Keresés

Részletes keresés

Python24 Creative Commons License 2013.12.21 0 0 9

Szia!!

 

Köszönöm,de nem élek a lehetőséggel....

Előzmény: m.stone (8)
m.stone Creative Commons License 2013.12.20 0 0 8

Köszi Python.

Akkor nagyon szívesen venném olyan leszerelt katonák,  A SZABÁLYOK BETARTÁSA MELLETT elküldhető beszámolóját arról, amikor baleset áldozatává vált, szerencsésen megmenekült ebből a balesetből, vagy bajtársa balesetét élte meg közvetlen közelről. Az email címem marencsiki@citromail.hu. Nagyon köszönök minden email-t. Az is érdekelne miért lettél katona, hova jártál iskolába, szüleidről néhány szó, gyerekkor. Szóval az életutad. Köszi

Python24 Creative Commons License 2013.12.19 0 0 7

Nem beszélhet,mivel civilként is elővennék,hiszen nem történt SEMMI kimondottan a magyarok ellen,a hivatalos álláspont szerint.

 

Az IED robbanásokat a mai napig balesetként emlegetik hivatalosan!!

 

At hiszem,ez mindent elmond.

Előzmény: m.stone (6)
m.stone Creative Commons License 2013.12.19 0 0 6

Köszi a felvilágosítást. 

Arról sem beszélhet egy leszerelt katona, hogy hogyan gondol vissza az ott megélt veszélyes helyzetre?  Elvégre ezek az események megváltoztathatják a katona életét. IED robbanásoknak voltak magyar áldozatai.

Python24 Creative Commons License 2013.12.19 0 0 5

Szia!

 

Mit Irakot majd Afganisztánt többször  is megjárt katona,mondom,hogy mi a hivatalos álláspont:

 

Sem Irakban,sem Afganisztánban nem történt harcérintkezés,ami mégis,az véletlen volt,nem a magyarokat akarták megtámadni,stb,stb

 

Természetesen a magyar katonák nem lőttek le támadókat,mármint a hivatalos álláspont szerint....

 

Aki mást merne mondani,azt hamar kicsinálja a KBSZ és egyéb szervek.

 

Sok sikert az anyaggyűjtéshez!

Előzmény: m.stone (-)
m.stone Creative Commons License 2013.12.15 0 0 4

Köszi Boonboon. Mikor voltál katona? Amikor még kötelező volt?

boonboon Creative Commons License 2013.12.15 0 0 3

Én a tábori hadtápfőnökség önálló hír zászlóaljában szolgáltam két évet. Minden hétvégén otthon voltam és öreg koromban minden nap este hattól reggel hatig, mert akkor már szolgálatot se nagyon kellett adnom. Két buszmegállóra volt az elsős saját lakásomtól Budapesten, de gyalog is tíz perc alatt otthon voltam. A tiszti kaját kaptuk rendes tányérokon, csak felszolgálás nem volt, magunk mentünk a kajáért.  Három féléből lehetett válogatni. (Mások mesélték, akik átkerültek hozzánk, hogy más laktanyákban a pléh tálcára baszták oda az egyféle kaját és a saját hadtápkészletükkel kellett megenni.)

 

Szóval elitegység voltunk (már kopaszon a legjobb rádiós lettem a zászlóaljból és ez kiváltságokkal is járt, például nem kellett hajnalban tornásznom), akár örömkatona is lehettem volna, de nagyon utáltam a parancsuralmat. Rühelltem az egész katonaságot.

Előzmény: m.stone (2)
m.stone Creative Commons License 2013.12.14 0 0 2

Nem hadászati akciókról, titkokról  szeretnék kérdezni, hanem arról, hogy nem csak mint katona hanem mint ember hogyan élte meg ezeket a nehéz szituációkat.  Veteránok beszámolói tökéletesek lennének. Még csak az sem érdekel, hogy konkrétan melyik táborban vagy megyében szolgált. Köszi

lxt Creative Commons License 2013.12.14 0 0 1

Például, az afganisztánban szinte mindennapos, mondjuk úgy 'stratégiai akciókat' koordináló/felügyelő magyar kisegítő állomány tagjai - akik viszont, mindezekről, egy árva szót se mondhatnak. Ami nem is baj.

Előzmény: Holl Gold (0)
Holl Gold Creative Commons License 2013.12.14 0 0 0

0 szemelyt ismerek aki arra jart...

Előzmény: m.stone (-)
m.stone Creative Commons License 2013.12.14 0 0 topiknyitó

Keresek olyan Afganisztánban vagy Irakban szolgált katonákat, akik szerencsésen menekültek meg veszélyes helyzetből vagy megsebesültek és szívesen adnának interjút a történtek rövid illetve hosszú távú hatásával kapcsolatban. Olyan katonák jelentkezését is várom akiknek bajtársuk sebesült meg szolgálat közben. Az interjúval kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszolok, kérem keressen a megadott elérhetőségeken keresztül.

Előre is köszönöm.

 

email: marencsiki@citromail.hu

tel.: 0036306647981

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!