Keresés

Részletes keresés

g.hajdu Creative Commons License 2013.09.26 0 0 5

Sziasztok!

 

Pár évvel ezelőtt én forgalmaztam a párommal ezeket a JÓ termékeket!

Az érdeklődés és persze a pénz hiánya megpecsételte a dolgokat,de bátran merem őket ajánlani mindenkinek!

Lehet ,hogy megint belevágunk.Az állataimnál is használtam bizonyos termékeket és be is váltak.

Már csak egy megfelelő szponzorra várunk akinek  segítségével újból indulhatunk!

Mindenkinek ajánlom elolvasni ,a céget és a termékeiket megtekinteni!

Üdv:g.hajdu

Energyvet Hungary Creative Commons License 2013.08.21 0 0 4

Kik vagyunk

Az Energy Group a.s. egy teljes egészében cseh cég, amely az 1990-es években jött létre. Már a kezdetektől az alternatív gyógyászat úttörőjeként tartják számon a céget és termékeit mind Csehországban, mind a világ számos pontján, ahol csak megjelentünk termékeinkkel és felkeltettük a fogyasztók és a szakemberek figyelmét.
Az Energyvet termékeket Magyarországon kizárólagos joggal az Energy Vet Hungary Kft. forgalmazza.

Filozófiánk

Az Energy az állatokat holisztikus módon közelíti meg, és a testet, lelket egyetlen energetikai rendszer szerves részének tekinti. Így a  két rész optimális együttműködése elengedhetetlen  a szervezet egészséges működéséhez. Ennek értelmében nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, ezzel párhuzamosan felhívjuk vásárlóink figyelmét az állatok  belső világára is.

Termékeink

Az Energy cég természetes bioinformációs termékek széles körét kínálja, amelyek összeállítása az ősi kínai orvoslás alapelvei szerint történik, valamint  felhasználják a fitoterápia, a kristályterápia, a homeopátia, és a modern bioinformációs módszerek legújabb ismereteit is.  
A bioinformációs termékek két szinten is pozitív hatást gyakorolnak az állati szervezetre. A természetes, aktív összetevők direkt hatást fejtenek ki a szervekre, valamint a biorezonanciának köszönhetően a bioinformációs összetevők az agy kéregalatti központjához küldenek ingereket. Ezáltal a természetes alapanyagok gyógyító hatása felerősödik, és az állati szervezet teljes harmonizációját biztosítja. A fő irányvonalat az öt gyógynövény-koncentrátum adja. Ezek biztosítják a Pentagram® regeneráció alapját.  A Pentagram® módszere az 5 elem tanának alapelveire épül, amely a hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség kulcsa. Ez a rendszer hatékony segítséget ad a szervezetnek a méregtelenítéshez és a regenerációhoz, csakúgy mint egyes betegségek hatékony gyógyításához. A Pentagram®  termékek az egyre bővülő egyéb termékekkel is hatékonyan kombinálhatóak.

 

http://www.energyvet.com/hu/menu_x451x.asp

robag93 Creative Commons License 2013.08.21 0 0 3

Látszik, hogy arra nem vetted a fáradtságot hogy ránézz a honlapra, láthatnád az esettanulmányokat. Azok bizony nincsenek egy szinten a teleshopos összevágott humbukokkal ;).

Előzmény: bakibaby (0)
morisz1964 Creative Commons License 2013.08.15 0 0 2
nécica66 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 1

én is igy gondolom üdv

Előzmény: bakibaby (0)
bakibaby Creative Commons License 2013.07.01 0 0 0

0 tapasztalat.

 

0 esély, hogy ez a topic megér 100 hozzászólást...

 

bb

Előzmény: nécica66 (-)
nécica66 Creative Commons License 2013.07.01 0 0 topiknyitó

gyógynövény termékek

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!