Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
5 dobozzal van összesen a piros dobozos Quing Yuan Airgun Pelletsből. 200 db/doboz. Ha valakit érdekel megbeszéljük. Képet nem tudtam feltölteni róla. Az egyik dobozból hiányzik 2db.
Sziasztok! Szeretnèk èrdeklődni hogy Slavia 630-ba, ki milyen lövedèket használ? Milyet tudnátok ajánlani a gyárin kívül? Előre is köszönöm a válaszokat!
Igény esetén eladó a képen látható 3 doboz lövedék. A 6.35 Slug 2,3 grammos. Hiánytalan darabszámmal.Bp-en találhatóak. Érdeklődés esetén megkeresést mailban kérek,telefonos elérhetőség megadásával. A 3 doboz együttes ára : 10000-ft.
Sziasztok! ha mar a MagnumShop a tema… Lattam, hogy megjelent naluk egy uj marka a QYS. van valakinek mar tapasztalata a kinai lovedekkel? https://magnumshop.hu/termekek/lovedek/qys/
Van az, ráadásul leárazva 2490-re. Pár napja jött meg.
Egyébként én használom 35 méterre is LGM1-gyel, 20mm a szórása. Néha egy-egy elkóvályog, olyan 15-20 lövésenként egy. A megfelelő szórásképhez fontos egykétszáz darabot kilőni a puskából, és nem használni más lövedéket. Onnan kezdve nagyon szépen sorba fognak jönni a találatok.