Pár éve a Fradi-média, még elötte a 9.tv kifejezetten jó hazai közvetítéseket csinált, az Újváros, a konda és a Kisvárda ráadásul idegenböl is, a Budaörsnek -bár kissé felkészületlen, de- rendes sportriporterre is futja, jelenleg.
Az MTVA az utóbbi években a reális ár többszörösét fizette a közvetítési jogokért, ez gyakorlatilag egy bújtatott állami támogatás volt a kluboknak. Ez persze azt is jelentette, hogy a lényeg a pénz volt, akkor is az MTVA kapta volna a jogokat, ha írásba adják pecséttel, hogy soha egy meccset se fognak közvetíteni. Hogy a kormányváltás után az MTVA egyáltalán pályázik-e a jogokért, és ha igen, akkor mennyit ajánl, az lesz a döntő kérdés, nem az hogy lemarad-e egy gól.
(Összehasonlításul: a női Bundesligában a kluboknak kell saját pénzből fizetniük a közvetítést).
remélem, ha az MKSZ újratárgyalja a közvetítési jogokat, akkor kizárja a pályázatból azokat, akik közvetítésében akár csak egy gól is lemarad technikai okból a közvetítésböl, vagy el se indul a közvetítés.
Viborg-Esbjerg ha valakit érdekel, de a link kicsit nehezen indul be, várni kellett vagy 1 percig mire lett kép. Később az Odense-Ikasot is beteszem. Egyébként dán kupa.
Ebben az a sz.r, hogy az értékelö rész második fele már az m4sporton lesz, aki nem elég éber, és kiváncsi lenne arra is, az lemaradhat róla. amikor ugyanazon csatornán vannak egymás után a meccsek, akkor is a mi meccsünkel foglalkoznak -nagyon helyesen- ahelyett, hogy a következö meccsel foglalkoznának.
Sziasztok, tud valaki ajánlani egy jó geoblokkolót? Eddig remekül működött a Direct One előfizetésem, ami mától megdöbbenésemre mától Canal+ lett, belépni sem tudok, a médiaklikket meg nem tudom elérni Olaszországból.
útovalon elérhetöen gyüjti össze az aznapi közvetítéseket. elvileg itt fent a meccsek kattintható linkként lettek berakva, a következö napokra ugyanez ´rvényes analóg módon, de nem fogom minden nap berakni
Az Edge ugyanarra a Chromiumra épül, mint a Chrome. Valószínü a Chromiumban van valami, ami ezt a hibát elöállítja a médiaklikk playerével karöltve, kipróbáltam, nálam kb 2 perc után ment át Kraftwerkbe a Golovin a Kézilabda Magazinban, viszont, ha el nem kiabálom, Firefox alatt nem jelentkezik a dolog. Ráadásul nálam macOS van, nem Windows, tehát valami mélyebben beágyazott hiba lesz, mert nem az van, hogy valamelyik böngészö valamelyik platformra írt verziója produkálja.
Az utóbbi időben ha a mediaklikken vissza akarok nézni valamit, elindul, megy gond nélkül, majd 5-20 perc után a hang átmegy egy érthetetlenné torzított gépi hanggá és sehogy sem jön vissza a normál hang. Ha újraindítom és a problémás részhez ugrok tudom folytatni jó hanggal de pár perc után megin átmegy torzba.
Mi franc lehet a probléma és hogyan orvosolható?
Alapvetően Chrome-ot használok de kipróbáltam Edge-en is ugyanezt tapasztalom.
Viszont valamikor betakar egy fehér négyzet, amin valami 30 másodperces visszaszámláló lenne, na akkor már bajban vagyok, olyankor alul kis négyzetekben 2-3-4 további lehetőség van, és keresek egy másik lejátszót ami működik normálisan.
Én semmit nem csináltam az van a gépemen amit írtam. Megnyitottam az oldalt, majd az Other sportokat, és görgettem a kézilabdáig. Ott rá a kéken látható összecsapásra. Felugrik egy ablak, és nekem már megy is. De ha magát az ablak linkjét másoltam be felülre, akkor hagyományos ablakban ugyanúgy megjelent a meccs streamje. Telefonon már én is szenvedtem vele, mert ott folyamatosan jöttek a felugró reklámok, és kinagyítani is nehezen tudtam, de Adblockerrel a gépen ilyen problémáim eddig nem voltak.