Keresés

Részletes keresés

gyulapszich Creative Commons License 2013.09.11 0 0 6

Egyre több helyen olvasom, hogy ma már a sebészek munkájához is nagy segítség, ha rendszeresen videojátékoznak. Amerikában vannak olyan kórházak, ahol el kell vonulniuk külön szobába x időre játszani valamilyen játékkal...nálunk is bevezethetnék :)

gyermekpszichológus Creative Commons License 2013.09.09 0 0 5

Természetesen

Előzmény: Operator (4)
Operator Creative Commons License 2013.09.06 0 0 4

Ha megoldható, tisztáznunk kéne 1-2 dolgot a nickeddel kapcsolatban.

Előzmény: gyermekpszichológus (-)
Törölt nick Creative Commons License 2013.09.04 0 0 3

Mozgóképkultúra és médiaismeret tantárgyból még érettségizhet is belőle. OKTV (orsz. középiskolai tanulmányi verseny) feladatként is írhattak már a videójátékból elemző esszét :-)

tipcsibácsi Creative Commons License 2013.09.04 0 0 2

Nyílván vannak olyan játékok amik gyerekeknek nem valók.

A többi esetében a legfontosabb a mérték. Megtiltanin nem lehet a mai világban és bizonyos játékok kikapcsolnak és még fejlesztenek is viszont az semmiképp sem javasolt, hogy órákat üljön a gyerek a gép előtt. Mértékkel lehet.

_midnite Creative Commons License 2013.09.04 0 0 1

Mikor én voltam kamasz, volt otthon PC, amire felkerült jó néhány játék is. Szerintem semmiféle problémát nem okozott a fejlődésemben.

Törölt nick Creative Commons License 2013.09.04 0 0 0

Kezdésnek a Manhunt című játékot tudnám ajánlani .

gyermekpszichológus Creative Commons License 2013.09.04 0 0 topiknyitó

Sziasztok! Először is nagyon kíváncsi vagyok a kedves szülők személyes tapasztalataira a gyermekekkel és a videojátékokkal! Szerintem egy igencsak aktuális jelenségről van szó, ami sok problémát szülhet, ha nem kezelik helyesen. Örülnék, ha megosztanátok személyes tapasztalataitokat velem!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!