Sziasztok, Az Age of empires 2 HD természetesen Steames verziójával játszom. A legújabbon kívül, minden kiegészítővel. Az lenne a problémám, hogy a játék akad. És nem feltétlenül arra gondolok, hogy ha interneten játszom, de akkor is előfordul ha egyedül vagyok.
Csak akkor akad ilyen gondom, ha sok az AI(számítógép) és 300-500 populációval játszom. Hozzátenném, nincs szar gépem. (szerintem) És nem olyan válaszokat várok, hogy.: "Ne játssz akkor 300-500 populációval..." értelmes válaszokat várok.
Bár már elég régen írtál, de azért hátha érdekel, ha idetévedsz.
Egyébként időközben kijött a Forgottenen kívül még egy kiegészítő csomag, mely a The African Kingdoms nevet viseli, és a címéből adódóan afrikai népekkel lehet benne pluszban még játszani. Ugyanúgy a fenti linken lehet róla többet megtudni.
A magyar és a hun pedig nem egy és ugyanaz a nép, nyilván távoli rokonnépek, de én nem mondanám, hogy benne voltunk a Conquerors kiegészítőben. Egy Genghis Khan-os pályán szerepeltünk, de Teutons civvel.
jaja, msot rákerestem. elvileg a Magyars "kastély" egység a Hussar lesz. anno a kiegészítőben is volt Hussar, de azt az istálóban (stable) lehetett gyártani, és az elit kastély egység a Tarkan volt.
magyarok? régen is volt benne a Conquerors expansion-ben ami egy évvel később jött ki mint kiegészító. abban már voltak ugye : hunok. ettől függetlenül a magyarok akkor elvileg külön lesz a hunoktól, és a magyarok külön nép lesz? furcsa.
node, majd asszem ránézek erre a játékra, mert anno igen sokat játszottam vele, szerettem is. :)
Bizonyára már sokan hallottatok a játékról, de talán akad, aki még nem. Így annak elmondanám, hogy idén áprilisban jött ki az Age of Empires II HD. Amely teljesen ugyanaz, mint a jó öreg régi játék, de modernizáltak egy kicsit a grafikán (ez igazából talán a vízen látszik meg a legjobban), illetve pár grafikai változást eszközöltek. A játék a Steamen érhető el, így a Multiplayerje is ott található. És naprakésszé teték a játékot a mai rendszerekhez (widescreen, bugfixek).