Oda nem kellett semmi. Tényleg akartam regisztrálni a Tiszaviágon is, de úgy voltam vele, miafasznak neki ez a sok adat? A nemzeti inzultációt is ki akartam tölteni on-lány, de ott is adatokat kért, így nem.
Mondjuk, on-lány biztos nem tudtam volna lófaszt rajzolni rá :-)
A legszuperebb az, hogy a fidesz szerint a bankszámlaszámokhoz is hozzáféhetnek, és veszélyben a zemberek pénze. Azzal meg pont nem ér semmit, (ha így is lenne). Az MVM bankszámlaszáma ott van minden csekken (na, jó, a vizesen nem), mégse nyúlják le a lóvét. A reklámok is hibásak ebben " Ne adja meg banki adatait" stb. nem mondják, hogy melyiket, így az emberek nagy része azt hiszi, hogy a bankszámla szám egy titkos adat.
Az egy dolog, ha magadat nem találod rajta, de egyre több olyan név is szerepel benne, akik sosem regisztrálták magukat a Tiszánál. Egyre zavarosabb ez az egész. Valahogy a logikának is ellentmondó dolgokat beszél orbán. Arról nem is beszélve, hogy a külügy, a HM, a kormányhivatalok meg kitudja még melyik állami szervereken bizonyítottan ki-be járnak évek óta a hekkerek, de az rendben van. Bezzeg, ha a Tisza aktivistáinak a neve kerül ki (ami egyedül a fidesz-nek érdeke), az világraszóló támadás a magyar szuverenitással szemben. A tanúvallomásokat most írják, de az ítélet már biztosan megszületett....... Nincs új a nap alatt.
Ja, sötét oldalról beszél, miközben világít a negró a szájában. Iszonyatos a tudatlanság. Ezek azt is elhinnék, ha orbán mondja, hogy a hóember vattából van. Ha mégis elolvad akkor azt Brüsszel csinálta.
Pár éve hozzá jutottam néhány ilyen masinához. Kivettem az elsőt a zsákból, belekukkantottam. Teccett. /volt benne egy hitachi hdd/ Mivel épp volt is igény, tettem rá windózt, torrentelőt, vitték. Én meg magamnak egy másikra windózt, és erről ment a Quake2. Néhány hete ellenállhatatlan ajánlat jött, eladtam. Nem gond, van még, gyorsan install, azt folyt. köv. Q2.
Faszt. A többiben nem hitachi van, hanem egy ilyen:
Ezt nem fogjuk megfejteni. Az abroszfejű fanatikusok ágyúval, meg rakétával tették tönkre a soha nem pótolható világörökség egy darabját. A nyolc éves kicsúzlizza az ablakot, mert tetszik neki a csörömpölés.
De ez a rombolás ez még ezzel sem magyarázható. Lehet, az ilyen bármiféle alkotó tevékenységre kèptelen, így mások képessége irritálja.
Egyszeri, meg nem ismételhető alkotás megsemmisítéséért büntetném..... évekig tartó, ellenőrzött közmunkával, táblàval a nyakában. Csak hogy tudja mindenki, miért kell leköpni.
A hamburger zabálás és kóla vedelés nincs jó hatással az elmére........Ott is kinevelkedett egy birkahad, és amíg ilyen "támogatói" vannak tramplinak, működni is fog az agymosás. :((
És nincs is senki a palettán, aki meg tudná állítani. A pézeszsákok a seggét nyalják. A hívei tapsolnak /lehet otthon titokban már nem/. A szenátust telibe szarja, a végrehajtók meg végrehajtják az agymenését.
Egyetlen pozitív..... jellegű húzása puttler szorongatása, de azt sem a józan ész diktálja neki, hanem hogy megkarcolta a lelkét.....
Fájóan igazak.... szerintem pont ez lehet a baj. A legnagyobb szarból is tudunk viccet csinálni. Akkor meg már viccesnek hat. Períg ezen nem röhögni kéne.
Mondjuk a hugyosnál nem lehet tudni, mikor, meg hányszor gongolja meg magát, de ugye rájött hogy nem csak putler baszta át, hanem a geci is hazudott neki. Azt meg nem felejti.
Kérdés, ezt hogy kommunikálják le azok a gombák felé, akik hetek óta arra verik, hogy mekkora barátok...
Ettől meg kell kergülni. Én kívül-belül levertem a cementhiányos, ázott-fagyott vakolást. Durva söprüvel kisöpörtem a fugákat, és mondom a kőművesnek, hogy be kellene fasza malterral vakolni, de ő meg akar győzni, hogy belül kartonozni kéne, kívül meg ráragasztani a szigetelést. Jó, akkor új iparos.....
Csináltunk egy elég nagy teraszt a ház mellé. Előtte én kiástam a fal mellett és kb méter mélyen végihragasztottam a betont szigeteléssel. Na, ez aztán tényleg hülyeség volt! Ott senki nem látja........
.... és a legjobb:
Az erkély egy helyen elég jól szét volt fagyva. Kilógott a rpzsdás vas. Aszondja:
-A hőtágulás miatt löki le magáról a betont a vas....-