Keresés

Részletes keresés

Blade-Runner Creative Commons License 2021.02.10 0 0 15

Bennem meg démonokat találtak, de aztán az egyik meg azt mondta hogy nincs. Miközben előtte karatézni akart vele. Sok a hülye.

Előzmény: takamod (14)
takamod Creative Commons License 2021.02.10 0 0 14

aki azt mondta nekem hogy más szellem van benned, olyan dolgokat fogad el, mint a lábnövesztős csalás, hamisprófétálás, tömény hamistanítások

landdie Creative Commons License 2013.12.03 0 0 11

-Más szellem van benned- "Mikor mond, mondhat egy keresztény a másik kereszténynek ilyet?"

A bűnüldözés és sátánkeresés a keresztények egyes gyülekezeteinek a legfőbb mozgatórugója. Olyan ez, mint amikor valaki "gyanús" puzzle darabot talál az 100 millió darabos kirakósjátékában. Izgalmas...megmozgat... "lehetsz bíró"...ítélhetsz, nyomozhatsz... a bibliai szerepjáték-szabályzat alapján még akár a rossz oldalról is vádolhatsz. Nem fogják észrevenni, mivel a szabálykönyv eleve maga az ellentmondás halmaz. A puzzle darabok viszont a helyükre kerülnek, máglyával, átokkal, áldással, kalapáccsal...:))) 

Előzmény: Taka Forum (-)
prszm Creative Commons License 2013.10.24 0 0 10

A Péter apostolnak ezt mondta Jézus!

Mát. 16,23
Ő pedig megfordulván, monda Péternek: Távozz tőlem Sátán; bántásomra vagy nékem; mert nem gondolsz az Isten dolgaira, hanem az emberi dolgokra.
Mát. 16,24
Ekkor monda Jézus az ő tanítványainak: Ha valaki jőni akar én utánam, tagadja meg magát és vegye fel az ő keresztjét, és kövessen engem.
Mát. 16,25
Mert a ki meg akarja tartani az ő életét, elveszti azt; a ki pedig elveszti az ő életét én érettem, megtalálja azt.

Péter valóban tévedhetetlen volt, hit és erkölcs dolgában? .... Nem. .... Bármelyik földi apától foggant ember azt állítja magáról, hogy tévedhetetlen az hazudik. Azok akik azt atnítják magukról, hogy tévedhetetlenek hit és erkölcs dolgában azokból más szellem Sátán beszél.

Soha kövess, olyan embereket akik azt tanítják és mondják magukról, hogy tévedhetetlenek. Neked Jézust kell követned, Ő az Út, az Igazság, és az Élet, nincs más út az Atyához hanem csak Ő általa.

Ne döljön be senki sem a hamis, és hazug szellemeknek!

Taka Forum Creative Commons License 2013.10.24 0 0 9

nem

Előzmény: erdeimanofej (8)
erdeimanofej Creative Commons License 2013.10.13 0 0 8

Hogy mikor mondhat, azt nem tudom, de hogy gyakran mond, az biztos. Ez a szeretetben intés kedvelt formája, nem tudtad?

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.13 0 0 7

Hat sör után má bisztosan.:)

chEszed Creative Commons License 2013.10.07 0 0 6

Akkor, ha kellőképp érett, és mindezt úgy tudja mondani, hogy szeretet van benne, így a másik megtér, és megszabadul.

prszm Creative Commons License 2013.10.07 0 0 5

Igen más Szellem van bennem, mint a világban.

Nem imádkozom sem Máriához, sem semmilyen magát halottaknak kiadó szellemekhez.

Nem hiszek a halottak csodatételeiben csak az élők hitében.

Nem borulok le a bálványok elött, elég nekem Isten trónja elött leborulnom hit által.

Szeretem az igazságot, mert nem a hazugság tesz szabaddá.

A Szent Szellem és az Igazság kéz a kézben jár, járjál velük ne a világgal.

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.06 0 0 4

de csak a téli időszámítás szerint

Előzmény: jablonka4 (3)
jablonka4 Creative Commons License 2013.10.06 0 0 3

Reggel fél hét és hét között. Máskor nem!

Júliannagnes Creative Commons License 2013.10.06 0 0 2

Örömhír: mindenki más, mint aminek látszik, csak nem tud róla.

Viszont elkeserítő az, hogy mára már átlagosan mindenki élhetné a földi boldogságot, de az mintha elérhetetlenné távolodott volna az emberiségtől.

http://www.youtube.com/watch?v=kR_ZQlL_jhw

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.06 0 0 1

xd

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.06 0 0 0

Mi van?

Taka Forum Creative Commons License 2013.10.06 0 0 topiknyitó

Mikor mond, mondhat egy keresztény a másik kereszténynek ilyet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!