Keresés

Részletes keresés

janjano Creative Commons License 2013.08.28 0 0 7

Persze áll a lehetőség, csak már lassan kifutunk a szezonból. Nyugodtan lehet kérdezni. Jó lenne egy-két szímpatikus városi érdeklődővel ilyen kijárós ismeretséget kötni, azután pedig meglátjuk. Tavaszig most már ismerkedhetünk akár ilyen alapon is vagy privátban. A másik kérdésre válaszolva a kijárat kb. 40x40cm-es (ha kell lemérem pontosan :-)), amin már Én is nehezebben jövök ki. A télen lehet, hogy felbővítem, úgy is nagyobb átépítést tervezek a kishajón. A "Kéne egy tanya" topicban írtam a terveimről!

Előzmény: kisgejzu (6)
kisgejzu Creative Commons License 2013.08.26 0 0 6

Minket érdekelne a kijárás a feleségemmel és engem a kishajózás is. Mekkora az a nyílás, amin jó lenne kiférni?  :-) Budapestiek vagyunk, szeretünk kertészkedni, néha vizitúrázunk a Dunán. Lehetne tudni bővebbet is a lehetőségről?

Előzmény: janjano (4)
janjano Creative Commons License 2013.08.20 0 0 5

Hát valóban nem nagyon megy ez a téma. Két hétig voltam a vízen és mire visszajöttem majdnem minden növényem kisült.....................tényleg nem megy a kettő együtt...............egyedül, úgy ahogy el van képzelve  :-(((

 

Tényleg választani kellene: hajózzunk vagy kertészkedjünk.

Előzmény: püfffneki (3)
janjano Creative Commons License 2013.07.23 0 0 4

Hát ez van!? Még nem adom fel! Lehet, hogy a másik hobbimmal, a dunai kishajózással kellett volna kezdenem? Ugyanis az általam felújított, közel 40éves belmotoros kishajóra is keresek magam mellé hobbimatrózt (a jelenlegi remélhetőleg egyetemi kollégiumba vonul előbb-utóbb). Feltétel: ki kell tudni férni a kabintető nyílásán...............................de ehhez akkor rossz helyen, rossz topicot nyitottam tartalommal kapom a hozzászólást itt mindenkitől :-).  A kettőt kellene variálni!

püfffneki Creative Commons License 2013.07.23 0 0 3

Volt egy falubeli aki pénzt időt nem kímélve meghirdette kiskertjét ingyenes használatra, hogy a termésből olykor juttasson neki is kóstolót ennyi volt az igénye.

 

Senki nem jelentkezett.

 

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.22 0 0 2

Hű , mi ez a  nagy  tülekedés?

 

 

janjano Creative Commons License 2013.07.22 0 0 1

A valószínűsége annak, hogy kialakul valami ezirányú kapcsolat, ebben az "idegen" kőrben a legkisebb. Több rizikóval jár és több türelem kell hozzá.....................................mindkét oldalról. Egyébként családi, baráti kőr megfutva, jelenleg nincs érdeklődő. Munkatársakból elég a munkahelyen, kizárva. Marad az ismerősi kőr és az idegenek. Szóltam ott is és szólok itt is.............................  Köszönöm a reagálást.

janjani Creative Commons License 2013.07.21 0 0 0

Az elképzelés jó, bár én inkább a baráti, munkatársi körben keresgélnék. 0 idegent engednék a portámra.

Előzmény: janjano (-)
janjano Creative Commons License 2013.07.21 0 0 topiknyitó

Sokszor találkozok olyan városi emberrel, aki nosztalgiával emlékezik az általa vidéken töltött évekre. Szabadidejét a tévézés, számítógépezés helyett-mellett kertészkedéssel, kisgazdálkodással is töltené.  Sokszor találkozok olyan vidéki emberrel, aki ki sem lát a napi házkörüli tennivalóból és néha leülne a tévé vagy a számítógép elé is. Én is így vagyok ezzel itt ebben a nagyon szép helyen lévő dunakanyari faluban. Lenne kedve vajon egy ilyen városi embernek rendszeresen kijárni és segítgetni ebben-abban? 

Vélemény?

Egy idősebb városi embernek-párnak lehetne pl. nálunk itt kicsit..........................................szóval, ha érdekel valakit megbeszéljük.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!