A linken megtalálod az enyémről készült képeket, köztük a gumit is. Ha arra gondolsz akkor a Waresz csomagtér szigetelője jó hozzá. (ha nem működne a link akkor lapozz vissza a fórumban az 5. oldalra 2020.09.27-i bejegyzés)
Kihasználatlanság miatt keresi második gazdáját a linkről elérhető videón (fotót nem tudtam feltölteni, de az ellenőrző felállításkor elég sokat csináltam) látható sátras utánfutó. 1989-es évjárat, első tulajdonostól, friss kétéves műszakival (2025. 06-ig), garázsban tartott, beázásmentes, dohányfüst mentes. +extra két hálófülkével, +extra kerékpártartó kerettel az utánfutón eredeti magyar használati utasítással
Nemrég vásároltam egy skifet és szeretnék segítséget kérni tőlletek, gumiabroncsra és sátorrögzítő bolhákra lenne szükségem. Ezeket hol tudnám beszerezni ?
Van egy papírok nélküli ifa camptourist ct 6-2w, ha valakit érdekel. A teteje elázott, a sátor nem tudom milyen állapotban van. Jelképes összegért vihető.
Mi minden évben többször és több helyre járunk kempingezni, de eddig szerencsére soha semmi negatív tapasztalatunk nem volt. Igaz, kempingekbe járunk főképp.
Sziasztok! Hosszú hónapok keresgélés után végre én is klubtag lettem, kedden vettem egy sátras utánfutót, az egyszerűbb kezelhetőség és tárolás okán a Skif lett a befutó, egy 1989. február 28-án született példány. Azt tudja valaki, hogy meddig gyártották a Skifet? Semmit nem találtam róla a neten. Amúgy gyönyörűen megvigyázott darab, hibátlan koszmentes sátorral, elősátorral (citromsárga kék kombináció nagyon guszta!) hibátlan hiánytalan belső kárpitokkal minden felszerelésével, kerékékekkel, javítófoltokkal, 4 db kisszékkel, asztallal, garanciafüzettel, magyar használati útmutatóval, kiskulccsal, szóval nagy az öröm! És sok a kérdés is. Pl. A futón a szigetelő gumit mivel illik gondozni? A sátorok cipzárjait érdemes kenni valamivel, hogy később se akadjanak? A sátorokat kárpitozott cuccokat behoztam a házba, kell néha szellőztetni őket, nehogy később dohosodjanak? Szárazak mind. Mennyire biztonságos a kempingezés manapság? Szép hétvégét: PEPITA
IFA camptourist 6-2 eladó. Egyedi megjelenésű szép eredeti állapotban német papírokkal vizsgával vagy anélkűl eladó. 06205270882 osikaj@gmail.com 165000ft