Nekem ez vált be, gyakran vannak kérdőíveik és a meghívott emberek után is kapok pontot. Egész könnyen össze lehet szedni itt egy kis fizetéskiegészítőt :)
Ami netezés mellett elmegy és hébe-hóba jól is jövő oldal az az EasyHits4U. Weboldalak reklámozásához egész hasznos és megbízható oldal. Be is állítható, hogy csak magyarországiaknak jelenjen meg a hirdetni valónk. 1000 oldal megtekintése után ad 0.3 $-t, a kifizetési minimum 3 $. 50 oldal megtekintése után az EasyHits4U felkínál apróbb extrákat (hirdetési krediteket, szöveges megjelenéshez vagy banneres megjelenéshez pontokat, heti eventhez szükséges virtuális tárgyakat).
VALÓDI, nem átverés! Egyszer beleestem már én is a csapdába, de higgyék el, ez nem az! Először én is szkeptikus voltam, és kellemes csalódás ért a végén. Ez a munka nem milliókat apartmannal és yachtot ígér, hanem valós kiegészítő fizetést, ami hamar megtérül, ha elegendő szorgalommal áll a dologhoz. Nincs másra szükség hozzá, mint egy számítógépre vagy laptopra, és internetre.
További részleteket és elérhetőséget a honlapon talál:
olvastam képzeld de az ellenkezőjét több helyen láthatod, mint ezt... amúgy meg ez nem kerül senkinek sem pénzbe, a napi pár percedbe hűűűűha megeröltető... ha pedig átbasztak igy jártam nagyon nagy a kockázat rá kell kattintanom néhány reklámra...
a kázmérnak meg üzenem kisgyerek neked nem való internet ha még szépen beszélni sem tanultál meg további szép estét nektek
Vazze hülyegyerek gugliznál egyet mielőtt átverős marhaságba indulsz bele nagy reményekkel, aztán még másoknak is ajánlgatod, hátha ők is akkora marha balekok mint te.
Ha igazi, valós internetes munkát kerestek: nem átverés, egyikben sem kér semmilyen összeget, hogy dolgozni kezdj, viszont nem is fizet túl sokat, de ha minden nap néhány percet szánsz rá az életedből több ezer, akár tizezer forintot is összegyűjthetsz, ez csak rajtad áll. Mindegyik oldal fizet, csak egy internetes számla szükséges hozzá. http://www.neodollar.com/index.php?ref=poczeee1990
Mindegyik oldallal kisebb összegeket lehet összegyüjteni hirdetések megnézésével, kattingatásával és egy kis angol nyelvtudással. Ha érdekel valakit próbálja ki.:)