Keresés

Részletes keresés

lapar Creative Commons License 2 órája 0 0 44892

Oda nem kellett semmi. Tényleg akartam regisztrálni a Tiszaviágon is, de úgy voltam vele, miafasznak neki ez a sok adat? A nemzeti inzultációt is ki akartam tölteni on-lány, de ott is adatokat kért, így nem.

Mondjuk, on-lány biztos nem tudtam volna lófaszt rajzolni rá :-)

A legszuperebb az, hogy a fidesz szerint a bankszámlaszámokhoz is hozzáféhetnek, és veszélyben a zemberek pénze. Azzal meg pont nem ér semmit, (ha így is lenne). Az MVM bankszámlaszáma ott van minden csekken (na, jó, a vizesen nem), mégse nyúlják le a lóvét. A reklámok is hibásak ebben " Ne adja meg banki adatait" stb. nem mondják, hogy melyiket, így az emberek nagy része azt hiszi, hogy a bankszámla szám egy titkos adat.

Előzmény: L_áma (44891)
L_áma Creative Commons License 3 órája 0 0 44891

Lapar a dpk listán szerepel. 

Előzmény: 409 (44890)
409 Creative Commons License 3 órája 0 0 44890

Az egy dolog, ha magadat nem találod rajta, de egyre több olyan név is szerepel benne, akik sosem regisztrálták magukat a Tiszánál. Egyre zavarosabb ez az egész. Valahogy a logikának is ellentmondó dolgokat beszél orbán. Arról nem is beszélve, hogy a külügy, a HM, a kormányhivatalok meg kitudja még melyik állami szervereken bizonyítottan ki-be járnak évek óta a hekkerek, de az rendben van. Bezzeg, ha a Tisza aktivistáinak a neve kerül ki (ami egyedül a fidesz-nek érdeke), az világraszóló támadás a magyar szuverenitással szemben. A tanúvallomásokat most írják, de az ítélet már biztosan megszületett....... Nincs új a nap alatt.

Előzmény: lapar (44885)
409 Creative Commons License 4 órája 0 0 44889

Ja, sötét oldalról beszél, miközben világít a negró a szájában. Iszonyatos a tudatlanság. Ezek azt is elhinnék, ha orbán mondja, hogy a hóember vattából van. Ha mégis elolvad akkor azt Brüsszel csinálta.

Előzmény: L_áma (44888)
L_áma Creative Commons License 5 órája 0 0 44888
L_áma Creative Commons License 6 órája 0 0 44887

Te nem szerepelsz rajta.... legyen ennyi elég!

:))

Előzmény: lapar (44885)
L_áma Creative Commons License 6 órája 0 0 44886

Nem is akar sikerülni.....  röviden:

Pár éve hozzá jutottam néhány ilyen masinához. Kivettem az elsőt a zsákból, belekukkantottam. Teccett. /volt benne egy hitachi hdd/ Mivel épp volt is igény, tettem rá windózt, torrentelőt, vitték. Én meg magamnak egy másikra windózt, és erről ment a Quake2. Néhány hete ellenállhatatlan ajánlat jött, eladtam. Nem gond, van még, gyorsan install, azt folyt. köv. Q2.

Faszt. A többiben nem hitachi van, hanem egy ilyen:

https://ae-pic-a1.aliexpress-media.com/kf/Sd9d5f4fb75aa47699597d32913e2a1dcB.jpg_960x960q75.jpg_.avif

Jelszó ismeretlen. Sem írni, sem böngészni, sem törölni nem tudom.... eddíg. Az éjjel majd megint nem alszom.... 

Előzmény: Takyka! (44884)
lapar Creative Commons License 7 órája 0 0 44885

Ez mi?

Én meg a Tiszavilágról kiszivárgott neveket nem találom, pedig azt mondták, nyilvánosságra került.

Előzmény: L_áma (44882)
Takyka! Creative Commons License 7 órája 0 0 44884

Egy szép, de rögös út...

T.

Előzmény: L_áma (44882)
L_áma Creative Commons License 16 órája 0 0 44883
L_áma Creative Commons License 27 órája 0 0 44882

A tegnap éjjeli okoskodás:

Aztán most folytatom.... vagy földhöz baszom.... 

Előzmény: L_áma (44876)
L_áma Creative Commons License 1 napja -1 1 44881

L_áma Creative Commons License 1 napja -1 1 44880

Ezt nem fogjuk megfejteni. Az abroszfejű fanatikusok ágyúval, meg rakétával tették tönkre a soha nem pótolható világörökség egy darabját. A nyolc éves kicsúzlizza az ablakot, mert tetszik neki a csörömpölés.

De ez a rombolás ez még ezzel sem magyarázható. Lehet, az ilyen bármiféle alkotó tevékenységre kèptelen, így mások képessége irritálja.

Egyszeri, meg nem ismételhető alkotás megsemmisítéséért büntetném..... évekig tartó, ellenőrzött közmunkával, táblàval a nyakában. Csak hogy tudja mindenki, miért kell leköpni.

Előzmény: schlumberger (44879)
schlumberger Creative Commons License 2 napja 0 1 44879

Nem merem leírni, mire lennék képes ezekkel szemben. Ezek nem érdemlik meg a társadalmat. Ki kéne vesse öket, de betiltották az adekvát megoldást.

Előzmény: 409 (44878)
409 Creative Commons License 2 napja 0 0 44878

Vajon mi visz rá valakit/valakiket az ilyen vandalizmusra?  :((

409 Creative Commons License 2 napja 0 0 44877

Aztán majd ha abba a Kazah csővezetékbe, ami Oroszországból indul, becsúszik az orosz olaj is, azt ki veszi észre.......

Előzmény: L_áma (44875)
L_áma Creative Commons License 2 napja 0 0 44876

Most meg nekilátunk okosnak lenni........ /mármint én/.

L_áma Creative Commons License 2 napja 0 0 44875

És ettől függetlenül ismét van haszna a hugyosnak:

https://index.hu/gazdasag/2025/11/02/torokorszag-nyersolaj-import-oroszorszag-szankciok/

Még majd elkezdem csípni /nem/!

:))

Előzmény: 409 (44874)
409 Creative Commons License 2 napja 0 1 44874

A hamburger zabálás és kóla vedelés nincs jó hatással az elmére........Ott is kinevelkedett egy birkahad, és amíg ilyen "támogatói" vannak tramplinak, működni is fog az agymosás. :((

Előzmény: Sz.G.E270CDI (44871)
L_áma Creative Commons License 2 napja 0 0 44873
Előzmény: L_áma (44872)
L_áma Creative Commons License 2 napja -1 1 44872

Azt gondolom, a világ nagyobbik fele jobban járt volna. 

Előzmény: Sz.G.E270CDI (44871)
Sz.G.E270CDI Creative Commons License 2 napja 0 0 44871

Én azt hittem, a "csajszi" nyeri a választást, de nem először lepődtem meg ezügyben. :-(

Előzmény: Rendszer.hiba (44869)
L_áma Creative Commons License 2 napja 0 0 44870

És nincs is senki a palettán, aki meg tudná állítani. A pézeszsákok a seggét nyalják. A hívei tapsolnak /lehet otthon titokban már nem/. A szenátust telibe szarja, a végrehajtók meg végrehajtják az agymenését.

Egyetlen pozitív..... jellegű húzása puttler szorongatása, de azt sem a józan ész diktálja neki, hanem hogy megkarcolta a lelkét..... 

Előzmény: Rendszer.hiba (44869)
Rendszer.hiba Creative Commons License 2 napja 0 0 44869

Az biztos, hogy TrumpLI egy visszataszító, kártékony szemétláda, az azonban csak sejthető, hogy most kezd még csak igazán lendületbe jönni...  

Előzmény: L_áma (44868)
L_áma Creative Commons License 3 napja 0 0 44868

Na..... ez tényleg mindent visz. 

Szánj rá 10 percet.

L_áma Creative Commons License 3 napja 0 1 44867

Fájóan igazak.... szerintem pont ez lehet a baj. A legnagyobb szarból is tudunk viccet csinálni. Akkor meg már viccesnek hat. Períg ezen nem röhögni kéne.

Előzmény: Vontatókapitány (44866)
Vontatókapitány Creative Commons License 3 napja -1 2 44866

Hétvégére : 

L_áma Creative Commons License 4 napja 0 1 44865

Meg közben megszámolták a tomahawk rakétáikat. Kiderült, egy csomónak a nyáron lejár a műszakija. Na, ezeket megkaphatja Ukrajna.

Aztán most akkor barátja a hugyos, vagy sem?

Előzmény: 409 (44861)
L_áma Creative Commons License 4 napja 0 0 44864

Mondjuk a hugyosnál nem lehet tudni, mikor, meg hányszor gongolja meg magát, de ugye rájött hogy nem csak putler baszta át, hanem a geci is hazudott neki. Azt meg nem felejti.

Kérdés, ezt hogy kommunikálják le azok a gombák felé, akik hetek óta arra verik, hogy mekkora barátok... 

Előzmény: 409 (44861)
L_áma Creative Commons License 4 napja 0 0 44863

Ettől meg kell kergülni. Én kívül-belül levertem a cementhiányos, ázott-fagyott vakolást. Durva söprüvel kisöpörtem a fugákat, és mondom a kőművesnek, hogy be kellene fasza malterral vakolni, de ő meg akar győzni, hogy belül kartonozni kéne, kívül meg ráragasztani a szigetelést. Jó, akkor új iparos..... 

Csináltunk egy elég nagy teraszt a ház mellé. Előtte én kiástam a fal mellett és kb méter mélyen végihragasztottam a betont szigeteléssel. Na, ez aztán tényleg hülyeség volt! Ott senki nem látja........

.... és a legjobb:

Az erkély egy helyen elég jól szét volt fagyva. Kilógott a rpzsdás vas. Aszondja:

-A hőtágulás miatt löki le magáról a betont a vas....-

Előzmény: lapar (44860)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!