Keresés

Részletes keresés

Bay28aud Creative Commons License 1 napja 0 2 4037

Bay28aud Creative Commons License 2 napja 0 5 4036

namenick_ Creative Commons License 2 napja 0 6 4035CuckoldF36-keres Creative Commons License 3 napja 0 5 4034

Kicsit szkeptikus vagyok a magyar lányokat illetően. Ha akad is néhány, gyorsan lelépnek, eltűnnek. Nyilván a gondolataiktól, a fantáziájuktól akkor sem tudnak már soha megszabadulni.

Előzmény: lacus_reloaded (4032)
lacus_reloaded Creative Commons License 3 napja 0 4 4033

Köszönöm szépen. A cseh nők gyönyörűek!

 

Ez a Ria Sunn is csodaszép. Őt már láttam korábban, csak nem ismertem fel a képen.

 

Imádja a csokit (sok ilyen videója van). Én meg a fekete hajával is szanaszét élvezném:

Előzmény: Bay28aud (4028)
lacus_reloaded Creative Commons License 3 napja 0 2 4032

Igen. Régebben volt sok troll, akik irogattak ide, hogy kamuzunk, meg szerintük nekünk van torz/hamis világképünk. Ezeket az állításokat erősen cáfolja, hogy még a részletekben, meg a személyes tapasztalatokban is mekkora egyetértés van köztünk, akik ezt a témát "kutatjuk". :)

 

Abszolút ugyanezek a benyomásaim születtek nekem is az idegen népek lányait vizsgálva. A skandinávok tényleg furák. Szépek, a svéd nők egyenesen bombajók, a színes migriket is nagyon szeretik, mégsem tudtam velük soha rendesen kommunikálni. Olyan távolságtartónak tűnnek. Az interracialt még mintha nem is fétis jelleggel élnék meg.

Egy csodaszép, 50-60 közötti norvég nénit találtam most pár hete az egyik közösségi oldalon. Ő valami tornász/modell volt korábban, de most is fantasztikus formában van. Van egy 30 éves, fekete-afrikai szeretője, aki korábban járt hozzá, de akkora tartozást halmozott fel Norvégiában, hogy már nem engedik be az országba, ezért a néni csak korábbi sztorikat osztogat magukról, illetve tervezi, hogy kiköltözik miatta valahová az EGT-n kívülre.

Na, ez a néni csinálta az, hogy a kis, befűtött, kényelmes hálójában ezzel a fiatal, néger migrivel kúratta magát. Közben pedig, az 50 körüli, izmos, fehér melós szomszédja takarította segítségképpen a hatalmas havat az udvarán, és mosolyogva integetett be a néninek az ablakon, hogy "jó szórakozást". Bár intim részeket nem nagyon mutatott, de ezeket a videóit mégis nagyon szeretem, és jókat élvezek rá.

Ő az egyetlen ilyen kivétel a skandináv nők közül, a többit szinte el sem érem ebben a témában.

 

Az angol nőkről is ugyanezt gondolom, mint te. Az a MILF, akiről írtam, nagyon hasonlított arra, akit a képen illusztrációként betettem oda. Nálam még a tűrhető kategóriába tartozott, de sajnos ő volt a legszebb azok közül akikkel abból az országból cseteltem. :D

Szintén az angoloknál bekerültem egy néger dominanők által gyárott csoportba, akik a pocakos, öreg, fehér, brit férjeiket alázták. Na azok a fekacsajok egész jók voltak, rájuk sokat recskáztam, de szerintem csak a véletlennek köszönhettem, hogy bekerültem oda. Nem az reprezentálja az országukat.

 

A kanadai nők, akikkel beszéltem, egyenesen őrültek (de a szó pozitív értelmében). Talán pont az ellentétei ebben a skandinávoknak. A fehér asszonyok benyelik a fekete faszt ugyanúgy, mint a skandináv csajok. De ők nem a négerimádatuk miatt csinálják ezt, hanem sokkal inkább a fehér férjük feltüzelésére. A "hotwifing" Kanadában a legmenőbb az összes ország közül, de sajnos tőlünk (meg kb. mindenki mástól is) nagyon messze vannak.

 

Amerika meg Amerika. Ott minden van, de szintén messze.

 

Az ázsiai nők érdekesek. A kiskukis ázsiai csávók, ugyanúgy szeretik (mint mi) a saját kontinensükön, ha nagy, néger migrik kúrják a párjukat, vagy a női rokonaikat. De ott azért vannak méretbeli gondok. A japán pornóban is ezért foglalkoztatnak a mi feka színészeinknél jóval kisebb farkú néger csávókat, hogy a lányok puncija ne szenvedje ezt meg.

Viszont láttam ázsiai csajokat a https://www.blacktowhite.net oldalon, akik nyugaton élnek a fehér férjükkel, és nagyon szívesen felszarvazzák őket a fekákkal. Ilyen cuki bemutatkozóik vannak, hogy "My hubby is white and I am Korea-born. Looking for BBC". Minden csávó azonnal szét akarja kefélni őket. :D

Itthon nehéz a helyzet, tudom. Ezért is fontos, hogy beszélgessünk a témáról a nyitott topicokban, A látszat ellenére sok nő is olvas minket (és most nem a magukat nőnek hazudó retardált szerepjátékosokról beszélek). Nem árt, ha ők is képbe kerülnek ezekkel a fétisekkel, és találnak velünk közös pontokat.

Előzmény: CuckoldF36-keres (4031)
CuckoldF36-keres Creative Commons License 4 napja 0 3 4031

Egyetértek veled. Nem is hallott a többség erről idehaza. Érdekes, hogy tőlünk keletre viszont igen, nyugatra meg méginkább.

Szerencsére angolul azért lehet találni lányokat, de az a gondom tényleg nagyon messze vannak.

Én főleg amerikai, kanadai, norvég, orosz, ukrán és lengyel+kínai lányokat találtam eddig.

A távolság a legfőbb probléma.

A skandináv lányok meg nagyon távol állnak tőlem életfelfogásban. Egyedül a szex témában hasonlóak az elképzelések.

Angol csajszikkal is beszélgettem, na őket végképp nem kedveltem meg a hasonló vágyak ellenére sem+ őszintén szólva bűn rondák voltak. Nem adnak magukra.

Amcsiknál a távolság a gond és szintén egy más világ.

Előzmény: lacus_reloaded (4024)
Monfort76 Creative Commons License 4 napja 0 2 4030

Nagyon izgató

Előzmény: namenick_ (4029)
namenick_ Creative Commons License 4 napja 0 6 4029

Bay28aud Creative Commons License 4 napja 0 5 4028

Joss Lescaf with Ria Sunn and Sarah Kay interracial BBC threesome

 

https://www.orgazmax.com/videos/319/interracial-anal-threesome/#_

 

Ria Sunn

 

Sarah Kay:

Előzmény: lacus_reloaded (4027)
lacus_reloaded Creative Commons License 5 napja 0 0 4027

Hú, ez melyik filmből van?

 

Joss Lescaf-ot ismerem, de a lányokat nem.

Előzmény: Bay28aud (4026)
Bay28aud Creative Commons License 5 napja 0 5 4026

namenick_ Creative Commons License 5 napja 0 5 4025

lacus_reloaded Creative Commons License 5 napja 0 4 4024

Igen, teljesen meg tudom érteni. Itthon ennek nincs (még) meg a kultúrája.

 

Én is külföldi csoportokban láttam sok szépet.

 

Angliában nagyon menő ez az interracial cuckold életstílus. Ott vadászgattam a neten, mikor még nyomattam a FB-os kamuprofilomat. Kiraktam néhány igényes, erotikus fotót fekete férfi-fehér nő párosokról az oldalamra, aztán felmentem ilyen interracial rajongó FB oldalakra és elkezdtem kúrólájkolni azokat a nőket, akik lájkolták az ottani posztokat.

Nem is kellett így ráírnom egyetlen nőre sem (az amúgy is csak kidobott idő lett volna). Maguktól küldtek nekem üzeneteket azok a kiéhezett, fehér asszonyok, akiknek éppen néger faszra viszketett a pinája. Legtöbbször 40/50-es, vidéki, angol asszonyok voltak ezek, de más nemzetiségűek közül, (pl. lengyelek, oroszok) írtak nekem jóval fiatalabb, gyönyörű csajok is.

 

A fiatal nőkkel viszont az volt a baj, hogy sokkal félénkebbek voltak. Cset közben gyakran megijedtek, eltűntek, és túl sokat kellett udvarolni nekik. Az 50 körül asszonyok viszont nagyon keményen nyomták. :D Ők úgy voltak vele, hogy nincs már veszítenivalójuk, élvezni akarnak mindent. Meg persze jóval tapasztaltabbak is voltak. Szóval én inkább ezekkel az asszonyokkal csevegtem.

 

Volt egy ilyen szingli, 45-50 közötti, kövérkés, brit anyuka, hasonló körülmények között találtam. Családi fotók kint az oldalán, ismerőslista nyitva, nagyon laza néni volt. 

Rámírt, hogy szórakoztatja őt, hogy mi fehér pasik tényleg felizgulunk attól, hogy őket (a fehér nőket) néger pasik dugják. Mondtam neki, hogy igen, érdekes ez, és elkezdtem magyarázni a fétis lényegét. De egyből félbe is szakított, hogy ő tudja, hogy miről van szó, nem kell oktatnom, Imádja ezt az életstílust. Ő már ilyen "BBC-only" feliratú bugyikat hord, és nem enged be fehér pasikat a lába közé. Elküldte egy 20 éves, izmos, afrikai srác profilját, hogy ez a szeretője, mutatott képeket a hatalmas, fekete farkáról. De mondta, hogy a vízum miatt csak rövidebb időszakokat tudnak együtt tölteni, a szünetek alatt viszont neki is kell a muníció, hogy tudjon maszturbálni. Szóval csak ezért írt nekem, mert szeretne mutatni pár képet magáról, meg a néger srác farkáról, és szeretné, ha kiverném a farkamat ezekre, mert őt feltüzeli, ha egy fehér pasi epekedik utána. Könnyeben a csúcsra jut attól a gondolattól, hogy én így kívánom őt, és ő éppen felszarvaz egy nagy csokidákóval. Szóval elkezdtünk játszani, minden kép után kérdezte, hogy "na, milyen?". Mikor már éreztem, hogy el fogok sülni, mondta, hogy már nem kell tovább gépelnem.

Ekkor ráerősített...

 

 

... és egyre mocskosabb dolgokat írt, én meg végül telefröcsköltem a laptopomat.

Kérdezte, hogy sikerült-e. Mondtam, hogy fantasztikus volt, és tiszta geci körülöttem minden. Mondta, hogy nagyon helyes, takarítgassam csak a mocskomat, majd elköszönt, és játszogatott tovább a vibrátorával.

 

Ez volt az egyik legkeményebb élményem. Aztán megnéztem a profilját, és elkezdtem a különböző fotóin lájkolni a csinosabbnál csinosabb MILF barinőivel meg rokonaival készült közös képeket. Az egyik ilyen anyuka valószínűleg ráírt, miután megnézte a kamuprofilomat, hogy mégis ki ez a perverz alak az ismerősei között, és ezután mindannyian letiltottak. :D

De nem bántam, jó buli volt ez így is, és örültem, hogy egy picit magyarázkodnia kellett utána a többi MILF-nek, hogy már megint mekkora ribi volt a neten.

 

Magyar asszonyok között is találtam ilyen típusú nőket (hasonló módszerekkel), de az nagyon sok munka volt. És őket sajnos mindig nekem kellett tanítgatni. Egyáltalán nem ismerték az "interracial", "BBC", "interracial cuckold" kifejezéseket, és először teljesen le voltak döbbenve, hogy engem fehér férfi létemre izgatnak ezek.

Még Ági nénit is nekem kellett felvilágosítanom, pedig a néger faszok már tucatjával jártak benne.

Egyszer küldtem neki egy cuckold videót, amin egy fehér csávó 69-ben fekszik egy teltebb, fehér nő alatt. A fehér fickó szépen nyalogatta a puncit, nyelvezte a csiklót, egy nagydarab néger csávó pedig állt mögöttük és tolta be közben a fehér asszony pinájába a hatalmas, fekete dákóját. Mondom: "Én is ezt szeretném veled csinálni, drága Ági! Én lennék a fehér pasi alattad." Mire visszaírt, hogy ő még nem is látott ennyire izgató dolgot, meg hogy egy álompasi vagyok, hogy ilyeneket mutatok. Most azonnal menjek át és dugjam meg, nem baj, hogy nincs kéznél egy néger sem. Persze éjjel 2-kor, többszáz kilométerre egymástól nyilván nem tudtuk ezt megoldani. De azért az tanulságos volt, hogy itthon még ezek, az ilyen vágyakkal rendelkező nők sincsenek a fétisekkel képben.

Előzmény: CuckoldF36-keres (4023)
CuckoldF36-keres Creative Commons License 2023.01.29 0 4 4023

Köszönöm a reagálásod. Feladtam igazából, hogy Magyarországon van esélye megfelelő nőket találni vagy bármit is elérni. Szóval más nyelvterületen ismerkedek. Néha egy-egy képet felteszek. Vannak bőven, valódi, belevaló nagyon hófehérke lányok, akik fogékonyak erre a témára, de sajnos nem magyarok.

Íme álmaim nője és nászéjszakája.

Előzmény: lacus_reloaded (3992)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.26 0 5 4022

Jajj, de szívesen lennék itt a fehér pasi helyében:

 

 

Nikki Dream, álomszép cseh kisasszony! ❤️

lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.26 0 0 4021

Bár lehet, hogy a valódi instája ez, a másikat csak másolja valaki.

Mind1, nézzétek meg, ez hivatalosan a rajongóknak készült:

https://www.instagram.com/gabbiecarter.tv/

Előzmény: lacus_reloaded (4020)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.26 0 1 4020

Hát, ezt előbb meg kell beszélnem a hölggyel.

 

Azt ilyen mocskosul őszinte felvezető után biztosan nem fogja engedni, hogy az arcáról tegyek ki képet (pedig nagyon csinos, kicsit fogas pofija van), és privben sem küldeném el ezeket az engedélye nélkül.

Tudjátok, hogy a nők milyenek.

 

De ha lesz rá módom a puniját mindenképpen megosztom: Veletek képeken, a négerekkel élőben. :)

 

Addig kövessétek a kis Gabbie-t. Ilyen nagy melle azért nincsen a megesett hölgynek, de hasonlít rá nagyon:

https://www.instagram.com/gabbie.carterrr

 

Előzmény: murray (4019)
murray Creative Commons License 2023.01.26 0 0 4019

vmi FB profilod vagy képed nincs a kishölgyről? 

Előzmény: lacus_reloaded (4016)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.26 0 2 4018

Ja, és ha már Gabbie Carter...

Az Angela White-tal közös jeleneteire keressetek rá.

 

A 37 éves Angela egy gendertudományokból egyetemi diplomát szerzett MILF ribi. Küldetése, hogy az elnyomott nőket felszabadítsa és szabadon ribanckodhassanak. (Támogatom!) Saját stúdiója van, ahová pótmamaként befogadta a kis 22 éves Gabbie-t.

 

Nagyon szépen nevelgeti ebben az újfajta anya-lánya szerepben:

 

Eleinte fehér fickókkal keféltek közösen, de látom, hogy rákaptak végre a néger faszra.

 

Az izmos negró, Rob Piper, gyakorlatilag a mennyországba került, ezzel a két fehér, természetes, dúskeblű, parizercicis angyallal:

 

 

Ennél jobb dolga a világon nem lehet a négernek!

https://www.tnaflix.com/big-boobs/Angela-White-Gabbie-Carter-Interracial-Threesome-Onlyfans/video6699810

lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.26 0 1 4017

Ezt mondjuk élvezném. Egyetlen képet tett ki, ami nem saját fotója, azon különböző bőrszínű kezek fogják egymást, és valami olyasmi szöveg van rajta, hogy istennél mindenki egyenlő. (Ennyit tartott meg az apja szektás vallásából ,de ezt jól tette. :) )

 

Mondjuk ilyen fiatal, egyedülálló anyukaként a saját randijainkat, is nehéz logisztika lenne leszervezni, nem még négereket is találni neki, akikkel közösen kénytethetnénk a kis MILF-et, de nagyon izgat a dolog már akkor is, ha rágondolok.

 

Most nyálaztam végig a képeit. Az emlői a szoptatás miatt már nem olyan feszesek, mint korábban voltak, meg egy pici narancsbőrt is magára szedett a drága. Sajnos azt a csupasz tinibőrét, amit láttam 19 éves korában, már nem érezhetem magamon. De aránylag jól tartja magát és még mindig messze van a 30-tól.

 

Azt nagyon élvezném, ha az illatos kis testével feküdne rajtam, aztán időnként áthívná egy-egy színes barátját, hogy segítsen be nekünk a hálóban. Szép nagyfarkú negrókkal mártogatnánk bele közösen:

 

Előzmény: Szenszey (4014)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.26 0 0 4016

Igen, vicces család lennénk. Eleve a lány jóval fiatalabb nálam, mindenki az apjának gondolna.

A kölke meg... Én egy ilyen mikrofonhajú lurkóra még büszke is lennék, de a kicsi nem így néz ki.

Apuka csak részben volt valami világosabb bőrű berber (afrikai) keverék, mellette még pakisztáni meg indiai vonásai voltak (onnan a sötét bőre), a haja pedig egyenes. Szóval a kislány bőre világosszürke lett, koromfekete, egyenes hajjal.

 

Ha valaki ránézne a családi fotónkra, azt gondolná, hogy én bugyi nélkül végigszalajtottam a huszonéves lányomat a cigánysoron, aztán amit összehoztak neki, azt nevelgetjük közösen. :D :D

 

De viccet félretéve. Az a gond ezekkel a szingli anyukákkal, hogy már a randin is óvóbácsi szerepben próbálgatnak téged, és csak aztán döntenek arról, hogy lehet-e köztetek valami kapcsolat. Nálam még pont fordított a helyzet. Előbb bizonyítson nekem az anyuka, ha már a pakisztáni migrit ilyen könnyen beengedte a lába közé, aztán ha jól megy a dolog, akkor tárgyalhatunk arról, hogy éljünk együtt családként.

Előzmény: murray (4015)
murray Creative Commons License 2023.01.26 0 2 4015

"Csak ez az új apaszerep lenne kicsit kényelmetlen nekem, hogy egy nő miatt miatt más kölkét neveljem. Ti mit gondoltok, belevágjak?"

Simán belevágnék , Laci! Nős vagy? Nincs jobb a szép és butuska lányoknál. A kis félvér lány meg aranyos lehet. Vicces család kerekedhet belőle. Este meg indulhat a banzáj! Csináld! 

Előzmény: lacus_reloaded (4012)
Szenszey Creative Commons License 2023.01.26 0 2 4014

Jaja, vágd bele. 😏 Aztán hátha hazahoz néha valami niga faszt akivel ott kúrnak előtted. 

Előzmény: lacus_reloaded (4012)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.26 0 4 4013

lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.26 0 1 4012

Gabbie Carter és Skylar Vox közös Blacked jelenete. Mindketten nagyon fiatal husik, szeretem.


Gabbie Carter az egyik kedvencem. Van egy öreg, bolond, zsidó-keresztény vallási fanatikus ismerősöm, neki van egy ilyen gyönyörű lánya, aki nagyon hasonlít erre a csajra. A faterja még 20 évesen is tiltotta a fiúkkal való ismerkedéstől, a gimin kívül kb. sehova nem engedte el a lányát. Már egyszer meséltem itt róla.

 

Voltam náluk egyszer a karácsonyi ünnepek körül vacsorázni, a csajszi max. 19 éves lehetett akkor. Arra emlékszem, hogy kicsípte magát, annyira örült, hogy férfi vendég van a háznál, pedig kb. az apja lehettem volna. Hozta ki az asztalhoz az ételeket, kedvesen mosolyogva behajolt a szép nagy cicijeivel, mikor lerakta a forró levessel teli edényt elénk.

 

Aztán mikor beszélgettem a szüleivel a nappaliban ülve, ő pakolászott valamit a karácsonyfa alatt. Emlékszem, ahogy térdelt az orrom előtt, háttal nekem a kis rövid egyberuhájában én meg óvatosan legeltettem a gyönyörű, szürke nejlonharisnyás lábacskáin, meg a formás popsiján a szemem. Finom, puha talpai voltak, azt nagyon megjegyeztem. Ilyesmit takarhatott a lenge ruhája:

 

 

 

Aztán többször már nem nagyon láttam őt élőben, de a Facebookon pár év múlva, a még mindig ártatlan mosolyával elkezdett igazi szűzribanc módjára egyre kihívóbb fotókat kipakolgatni, de annyira el volt szigetelve a világtól, hogy még így sem talált helyben pasit magának. Végül valami barinője elvitte az agglomerációból a körúti albérletébe. 22 éves lehetett akkor, pont mint most Gabbie. Buliztak párat a pesti éjszakában, ahol ezt a lányt valami 30 körüli, színesbőrű, muszlim migri felcsinálta, aki utána egyből el is hagyta az országot.

 

 

 

A lány elmondta otthon, hogy váratlanul teherbe esett. A faterja meg igazi fasz módjára (mivel abortuszra nem küldhette a vallási tilalom miatt) kitagadta a családból. Azóta a lány teljesen egyedül maradt, csak az az egy barinője (meg annak a családja) segíti rendszeresen. Még terhesen is pakolászott valami bútoráruházban, hogy fizetni tudja az albérletet (ezt csak utólag tudtam meg, amúgy még én is segítettem volna neki). Azóta már eltelt pár év, de végre jobban van. Viszont még mindig egyedül él és nevelgeti a félvér kislányát.

 

Most jelölt be engem, ennyi idő után a közösségi oldalakon, aminek nagyon örültem.

A nyárig munka miatt vissza kell költöznöm Budapestre. Azon gondolkodom, hogy egy kicsit áthívom, hogy szeretgessem. Tisztára nyalom a kis finom lukait, ahol tudom, hogy csak a fekte farok járt előttem. Aztán jól meg is kefélem.

 

 

Elég butus lány, de még mindig fiatal és gyönyörű mosolya van. Tudom, hogy ő élvezné, az öreg, szőrös apatestemet, és nekem is kijárna már a boldogság. :)

 

Csak ez az új apaszerep lenne kicsit kényelmetlen nekem, hogy egy nő miatt miatt más kölkét neveljem. Ti mit gondoltok, belevágjak?

Előzmény: Bay28aud (4011)
Bay28aud Creative Commons License 2023.01.25 0 4 4011

namenick_ Creative Commons License 2023.01.25 -1 2 4010

lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.25 0 3 4009

 Nina Hartley, legenda

 

lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.25 0 1 4008

Ági néni, akivel régen szexcseteltem hasonló öreg szexmami volt, mint a képeden ez a Szűcs Andrea.

Mikor néger faszt szopott le, mindig úgy dicsekedett nekem, hogy "imádom a négerek farkát, úgy szeretem őket elnyalogatni, mit egy csokit!"

Szóval igen, azt gondolom, hogy sok magas libidójú, elhanyagolt, idősebb, magyar háziasszony álma nyelni a néger gecit. Nem is hibáztatom őket ezért, ezt diktálja természetük. Csak nyeljék be mellé az enyémet is. :)

 

https://hu.biguz.net/watch.php?id=4596229&name=andrea-szucs---a-nagyi-kurva

Előzmény: cecc1 (4006)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!