Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A moderatúra hivatalos dörgedelmei, szabálymagyarázatok, állásfoglalások, egyéb tanácsok összefoglalva és aktualizálva a Tace-pao topikban és a Fegyveres tace-pao topikban lelhetők fel.
A moderációs topikokban tárgyszerűen közöljük problémánkat, nem bemásoljuk a jogsértő hozzászólást, hanem linket adunk rá (az URL-jét, fent a címsorból a másol-beilleszt funkciókkal is elég)
Nem kell monológokat írni, nem kell véleményezni, maximum egy rövid utalás.
A moderatúra majd eldönti mi-minek minősül.
Ez a topik, nem vitatopik ! Nem megyünk bele vitába senkivel, kizárólag a moderátorral folytatunk érdemi társalgást.
A moderációs topikokban történő ámokfutás külön figyelmeztetés nélküli (általában elég szigorú) tiltással szokott járni.
Moderációs folyamat:
- ha ki vagy tiltva, vagy gondod van valamelyik fegyveres fórumban, akkor ide a fegyvermodisba lehet írni,
- ha ide nem tudsz írni mert tiltva vagy az egész fegyveres fórumcsoportból, vagy innen a fegyvermodisból, akkor a Megkérdeztük a techmodit lehet írni, mert a fegyveres fórumcsoport a technikai fórumcsoport része,
- ha onnan is tiltva vagy, akkor marad a Moderátor! Segíts! topik.
Akkor velem van a baj, fel szerettem volna hívni a figyelmet, hogy a hirdetésben megnevezett termék nem az aminek hirdetik. A többiek is jelezték nemtetszésüket mínuszok formájában. Azt hittem itt ez nem mehet.
MI nem tetszett benne, hogy felhívtam a hozzá kevésbé értők figyelmét, hogy a meghirdetett Pitbull nem a 19 mintájú modell, hanem a sima széria Pitbull? Az egyik öntvény és újonnan 89 , a másik cnc és az utolsó ára 125 volt, miért kell, hogy megtévesszen bárkit is a hirdetés? Az oldal is lejáratódik.
Ami ment ma is a startpatronosban, javaslom nyissunk egy "keserűt szabadon szidni" topikot. Azt sem tudja mit kell szidni, csak annyit olvasott, hogy 19-M erre a török vadászpuskából gyártott startpatronost kezdte alázni, mikor kiderült, hogy az illető a cnc revolverre gondolt, már a toz-8 átalakítások is sz@rok lettek. Nincs baj, ha valaki leírja a negatív tapasztalatát, de a nevezett gyár 35 év alatt saját bevallása szerint az import gázpisztolyokkal több mint félmillió fegyvert adott el és korosztályok nőttek fel a fegyverein. Ennyire elvakultan a monitor mögé bújva, arctalanul nem kellene, de lehet, hogy tévedek és ez a menő, csak még nem nőttem fel hozzá.
Gumilövedékesben jeleztem az eladónak, hogy tegyen fel képet az eladásra kínált keserű revolver kakasáról és tűzfaláról. Jó eséllyel egy utólag módosított revolverrel állunk szemben ami így tanúsítvány nélkül értéktelen. Törölve lett amit írtam, nem értem miért baj, ha felhívtam a figyelmet rá, hogy mielőtt valaki megveszi, ezzel legyen tisztába, a fényképek alapján lehetett volna eldönteni véglegesen.
Nem tisztem védeni senkit, de most komolyan! Sjani a kéken ezt a bejegyzést tette konkrétan a K Művek igazgatójára. A startpatronosban magyarázkodik. Ugyan leírtam, csak törölve lett, hogy az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások amellett, hogy hamis vádak, becsületsértőek, reményeim szerint nem tükrözik a fórum értékrendjét. Lehet a gyártó termékeit szidni, de a tulajdonosára tett valótlan állítások szerintem egy fegyveres fórumon nem megengedhetőek, sem a bejegyzésnek, sem az írójának nincs helye.
honnan lehetne megtudni, hogy a gumilövedékes fegyverek eladása topikban mit tettem rosszul, hogy a hsz-em törlésre került? Elolvastam a feladás előtt a szabályokat, ár, elérhetőség, fotó, minden benne van. Mit javítsak rajta?