Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2023.12.16 -1 0 44

Most Bródy ellen kezdik

Előzmény: Bundesliga-frizurás (-)
King_of_Giants Creative Commons License 2017.07.30 -1 1 43

Boldog békeidők, amikor Csurka és dr.Torgyán szapulta az ellenzéket, illetve a komcsikat

Ma a 888 és társai túltesznek mindenen

Előzmény: XX.század (42)
XX.század Creative Commons License 2017.07.30 -1 0 42

Röfögi még kiegészítette azzal, hogy Kis János apja anyja ávós volt, amiről ő is tudta, hanta..személyes találkozásunk alkalmával el is mondtam neki, miért állít ilyet, hiszen tudja, hogy Kis János apját zsidó származása miatt deportálták, és Auschwitzban halt meg 44-ben, tehát aligha lehetett az évekkel később alakuló ÁVÓ, ÁVH tagja? Nem baj, mondta Röfögi Pista.. ( Az csak 20 évvel később Szabó Lukács MIÉP alelnök Csurka múltja és jelene c. Írásból derült ki, hogy az ő kedves papája a nyilas kormány VKF 6-os ügyosztályának ügybuzgója volt... :)   )

 

Kis János, pedig hogyan lehetett a "Kis János az MTA Filozófiai Intézet párttitkára volt, " pártitkára egyetemistaként ? :)

 

A cikk további hazugságainál lényegesebb..hogy ha az apák genetikailag örökítik is  a világnézetüket, akkor Orbán g. Viktorka ( jó jó KISZ titkár volt de akkor is..) MSZMP-s függetlenített pártitkára volt a később zsebre tett bányában...tehát a kis Viktor a karácsonyra a Jézuska által kézbesített bicaját a kommunisták adták össze.. :)

Nizo HB Creative Commons License 2015.10.16 0 0 41
quoogh Creative Commons License 2015.02.02 0 0 40

Hasonló hévvel próbálják ezek a szadeszos ávóspofák kisajátítani a "demokrata" jelzőt, mint annak idején a "nyugatit".

 

Pár év alatt nemhogy nyugatosok lettek, hanem mint a mágnes: akivel betársultak, az is már automatikusan nyugatos lett; ávós, pufajkás, egyéb múlttól teljesen függetlenül.

 

Nyugaton már ma is ők mondják meg a félszázalékos támogatottságukkal, hogy ki itthon a demokrata, és ki nem az.

 

Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.02 0 0 39

A cikk nagyon, de engedtessék meg néhány kiegészítés:

 

---TGM: Én láttam azt a levelet, amelyet az akkor már "nagy ellenállóként és szabadságharcosként" jegyzett TGM anno az MSZMP KB-nek írt, hogy az anyjának adjanak kiemelt nyugdíjat, mert az RKP egyik alapító tagja, a Kárpátok géniuszának, Csau-nak hü harcostársa volt. Betelepült egy 5-szobás, 100 m2 feletti belvárosi lakásba (amire a családja mérete miatt nem volt amúgy sem jogosult, s várnia senm kellett évekig). Az önkormányzat minden kísérlete a törvények betartatására kudarcot vallott. A tipikus "szalonellenzéki" prototípusa.

 

--Kis Janó, akit szoros családi kapcsolatok füztek a KGB-hez. Anno egy orosz nyelvü iskolába járt a kiemelt pártkéderek és az ideiglenesen hazánkban állomásozó szovjet hadseregcsoport legfelsöbb vezetöi állományának gyerekeivel. Az oktatás természetesen orosz nyelven folyt. Oszt egyszerre a Janóból "progresszív nyugatos értelmiségi" meg harcos "ellenálló és szabadságharcos" lett.

 

---Osztán ott volt a Zsebes Bolsi (Sebes) família, akikröl a Munkásmozgalmi Lexikonban is hosszú cikkelyek találhatók. A Zsebes fivérek böszen álltak anno Madrid határán a vártán. A szovjetek bevonulása után ragyogó lehetöségek nyíltak meg a számukra. Egyikük párttitkár lett, s megtetszett neki egy villa, amelyben (tulajdonosként) egy Auschwitz-ot túlélt zsidó család lakott. Egy telefon az ÁVH-nak, s a családföt elhurcolták, majd agyonverték. Az asszonyt csak elhurcolták, oszt ottmaradt egy szerencsétlen kétéves gyerek egyedül a házban, akit elöször a szomszédok majd rokonok vettek magukhoz. De a villába beköltözhetett a Sebes elvti (a nö 1956-ban kijutott Ausztráliába s a rendszerváltás után egy szerencsés véletlen folytán megtalálta az idöközben felnött lányát). Egy másik Zsebes Bolsi elvtárs hüségének jutalmául az 1956-os forradalom leverése után lett az elsö bécsi nagykövet. Fiacskája természetesen az SZDSZ színeiben nyomorgatta a XII.ker lakosságát mint polgármester 4 évig, oszt 1994-ben a nép egy jól irányzott mozdulattal tökönrúgta. Akkor felfedezte "polgári" mivoltát és átvonult a Fideszbe rontani a levegöt (most éppen a XII. ker ök-ban). Egy másik Zsebes Bolsi gyerek sokáig a Népszavában hazudott jó pénzért.

 

Mára csak ennyit, de vannak még mások is.

Előzmény: Bundesliga-frizurás (28)
quoogh Creative Commons License 2015.02.02 0 0 38

Ma is aktuális.

King_of_Giants Creative Commons License 2013.10.27 0 0 37

Elhallgattatni az eszmecserét???

Zsidók voltak. És?

Annyi háború és népirtás folyt már a világban amit éppen nem zsidók kezdeményeztek vagy hajtottak végre

Mert szerinted ez faji kérdés? Sztálin se volt nagy barátja a zsidóknak

Akkor most Sztálin jó ember volt?

 

 

Itt van a cikk és amiröl beszéltem G. úrrol

Bundesliga-frizurás Creative Commons License 2013.10.27 0 0 36

Dehogy keresek, miért keresnék? Ha ennyire tudod a tutit, miért nem hozod házhoz, mint a pizzafutár a vacsorát, miért másokat küldözgetsz érte?

Előzmény: King_of_Giants (34)
King_of_Giants Creative Commons License 2013.10.27 0 0 34

Semmi sejtelmes nincs, keress rá

De kisebb arccal, sikeresebben megtalálod

Előzmény: Bundesliga-frizurás (32)
King_of_Giants Creative Commons License 2013.10.27 0 0 33

Ne felejtsük el hamárzsidózunk

Ma is adják a háttérböl a "tanácsokat" elég eredményesen

Előzmény: Bundesliga-frizurás (30)
Bundesliga-frizurás Creative Commons License 2013.10.27 0 0 32

Ne túráztass. Ha van valami mondanivalód, írd ide a sejtelmes faszkodás helyett.

 

Előzmény: King_of_Giants (31)
King_of_Giants Creative Commons License 2013.10.27 0 0 31

Látom berakta egy olvtárs

Miért vártad? Letiltottak a Guglirol?

Inditottál egy ilyen topikot, aztán kezdted valami mással mint a cím

 

 

Megkeresnéd ennek a cikknek a bírósági döntését

Ha nem találnád, ott van a korábbi kommentemben

Előzmény: Bundesliga-frizurás (21)
Bundesliga-frizurás Creative Commons License 2013.10.27 0 0 29

Te voltál a "Saci"?

 

Az indulatok érthetőek voltak, mivel az SZDSZ akkor árulta el magát először nyilvánosan. Az egyik volt aktivistájuk idézett is azokból a választások előtti szóróanyagaikból, amiket Pető elvtárs megpróbált letagadni. Nagyon is visszafogott volt a közönség a szarházival szemben. Verést érdemelt volna, akkor talán másképp alakulnak az 1990 utáni évek. Akkor talán egyik politikus sem vette volna magának a bátorságot arra, hogy lehugyozza a választókat, mint az ávósok a közönség egy másik tagját.

 

Előzmény: nandras0824 (27)
Bundesliga-frizurás Creative Commons License 2013.10.27 0 0 28

Áh, köszönöm! Jó kis cikk ez így 23 év távlatából is!

 

Grezsa Ferenc: Apák és fiúk

 

Lármásan és kitartóan folytatja kardcsörtető politizálását a Szabad Demokraták Szövetsége. Ám a maguk keltette hangzavarba újabban sok disszonáns hang vegyül. Mind többen veszik észre, hogy az SZDSZ hangadó vezetőinek antibolsevista meze alatt bizony másfajta szív dobog… „Az SZDSZ vezetői közt számos a volt doktriner kommunista, még ha az idők szavára hallgatva ma a radikális antikommunizmus báránybőre alól bégetnek is ki.” (Nyugati Magyarság, Montreal, 1989. november-december) Az ügyvivő testület tagjai közül jópáran nemrég az állampárt (igen, az MSZMP) soraiban vitézkedtek. Nem közkatonaként, hanem mint stratégák, a marxi és hasonló tanok elméleti kutatói-továbbépítői. Haraszti Miklós szülei az izraeli kommunista párt alapítói, ’70 körül maoista összeesküvés vádjával állt bíróság előtt, (a többiek: Csákó Mihály, ma az SZDSZ által alapított Szolidaritás szakszervezet vezetője, Hamburger Mihály, Hamburger Jenő 19-es népbiztos utóda, ma a SZER munkatársa, Dalos György, Pór György). Kis János az MTA Filozófiai Intézet párttitkára volt, ’73-ban kizárták az MSZMP-ből, „túl baloldali” nézetei miatt; ezt követően az Akadémia különböző intézetei (élükön Aczél legényei) tartották el titokban és bőségesen. Tamás Gáspár Miklós édesanyja a román kommunista párt alapítója, Kolozsvárról Budapestre költözésük után az egyik legnagyobb pártnyugdíjat kapja (fia „ebből” ellenzéki); a mama dicső múltja segíti remek lakáshoz a fiút, aki szintén a Ceausescu-féle KP tagja volt. Bauer Tamás apja a Sztalin út 60-ban specialitásáról „körmös Bauer” néven volt ismert. Fia, Laki Mihály és Soós Károly Attila jelenlegi SZDSZ szakértőkkel együtt a Közgazdasági Egyetem pártalapszervezetét hívta életre. Pető Iván párt-, Tölgyessy Péter államigazgatási karrierjét váltotta „szabadra”. Mindketten az MSZMP tagjai voltak.

 

Bizonyára további tájékozódással a példákat lehetne folytatni, de fejezzük most be. A fenti tényeket bűnül nem róhatjuk fel. Változnak az idők, változhatnak a politikai nézetek. De ha valaki ilyen háttérrel unos-untalan a kommunista diktatúra elleni küzdelem élharcosának pózában tetszeleg (ha vannak is részérdemei), ez már több, mint visszatetsző. Ez megtévesztő politikai stratégia. Külföldön ez már széles körben ismert. Az egyik újságíró így ír erről: „Az SZDSZ intelligens, jól képzett, polgári származású elitisták gyülekezete. Esélyük arra, hogy egy kormány vezető erejét alkossák, elég csekély. Így aztán nem érdekük sem a koalíció, sem egy más összetételű, erős, működőképes kormány létrejötte. Az ő legnagyobb befolyásuk egy gyenge, a parlamentnek teljesen kiszolgáltatott, cselekvőképtelen, egyik kormányválságból a másikba tántorgó kormány alatt valósulna meg. Jellemző álláspontjuk cinizmusára, hogy a népszavazás után azt is felajánlották, hogy a parlamenti választások után akár közvetlen szavazással is megválasztható lehessen a köztársasági elnök, ha annak jogkörét a minimálisra szorítják. Értsd: még a népnek is meg lehet engedni az elnökválasztást, mert csak egy jólöltözött köszönőembert választ.” (Nyugati Magyarság, Montreal, 1989. nov-dec.)

 

Hogy mennyire igazak e sorok, jól jelzi az SZDSZ „új” jelmondata. „Aki ellenünk van, az velük van.” Nem kell különösebb lélektani érzék és ismeret, hogy megérezzük a mondat mögött meghúzódó gondolkodás sémás, kirekesztő voltát. Ez a gondolkodásmód a világot két részre osztja: „MI”-re és mindenki másra, „ŐK”-re. Kik is gondolkodtak így az elmúlt évtizedekben? A kizáráshoz-kirekesztéshez, a mindenki „más”-t egy kalap alá vonó megközelítéshez adjuk hozzá az agresszív stílust, és már meg is kapjuk ennek a politikai számtannak a magyarság számára oly keserves végeredményét, a diktatúrát. Kirekesztés + agresszió = diktatúra. Ebből pedig már elegünk van, egyszer és mindenkorra! Se vöröset, se másmilyet belőle! Az SZDSZ vezetői persze „visszavonták” e jelmondatot – ugyan a plakátok már az utcán vannak. De a visszavontat is ők találták ki! Vagy a „legprofibb” szervezet (hogy erre az általuk keltett mítoszra is utaljunk) kampánya lenne esetleges? Dehogyis. Ezt a mondatot kitalálták, jóváhagyták, kinyomtatták, terjesztették, kiragasztották. Nem kell ezt a jelszót visszavonni, hiszen „hiteles”, kifejező. Beleillik a sorba: „Aki nincs velünk, az ellenünk” (Rákosi 1950), „Aki nincs ellenünk, az velünk van” (Kádár János, 1957), „Aki ellenünk van, az velük van” (SZDSZ 1990).

 

Van persze más jelszava is a Szabad Demokraták Szövetségének. Azzal pedig messzemenően egyetértünk. „Döntsön a nép”. Döntsön bizony, de ne a manipulációs megtévesztés hatása alatt, hanem teljes körű tájékozódás, mérlegelés után. Erre van szüksége a nemzetnek. A kiérlelt, nem indulatokon, hanem tisztánlátáson alapuló döntés bizonyára elhallgattatja a szélsőségeket, és megerősíti a tisztességes, józan politikusokat. Tartozzanak azok az SZDSZ-hez, MDF-hez vagy bármely demokratikus párthoz.

 

Magyar Fórum, 1990. március 31.

 

Előzmény: Törölt nick (26)
nandras0824 Creative Commons License 2013.10.27 0 0 27

nem, néztem meg.

én ott voltam.

és még ma is beleborzongok abba, hogy a gyűlölködés, az emberi rosszindulat és aljasság milyen mélységeit villantották fel az ott acsarkodó emberszerű lények.

akkor azt hittem, hogy ez átmeneti és a társadalom majd magához fog térni.

ma már látom, hogy tévedtem.

Előzmény: Bundesliga-frizurás (25)
Bundesliga-frizurás Creative Commons License 2013.10.27 0 0 25

Talán nem jelentette ki Pető Iván elvtárs nyíltan a vitában, hogy nem támogatja az igazságtételt? Megnézted egyáltalán a vitát akár most, akár annak idején, vagy csak a Népszabadságban olvastad el, hogy mit kell róla gondolni és mondani?

Előzmény: nandras0824 (24)
nandras0824 Creative Commons License 2013.10.27 0 0 24

nem, önmagában az érdeklődés nem betegség, hiszen értő embernek a völkischer beobachter is sokat elárul a korról, az emberi elme mélységeiről.

mondom, értő embernek. de, aki az ominozus kónya - pető vitából annyit szűrt le, mint te, az talán jobb, ha nem mérgezi meg mégjobban az elméjét.

de te tudod...

Előzmény: Bundesliga-frizurás (23)
Bundesliga-frizurás Creative Commons License 2013.10.27 0 0 23

Beteg lenne, aki szeretné eredetiben elolvasni ezt a ma is emlegetett, akkoriban nagy hatású cikket?

Előzmény: nandras0824 (22)
nandras0824 Creative Commons License 2013.10.27 0 0 22

csókolom, csak egy pillanatra benéztem ide a kórterembe, de látom, a helyzet reménytelen.

már a nővérke sem mer bejönni, hogy beadja a szurit az ápoltaknak.

Bundesliga-frizurás Creative Commons License 2013.10.27 0 0 21

Továbbra is várom Grezsa úr cikkét. Nem létezik, hogy eltűnt.

Előzmény: King_of_Giants (18)
Bundesliga-frizurás Creative Commons License 2013.10.27 0 0 20

Heller itt off, nem is apa, nem is fiú.

 

Bauer viszont nagyon is ON.

 

Az örege, Bauer Miklós elvtárs a kommunista párt tagja volt, előbb az ÁVO, majd az ÁVH kihallgató (verő-)tisztje, alezredese volt. Péter-Eisenberger Gábor elvtárs a legjobb munkaerők között tartotta számon. A foglyok körmét letépte, őket - ha úgy kívánta az eszme - agyon is verte. A foglyok megalázását pofonokkal is fokozta, ahogy Rákosi-Rosenfeld Mátyás elvtárs-pajtásnak dicsekedett.

 

Másik kedvenc módszere az volt, hogy vizet csöpögtetett a fogoly fejére, hogy megőrüljön. Ha ez nem vált be, vödröt tett a fejére, és azt gumibottal verte.

 

Ennek a nagyszerű demokratának, ki csak néépének élt, fia is nagyszerű demokrata lett Bauer Tamás néven. Korábban az (MSZP-)SZDSZ, ma a gyurcsányi Párt megmondóembere.

 

Az öreg Bauer nemcsak nagy demokrata volt, hanem jogász is, társa a szintén nagy demokrata, szintén jogász és szintén zenész Eörsi Mátyás elvtárs volt (SZDSZ).

Előzmény: Ellenörző Kód (9)
beizweil Creative Commons License 2013.10.27 0 0 19

Beszélt arról, hogy a "demoklaták" a jelenlegi miniszterelnöknek azért állitanak szobrot, hogy aztán la saját szobrukat döntsék le és tegyenek erőszakot rajta?

 

Szodoma és Gomora! Fogaggyunk, hogy ezek az állítólagos demokraták meg se szavazták előtte, hogy ki fogja majd az erőszakot megtenni. Micsoda képmutató banda!!!

Előzmény: Ellenörző Kód (17)
King_of_Giants Creative Commons License 2013.10.27 0 0 18

az alperesek valótlan tények közlésével megsértették a felperesek személyiségi jogait, eltiltották az alpereseket jogsértő magatartásuk folytatásától."

 

Az alperesek egyike volt G. úr akit te keresel

Ha meg nem találod ne nyiss topikot róla, marha nagy csúsztatással

 

Sorozatod köv. része kinek az első millió/milliárdjárol fog szólni? Remélem senki nem marad ki belőle.

Előzmény: Bundesliga-frizurás (8)
Ellenörző Kód Creative Commons License 2013.10.27 0 0 17

A Valóság az, hogy ahol Heller megjelenik, ott megjelenik a magyarellenes gyülölet és hazugság.

 

Egy olyan hazug ember, aki már az Eu-ban eljátszotta a hitelességét - apropó, hogy került egyáltalán oda?-  miként tudná a svédeket tájékoztatni a Mo-ról?

 

Beszélt Heller néni arról, hogy 2006-ban magyar emberek szemét lötték ki? Beszélt arról, hogy a "demoklaták" a jelenlegi miniszterelnöknek azért állitanak szobrot, hogy aztán la saját szobrukat döntsék le és tegyenek erőszakot rajta?

 

Beszélt arról, miként ölték meg Marian Cosmát, vagy Szögi Lajost?

 

Beszélt arról, hogy külföldiek - köztük izraeli nő - szervezte meg a bünözó zámolyi romák körüli hisztériakeltést, - s ma mi a véleménye a romákról a franciáknak vagy az olaszoknak?

 

Eközben rágalmaznák a magyarokat rasszistának?

 

Ki van elmaradva, kisemeber?

 

 

Előzmény: Glavingojn (14)
besenő Creative Commons License 2013.10.27 0 0 16

A svéd TV által leadott filmben összehasonltották- e Magyarország (magyarok?) rasszizmusát pl. a svédekével?

 

Komoly visszatetszést váltott ki Svédországban, hogy kiderült, a svéd rendőrség listázza a romákat az egyik megyében, Skanéban. A „vándorok” címen futó listán etnikai származás alapján írták össze a cigányokat, olyanokat is, akik büntetlen előéletűek, a listán ezer gyerek is van. (origo.hu)

 

Heller Ágnes által mondottaknak annyi a valóságtartalma, mint Brüsszeli előadásában, ahol kijelentette, hogy nem lőttek emberekre 2006-ban?

Előzmény: Glavingojn (14)
miszterikx Creative Commons License 2013.10.27 0 0 15

Nem a Heller (gusztustalan, hazug egy vén szipirtyó, láttam, mit hazudott most is), és a  kevéske ésszel megvert, de rendkívül aktív Dopeman (micsoda egymáshoz illő pár), folytat gyűlöletkampányt a hazája ellen?

Előzmény: Glavingojn (14)
Glavingojn Creative Commons License 2013.10.27 0 0 14

Lemaradtál.

 

Most éppen a svéd tévé ellen megy Orbánék gyűlöletkampánya.

Előzmény: Ellenörző Kód (9)
beizweil Creative Commons License 2013.10.27 0 0 13

Jóvanna, annyi dolguk van a zelmúttnyóccévvel, meg a rengeteg elkúrással, még nem volt rá idejük. Secpercnyi se.

Előzmény: 5496 (11)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.27 0 0 12

"...és rögtön lehull ezekről a gaz komcsikról a lepel."

 

Ne fokozd! Öltönyben is eléggé gusztustalan látványt nyújtanak.

Előzmény: beizweil (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!