Sziasztok, engem sportfogató irodák érdekelnének. Én a bet365-öt találtam, futball, tenisz és kosárlabda minden mennyiségben. Mindig időben ki is fizetnek. Ki hol játszik? Mik a tapasztalatok?
Van a honi törvényeknek valami olyan passzusa, hogy a tolvajláson tettenért, de valamilyen ok folytán a büntetést elkerülő egyén a közvélemény szemében is mentesül a tolvaj minősítéstől?
Sorolja már ezeket az ingatlanügyeket. Aztán irány az ügyészség feljenetés , meg persze Monika Klintont is értesíteni kell , meg az amerikai nagykövetet.
Időben jöttek ki, mert így Gyurcsánynak van lehetősége állástfoglalni. Tessék? Hogy ez nem éppen kedvező az mszp számára? Lehet, hogy az mszp frakciót sem fog tudni alakítani? Akkor már csak Bajnait kell valahogy leszorítani! Én fogadok, hogy az egész hajcihő csak és csakis Gyurcsánynak kedvez!
Nekem ilyenkor a trillerek jutnak eszembe! Amikor a gonoszt már látszólag megölték, kinyílik a szeme és a véletlenül a mellette heverő géppiszpuskával elkezd lövöldözni, mire a hátamögött lévő főhősbarátnő fejbe nem csapja egy lángoló karddal és ezzel vége lenne, ha nem ismétlődnék meg a történés:D Tehát egy sec esélyt sem szabad adni az ellenfélnek és minden variációt be kell dobni, trükkök százaival kell előhozakodni egészen ápr. 6-áig!
Van ennek egy másik olvasata is. Ha az Összeburuláson belül erősodik Gyurcsányi, akkor - pusztán a maszop hatalom iránt soha ki nem vesző s meg nem szűnő sóvárgásából eredően - majd szépen megkérik a Zattilát, hogy lépjen hátrébb, s adja oda a tamburmajori pálcát a Ferinek, mert... Mert!