Keresés

Részletes keresés

Leopoly Creative Commons License 2013.10.16 0 0 0

Kedves Csapat!


A közelmúltban a Leonar3Do (Rátai Dani virtuális valóság technologiája köré épült Strart up cég) kifejlesztette, az első ingyenes, böngészőalapú, közösségi, digitális 3D modellező szoftverét, a Leopoly-t (www.leopoly.com), ezzel szakítva az eddig elterjedt modellezési szokásokkal.

A szoftver fejlesztésénél az alapkoncepció az úgynevezett "evolúciós modellezés", és a lehető legkönnyebb kezelhetőség. Minden, felhasználók által alkotott és elmentett 3D objektumok, az összes felhasználó számára elérhető és továbbgyúrható. A modellek visszakövethetőek az egyes elmentett stádiumok szerint, így a kezdő gömb alakzatig az összes verzió fejleszthető. Ennek eredményeképpen, hosszútávon a közösség azokat a modelleket fejleszti, amikben lát további potenciált, és azokat veti el, amiket nem érdemes kiegészíteni/kijavítani.

Itt az egyik kedvencem: http://leopoly.com/view/?id=5972&object=invasion

A Leopoly további nagy érdekessége, hogy natív 3D monitorokon a böngészőben futó program 3D-re kapcsolható. A mozikból jól ismert egyszerű 3D papírszemüveg egyből térben jeleníti meg számunkra az objektumunkat. Továbbá büszkén állíthatjuk, hogy renderelési idő nélkül, tetszőlegesen formálhatjuk és színezhetjük az alkotásainkat, ami szintén világelsőnek számít.

Mindezek tetejében, az alkotások, nyomtathatóak 3D-ben, akár az oldalba integrált három különböző nyomtató cég egyikének segítségével. Ezzel további célunk, hogy egy hatékony és egyszerű eszközt biztosítsunk az átlagfelhasználóknak a 3D nyomtatáshoz.

Amennyiben felkeltettem érdeklődéseteket, kérlek látogassatok el az oldalra, és segítsenek nekünk egy feedback-el, vagy okozzatok örömet azzal, hogy feltesztek bármilyen kérdést!
Tegyetek egy próbát:) www.leopoly.com

J
ó szórakozást és alkotást hozzá!
Üdv,
Leopoly Team

Mangalicapofa Creative Commons License 2013.09.05 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

 

3D-s témákban várok posztokat, hozzászólásokat, akár teszteket, mindent ami a témával kapcsolatos - TV, projektor, 3D-s alkalmazások, monitorok, 3D printerek, a technológia jövője és minden ami szem, szájnak ingere! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!