Keresés

Részletes keresés

watson75 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 17184

Rosta nekem azt mondta h p.gyull. NEM okoz rákot! aztan vagy elhiszem v.nem. 1-2 evente psa oszt annyi.

Előzmény: Fickooo (17181)
bcp13 Creative Commons License 12 órája 0 0 17183

Igen ezzel tisztában vagyok, ezért is aggódom. De reménykedem, hogy nem lesz gond. 

Előzmény: bakon (17174)
bcp13 Creative Commons License 12 órája 0 0 17182

Sziasztok, gondoltam adok egy gyors update-et a párom állapotáról. Megkapta az összes injekciót szeptember végéig. November elején kell majd visszamennie kontrollra. Közben vettem neki vitaminokat, etrendkiegesztioket amikrol olvastam, hogy segíthetnek (grapefruit mag cseppek, tozegafonya kapszula, stb.) - úgy voltam vele, ártani talán nem fognak, max kidobott pénz.. A sportserulese után most újra rendszeresen és többet mozog. Letette a cigit, alkoholt szinte sosem iszik, illetve az etrendjere is jobban odafigyel. Nem tudom ezek közül melyik segített, vagy esetleg együtt mind, de kezdi magát jobban érezni. Köszönöm mindenkinek a tanácsokat és tippeket, és azt a pár jó szót amit kaptam. Mindenkinek kitartást! 

 

Egyébként azóta még további 2-3 felé antibiotikumot találtam, amit korábban szedett. A régi orvosai szerintem az összes itthon beszerezheto ab-t megetették vele...

Fickooo Creative Commons License 15 órája 0 0 17181

Sziasztok.

 

Szóba került ez a rák" dolog. Az interneten írt baromság cikkek nem érdekelnek...Volt már olyan közülletek, aki megkérdezte a dokit, hogy ebből lehet e rák, vagy van esetleg olyan akinek akár ismerösei közül, ebből az alakulhatott ki? Engem az eddigi dokijaim nem riogattak ezzel, de érdekelne, mások véleménye is erről..

 

+1 dolog: a makk teteje nektek is pirosas kicsit, van h gyengebb van h erősebb, de semmit nem érzek, csak látszat. Köszi

Ricciardo Creative Commons License 23 órája 0 0 17180
Egyszer, igen, el kell menni, ok. Na de itt a forumozok fele legalabb 20-30 alkalommal voltak mar urologusnal fejenkent. Tobbnyire hullamokban jon rank a fajdalom, vannak napok amikor egesz jol elvagyunk, van amikor meg pokoli a fajdalom. Na utobbinal nem kell mar elmenni abban az esetben ha mar voltunk parszor gyulladasos panaszokkal. Mert ujat biztosan nem tudnak mar mondani/mutatni. De ez csak az en velemenyem. Aki fel a raktol az jarjon termeszetesen kontrollszuresre.
Előzmény: Bohanon (17179)
Bohanon Creative Commons License 24 órája 0 0 17179

bármilyed diszfunkció akár jelenthet rákot is az a durva. Ezért kell elmenni. Ha megnézed a pr. gyulladásnak, a BPH-nak és a ráknak is lehet azonos tünete! Na ezért kell elmenni.

Előzmény: Ricciardo (17175)
Ricciardo Creative Commons License 1 napja 0 0 17178

Nálam pl. azt se lehet mondani hogy nem csináltak tenyésztést. Elmentem azonnal a fertőzés után  2. nap. Aztán kellett várni pár napot az eredményre, ami enterot mutatott ki. Arra felírtak AB-t, (5 nap azitromycin) de hatástalan volt. Most vagy túl rövid volt a kezelés, vagy el se kellett volna kezdeni szedni. Ezután már orvostól orvosra jártam. Nem kellett volna. 

Előzmény: nonnnnó (17177)
nonnnnó Creative Commons License 1 napja 0 0 17177

Ez, így igaz, nekem is van ismerősöm, aki meggyógyult a thermo kezeléstől, semmi baja. Ő olyan fajta, aki nem hajlandó beszedni semmilyen gyógyszert, egyből ment thermo kezelésre és bejött neki. Talán lehet, hogy Mi vagyunk a hibásak, mert beszedtük a rengeteg ab-t? De én kérek elnézést, 10-ból-tíz urológus vaktában lövi az ab-t. Ha nem hat 4-5 féle ab. akkor csináltatnak tenyésztést. Nem fordítva kellene? 10-ből tíz meg sem vizsgál rendesen uh: prosztata, hólyag, vesék, herék, általában a prosztata, némelyik a vesét is megnézi, de a herék csak második harmadik alkalommal. rdv: mindegyik megcsinálja és utána vizelet, volt egy-kettő @kalap amelyik fordítva csinálta. 5-6 alkalom után néztek vizelet visszamaradást, amit elsőre is megtehettek volna. Az egy rendes vizsgálatot, 5-6 alkalom követően csinálják meg, vagy három orvoshoz kell elmenni, hogy kompletten megvizsgáljon. Ugyanez van magánban is, jó pénzért! Nálam, mert akkor az nap ezt írta mindenkinek Augmentin duo 10 nap vaktában, amivel el is intézett szerintem. Aztán még 3-4 ab. és onnantól nincs visszaút, nincs gyógyulás! 

Előzmény: Bohanon (17172)
Ricciardo Creative Commons License 2 napja 0 0 17176

Én az első jelre elmentem orvoshoz. Szexuális úton elkaptam, másnap mégcsak a húgycső volt piros. Aztán azonnal elmentem orvoshoz 2. nap. Szerinted hagyták hogy eljussanak a prosztatáig és a herékig az orvosok? Ha frissen betegszel meg, ha nem, nem tudják ezt kezelni, hidd el.

Előzmény: Bohanon (17172)
Ricciardo Creative Commons License 2 napja 0 0 17175

"Az igaz, hogy segíteni viszont meg nem nagyon tudnak." Akkor most azért megkérdezném: Van értelme elmenni orvoshoz? Elvégre azért megyünk oda, hogy meggyógyuljunk. De ebből meggyógyulni 100%-ra nem lehet. Sőt! Még félre is kezelnek. Például van egy gombás vagy bakteriális fertőzésünk, amire a szervezetünk enterococcussal reagál, hogy elnyomja a betegséget kiváltó kórokozókat. A szuper tesztjeik az enterococcust mutatják ki, és erre írnak antibiotikumot, amivel megakadályozzák hogy a szervezetünk felvegye a harcot a valódi patogénnel. Amikor az enterot kezelték, én sokkal rosszabbul voltam. Kontrolltesztekkor ugyanúgy állandóan kimutatható volt, (persze nem mindjárt 1 héttel utána hanem 2-3), és érzékeny volt ugyanúgy az antibiotikumokra. Mintha a szervezet állítaná elő immunreakcióként. Mindenfélét szedtem hónapokig, ampicilintől kezdve fluorokinolonokon át a makrolidekig. Akkor van értelme orvoshoz menni? Szerintem inkább odamenni, b.szkodni a százezreket, meg az időnket, na az a butaság...

Előzmény: Bohanon (17172)
bakon Creative Commons License 2 napja 0 0 17174

Szia! A gyerekvállalás szép dolog de ha valaki beteg érdemes azt  átgondolni. Én nem beszélek le senkit, de csak egészséges vetőmagból lehet szép növény szerintem.

Előzmény: bcp13 (17072)
bakon Creative Commons License 2 napja 0 0 17173

Én használtam tamsolt. Prosztata lazító hatása van és egyes embereknél retrogád ejakot eredményez! Amúgy én nem vettem észre rossz hatást.

Előzmény: miguell (17148)
Bohanon Creative Commons License 3 napja 0 0 17172

Ne haradj, ez nagy butaság. Az első jelre el kellene menni orvoshoz. Ha megteszem, lehet hogy megúszom az egészet.

A másik, meg hogy pl a legegyszerűbb fájdalom is jelenthet durvább dolgot mint egy gyulladás adott esetben....

Az igaz, hogy segíteni viszont meg nem nagyon tudnak. De ugye ezen a fórumon csak azokat láthatjuk akik nem gyógyultak meg, azokat nem akik igen....

Előzmény: Ricciardo (17170)
nonnnnó Creative Commons License 6 napja 0 2 17171

Ezért mondják rájuk, hogy üzletemberek. Az urológusok pedig ab. terítők. Soha nem felejtem, amikor első alkalommal voltam a helyi sztk urológusnál, (aki az első ab.-t. felírta) és az sztk melletti gyógyszertárban ki akartam váltani, mondták, hogy egy darab sincs mert ma mindenkinek ezt a fajtát írta fel. Ennyit tudnak! Az a lényeg, hogy fogyjon az ab. utána meg vissza a jutalék! Hát ezért írják, íratják meg ezeket a cikkeket, mert kell az "ügyfél"! 

Előzmény: Ricciardo (17170)
Ricciardo Creative Commons License 2019.10.09 0 1 17170
En olyan nagyot nevetek amikora neten a szakerto cikkirok megprobalnak halalra remiteni, hogy nehalogassuk a prosztata- es herefajdalomnal az orvoshoz fordulast mert maradando karosodasunk, impotenciank, nemzokeptelensegunk, talyogaink lehetnek stb... Ezt ugy irjak mintha elmennenk orvoshoz es ok meg tudnanak gyogyitani. Mit irnak fel, antibiotikumot? Na ilyenkor kene megkerdezni a cikkirot hogy volt aki mar meggyogyult az antibiotikumtol??? Szandekosan ugy irjak a cikkeket hogy beszarjunk, de segiteni azt nem tudnak. Menjunk orvoshoz. Ok majd segitenek. :D
csak egy vev Creative Commons License 2019.10.07 0 0 17169

Köszi Ariel,megnyugtattál.

Ma beszéltem az urológusommal,ő is azt mondta semmi pánik:)

2 hónap múlva meg kell ismételni a PSA-MÉRÉST.

Előzmény: Ariel_500 (17168)
Ariel_500 Creative Commons License 2019.10.06 0 0 17168

Nyugi!

Áprilisban 9,19 volt és persze bemajréztam. Doki, "ugyanmár semmi ok az ijedelemre"

NAdehát dupla érték

Akkorsem

Júniusban 2,43 lett. Nem tudni mitöl

Előzmény: csak egy vev (17167)
csak egy vev Creative Commons License 2019.10.05 0 0 17167

Egy kis segítséget kérnék.

Eddig a PSA értékem évek óta nem haladta meg a 2.4 ng/ml,most csináltattam egy újat és 5,421 ng/ml lett az eredmény.

Ez mennyire gáz?

65 éves vagyok

 

a hétvége miatt nem tudok beszélni az orvosommal,és az ideg szét b..............sz:((

Köszönöm előre is a válaszokat.

sorstárs2882 Creative Commons License 2019.10.05 0 0 17166

Nem volt különösebb probléma elötte se. Ha mindkettőre akarsz gyógyszert akkor napi 5mg tadalafil tartalmú  segíthet de elég drága és ezt mondenképpen az orvosoddal kéne megbeszélned.

Előzmény: jimmbesz (17165)
jimmbesz Creative Commons License 2019.10.04 0 0 17165

A szexben nem volt gondod a panaszod miatt?

Vagy esetleg jobb lett a gyógyszer szedése miatt?

Előzmény: sorstárs2882 (17164)
sorstárs2882 Creative Commons License 2019.10.04 0 0 17164

Éjszaka nehezen induló és elakadó vizelet miatt szedem és úgy tünik használ.

Előzmény: jimmbesz (17163)
jimmbesz Creative Commons License 2019.10.03 0 0 17163

Te szedted esetleg ?

Ha igen használt valamit?

Előzmény: sorstárs2882 (17160)
40_felett Creative Commons License 2019.10.03 0 0 17162
Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni, talán más is tapasztalta már hasonló tüneteket.
Ha az ondó mennyisége hirtelen a sokszorosára nő az melyik szerv gyulladásos betegségére utal?
Namurlan Creative Commons License 2019.10.03 0 1 17161

Jelen állás szerint egyet kell hogy értsek veled. Én csak azt remélem hogy nem fog visszaromlani a helyzet. Rohadt nehéz volt idáig eljutni....

Előzmény: Ricciardo (17158)
sorstárs2882 Creative Commons License 2019.10.03 0 0 17160

Nem tudom miért preferálja egyik orvos ezt a másik azt.Az biztos, hogy mindkettő alfareceptor blokkoló és az alfuzosinnál nincs is beírva a lehetséges mellékhatások közé.

Előzmény: jimmbesz (17153)
Ricciardo Creative Commons License 2019.10.03 0 0 17159

Arról nem is beszélve hogy egyik ruháról át is terjedhetnek a másikra. Ha pl. konyharuhát mosol össze az alsóneművel 30 fokon akkor szinte garantált a fertőzés. A konyhában rengeteg baktérium van a nyershústól, és ha az ott használt rongyot minimum 60 fokon kell mosni, és nem rövid programon.

Előzmény: Change Request (17154)
Ricciardo Creative Commons License 2019.10.03 0 0 17158

Örülök hogy jól vagy, csak így tovább. Egyébként én is rendbe jöttem, leszámítva azt hogy hideg időkben azért sajnos érzem a mellékherét. De azt hiszem ez valamilyen szinten mindannyiunkat elkísér majd életünk végéig. 100% ra szerintem ebből nem lehet meggyógyulni.

Előzmény: Namurlan (17152)
Change Request Creative Commons License 2019.10.02 0 0 17157

A törölközőknél és a pizsamáknál ugyanez a helyzet.

Előzmény: Change Request (17156)
Change Request Creative Commons License 2019.10.02 0 0 17156

Ez de durva! Az biztos, hogy kib@szom a régi mosógépet és veszek egy újat + egy jó szárítógépet ami 70-90 fokon megszárítja, és ami a legfontosabb sterilizálja az alsóneműt. Mert a cikk szerint hiába hipózom ki az alsóneműt, ha a mosógép belülről egy trágyadombhoz hasonló baktériumtelep. Valószínűleg vissza lehet fertőződni így is. Addig meg vasalom az alsónadrágokat.

 

A cikkből:

"Számtalan baktériumot észleltek az egyik német kórház újszülött intenzív osztályán a koraszülött csecsemők bőrén, amelyek többek között a tüdőgyulladás, húgyúti fertőzések, lágyszöveti fertőzések és vérmérgezés kialakulásáért felelősek."

"A kórház energiatakarékos mosógépet használ, nem pedig a kórházban általában használt magas hőmérsékleten működő gépet. A baktériumokat főleg az ajtó gumitömítésénél és a mosószerfiókban találták meg, és miután elvitték a gépet a kórházból, a fertőzések is eltűntek."

 

"Mindez azonban roppant veszélyes, mert az E-coli baktérium jól nő a törülközőkön. A székletbaktérium hamar bekerül a törülközőbe, mert az nedves. A tanulmány szerint a baktériumok elpusztításához javasolt hőmérséklet legalább 60 celsius fok. Ráadásul a tanulmány szerint hiába adunk fehérítőt a vízhez, annak aktivitása az alacsony mosási hőmérsékleten erőteljesen csökken. A tanulmány szerint ha hidegvízzel mossuk a törülközőt, majd az arcunkat ezzel töröljük, akkor több coli lesz az arcunkon, mintha fejünket a WC-kagylóba dugtuk volna."

Előzmény: Change Request (17154)
Avarsavala Creative Commons License 2019.10.02 0 0 17155

Mi már egy éve Sanytollal mossuk az alsóneműt és a biciklis cuccokat, amióta észrevettem, hogy sötét foltok vannak a péniszemen. Gombára gyanakodtam, de a bőrgyógyász szerint csak hiperpigmentáció a biciklizés közbeni súrlódás okozta irritáció miatt. Ettől függetlenül nem árt az a fertőtlenítőszer az alacsony hőfokon mosható műszálas cuccoknál.

Előzmény: Change Request (17154)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!