Keresés

Részletes keresés

Delores Potter Creative Commons License 2023.06.20 0 0 4

A Facebook a világ legnagyobb közösségi hálózati alkalmazása, az https://apkhihe.com/ webhelyről letöltöttem a nagyszerű verzióját. Ez nagyon csodálatos!

Előzmény: Delores Potter (3)
Delores Potter Creative Commons License 2023.06.20 0 0 3

A Facebook a világ legnagyobb közösségi hálózati alkalmazása, az apkhihe webhelyről letöltöttem a nagyszerű verzióját. Ez nagyon csodálatos!

Előzmény: Alfika (0)
Alfika Creative Commons License 2013.07.04 0 0 0

Sajnos nem fogod tudni megoldani. Nekem is volt x8-am, nálam sem ment a gyári rom-on. Ahhoz hogy jól működjön, egy un. főzött romot kellene felraknod. De az kicsit bonyi, ha még nem csináltál, és "csak" ezért felesleges...

 

Alternatív megoldás, opera mini. Ha képet akarsz feltölteni a fb-re, arra a jó kliens, de böngészni, olvasgatni inkább az opera mini.

Előzmény: Anonim92 (-)
Anonim92 Creative Commons License 2013.07.04 0 0 topiknyitó

Sziasztok. Újítottam egy Xperia X8-at, hibátlanül működik, kivéve a beépített Facebook alkalmazás. Bejelentkezés után nem tölt be semmit, csak forog a kis homokóra, majd kiirja, hogy nincs internetkapcsolat, és frissitsek. befrissítek, és egyből visszadobja, hogy nincs internetkapcsolat. (wifi mobilnet van). egy ideig hibátlanul működött az alkalmazás, és nem töltöttem le hozzá semmi frissítést. egyik napról a másikra halt el az app. mi lehet a hiba oka, illetve hogyan tudnám újra működésbe hozni a facebookot ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!