Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a személyeskedést, gyűlölködést és topikrombolást nem tűrjük meg itt.
Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Nemrég hallottam a ruandai népirtás előzményeiről (eredeti forrásban). Szóval Ruanda német gyarmatként indult, majd az első vh után jóvátétel fejében a belgák jutottak hozzá. Azonnal hozzáláttak a négerek átneveléséhez, amiben teljesen inkompetensek voltak. Majd amikor láttak, hogy nem megy, egymás ellen uszították a két népcsoportot (hutu-tutsi). Egyikkel kivételeztek, másikat állatként kezelték. Ennek lett a késői következménye, hogy egymásnak estek a 90-es években és 500 ezer embert rögtön le is mészároltak.
Nem képviselte Leopold király a civilizált nyugatot, még Belgiumot sem, idővel elvette a parlament a játékát és elég általános felháborodást keltett Európában. Az igaz, hogy csak mérsékelten határolódtak el tőle, vannak pl. szobrai, holott annyira kellene szégyelni, mint Hitlert.
Ebben a gyarmatosítási gyermeklopások tárgyaló videóban, amit korábban betettem, azt mondja, hogy a derék dánok is elveszik a grönlandi bennszülöttektől a gyerekeiket.
Witkoff lemondta a moszkvai útját, május 12-16 között ment volna, mert az oroszok nem foglalkoznak az USA/EU/Ukrajna által összeállitott 22 pontos tervezettel, nem tudom mi lehetett benne de Putyin még csak megvitatni sem volt hajlandó, igy Witkoff látogatása is okafogyottá vált.
A gonosz Putyin nem mélyedt bele egy 22 pontos gügye, atlantista álomvilágba.
tegnap 34orosz holttest 909 ukrán április18 .41 orosz 909 ukrán március 28 . 43 orosz halott szintén 901 ukrán halott . összesen 2719 ukrán holttest 118 orosz halott
A középkori Amerika indiánkai voltak a legújabbkori ortodox papokkal egyszinten, v. fordítva? Ez azért fontos, mert a mai helyzetet és az orosz vezetést olvasva az a kép, hogy bizony visszatértek a papokhoz, mert a sok éves bizonygatás egyáltalán nem hozott igazolást vallásellenességükre. Vagyis nem bizonyította senki a természet anyagainak képességét a spontán élővéválásra. Az egyszer volt ... mese igazolhatatlan, de legalábbis eddig nem hozott képességet igazolására. Persze az ember közreműködése alapvetően kizárja a spontán módot.
Ott 10 millió a szám, de hát évente igen sokkal növekszik, szerte a Földön.
Indiában meg 160 millió volt, Indonéziában is 10, asszem, sata, sata, se vége , se hossza. Trianon is szép munka volt. Meg 90-től is elvesztettünk 2 millió embert.
Nem tudom, mit akar valaki ilyen dumákkal. A hülyék szakkörét vezetheti legfeljebb.