-Más szellem van benned- "Mikor mond, mondhat egy keresztény a másik kereszténynek ilyet?"
A bűnüldözés és sátánkeresés a keresztények egyes gyülekezeteinek a legfőbb mozgatórugója. Olyan ez, mint amikor valaki "gyanús" puzzle darabot talál az 100 millió darabos kirakósjátékában. Izgalmas...megmozgat... "lehetsz bíró"...ítélhetsz, nyomozhatsz... a bibliai szerepjáték-szabályzat alapján még akár a rossz oldalról is vádolhatsz. Nem fogják észrevenni, mivel a szabálykönyv eleve maga az ellentmondás halmaz. A puzzle darabok viszont a helyükre kerülnek, máglyával, átokkal, áldással, kalapáccsal...:)))
Mát. 16,23 Ő pedig megfordulván, monda Péternek: Távozz tőlem Sátán; bántásomra vagy nékem; mert nem gondolsz az Isten dolgaira, hanem az emberi dolgokra. Mát. 16,24 Ekkor monda Jézus az ő tanítványainak: Ha valaki jőni akar én utánam, tagadja meg magát és vegye fel az ő keresztjét, és kövessen engem. Mát. 16,25 Mert a ki meg akarja tartani az ő életét, elveszti azt; a ki pedig elveszti az ő életét én érettem, megtalálja azt.
Péter valóban tévedhetetlen volt, hit és erkölcs dolgában? .... Nem. .... Bármelyik földi apától foggant ember azt állítja magáról, hogy tévedhetetlen az hazudik. Azok akik azt atnítják magukról, hogy tévedhetetlenek hit és erkölcs dolgában azokból más szellem Sátán beszél.
Soha kövess, olyan embereket akik azt tanítják és mondják magukról, hogy tévedhetetlenek. Neked Jézust kell követned, Ő az Út, az Igazság, és az Élet, nincs más út az Atyához hanem csak Ő általa.
Ne döljön be senki sem a hamis, és hazug szellemeknek!