Keresés

Részletes keresés

gitana19 Creative Commons License 1,5 órája 0 1 215314

Inkább az ukrán metoo ügyről mesélj, lehet, nagyobb lesz az érdeklődés.

Előzmény: Furnicator_2 (215309)
Dr.Ugol Creative Commons License 1,5 órája 0 3 215313

Az, valahol a Georg alpesi mezőkön, Magyarországtól északra...

Előzmény: szaruespata (215312)
szaruespata Creative Commons License 2 órája 0 3 215312

Zaporizzsja, Zaporizzsja... Ez az a város, ahol a Zaporizzsjacokat gyártották? És ahol a zaporizzsjai kozizzsjakok levelet írtak a tureckizzsjai szultánizzsjának? 

Előzmény: Kód 001 (215310)
Bromhold Creative Commons License 7 órája 0 2 215311

Ne nevetess mar meg  :-))))))

Előzmény: Kód 001 (215310)
Kód 001 Creative Commons License 8 órája -1 5 215310

Bátor dolog, hiszen az ukránok rendszeresen lőnek le polgári gépeket.

Előzmény: Furnicator_2 (215309)
Furnicator_2 Creative Commons License 9 órája -7 1 215309

Budapestről induló ukrán járatot indít a Wizz Air

 

A kelet-ukrajnai Zaporizzsjába indít közvetlen járatot a Wizz Air Budapestről.

reimre Creative Commons License 12 órája -1 6 215308

Mert a honi libtardjaink általában nem tudják eldönteni, hogy éppen mit hazudjanak.

Egyik nap azon sikoltoznak, hogy "ormányelszigetelődöttsenkiseállszóbavele!!!!!""" a másik nap meg már ormány irányítja még dónald tramplít, sőt még egy csomó másik vezetőt is.

Hiába, nekünk libtardból is csak a legalja jutott.

Előzmény: szaruespata (215299)
Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 14 órája -1 3 215307

A radikálisok sarokba szorítanák Zelenszkijt 

 

Szép lassan gyűlnek a sötét fellegek az új ukrán elnök feje fölött is. A donbászi rendezést célzó Steinmeier-terv végrehajtása irányába tett kezdeti lépések igencsak felkorbácsolták az indulatokat.

Furnicator_2 Creative Commons License 19 órája -9 1 215306

Az oroszbarát terroristák Donyeckben 15 év börtönre ítéltek egy ukrán újságírót, aki az orosz megszállás alatti területekről küldött tudósításokat.

 

 

http://khpg.org/en/index.php?id=1571745017

Bromhold Creative Commons License 25 órája 0 2 215305

Kösz :-)

Előzmény: gitana19 (215302)
Bromhold Creative Commons License 25 órája 0 2 215304

Most meg veletlenül ratalaltam az ukran Privat Bankra, ez mintha anno Kolomojsky erdekeltsege lett volna, most a szalak vezetnek a Burismahoz, ahol a Biden fiu 2014-nyara elejetöl nagyhirtelen ügyködött.

 

Mar lassan jobb ha nem talalgatok ...

 

(Meg ugye a Privat Group is ..., van valami itt ezektöl a börsen?)

 

https://bnn-news.com/document-leak-what-ties-latvia-s-ex-president-biden-s-son-and-i-privatbank-i-together-205937

gitana19 Creative Commons License 27 órája -1 4 215303

Miért? Mert Zelinek pont annyira érdeke Biden (és Porosenko) bemártása, mint Trumpnak. És most azt hiszik az újságírók, h ezzel a támadással jobb belátásra tuják őt bírni.

Előzmény: Bromhold (215301)
gitana19 Creative Commons License 27 órája 0 3 215302

Zwielichtig = gyanús, sötét

Előzmény: Bromhold (215300)
Bromhold Creative Commons License 27 órája 0 1 215301

Na, az van allitva tovabba, hogy 2018. kesö öszen indult az affer, ekkor kezdett a Spiegel szerint (itt hivatkozik az amerikai sajtora, meg a mar allitolag tett meghallhatasok soran tett mondasokra) Giuliani megkeresni ukran tisztviselöket, es volt ukran  vizsgalokat a Biden-ügyben.

 

No, ha ez igy van a 2018. kesö öszevel, akkor meg böven Poroschenko volt az ukran allamelnök, es mas volt az ukran kormanyfö, tehat miert Zelenskij van vagva, miert nincs Poroschnko vagva?

 

 

Was ist über den Ursprung der Affäre bekannt?

 

Nach allen bislang vorliegenden Aussagen und ergänzenden Recherchen von US-Medien begann die Affäre im Spätherbst 2018. Damals zeichnete sich ab, dass Ex-Vizepräsident Biden einer der möglichen Gegenkandidaten für Trump bei der Präsidentenwahl 2020 werden könnte. Rudy Giuliani, Trumps langjähriger Freund und persönlicher Anwalt des US-Präsidenten, trat in Aktion: Er suchte Kontakt zu ukrainischen Beamten und Ex-Ermittlern, von denen er sich offenbar belastendes Material gegen Biden und dessen Sohn Hunter erhoffte.

Előzmény: Bromhold (215300)
Bromhold Creative Commons License 27 órája 0 0 215300

Hat csak elnevettem magam :-)

 

A Spiegel/SPON azt irja hogy Trump megprobalta zwielichtiger szövetsegesekkel -mint ez a Giuliani a volt NY-polgarmester, aki a 9/11 un Höse volt, annak lett kinvezve, most meg a Spiegelnek zweilichtiger :-)

 

---  az ukran kormanyt fölbujtani (itt a Biden dolog jön).

 

Talan Gitana benez es ezt a szot >zweilichtiger leforditja helyesen, valami olyan lehet, arra mondjak ezt aki nem egy tiszta valaki, tehat mindenfele bünügyi-mafia, stb kapcsolatai lehetnek, ilyenek köreben forog, szoval egy nem rendes törvenytisztelö polgar, mindenfele sutyi üzletei vannak.

 

Na, egy nagy Hösböl egyszerre csinalt a Spiegel egy ..., nem is tudom mit.

 

Aztan a kormany fölbujtasa  van irva, de Zelenszkij az az allamfö volt, vele volt a Trump-telefon, es nem az uj ukran kormanyfövel.

 

 

Bild eines Präsidenten, der offenbar mithilfe zwielichtiger Verbündeter versuchte, die ukrainische Regierung anzustiften,

szaruespata Creative Commons License 30 órája 0 6 215299

Ettől az olvtársak és nickjeik jelentős részét meg fogja ütni a guta, ezek szerint ugyanis a zindex azt állítja, hogy Orbán irányítja a világpolitikát. Ha ezt a takarítónőnk megtudja, kérni fogja a magyar állampolgárságot, mióta megtudta, hogy van családi pótlék szülőhazámban, amúgy is meg van róla győződve, hogy Mo. fújja a passzátszelet.

Előzmény: Kód 001 (215298)
Kód 001 Creative Commons License 1 napja -1 6 215298

Vidáman indult a reggel:

 

https://index.hu/kulfold/2019/10/22/orban_viktor_donald_trump_talalkozo_ukrajna/

 

Olyan gyöngyszemek...csak kapkodom a fejem.....:)

 

Lássuk:

 

Amerikai lapok szerint Orbán is Ukrajna ellen hangolhatta Trumpot

 

harsogja a föcim. Már meg is van a szereposztás: gonosz Orbán, szegin Ukrajna, befolyásolható Trump....de lássuk csak a továbbiakat:

 

"Erről ír a szintén amerikai Washington Post is, amely szerint Orbán mellett Putyin is hozzájárulhatott ahhoz, hogy Trump egy menthetetlenül korrupt országként gondoljon Ukrajnára,..."

Helyben is vagyunk. Tehát valójában Ukrajna egy virágzó, modern tiszta demokrácia, csak a gonosz Putyin-Orbán tandem befeketítette ezt a bátor és tiszta országot.

Érjük, ugye?

"Azt már a Washington Post írja, hogy George Kent külügyi helyettes államtitkár egy múlt héten, zárt ajtók mögött tartott megbeszélésen vallott arról, hogy Orbánnak és Putyinnak milyen szerepe volt abban, hogy végül Trump július 25-én felhívta Volodimir Zelenszkijt, és azt kérte beszélgetőpartnerétől, hogy indítson korrupciós nyomozást az elnökjelöltségre pályázó demokrata párti exalelnök, Joe Biden fia ellen ottani üzleti ügyei kapcsán. "

Tiszta sor. Ukrajnában virtigli nácik masíroznak, holokauszttagadók parádéznak vezetőkkel, az ország megtérdelt, naponta érkeznek hírek a korrupciós mocsárról, a Biden család botrányos ügyei csak hab a tortán:

 

de a gonosz Putyin és Orbán tehet arról, hogy Trump nincs túl jó véleménnyel erről a fertőről.

 

Monnyanak le!

Kód 001 Creative Commons License 2 napja -2 4 215297
szaruespata Creative Commons License 3 napja -1 2 215296

Minden nagyhatalom befolyásolja a kis országokat, csak nem erről volt szó, hanem arról, hogy kvázi mindent tudnak az ukránokról. Paripának a pimplije, éppen az a bajuk, hogy túl keveset tudnak. 

Előzmény: A ló túloldala (215294)
'Qanon Creative Commons License 3 napja -1 1 215295

Szak nyelvre lefordítva: A DYNAMIC NEW ERA

és US stratégia-fehéren fekete!

 

1:30:00

https://www.youtube.com/watch?v=8GU-l2mHSbA

Előzmény: A ló túloldala (215294)
A ló túloldala Creative Commons License 3 napja -2 4 215294

Pl az FBI említésével számomra egyértelmű, hogy nem a hírfogyasztó tömegekre utaltam, hanem a nagyhatalmakról, akik ott ugatnak bele az ukrán belpolitikai folyamatokba ahol hasznuk van belőle, és közben lenyelik vagy semmibe veszik azokat erkölcsi normáikat amelyekre hivatkozva máskor meg lebombáznak bárkit.

 

Talán pont az Ukrajna szerencséje, hogy zsarolással is működik a dolog, nem kell bombázni.

Előzmény: szaruespata (215290)
Zsebihal18 Creative Commons License 3 napja -4 4 215293

https://electronicintifada.net/content/israel-arming-neo-nazis-ukraine/24876

Gondoltam, berakom a tavalyi cikket, amiben arrol irnak, hogy jutottak Tavor gepfegyverek az Azov Battalionhoz. Ugyan shewhomustnotbenamed felvetette, hogy elfogultak, de ez barmelyik hirforrasra igaz. Peldaul a MSM nagy resze szolgaian filoszemita. Lasd Jeremy Corbyn folyamatos becsmerlese antiszemitizmussal - barki, aki figyelemmel kiseri Corbyn karrierjet es nyilatkozatait, tudja, hogy ez  kozonseges hazugsag. Viszont Corbyn meghallgatott es komolyan vett palesztin aktivistakat is, ez eleg volt a ragalomhadjarathoz. 

Azonkivul a cikkben megtekintheto az ivrit nyelvu levelvaltas  Eitay Mack izraeli jogasz es az izraeli honvedelmi miniszterium fegyverexporttal foglalkozo reszlege kozott. A reszleg vezetoje a biztonsagra hivatkozva se nem cafolta, se meg nem erositette, hogy milyen tevekenyseget vegeztek (fegyvereladas es instrukcio a hasznalatara). A cikkben lathatoak a kepek a zsiruj Tavoor gepfegyverekkel, amiket az Azov sajat oldalara toltott fel, illetve azota tobbet letoroltek, de masok lementettek elotte.

 

Azov Battalion online propaganda shows Israeli-licensed Tavor rifles in the fascist group’s hands, while Israeli human rights activists have protested arms sales to Ukraine on the basis that weapons might end up with anti-Semitic militias.

In a letter “about licenses for Ukraine” obtained by The Electronic Intifada, the Israeli defense ministry’s arms export agency says they are “careful to grant licenses” to arms exporters “in full coordination with the Ministry of Foreign Affairs and other government entities.”

The 26 June letter was sent in reply to Israeli lawyer Eitay Mack who had written a detailed request demanding Israel end all military aid to the country.

Azov’s official status in the Ukrainian armed forces means it cannot be verified that “Israeli weapons and training” are not being used “by anti-Semitic or neo-Nazi soldiers,” Mack and 35 other human rights activists wrote.

They had written that Ukrainian armed forces use rifles made in Israel “and are trained by Israelis,” according to reports in the country.

The head of the Israeli arms export agency declined to deny the reports, or to even discuss cancellation of the weapons licenses, citing “security” concerns.

But Racheli Chen, the head of the agency, confirmed to Mack she had “carefully read your letter,” which detailed the fascist nature of Azov and the reports of Israeli arms and training.

Both the defense ministry letter and Mack’s original request can be read in the original Hebrew below.

Előzmény: SULEICA5 (215292)
SULEICA5 Creative Commons License 3 napja -2 7 215292

        A kerozin-gázzal megszenteltek

 

 

A pilóta már a földön learatta a babérokat.

Leszállás után majd a pub-ban az érintettek meghívják egy körre.

 

 

 A repülőgépen a feliratok az agresszor nyelvén,oroszul vannak.

Ha ezt az új , az oktatásért és az ukrán tudományért felelős miniszter hölgy , az 1990-től a születése óta megszerzett tudásával felfogja, akkor az ukrán légierőnek befellegzett….. Kezdhetik faragni az ukrán szakszavakat.

Ha már a miniszter, akkor meg kell említeni,hogy tőle aztán semmi jóra sem lehet „nyelvügyileg „ számítani:

                 https://erdelyinaplo.ro/szelrozsa/megallithatatlannak-tunik-karpataljan-az-ukranositas 

 

Előzmény: gitana19 (215289)
szaruespata Creative Commons License 3 napja -1 0 215291

vellen = vele :-))))

Előzmény: szaruespata (215290)
szaruespata Creative Commons License 3 napja -1 4 215290

Hidd el, az ukrán politikai elitről mindenki mindent tud

 

Dehogyis, Misi, ez fogalmilag kizárt: egy politikai elitről sem tud mindenki mindent, és annak a kevésnek, amit tud, a nagy része szándékosan hamisított információ. A marketing nem arról szól, hogy az igazat mondja el a potenciális vevőknek, hanem hogy fogyasztásra ösztönözze őket. Ha az igazat mondanák el az áruról, nem lenne gond a túlfogyasztással, mert az áruk 90%-át meg sem vennék a vevők. Te sem tudsz szinte semmit a saját lakhelyed polgármesteréről (ahogy én sem a sajátomról), amit tudsz, annak a nagy része kamu, mert vagy a támogatói, vagy a vellen szemben állók hamisítják róla. Az egész fórum az összes topicjával erről az árnyékbokszolásról szól.

Előzmény: A ló túloldala (215288)
gitana19 Creative Commons License 3 napja -2 5 215289

6:34től. "Profik"

https://youtu.be/o55yZUmHsNs

A ló túloldala Creative Commons License 3 napja -2 8 215288

Ez még 14 előtt volt jócskán, de elég emlékezetes volt, mert viszonylag ritka a kontinensen, hogy egy "demokratikus" elnök személyesen ad utasítást egy ellenzéki újságíró kivégzésére a testőrségének, aztán meg is találják az újságírót lefejezve.

 

Szaudi hercegektől szoktunk ilyet látni. 

 

Hidd el, az ukrán politikai elitről mindenki mindent tud, és ezt a tudást politikai zsarolásra tartogatja. Oniscsenkó is tanúvallomást tett porosenkó ellen az FBI-nak, kivitt egy halom hangfelvételt és mi lett belőle?

 

GOndolom porót azóta azzal bírják jobb belátásra ha nem elég mély a saját hite a demokráciában.

Előzmény: Bromhold (215286)
szaruespata Creative Commons License 3 napja -1 7 215287

No, akkor volt egy kis redisztribúció a klánok között, minthogy pedig milliárdokról volt szó, így nem úgy ment, mint a kislányok elsőáldozós összejövetele. A jelciniádához képest persze eléggé lightos volt, bár a donbasszi ügy már egész jelcinesre sikerült. 

Előzmény: Bromhold (215286)
Bromhold Creative Commons License 3 napja -4 3 215286

Hat hogy öszinte legyek - mert volt itt mar ilyen esetekröl hir hogy ujsagirok eltüntek- nekem teljesen  felfoghatattlan hogy mi minden törtenhetett meg Ukrajnaban, emlekszem amikor 2014 nyara volt, hogy akkor mennyi gyilkolasrol meg megkinzasrol volt a hir a topikban.

 

Erre a dologra-hirre konkretan nem emlekeztem hogy ez volt-e mar itt -nehezen jegyzem meg az ukran/orosz neveket-  kösz hogy betetted.

 

 

Előzmény: A ló túloldala (215283)
szaruespata Creative Commons License 4 napja -1 4 215285

Hát arról azért olvasni fogsz a lapokban, ha megpuccsolják. Egyelőre még kezében tartja a gyeplőt, bár már nyolcvanon túl van.

Előzmény: Bromhold (215280)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!