Nemrég vásároltam egy skifet és szeretnék segítséget kérni tőlletek, gumiabroncsra és sátorrögzítő bolhákra lenne szükségem. Ezeket hol tudnám beszerezni ?
Van egy papírok nélküli ifa camptourist ct 6-2w, ha valakit érdekel. A teteje elázott, a sátor nem tudom milyen állapotban van. Jelképes összegért vihető.
Mi minden évben többször és több helyre járunk kempingezni, de eddig szerencsére soha semmi negatív tapasztalatunk nem volt. Igaz, kempingekbe járunk főképp.
Sziasztok! Hosszú hónapok keresgélés után végre én is klubtag lettem, kedden vettem egy sátras utánfutót, az egyszerűbb kezelhetőség és tárolás okán a Skif lett a befutó, egy 1989. február 28-án született példány. Azt tudja valaki, hogy meddig gyártották a Skifet? Semmit nem találtam róla a neten. Amúgy gyönyörűen megvigyázott darab, hibátlan koszmentes sátorral, elősátorral (citromsárga kék kombináció nagyon guszta!) hibátlan hiánytalan belső kárpitokkal minden felszerelésével, kerékékekkel, javítófoltokkal, 4 db kisszékkel, asztallal, garanciafüzettel, magyar használati útmutatóval, kiskulccsal, szóval nagy az öröm! És sok a kérdés is. Pl. A futón a szigetelő gumit mivel illik gondozni? A sátorok cipzárjait érdemes kenni valamivel, hogy később se akadjanak? A sátorokat kárpitozott cuccokat behoztam a házba, kell néha szellőztetni őket, nehogy később dohosodjanak? Szárazak mind. Mennyire biztonságos a kempingezés manapság? Szép hétvégét: PEPITA
IFA camptourist 6-2 eladó. Egyedi megjelenésű szép eredeti állapotban német papírokkal vizsgával vagy anélkűl eladó. 06205270882 osikaj@gmail.com 165000ft
Ma sikerült vennem 1 camptourist CT 5-3 as utánfutót. Az lenne a kèrdèsem, hogy a képen látható vékony "drótkőtèl"mi célt szolgál? Egyik vége a kèzifèkkarhoz van rögzítve, a másik vègèn egy fè
mkampó van. Gondolom biztonsági cèlt szolgálhat, de arra van vaslánc is rajta.....ezért mi a szerepe?
Bocs ha buta a kérdés, de még ilyen futómű nem volt.....kösz ha írtok
Érdekes, hogy sehol nem volt nyoma beázásnak sem a fedél farostlemezén sem a ponyván nem volt vízfolt csak a szőnyeg széleinek egyes része volt vizes de az a vasig. Oly ritka a komplett Skif:( mondjuk ez kirívóan drága ráadásul a tulaj összevissza beszélt.
Sziasztok! Kis segítséget kérnék. Lassan körvonalazódik, hogy inkább Skif-et szeretnék, ma meg is néztem egyet. Jó állapotúnak tűnt, meglepetten láttam, hogy a padlószőnyeg egyes helyeken vizes volt, egész az aljáig, az eladó szerint párás az idő. Ez normális? A bejárati ajtó műanyag cippzárja is nehezen működik, az egyik fognál akad, ez szokásos? Ha eltörik javítható? A ponyván ragacsos szennyeződés látszik, szeder, málna ilyesmi lehet (nem nyaltam meg:)) ez eltűntethető?
Azért ha valaki eladni tervezi a Skifjét, bizony megvenném ha szép állapotú.