Keresés

Részletes keresés

lovasutas Creative Commons License 2013.07.07 0 0 8

Ez az!

 

Előzmény: Volt tüzér (7)
Volt tüzér Creative Commons License 2013.07.07 0 0 7

Szerintem a Lóbakter kolléga arra gondolhatott, hogy a szöveg első szava a nulla!

 

Előzmény: parasztherkules (6)
parasztherkules Creative Commons License 2013.07.07 0 0 6

Gondolkodtam még a "te politikus lehetsz"-kezdésen, de azért ilyen durván nem akartam megsérteni a nevezettet! Még a végén párbajozni kényszerülnék!:)

Előzmény: lovasutas (5)
lovasutas Creative Commons License 2013.07.07 0 0 5

Tökéletes a nullázás.

Herkules azzal kezdi a mondatot.

(úgy is, - mint freudi elszólás.)

: ))

Előzmény: schlumbergerrrr (3)
lovasutas Creative Commons License 2013.07.07 0 0 4

 

Szerintem kimeríti:

wiki:

A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelező lista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét.

Előzmény: parasztherkules (2)
schlumbergerrrr Creative Commons License 2013.07.07 0 0 3

Nem jó: önnullázás ősi oláh szokás, ahogy szokták mondani :-)

Előzmény: Volt tüzér (1)
parasztherkules Creative Commons License 2013.07.07 0 0 2

Kezdjem újra és írjam be, hogy "nulla!!" :)

Előzmény: Volt tüzér (1)
Volt tüzér Creative Commons License 2013.07.07 0 0 1

Elfelejtettél nullázni! :)

 

Előzmény: parasztherkules (0)
parasztherkules Creative Commons License 2013.07.06 0 0 0

Molni, őszintén, te újságíró lehetsz. Illetve, ha még nem, akkor válts pályát.

 

Gondolkodtam, hogy csak simán azt hiszed mindenről, hogy az elenkezője igaz, vagy egy párhuzamos valóságban élsz és a te valóságod, történelmed, mérnöki tudományaid másképp működnek, mint amiket én ismerek.

 

1. Először kijelented, hogy egy lehetetlenül túlbonyolított technikai eszköz totálisan megbízható, ha valaki rámutat a tények által alátámaszva ellenkezőjére, az szerinted simán hülye, vagy csak nem a "jó" adatokat citálja.

 

2. Kijelented, hogy PGM (vagy mi a lófasz) nélkül nem is lehet mélységben, erősen védett célpontokat támadni, majd miután rámutatnak az ellenkezőjére, kijelented, hogy sosem mondanál ilyen butaságot, persze, hogy lehet légierő nélkül is boldogulni.

 

3. Kézbe temetett arcal nem érted, hogyan lehet olyan hülyeséget gondolni, miszerint az említett vasúti híd egy veszélyeztetett célpont, amit esetleg háborús, vagy akár békidőben "bántani" akarnának. Később, mikor kiderül, hogy a hidat folyamatosan fegyveres őrök védik, visszakozol (update, nem csak néhány ezelőttig, ma elenőriztem, jelenleg is ugyanígy őrzik).

 

4. A legszebb: szerinted a vietnámi háborút nem az amerikaiak vesztették el. Igaz, hogy rajtad kívül minden épelméjű ember az ellenkezőjét gondolja, legfőképp a benne résztvevő amerikai katonák, de a te tisztánlátásodat nem homályosítják el a tények!:) Alkalomadtán olvass utána, esetleg nézz meg egy-két filmet. Az elmúlt harminc éve összes (na jó, a Rambon kívül), amerikában készült témával foglalkozó film, irodalmi mű, visszaemlékezés errő szól.

 

 

parasztherkules Creative Commons License 2013.07.06 0 0 topiknyitó

Íme.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!