Keresés

Részletes keresés

Fergabor Creative Commons License 2022.01.26 0 0 19

Egy facebook gurut kérdezek:

Hogyan tudok kivenni a messenger ismerősök listájáról egy-egy személyt. (Nem tiltani akarom).
Többször előfordult, hogy azért vettem fel valakit a messenger listára, mert 

- valami konkrét ügyben kérdezett, vagy tanácsot kértem tőle, de nem ismertem korábban, és a továbbiaikban sem szükséges a kapcsolat.

- érdeklődtem valakinél a neve alapján, hogy nem egy régi (még facebook előtti időkből való) barátom-e (példa: Szia, nekem volt egy Kovács József nevű kollégám a Bámexbumfért vállalatnál, nem Te vagy? Ő meg válaszol, hogy sose dolgozott ott).

Az ügylet rendben lezajlott, így tiltani nem akarom, de ha letiltom, ott marad a listában. Én pedig éppen hogy a listát akarom szűkíteni ezekkel a fölösleges nevekkel, ne kelljen minden esetben valódi ismerős után kutatva ezeket a neveket kerülgetnem.

Van erre ötlet?

Laura91 Creative Commons License 2021.11.12 0 0 18

Sziasztok!

Én abban szeretnék segítséget kérni, hogy miért van az hogy ha valakit pl bejelölök facebookon már automatikusan követem is? Vagy ez valakinek így van beállítva?

Előre is köszönöm!

nagypapi51 Creative Commons License 2021.10.13 0 0 17

Ha csak azt akarod lementeni, amit éppen látsz a képernyőn, akkor simán printscreen

(prt sc gomb) és képként meg tudod nyitni.

Remélem, segített.

Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.01 0 0 16

Üdv.!

Előre is elnézést kérek, ha hülyeséget kérdezek.

Le lehet-e menteni (és ha igen, hogyan) valakinek az aktuális fb. oldalát úgy, hogy akkor is meg lehessen tekinteni a lementett változatit, ha később azon módosítottak?

Köszönettel:

TS

Lajkorszag Creative Commons License 2014.09.10 -1 0 15

Sziasztok!

muszaj penzt keresnem! Melyik most a legjobb facebbokos uzlet?

legjobb alatt azt ertem, hogy a legkevesebb munkavala a leheto legtobb penzt szeretnem keresni, max 1 eb alatt, udv, es elore koszonom a tippekst!

lxt Creative Commons License 2014.07.01 0 0 14

Off

A Facebook és a hozzá hasonló virtuális terek létrehozásának (mint amilyenek voltak anno a chat-szobák) eredeti (eredendő, habár ne legyünk naivak, csakis névleges) célja az volt; a világhálót felhasználva (avagy 0 cent befektetéssel, ügyes!:-)), megteremtsenek egyféle (kvázi) privát szférát (legalábbis annak illúzióját) azok számára, akik egy-több oknál fogva, nem akarták publikussá tenni gondolataikat, kapcsolataikat, világnézetüket, véleményeiket stb… éppen azt a hálót, amiben rejlik pl. a mai Facebokk ereje.:-)

Ehhez képest: az immár inkább intézmény, mint szolgáltató, mármint annak atyja és vele együtt a cég minden alkalmazottja, éppen abból él; nemhogy a felhasználók által privátnak vélt/gondolt, de még a ki nem mondott gondolataikat is manipulálják – persze hogy nem pénzért; a cég további, végtelenbe nyúló növekedésének/befolyásának/dicsőségének 'időtlen' reményében. Mert az kérem csak rosszindulatú rágalom, ostoba vádaskodás – a tehetségtelen nyomorultak (a felhasználók) jajszava.:-)

Szubjektív

Aki valamit is ad magára… annak van magánélete – amit nem közösségi terekben él.:-)

TMitalhinrg Creative Commons License 2014.07.01 0 0 13

Ma már a facebook dönti el mit látunk az üzenőfalon így nagyon szűrt a tartalom:

Facebook változások

3x_ Creative Commons License 2014.04.27 0 0 12

(lehet, hogy csak átmeneti hiba volt, egyelőre eltűnt)

Előzmény: 3x_ (11)
3x_ Creative Commons License 2014.04.27 0 0 11

Nem tudom, ilyennel találkozott-e már valaki. Ma reggel óta ilyen üzeneteket kapok, semmit nem lehet velük csinálni, a háttérben valami halványan villog, de semmilyen opció a megnyitásra, törlésre, olvasásra, stb.

_barkas_ Creative Commons License 2014.04.25 0 0 10

üdv mindenkinek

szeretnék egyesíteni 2 oldalt

sajnos nem  tudom hogyan kezdjek neki!

van egy videó de nem találom azt a felületet sehol amit mutogat!

nagyon meg köszönöm ha valaki segitene

Tomesjerryfan Creative Commons License 2014.04.17 0 0 9

Ha mást is idegesítenek azok az oldalak, amiknél előre kell lájkolni a cikket, ahhoz, hogy lásd a tartalmat, akkor itt a megoldás: https://www.facebook.com/lajktoro/app_760091234018986

abregee Creative Commons License 2014.02.28 0 0 8

egy cms-ben mindenképp! :)

Előzmény: <Euro> (5)
HardWata Creative Commons License 2014.01.09 0 0 7

A facebook attól nem változik meg, hoyg újratelepíted a géped. 

Előzmény: zozoka49 (6)
zozoka49 Creative Commons License 2013.12.27 0 0 6

megköszönném, ha Valaki tudna segiteni:eddig a facebook.-on,ha beléptem a jobb oldalon felül hozta amit ismerőseim feltöltöttek,bal oldalt pedig amit bejegyzéseket irtak .A gépem újra lett telepitve, windows 7 került rá.Azóta,ha a facebook-ra belépek a baloldali részt hozza, a jobb oldali részt nem hozza be, pedig a beállitások változatlanok.Ha Valakinek lenne ötlet hogyan lehetne ezt újból behozni, előre is köszönöm.

<Euro> Creative Commons License 2013.10.21 0 0 5

Sziasztok!

Van a Facebook-on egy like-olható közösségi oldalam, ahova különböző idézeteket teszek fel. Meg lehet oldani azt, hogy az egyes bejegyzéseim kategorizálva legyenek? Olyan megoldásra gondolok, mint például a Jegyzetek panel a Fényképek és Kedvelők mellett. De szeretnék több Jegyzetek fület. Van erre lehetőség? Vagy egyéb módon tudom kategorizálni a bejegyzéseimet a későbbi rendezett áttekinthetőség végett?

<Euro>

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.10 0 0 4

ezt találtam a fészbukon ! 

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.06 0 0 3

és van olyan, akit a 6 oldal átfutása után még érdekli a többi? :-))))))

viszont érthető, hogy miért olyan uncsi és semmit mondó, hiszen a szerző még egy hivatkozással se bír el......

Előzmény: Fergabor (2)
Fergabor Creative Commons License 2013.10.05 0 0 2

Persze, hogy nem, példa volt (az abc első betűiből). Amit a facebookon szeretnék csinálni: ezen a linkben: https://www.facebook.com/pages/Pénzügyek-mindenkinek/291885484261362 a http://konyvem.ferenczigabor.eu lapra mutasson a kép.

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.05 0 0 1

Nem működik a hivatkozás, amit adtál.

Előzmény: Fergabor (-)
kilógó lóláb Creative Commons License 2013.10.04 0 0 0

Faceb00k...

Előzmény: Fergabor (-)
Fergabor Creative Commons License 2013.10.04 0 0 topiknyitó

Valaki árulja el nekem, hogyan tudok a facebookra feltenni egy képet, hogy a kép linkje egy olyan internet lapra mutasson, ami a képpel összefügg. Azaz: ha az egérrel a képre klikkelek, egy új lapra egy másik lap jöjjön be (pl. a lap: http://abcdefg.hi, az jöjjön be).

Láttam ilyet

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!