Keresés

Részletes keresés

Namurlan Creative Commons License 1 napja 0 0 17873

Személyesen nem jártam ott, de elkezdeni mindenképpen érdemes, mert csak nyerhetsz vele. Ha megcsináltatod a teszteket és kimutat valamit, akkor azt lehet kezelni, és a tünetek elmúlhatnak. Nekem pl. anno ureaplasma-t mutatott ki egy teszt és egy kőkemény AB kúrával sikerült kiirtani. 

 

 

Csináld, magától ez nemigen fog elmúlni. Komplett STD tesztelés, ondótenyésztés, vizelettenyésztés. Hajrá!

Előzmény: Altrix29 (17871)
Ricciardo Creative Commons License 1 napja 0 0 17872

Vizeletbol ne is csodalkozz hogy negativ minden. Tobbnyire az ejakulatumban szoktak kimutathatok lenni. Bar ott csak ilyen enterococcust meg hasonlokat fognak talalni. Amik valoban gyulladast okoznak, de ezek valszeg felulfertozesek lesznek egy nehezebben kimutathato mas korokozok miatt. Tuneteket valoban azok okozhatjak, de amig a komolyabb betegseget meg nem talaljak , azok ugyis visszajonnek. Ha egyszeru aerob vizsgalatot csinalnak es talalnak valamit szerintem azt ne kezeltesd csakis az std-t.

Előzmény: xlorr (17866)
Altrix29 Creative Commons License 2 napja 0 0 17871

Szép délutánt kedves csoporttagok!

 

Az állapotom a további időszakban sem javult, sőt, úgyis fogalmazhatnék, hogy csak romlott. Kérdésem az lenne felétek, hogy ahogy láttam Győrben meg tudnék csináltatni mindenféle itt javasolt tesztet magamon magán rendelésen, de kérdésem, hogy valaki járt-e ott már? Érdemes-e belekezdeni ebbe a hosszadalmas folyamatba?

Sajnos az állapotom már annyira rányomja a bélyeget a mindennapjaimra, hogy minden tesztnek alávetném magam, csak valamit mutassanak már ki, mert ez nem normális.

Néha úgy érzem a tüneteim is erősebbek, mint itt másoknak, tehát úgy vélem a tenyésztést is érdemes lenne megcsinálni.

Köszönöm előre is a válaszokat!

Szép délutánt!

Altrix29

 

watson75 Creative Commons License 2 napja 0 0 17870

aranyér, gerincsérv is lehet góc

Előzmény: dislove (17869)
dislove Creative Commons License 2 napja 0 0 17869

A Rosta valoban egy joval kellemesebb ember, mint a Pano, egy idoben vele is probalkoztam. De nem fekete feher a vilag ugyanis nekem peldaul O adott negativ tenyesztesre 5 het Ofloxacint...

Viszont most mar eltelt 3 het es sem vagyok jobban ha az Aktil Duo segitene most mar tuti azert sokkal jobban vagy teljesen jol kene lennem. Szoval nincs ertelme tovabb szedni, azert meg holnap visszamegyek... Annyi valtozott, hogy nem a mellekhere alja hanem a teteje faj...

Sztem kb 3 dolgot tudok csinalni: beprobalok egy erosebb ABt vagy megmutettem a servem mert tenyleg mi van ha huzza illetve elmegyek egy alapos fogaszati diagnosztikara egy panorama rontgennel, hatha valami ott van ami ezt okozza. Mas otletem nincs.  

Előzmény: watson75 (17865)
Namurlan Creative Commons License 2 napja 0 0 17868

Csináltass komplett STD tesztet (bacik, gombák, Chlamydia, Urea, Mycoplasma, stb.), ondótenyésztést is mindenképpen. Előtte két hétig nem szabad AB-t használni, és ne is pisilj előtte egy jó darabig (2-3 óra). Csak akkor szedj gyógyszert ha kitenyészik valami, legalábbis szerintem. A semmire AB-t szedni nem jó, csak szétcseszed a szervezetedet. 

Előzmény: xlorr (17866)
watson75 Creative Commons License 3 napja 0 0 17867

az orvos nem weboldal, hogy KÉRNI lehessen tőle. vsz ad majd vmit széles spektrumú AB-t oszt utána szétteszi a kezét.

majd mindenkinek így volt, csak olvass kicsit vissza.

a retográd ejak a gyógyszer abbahagyása után 1-2 napra elmúlik.

Előzmény: xlorr (17866)
xlorr Creative Commons License 4 napja 0 0 17866

Sziasztok!

 

 

39 vagyok, eddig nem volt lenn panaszom, de egyik napról a másikra úgy keltem , hogy HÚHA!

 

Fájt a gáttájékom (magától is és nyomásra is), herék enyhén érzékenyek, és pisiléskor is fájt a gátnál, illetve a húgycsőnél kb a 2. cm belül. Bringán csak állni tudtam :)

 

Két hétig vártam, sok folyadékot ittam, utána urológus. UH nem mutatott semmi extrát, csináltak vizelet baktérium tenyésztést, negatív. Azt mondta hogy a korral jár, most jött elő, foglalkozni kell vele, prosztata. Én még gyanakszom még nemi betegségre is (nem a nő miatt, ez előfordulhat), benne van a pakliban, előtte pár héttel lett új partnerem.

 

Azt mondta a doki, hogy szedjem a prosolint 4 hétig, menjek vissza, lesz sugármérés és megmiondja, hogy legyen-e gyógyszer és hogyan legyen.

Lesz STD teszt is.

 

Mit kérjek tőle még, mit vizsgáljon? Valami ondótenyésztés, vagy általános labor a gyulladás miatt esetleg? Mit szoktak még? Nem akarok felesleges pluszköröket.

 

A gyógyszertől retrográd elakuláció van, az mikor múlik el, ha abbahagyom a gyógyszert? Családtervezés miatt kérdezem.

 

 

Mostmár jobb a helyzet így 4 hét után, de nem 100as még, a herékben érzek kis feszülést.

Pisi nem csíp, szex oké.

 

Ha nem muszáj, nem akarok gyógyszert szedni, nem akarom, hogy rámtukmálják, de ha kezelést igényel a dolog, persze állok elébe. 

Holnap megyek vissza a dokihoz.

 

 

Volt valakinek hasonló története?

 

Köszönöm és üdv

watson75 Creative Commons License 5 napja 0 0 17865

Rosta nekem egy fokkal jobb volt, de ő sem tudott segíteni!

urológusok az orvosok legalja sztem. 11-et próbáltam ki, mindegyik vakon van.

Előzmény: dislove (17863)
Daniba1000 Creative Commons License 6 napja 0 0 17864

Nekem évek óta gyulladt. Meg se mozdult azota, viszont pont azzal nincs panaszom

Előzmény: dislove (17863)
dislove Creative Commons License 6 napja 0 0 17863

Nyilván nem tudja jobban, nyilván hiába nyugtatgat azzal, hogy jobban vagyok, ha én pont ugyanolyan szarul érzem magam max annyi változott, hogy a nem mellekhere alja, hanem a feje faj es huz tehat csak mas jellegu a fajdalom. Ket het Aktil Duo utan azert szerintem jobban kene lennem. Azt mondta azert adta ezt mert nem itelte olyan sulyosnak az allapotomat, hogy nekem essen valami erosebbel, mert a tapasztalatai szerint ilyenkor ez is boven eleg szokott lenni. Probaltam rakerdezni minden oldalrol, hogy mire szamithatok, de nem nagyon akart adni semmi konkretumot csak azt hajtogatja, hogy nem tudom nem vagyok jós. Vegul abban maradtunk, hogy  szedjem be a harmadik dobozt es ha jobban erzem magam tole akkor ad meg egyet de ha 3 het utan sem erzem jelentosen jobban magam aktil duotol akkor ad valami mast. En nagyjabol eleg jol szot ertek vele es nem tisztem vedeni de amikor konkretan a prosztatammal volt gond pont O volt az aki nem akart szenne antibiozni, hanem csak UH aztan celzott masszazs es segitett vele. Most viszont azt mondja nincs mas kezelesi lehetoseg es nem olyan jo a hangulat es nem tetszett az se ahogy megnyilvanult. Sokan szidjak, de akik szidjak, tudnak-e jobbat, mert ha tudnak mondjatok legyszives en szivesen utana nezek ki az! Akiknel korabban voltam tenyleg full hulyek voltak, nulla tapasztalattal es lehet, hogy nagyon kedvesek voltak de hihetetlen baromsagokat mondtak vagy akartak csinalni velem amit nem hagytam. Vagy voltam olyannal is aki ugyanazokat mondta mint a Pano csak 5x annyiert. Ezek a tapasztalataim.

Ket honapja mindennap szunet nelkul faj a mellekherem barmit elolvastam mindenhol azt irjak, hogy a legtobb esetben nem tudnak korokozot kimutatni de a tuneteken es a tapintason erzodik, hogy van ott valami es sokszor a sajat szervezeten belul kerul oda valami, ami ott nagyon jol erzi ott magat. Szedtem ra gyulladascsokkentot hetekig volt amikor ugy ereztem segit de egy ido utan abbahagytam, mert igazabol semmi. Akkor ha nem antibioval akkor megis mivel kene kezelni? Eddig akinel voltam ezzel a problemaval az vagy hulyenek nezett vagy azt mondta, hogy muszaj lesz beprobalni valami antibiot ha nem jon be akkor masikat ha az sem jon be akkor harmadikat ha az sem jon be es meg mindig faj akkor ki lehet venni, ennyi. Ha puritanul leegyszerusitem: vagy kapok egy olyan antibiot amitol meggyogyul vagy megmutettem a 2 cmes jobb oldali lagyekservem mert mi van ha megis az huzza a mellekheret vagy kivetetem a mellekherem. 

Előzmény: watson75 (17849)
Daniba1000 Creative Commons License 2020.05.29 0 0 17862

Nekem is mindig enteroccoccus van. Irigyellek hogy neked nincs panaszod, nekem az égés viszketés mindennapos

Előzmény: Ricciardo (17861)
Ricciardo Creative Commons License 2020.05.29 0 0 17861

Tény hogy mostanában tünetmentes vagyok, csak ezek a rosszabb napok ne lennének a jobb oldali mellékherénél, amik ki tudja mikor jönnek elő újból. Régebben csak a pr volt a gond, az rendbejött, 1-2 éve átment a mellékherére, de mostanában hál istennek rendben van az is. De akárhányszor adnék mintát, enterococcus az ottvan mindig, de engem se érdekel már  különösebben.

Előzmény: watson75 (17858)
Ricciardo Creative Commons License 2020.05.29 0 0 17860

Jó kérdés, annyi biztos hogy ezek szaporodnak. Tegyük fel az antibiotikum megöli a 95%-át. Az immunrendszerünk a krónikus betegség miatt már nem hoz létre akkora ellenállást, a gyulladás emiatt enyhébb és az immunrendszer már magáénak titulálja. Emiatt fordul elő az hogy addig amig szeded a gyógyszert eltűnik a baktérium. Amint kiürül a szervezetedből az antibiotikum, újból jön a pozitív lelet, mert addig voltak sakkban a bacik, míg a véredben volt a bogyó. Utána a teljesen behalt és félrevezetett immunrendszer abszolút nem veszi fel a versenyt még azzal a maradék kb 5%-kal sem, mivel eleve nem patogén baciról van szó ha megfelelő lokalitásban van.  A másik lehetőség az az, amit sokszor kiveséztünk, hogy egy nem kimutatható kórokozó miatt szaporodik el a bennünk lévő, csekély mennyiségben amúgy ártalmatlan baktériumok. A gyulladást fehérvérsejt valamint genny veszi körül, simán benne van a pakliban hogy védekezés képpen állitja elő a szervezet ezeket a baktériumokat, amivel beindul az autoimmun folyamat.

Előzmény: Daniba1000 (17857)
Daniba1000 Creative Commons License 2020.05.28 0 0 17859

Én sosem vagyok panaszmentes sajna

Előzmény: watson75 (17858)
watson75 Creative Commons License 2020.05.28 0 0 17858

tojnék én rá h mi tenyészik ki, ha PANASZMENTES lennék.

Előzmény: Ricciardo (17856)
Daniba1000 Creative Commons License 2020.05.28 0 0 17857

Nekem se, de akkor ez azt jelenti sose megy ki a bacink?

Előzmény: Ricciardo (17856)
Ricciardo Creative Commons License 2020.05.27 0 0 17856

Nekem sajnos sose negativ.

Előzmény: Daniba1000 (17855)
Daniba1000 Creative Commons License 2020.05.26 0 0 17855

ejakulátum tenyésztés azert negativ sokszor mert mire bejut a laborba jelentősen elpusztulnak a bacik rossz esetben. A tuti megoldás, kivered majd harom óra múlva hugycsőből vetetsz mintát. Nekem így mindig volt baci

Előzmény: Ricciardo (17853)
watson75 Creative Commons License 2020.05.26 0 0 17854

voltam nála. magánba. sokért. masszazs utani ejak, egy szűk budiban kell "levenni". mellékhere gy. nál mindenkieno van. nem tenyeszett ki semmi, de azert szedjek ABt 6 hétig. idopont nincs, menj oda majd  sorra kerulsz (az assz.nek mondtam h videkrol megyek, annyit segitett h beirt masodiknak)

nagykepű lekezelő seggfej a Pano. aki teheti kerulje el!!

Előzmény: watson75 (17849)
Ricciardo Creative Commons License 2020.05.26 0 0 17853

Hat meg foghuzas utan sem mondanam kivalonak, arra is inkabb olyat szednek ami anaerobokra jobb pl Dalacin, Doxy stb... Nekem amik hasznaltak pr ra azok a cefalosporinok voltak amikor e colim volt, pedig pont azokrol lett irva hogy nem hatol be stb. Na meg persze a doxytol lettem jobban, holott rezisztens volt a kimutatott dolgokra. Ennyit arrol hogy orvosra kell hallgatni. Fogalmuk sincs, igy jobb ha sajat tapasztalatainkra hagyatkozunk.

Előzmény: Namurlan (17852)
Namurlan Creative Commons License 2020.05.26 0 0 17852

Egyetértek, foghúzás után meg hasonló esetekben ok, elfertőződés megakadályozására, de prosztatitis esetén semmit sem ér. 

Előzmény: Ricciardo (17851)
Ricciardo Creative Commons License 2020.05.26 0 0 17851

En szedtem augmentint, annal haszontalanabb gyogyszert azota se szedtem. 

Előzmény: dislove (17848)
Namurlan Creative Commons License 2020.05.25 0 0 17850

Én még személyesen nem találkoztam Pánovics doktorral, de aki nála volt, mindenki arról ír hogy csak az AB-t tömte volna bele. Volt egy ilyen orvosom, ez még a régi iskola, és bizonyos esetekben hatékony is, de nem minden esetben. Persze ezt a legkönnyebb; szedjen az ember AB-t aztán majd lesz valahogy. 

Előzmény: watson75 (17849)
watson75 Creative Commons License 2020.05.22 0 0 17849

páno jobban tudja mint te h hogy vagy?

Az beszedet veled egy vödör AB-t és rádmondja h meggyógyultál. az egy vén hülye. szerintem.

Előzmény: dislove (17848)
dislove Creative Commons License 2020.05.22 0 0 17848

a varicocele kialakulasa sajnos a mai napig nem tisztazott. a servet pedig a kotoszoveti gyengeseg okozza, mindketto van egy csomo olyan embernek akinek amugy nincs mas kismedencei problemaja...

most mar egy het bement az aktil duobol es ugyanolyan fajdalmat es huzo erzest erzek semmi javulast azert mar meg kellett volna mozdulnia pozitiv iranyban szerintem... pano szerint jobban vagyok, szerintem meg ugyanolyan szarul... vagy letezik hogy az egy het aktil duo meg ne hatott es csak kesobb fog?

 

Előzmény: Ricciardo (17846)
Namurlan Creative Commons License 2020.05.18 0 0 17847

Szia!

 

STD - sexually transmitted diseases, vagyis szexuális úton terjedő betegségek. Ezzel kapcsolatban egy komplett tesztelés mindenképpen javasolt, valamelyik magán nemigyógyásznál. Bölcskey Judit, Tisza Tímea, Harmos Ferenc megbízhatóak, de megcsinálják a tesztet máshol is. A PCR egy tesztelési technológia, amivel a fertőzöttséget megállapítják. Ami nagyon fontos, és ezt néha elfelejtik megmondani, hogy az időpont előtt két héttel nem szabad AB-t szedni illetve semmilyen kenőcsöt használni odalent, valamint 2-3 órával előtte vizelni sem lehet. 

 

A PMN elasztáz teszt az ondó fertőzöttségét vizsgálja. Egyeztess egy időpontot, a telefonba mondd el hogy mit szeretnél, hogy fel tudjanak rá készülni, el tudjanak igazítani.

 

Egy jótanács; a GDPR miatt már nem küldik el az eredményeket emailben, úgyhogy ha meg akarsz magadnak spórolni egy második utat, egyeztess a dokival, hogy akár telefonon is elmondja az eredményeket és a kezelést. Persze elmehetsz megint, ahogy neked jobb. 

Előzmény: Altrix29 (17843)
Ricciardo Creative Commons License 2020.05.18 0 0 17846

En azt gondolom hogy ilyen varicocele meg lagyekserv meg hasonlo is mind attol van mert ott az allando gyulladas miatt meggyengultek a szovetek. Pl ha kicsit nehezebbet emelsz hirtelen vagy megerolteted magad akkor ott eleg sebezhetove valunk.

Előzmény: dislove (17845)
dislove Creative Commons License 2020.05.17 0 0 17845

Februarban volt nagyon durva felsoleguti bajom torok fajas laz kisebb mellkasi fajdalom, de kb vele egyutt jelentkezett eloszor agyeki majd mellekhere fajdalom is. Akkor beszedtem a felso leguti bajokra 2 doboz azythromicint es elmultak a gondjaim, ket honapra ra viszont lent ujra kezdodott lent. Ha hol fajna hol nem, nem foglalkoznek vele en se, de kb allandoan faj es total megeszi az idegeimet is, napi 1-2 orara elszokott mulni akkor sem ertem mitol. Azzal egyetertek az orvosokkal, hogy a mellekherebol nem igazan jonnek ki a bacik szoval kb kimutatni se lehet semmit. Elkezdtem az Aktil Duot de nem tudom mikor kene ereznem javulast, nem szeretnem feleslegesen szedni hetekig, de ket hetet mindenkepp adok neki. Pano mar azt is mondta, hogyha nem mulik majd el van ugy hogy ki kell venni a mellekheret... ebbe inkabb bele se gondolok, meg fogalmam sincs mivel jar... Dr. Kiss Attila akinel legutobb voltam egyetertett mindennel amit a Pano mondott es azt mondta, hogy mehetek akarhova, mindenhol ezt csinalnak es Ö is ezt csinalna, hogy beprobal valami ABt, hogy hatha bejon... Amugy nekem volt olyan husz evvel ezelott, hogy hasonlo panaszaim voltak, es akkor is elmentem vagy 6-7 urologushoz feleslegesen szedettek velem egy csomo ABt mire kiderult, hogy varicocele van es az okozza a fajdalmat meg a huzo erzest... megmutottek elmult. Most azt mondjak nincs visszer, egy apro 1,5 cm-es lagyekserv van azon a vonalon, de az durva lenne, ha az okozna ilyet... raadasul a sebeszek nem nagyon akarnak megoperalni egy ilyen relative kis servet. 

Szoval mivel allandoan iszonyatosan faj es zavar ezert megprobalom az Aktil Duot, de ha valaki tud jobbat vagy kijott mar ilyenbol mashogy az irja meg legyen szives.  

Előzmény: Ricciardo (17842)
Daniba1000 Creative Commons License 2020.05.16 0 0 17844

Ejakulátumból megint e. facialis tenyésztődött, viszont szájon át szedhető gyógyszerből a nitrofuratoin vam csak amire nem reszisztens, vagy nem vizsgáltak többet nem tudom. Olvastam, hogy ez nem hatol be a prosztatába. Szerintek akkor ne is erőlködjek vele?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!