Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A moderatúra hivatalos dörgedelmei, szabálymagyarázatok, állásfoglalások, egyéb tanácsok összefoglalva és aktualizálva a Tace-pao topikban és a Fegyveres tace-pao topikban lelhetők fel.
A moderációs topikokban tárgyszerűen közöljük problémánkat, nem bemásoljuk a jogsértő hozzászólást, hanem linket adunk rá (az URL-jét, fent a címsorból a másol-beilleszt funkciókkal is elég)
Nem kell monológokat írni, nem kell véleményezni, maximum egy rövid utalás.
A moderatúra majd eldönti mi-minek minősül.
Ez a topik, nem vitatopik ! Nem megyünk bele vitába senkivel, kizárólag a moderátorral folytatunk érdemi társalgást.
A moderációs topikokban történő ámokfutás külön figyelmeztetés nélküli (általában elég szigorú) tiltással szokott járni.
Moderációs folyamat:
- ha ki vagy tiltva, vagy gondod van valamelyik fegyveres fórumban, akkor ide a fegyvermodisba lehet írni,
- ha ide nem tudsz írni mert tiltva vagy az egész fegyveres fórumcsoportból, vagy innen a fegyvermodisból, akkor a Megkérdeztük a techmodit lehet írni, mert a fegyveres fórumcsoport a technikai fórumcsoport része,
- ha onnan is tiltva vagy, akkor marad a Moderátor! Segíts! topik.
Mi volt a baj kétszer is azzal, hogy válaszoltam a fórumtársnak a hozzám intézett hozzászólására? Az, hogy egy doboz Geco 9 mm riasztótöltény 20.000.- az tény, aminek a leírása itt tiltott tevékenység?
Akkor velem van a baj, fel szerettem volna hívni a figyelmet, hogy a hirdetésben megnevezett termék nem az aminek hirdetik. A többiek is jelezték nemtetszésüket mínuszok formájában. Azt hittem itt ez nem mehet.
MI nem tetszett benne, hogy felhívtam a hozzá kevésbé értők figyelmét, hogy a meghirdetett Pitbull nem a 19 mintájú modell, hanem a sima széria Pitbull? Az egyik öntvény és újonnan 89 , a másik cnc és az utolsó ára 125 volt, miért kell, hogy megtévesszen bárkit is a hirdetés? Az oldal is lejáratódik.
Ami ment ma is a startpatronosban, javaslom nyissunk egy "keserűt szabadon szidni" topikot. Azt sem tudja mit kell szidni, csak annyit olvasott, hogy 19-M erre a török vadászpuskából gyártott startpatronost kezdte alázni, mikor kiderült, hogy az illető a cnc revolverre gondolt, már a toz-8 átalakítások is sz@rok lettek. Nincs baj, ha valaki leírja a negatív tapasztalatát, de a nevezett gyár 35 év alatt saját bevallása szerint az import gázpisztolyokkal több mint félmillió fegyvert adott el és korosztályok nőttek fel a fegyverein. Ennyire elvakultan a monitor mögé bújva, arctalanul nem kellene, de lehet, hogy tévedek és ez a menő, csak még nem nőttem fel hozzá.