Minden várakozásunk ellenére..nem tudtuk meghaladni sok mindenben a Kádár korszak konszolidált korszakát, a szegénység 4 millió honfitársunk napi vendége. " Nőttön nő a tiszta fénye midőn időben s térben egyre távozik."
1973 - OPEC, 1979 - iráni események, 1981 - iraki-iráni háború, 1991 - Kuvait öbölháború, 2001 - 9/11, majd iraki háború. Az utóbbi esetben nem szállt el annyira a világpiaci ár, de világválságot okozott a piramisjátékba fulladt pénzkihelyezés. Nem csak az olajországok és társaságok, hanem a meglódult exportjú Kína és India is helyezett ki amerikai állampapírokba, amikre nincs kamat, tehát kvázi kamatmentes hitel, amt újra kihelyeztek pénzpiacokra. Eközben D-209 és Qrcsány a 11,5 %-os jegybanki alapkamtra sokszorozta a hitelállományt, hogy a válaasztásokiogg finanszírozzaa csőcselék megvásárolt szavazataiért a luxust nekik.
1973-as olajválság - Wikipédiahu.wikipedia.org/wiki/1973-as_olajválságAz 1973-as olajválság vagy olajárrobbanás 1973. október 17-én kezdődött, amikor az OPEC arab tagjait ... A második olajválság 1979-ben következett be.
TE reménykedsz fizetett lommentekben - mindhiába:) Chicago a) - Az USA 3. legnépesebb városa. Chicago b) Bp VII. kerülete bűnözéssel fertőzött részének közel 100 éves ragadványneve. Egyik sem ád:)
Ennyire ne hívd már fel az olvasóid figyelmét arra, hogy agyatlandon születtél, és ott élsz még ma is!! :)
Ha megfordítod, megváltozik a funkciója? Erre miből következtettél? Ha a szájpadlásodtól a feneked végéig ér valami, majd azt megfordítod, mennyivel lesz másabb az abból kiáradó? Ha egy slaggal (segítek: locsolótömlő) teszed ezt, más fog kijönni így belőle, mint ami a csere előtt volt tapasztalható, vagy ugyan az, csak a folyásirány változott meg így? Most a csapba fog ezután folyni a víz, ami előtte onnan jött ki?
Segítek, mert én ilyen vagyok: Teljesen mindegy, hogy melyik oldalt is nézzük, az onnan távozóban nem lesz különbség, és, hogy az mi is, azt az határozza meg, milyen célra is van használva, amire jelen esetben az elnevezése is utal. Wili?
Súlyos fogyatékosságaid vannak, ami értelmezési gondjaid okozója. Olvasgasd már vissza, hogy mit írtam mindeddig, és arra mit reagáltál, majd mi lehetett a következménye az arra adott válaszaimnak. Ha egyedül nem megy, kérj segítséget, hidd el, megéri, csak számodra hoz hasznot.
van szaktudsom-szaktudásom az van:)
Ha dicsekszel, azzal gyengeségedet árulod el :D Bár, tutti, hogy elírtad az r-t, véletlenül egy k-ra.
1. Te kezdtél személyeskedni, mivel másra nem futja. 2. A gugliból csak évszámokat és egyéb könnyen elfelejthető pontos adatokat nézek, ha szükségem van rá, merthogy - veled ellentétben - van szaktudsom-szaktudásom az van:)
Aki CSAK személyeskedéssel válaszol, és az indokolás elmarad, az magáról ad önarcképet.
Ha nem csak fikázásra vagy képes, és leírod, miből is következtettél minderre, talán meggyőzhető is lehetek :) Vélelmezem, hogy nem fog menni egy olyannak, aki gugli olvasásból hiszi azt magáról, hogy érti is az olvasottat, és arról, mint megéltről nyilatkozik folyamatosan. A nem megértése nem ad tudást, csak tartalmat, így hiába vergődsz, eredményt nem fogsz tudni kimutatni belőle.