt rendelkezésünkre. Volna, mert első nap ugyanis az orrunk előtt zártak. Második napon a tucatnyi útlevelet markolászó szállásadók sorban előztek be (szokás), majd géphibára hivatkozva ismét ajtózárás. Nem szaporítom ezt a tortúrát tovább... Legalább ilyen szívmelengető volt a határ utáni első fizetőkapu.

 

Persze lehet okosnak lenni, hogy autópályán is apróval fizessen az ember fia. De ha először jár ott, nincs aprója. Így eshet meg az, hogy 36 kunát 50-essel fizetek. Majd két pénzérme visszaadása után indulnék is, de kérdésem akad. Nem a pénz miatt, hanem más jellegű. Hiszen meg sem számoltam a visszajárót. Kicsi akadékoskodásom után a fizető bódéból az úriember behajít a kocsiba egy papír tizest. Mindannyian csak nézünk, nem értjük a reakciót. Hát kiderült, hogy ennyivel akart levenni, és azt hitte, azért dumálok ennyit. Jó lesz itt vigyázni.

 

Jöjjön a vásárlás: konzumban elfogadható árak, viszonylag jó kínálat. Meglepetés csak a kaszzában várt, ahol gyanús suta mozdulatokkal olvasta be a kódokat a pénztáros hölgy. Oda, vissza. Mint ha kétszer szeretne valamit kifizettetni. A grillcsirkénél kicsit erősebben próbálkozik, de csalódottságára azt is csak egyszer írja a monitor. Végre a dobozos paradicsomnál sikerrel járt. Most szólok a családnak, hogy a bevásárló kocsival sehova ne menjenek addig, amíg fizetek. Reklamálok, de a pénztáros semmilyen nyelven nem akarja megérteni a problémát. Végül a monitoron kell lekopognom a csalását. Ekkor jön az igazi pofátlanság. Mint aki előre készült. Lehajol és a kassza alól valahonnan kivesz egy doboz paradicsomot, majd behajítja a kocsinkba. Ekkor következő ajánlatom, hogy a kocsi teljes tartalma sztornó. Végül mosolyogva kiveszi a parit és azzal a hat kunával kevesebbet kér. Szokatlan alkutechnika és vendégcsalogató…

 

Hogy egyetlen perc se maradjon ingerszegény, a szemközti pekárnyában is rendre félre ütögetik a vásárolt áru árát. El sem akartam hinni, hogy ennyire pimasz módon nézik hülyének a vevőt. Gondolom elégedettek, ha nincs észrevétel. Pedig az legtöbbször van, csak nyelvtudás hiányában inkább nem teszi szóvá a nyaraló. Ettől függetlenül megjegyzi és több pénzt ott nem hagy.

A kis sétáló utcában is volt zsonglőr, aki mikromágiával próbálkozott. Technikája az volt, hogy nagyobb címletű fizetéskor a visszajáró 10-20 kuna papírpénzeket darabonként szépen leszámolta, de az első pénzt gondosan be is gyűrte eközben a markába. Annyival kevesebbet adott vissza. Rövid vita után ugrott az üzlet.

 

Ekkor csúszott ki a számon először, hogy soha többet vir.

Lehet, hogy az infrastruktúrát az évek alatt fejlesztették, de ha ugyanazok a kereskedelem és vendéglátás szereplői, mint évekkel ezelőtt, kizárt, hogy az üzletpolitika jó irányba változzon.

Összeszámolva a költségeket kiderült, hogy itthon ennyi pénzből többet, jobban nyaralhattunk volna. Vagy kicsit hozzátéve százszor igényesebb helyen akár horvátiában, akár girosziában.

 

sropike Creative Commons License 2016.08.23 0 0 79

Augusztus elején egy hetet töltöttünk Vir szigeten a Matea kempingben,telepített lakókocsiban. A kemping közepesen felszerelt, de tiszta. A lakótársak többnyire németek, olaszok, szlovének  voltak.A kemping mellett kávézó-reggeliző, pékség, kb 500m-re több szórakozóhely , minden este program(gyerekeknek is). A közelben Konzum és Tomy market elfogadható árakon!A szigeten rengeteg szabad strand, sokféle lehetőséggel a fürdésre. A parkolás egy egészen pici területet leszámítva ingyenes.Zadar, Nin kb 20 perc alatt elérhető.

Heti több közvetlen kirándulóhajó a szigetvilágba. Mi jól éreztük magunkat, jövőre is megyünk.

Macenka Creative Commons License 2016.08.22 0 0 78

8 napot töltöttünk augusztusban Vír-en. Előre elolvastam mit írnak a szigetről. Nos sajnos sok minden igaznak bizonyult. A sziget környezete a tenger tényleg szuper. Sekély meleg víz. Homokos tengerfenék. A szállás is remek volt modern kényelmes szép kilátással. A sziget maga rendezetlen gazos szemetes építési törmelékkel teli udvarok Gondolom még csak ezután fog kibontakozni itt minden azért.Az északi parton nem is fürödtünk nekem az kimondottan visszataszító volt. Csak a délire jártunk. A belvárosban semmi normális esti program. Egy hétig minden este ugyanaz a zene szólt.A vízzel kapcsolatban figyelmeztettek ne igyunk amúgy sem szoktunk külföldön. De itt nincs vezetékes ivóvíz. Még fogmosáshoz is ásványvizet használtunk mégis valami nem volt kerek mert a párom és a gyerek gyomor görcs és hasmenés kíséretében töltötte a nyaralás nagy részét megmérgezve ezzel a teljes heti programot. Iszonyat felhőszakadás volt egy nap állt a víz bokáig helyenként.A környékben Nin gyógyiszapos homokos lagúnája nyerte el az első helyet. De Privlaka,Sabunike is remek hely volt.Szóval  mindenütt voltunk csak nem a szigeten....Szerintem többször nem jövünk. Nekem hiányzott a megszokott Horvát hangulat. Ezt a szigetet ez nem jellemzi. 

Laci_BP Creative Commons License 2016.08.04 0 0 77

Hát az ide írt beszámolók nem hiszem, hogy meghozták a kedvet a szigethez.

Előzmény: kraft0514 (76)
kraft0514 Creative Commons License 2016.08.04 0 0 76

Vir szigeti szállás 4 fő apartmanban, érdeklődni a szabad időpontokról +36307224031.

kraft0514 Creative Commons License 2016.08.04 0 0 75

Vir szigeten 4 fős apartmanunk kiadó. augusztus 14.-25. között. Tengerpart 200 méterre, az apartman csendes helyen van. Akit érdekel írjon.

lac956 Creative Commons License 2016.08.01 0 0 74

Több mint egy hétig voltunk Privlakán, két napot arra szántuk, hogy bebarangoljuk a környéket, többek között Vir szigetét. Talán a gazdátlanság fogott meg leginkább.  A közterületeken lényegében alapvető szolgáltatások hiányoznak. Mindenki odacuccol ahová akar, a három privlakai szabadstrandon láttam szemetest, de már a szezon elején megteltek, a mobilWC-k használhatatlanok, amit a közösségi tereken fejlensztenek-betonoznak, azt inkább ne is csinálnák.  Nemcsak a közterületek, hanem a magántulajdonok egy része is gazos, ápolatlan. A parkolás követhetetlen, mindenki igyekszik a víz mellé az autójával is. Egymás hegyén-hátán a parton az üdülőházak, közműcsatorna-hálózat nélkül. Az Állam pénz-visszaforgató tevékenységének nyoma sincs. Az egyészről a jellegtelenség köszön vissza. Vir szigetén kilóméter-hosszan a főút mellett murvás gyalogút van. Zadar - a rendezett és tiszta óváros kivételével - jellegtelen, szintelen.

Mégis: a tenger kellemes és különleges, viszonylag közel van, az átlagmagyar számára elérhető, hiszen a gazdátlanság itt együtt jár egyfajta viszonylagos olcsósággal. A homokos "strandokat" a gyermekek élvezik, a napsütés élvezete, a folyamatos jóidő a felnőttet is megelégedéssel tölti el, a közeli hipermarket megfizethető. Szóval - valószinüleg a gyermekek mondják ki a döntő szót- és jövőre ismét Horvátország !

 

 

 

Előzmény: FastSquirrel (73)
FastSquirrel Creative Commons License 2016.07.30 0 0 73

Sajnos egyetértek ezzel, Horvátországnak vannak sokkal jobb/szebb részei is a Vir-nél. Mi a Sapavac strandon voltunk, a szállás egyébként remek volt (talán a legjobb ahol eddig laktunk), és a strand is jó volt (sekély víz elég sokáig, homokos az alja), és egészen addig élvezettel fürödtünk, amíg az ott tartózkodásunk harmadik napján jött egy felhőszakadás, és ki nem derült, hogy azért homokos és sekély a part, mert valahogy az volt a dél partrész lefolyója :-( A felhőszakadás elmosta a szálláshoz vezető utat (egy napig nem tudtunk kijönni a házból), és egy komoly kis félszigetet épített ki a strandon, legalább 40 méterre benyúlt a tengerbe. A tenger tiszta vörös lett, legalább 2-300 méterig befelé.  Ki tudja, hogy ez az özönvíz mit hozott magával? Üvegszilánkokat biztos, mert azt jó sokat találtunk, úgyhogy utána már nem is engedtük a gyerekeket fürödni itt. Amit mondani szeretnék ezzel, hogy a szigeten hiányzik az alapvető infrastruktúra kiépítése, az özönvíz után ez egész Vir város víz alatt volt, nem jó a csatornázottság, tényleg az autók között kell járkálni, rengeted a bóvli, és a tengeri uborkás és sünös híreket is meg tudom erősíteni, vagyis a strandok sincsenek jól karbantartva.

Mellettük szól, hogy tényleg nem semmi felhőszakadás volt, én még ilyet nem láttam,de valószínűleg nem ez volt az első eset, fel voltak készülve rá (mármint a kárelhárításra). Nálunk a Sapavacon még el sem állt az eső, már jött a traktor, murvát terített, próbálta helyrehozni az utat.

Látnivaló semmi az egész szigeten, ha turistáskodni akarsz, akkor Zadar vagy Nis. 

Persze ez sem vette el a kedvemet Horvátországtól, még mindig a kedvencem és le tud nyűgözni, de legközelebb inkább Dalmácia, ott még nem csalódtam.

Előzmény: pengegerman (42)
shadow1331 Creative Commons License 2016.07.17 -1 0 72

Üdv emberek!

Maga a sziget csodálatos tele élettel.Érdemes kiruccanni Horvátországba, körülnézni egy olyan helyen, ahol a Vir szigeten minden adott a teljes kikapcsolódáshoz.Vir szigettől nem is olyan messze fellelhető a Plitvicei tavak ékes színpompájával tarkított természet.

Szállásfoglalásnak tudom ajánlani bárkinek a demeapartments internetes portálon az APARTMAN 13-as apartmant.További kellemes napot és kellemes kikapcsolódást Vir szigeten...

Minden nicknév foglalt má Creative Commons License 2016.06.15 0 0 70

Garázs46! Kérlek, ha látod az üzenetem, reagálj rá! Köszönöm

Előzmény: Garázs46 (53)
LandyBaby Creative Commons License 2016.06.07 0 0 69

Szia

 

Tengertől 150 méterre található az apartman.

Hívj nyugodtan.

06-70/702-17-36

Vir, Lucica

Előzmény: hódvadász (65)
Vir apartman Creative Commons License 2016.06.03 0 0 68

Sziasztok!

 

Horvátországban, Zadar mellett, Vir szigeten tengerparthoz közeli apartman MAGYAR tulajdonostól KIADÓ.

Az apartman a nyaraló felső szintjén található, az alapterülete 40nm, és teljesen külön bejárattal rendelkezik.A teraszról a nappaliba lépünk, melynek egyik beugró része konyhaként funkcionál. A konyha tartozékai: hűtő, mikró, vízforraló, kávéfőző (darálós), mosogató, 2-es villanytűzhely, edények, poharak, evőeszközök, tányérok, stb... A nappali légkondícionált, innen hűthető a két különálló hálószoba és a fürdőszoba. Tv van, magyar adás fogható. 4-5 fős család részére ajánlott.

 

Bérleti díj: 60EUR / éjszaka.
Akciós ajánlat: 2016. Június 20-tól 2016. Július 3-ig 50EUR / éjszaka.

ÉRDEKLŐDNI a +36-20-9587-328 telefonszámon lehet.

 

bgyongyi1975 Creative Commons License 2016.06.02 0 0 67

Kedves Edit! Nem tudom, hogy már kapott-e választ kérdésére.

Mi tavaly voltunk a Villa Dobrában és teljes mértékben meg voltunk elégedve a szállással is és a tulajok (magyarok) is rendesek segítőkészek voltak.

 

Előzmény: Edit36 (57)
kraft0514 Creative Commons License 2016.06.02 0 0 66

Szia Muszi,

 

Köszönöm az ajánlatot,megnéztem a horvat-holiday.hu oldalt,tetszik az apartman, kérdésem valóban 200 méterre van a tengerpart, és csendes a környék?

 

Várom vissza jelzésedet.

Üdv.

hódvadász Creative Commons License 2016.06.01 0 0 65

Szia! Helyileg hol található? Tengertől milyen messze van? Kösz

Előzmény: LandyBaby (60)
ágiésbandi Creative Commons License 2016.05.31 0 0 64

Sziasztok! Aki járt már Vir szigeten, tudna egy kis információt adni arról hogy vannak-e kutyás strandok? illetve a nem forgalmas partokon ( ha tábla nem tiltja) lehet a kutyával pancsolni? köszönöm!

muszike Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 63

Szia,

 

Elvárásaidnak valószínűsítem hogy megfelelő lesz, helyünk még korlátozott számban elérhető.

www.horvat-holiday.hu

 

Üdv.

 

 

pistu67 Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 62
Előzmény: kraft0514 (61)
kraft0514 Creative Commons License 2016.05.25 -1 0 61

Sziasztok,

Vir szigeten szállást keresek 4 főre, csendes nem nyüzsgő helyen,/ne egymás szájában legyenek az apartmanok, lehetőleg az utcán sétálók ne lássanak bele a tányérunkba/ tudtok ilyet?

LandyBaby Creative Commons License 2016.05.05 -1 0 60

Sziasztok!

Ha valakit érdekel olcsó tiszta apartman, hívjon nyugodtan.

 

+36707021736 Viki

 

15 éve segítek a házinéninek, én vagyok a magyar kapcsolattartó :)

Az apartmanok klímásak teljesen felszereltek.

35 EUR/éj/apartman áron (garzon)

50 EUR/éj/apartman áron (1,5 szobás)

60-70 EUR/éj/apartman áron ( 2,5 szobás )

utazás16 Creative Commons License 2016.02.24 -1 0 59

A horvátországi Vir sziget bővelkedik a gyermek programokban és a szülők is megtalálhatják a kellemes időtöltésre a lehetőségeket. A dalmáciai körutazások alkalmával bebarangolhatják Horvátország szigeteit, strandjait, városait és látványosságait. További információk itt http://virszigetlatnivalok.network.hu

beyond11 Creative Commons License 2016.02.24 -1 0 58

Mindenkinek figyelmébe ajánlom ezt a blogot http://virszigetlatnivalok.blogspot.hu/, amely rengeteg hasznos infóval szolgál a Horvátországa érkezőknek.

Edit36 Creative Commons License 2016.02.14 0 0 57

Hello Mindenki! Járt már valaki A Villa Dobra apartmanházban ? Csak azért érdekel,mivel a jófogáson gyanúsan olcsó az aparman ára. Tiszelettel. Edit

leijona Creative Commons License 2015.09.13 -1 1 56

Örülök, hogy jól sikerült. :) köszi a beszámolót.

Előzmény: S-900 (55)
S-900 Creative Commons License 2015.09.09 0 1 55

Sziasztok!

 

Megtörtént a Vir szigeti kiruccanásunk. Nos a sok negatív kritika ellenére szerencsére nekünk jól telt az egy hét. A strand aminek közvetlen a partján "laktunk," (csak egy út választott el a tengertől) mesterségesen homokkal lett feltöltve, így szerencsére tengeri sünökkel nem találkoztunk, de azért a strand cipőt mindig felvettük, mivel a partot apró zúzott kővel szórták fel. A partot minden reggel takarították, a telepített növényeket locsolták. Ezt az erkélyről láttuk minden nap reggelizés és kávézás közben. A szemétszállító kukás autót is többször láttam a parton, amint a kitett kukákat ürítették, tehát nem tapasztaltam, hogy szemetesek lennének az utcán. Az utcákon valóban sok helyen hiányzik a járda és valóban szűkösek, na de voltam én már más felkapott üdülő helyen is, ahol hasonlóak voltak a méretek, mégsem estem kétségbe. Együtt lehet élni vele.

Az árak viszont valóban drágák. Beültünk egy étterembe mondván, hogy azért valami tengeri halat is együnk már, ha itt vagyunk, hát elcsodálkoztam az étlapon, amikor a 250 kunás árat láttam.

Szóval nekünk tetszett ez az egy hét, szerencsére az időjárás is jó volt, sokat fürödtünk. Az apartmanunk tökéletesen megfelelt az igényeinknek, tágas nappalinak mondható konyhával, működő hűtővel, klímával, hatalmas tengerre néző erkéllyel rendelkezett.

Ha legközelebb is adódik a mostanihoz hasonló lehetőség mi biztosan ismét ellátogatunk ide.

További szép napot mindenkinek.

 

 

 

Előzmény: S-900 (45)
leijona Creative Commons License 2015.08.05 0 0 54

Képanyag is van egy másik vendégértékelésből :( :

https://drive.google.com/folderview?id=0Bw23yqnda88qWFAycG00OV85X28&usp=sharing%22

Előzmény: Garázs46 (53)
Garázs46 Creative Commons License 2015.08.05 0 0 53

Figyelem! Ha valakinek eszébe jutna még  foglalni a Caesar Hotelbe, kérem olvassa el a szallas.hu visszajelzéseit, érdemes. Nem bírom ki, hogy az egyiket ne másoljam ide, bocs. 2015-ben még létezhet ilyen aljas lehúzás:

 

"A meghirdetett szállodai, elsősorban a szobakörülmények a valósággal még köszönő viszonyban sem voltak. Az ígért és kifizetett prémium panorámás, erkélyes két hálóteres lakosztály helyett rendkívül összezsúfolt erkély nélküli elhelyezést kaptunk. A négy csillagos szállodai körülmények nyomokban sem voltak felfedezhetők. A hat napos nyaralásunkat a "Caesar Hotelben" megtévesztve, átverve, a pihenésünket meglopva éltük meg nagy lányunkkal. A megajánlott és általam lefoglalt és visszaigazolt, " prémium panorámás két hálóteres lakosztály" helyett két egymásból nyíló, kb. 6-6 m2-es alig félszobácska fogadott , belépő vagy előtér nélkül. Az első szobából nyílt a hiányosan felszerelt, szellőzés nélküli fürdőszoba, melyből a tusolóvíz folyamatosan az első szobába szivárgott. Az első szoba csak egy hűtő tároló kisbútorral, a belső szoba egy keskeny fél szekrénnyel rendelkezett, így a személyes dolgaink jelentős részét a gépkocsinkban tároltuk. Fali polc, ülő alkalmatosság a félszobákhoz egyáltalán nem tartozott. A kritikátlanul kicsi félszoba méretek miatt az első szobában szétnyitott heverő a hátsó szoba átjárójába belógott, a hátsó szoba francia ágya megfelelően csak egy oldalról volt megközelíthető. A szállodában étterem nem volt kialakítva, az étkeztetés az udvaron felállított, fa építményben zajlott le. Az ígért svédasztalos reggelire csak a szabadon használható kávé automata, a vaj, a méz, a rostos lé, tea és a szabadon választható péksütemény utalt. A reggeli tojás ételekből, virsliből vagy hidegtálból volt szerény étlap szerint leválasztható. A felvetett problémáktól az igazgatónő jellemzően értekezletre hivatkozva elzárkózott. A problémákat, -ahogy a jogosultsága engedte- az egyébként udvarias, szolgálatkész beosztott személyzet igyekezett kezelni. A szállodai költség átvételéről az igazgatónő semmilyen bizonylatot nem adott. Az érkezéskor semmilyen vendégadatokat tartalmazó lapot nem kellett kitöltenünk. A vendég fogadása recepciós helyiség hiányában az udvaron történt. A vendégtérben működési engedély nem volt található. Fentiek miatt felmerül bennem az engedély nélküli működés és az adócsalás esetleges lehetősége is. Az ígért internet kapcsolat korlátozottan három napig volt az egy hét alatt használható."

S-900 Creative Commons License 2015.07.29 0 0 52

Szia!

Természetesen objektív lesz. Megosztom a jó és a rossz tapasztalatokat is.

Előzmény: leijona (48)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!