Vasárnap a selekt.hu-n (az AMC/sporttv regisztrációköteles és egyelöre csak a telekom hálózatán nézhetö streaming plattformja) közvetítik élöben a Vác és a debrecen idegenbeli meccsét.
Az AMC megszüntette az AMC Mikrót és helyette megalkotta a Selektet, ha jól értettem, akkor úgy müködik a dolog, hogy a TV-szolgáltatón keresztül kell érte fizetni, ami jelenleg -ha nem tévedek- csak a Telekom. Ma a Kiel-Melsungen BuLi-meccset adják ott élöben, ill. visszanézhetö többek között a Storhamar-Fradi meccs.
Szerintem elég lesz hozzá egy chrome bővítmény is. A lejátszás elindítása után katt a bővítményre, aztán a megnyíló ablak utolsó streamje melletti downloadra.
A magyar meccsek valahol fent kell legyenek az m4soprt.hu-n, de hogy hol, azt sajnos nem tudom, esetleg keress rájuk, úgy tudom, fél évig megörzik.
Onnét letölteni nem lehetetlen, de elég mély programozói ismereteket kíván, attól egyszerübb megoldás, ha az ember a képernyöt vagy annak egy kijelölt részét veszi fel. Macra tudom, hogy mivel kell, widowsra sajnos nem, de tuti van ott is megoldás rá. Amire ügyelni kell, hogy a kép felvételével együtt a hangot is vegye, mert ez alaphelyzetben az ilyen programoknál nem magától értetödö dolog. Ill. az így felvett video elég nagy méretü szokott lenni, ezt ahhoz, hogy a mérete használható keretek közé kerüljön, a felbontást le kell konvertálni Full HD vagy HD ready-ra. (Én azt szoktam csinálni, hogy az oldal eredeti nézetét megzoomolom, hogy nagyobb legyen a kép, mert így lefele konvertálva kb az eredeti kép felbontását kapom)
Én felvettem ugyan a magyar meccseket, de már letöröltem mind, a vereségeket és a döntetlent ráadásul még a felvétel befejezése elött, tehát ha áttúrnám is a backupomat, akkor se találnám meg öket, csak a gyöztes meccseket, viszont ahhoz túl sok a dolgom, hogy most ezzel tudjak foglalkozni.
Nem tudom mi lehetett a bibi. Már éppen írni akartam neked hogy élnék a lehetőséggel, de szerencsére ma már betöltött az m4 oldala. Szóval hogy téged idézzelek, ahogy jött, úgy ment.
Ha nem sikerül megoldanod, és továbbra is érdekel a meccs, akkor ha tudsz adni egy e-mail-címet, oda el fogom küldeni a linket. De majd csak akkor, ha jeleztem, hogy fent van a meccs, addig ne.
Általában harmadik féltöl származó süti-probléma szokta okozni, esetleg a reklámblokkolók használata. Egyes update-ek el szokták barmolni az eredeti beállításokat, szigorúbbra véve öket.
Nem tudom, merre leledzel, de ma 13:30-tól ismétlik, ill. szombatról vasárnapra virradóra 00:20-t´l, mindkétszer az m4sporton.
Teljesen érthetetlen az egész, a Fradi Média rendesen közvetítette a meccseket, mi a f*szért kellett az MKSZ-nek beleugatni? Nyilván a többi klub is sokkal jobban közvetített. Sikerült egy működő rendszert szétb*szniuk.
19:20 – 🤾♀️ Kézilabda, női NB I, Győri Audi ETO KC – Motherson Mosonmagyaróvári KC(bekapcsolódunk, az m4sport.hu-n a kezdő sípszótól, 18:30-tól nézhető élőben)
Élőben az m4sport.hu-n >>>
18:30 – 🤾♀️ Kézilabda, női NB I, Győri Audi ETO KC-Motherson Mosonmagyaróvári KC"
ez milyen gagyi megoldás, lesz szitkozódás, nem is kevés, asszem...
18:00 – női NB I, FTC-Rail Cargo Hungaria – TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE
(A mérkőzést kommentár nélkül, automata labdakövető stream-rendszer segítségével, a Magyar Kézilabda Szövetség közreműködésével közvetítjük.)"
a baj csak az, hogy nem a labdát követi, hanem a nagyobb sürüségü népvándorlást, azaz oda fordul, ahol a játékosok többsége mocorog, lemarad a hazai csapat bemutatásáról, a hosszú indításokról, az üres kapus gólokról és a hetesekröl, pedig ha tényleg labdakövetö volna, akkor mutatná az utóbbi hármat. A megoldás erre egyszerü, olyan színü labdával kell játszani, mint a ffi BuLiban