Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16952

Lehet nem ide illő kérdés, de hátha van másnak is, és esetleg tud róla vmit. Kis koromban is észre vettem már ezeket ,de olyan mintha egyre több lenne most...a fityma belső részén ha jol hátra húzom a bőrt, nagyon sok apró fehér kicsit kidudorodo pont van, olyan mint a griz, kis fehérek, de nagyon sok...Mik lehetnek ezek? Hangsulyozom nem a makkon ill annak a szélén vannak, azon semmi nincs. Fityma teljesen hátrahuzva a belső részén, főként alul ill. oldalt vannak ezek. Köszi ha vki tud infót

Ricciardo Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16951

Ebben lehet valami. Akiknek máig kimutat Enterococcust (mint pl. nekem) annak lehet hogy még az immunrendszere nem állt helyre, vagy még valami gyengíti. De akiknek nem mutat ki semmit, azoknak lehet hogy egy idegi alapú károsodás maradt fent, amit már csak az idő hozhat helyre. Vagy a megfelelő torna. De van olyan is hogy ideggyulladás egy életen át elkisér. 

Előzmény: avizabo (16943)
Ricciardo Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16950

Az a sok dolog amit leírtál, nálam minden az ellenkezője. Amikor olvastam, nekem olyan volt mintha azt olvasnám mit ne csinálj. Ezért furcsa ez, hogy mindenkinél más módszer hoz eredményt.

Előzmény: kidette (16940)
kidette Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16949

az idegnyomáshoz annyit, hogy mondta, egy doki, hogy tartós gyulladáskor felléphet környéki ödéma is ami prosztatánál úgy értendő, hogy a falán egy + szivacsos réteg képződik ami megnöveli a térfogatát, magyarul nagyobb lesz. emiatt is felléphet az említett idegpálya nyomása

Előzmény: avizabo (16948)
avizabo Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16948
Ahogy irtam ejak utan a tünetek szinte mindig felerősödnek! Ebben az esetben ugye a prosztata megfeszül elernyed ugy mond lüktet ugy preseli be hugycsőbe az anyagot! Tehat tuti hogy a megfeszült izmok es a környezetükben levő idegekre nyomast gyakorolnak ami miatt minden fele sugaroz tüneteket! Az lehet nalam mivel nekem a mozgas melegviz szauna eseteben elernyednek kitagulhatnak ezek es kevesbe feszülnek ami miatt a tünetek enyhülnek! En mar kevesbe hiszek a magam reszéről bakteriumok miatt lenne nálam! Tudod mit tapaszraltam meg ! Ezt mindig elmondtam de figyelembe sem vettek soha! Ha atlagos vizelesi inger mellett vizeltem akkor mindig van egy enyhe egő melegseg érzes a hugycsőben! De amikor ugy érzem mar szet szakadok mire vegre vizelni van alkalom olyankor soha nem volt érezhető égő melegseg! Rohadt valami ez!
Előzmény: Avarsavala (16947)
Avarsavala Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16947

Nekem az volt gyanús, amikor erősebb tüneteim voltak, hogy a vizeletsugár erőssége óránként is tudott változni. Hol teljesen jó volt, hol csordogált. Nem hiszem, hogy a gyulladt prosztata pár óra alatt változtatgatja a méretét, inkább a kismedencei izmok görcsöltek hol jobban, hol kevésbé. Ördögi kör ez, a fájdalomra izomgörcs a reakció, arra erősebb fájdalom, arra még erősebb izomgörcs...

Előzmény: avizabo (16946)
avizabo Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16946
Igen nekem a prosztata jobb lebeny felső részén van az a pont ami nagyon fajdalmas nyomásra! Az emlitett proff azt mondta az hogy kimutatnak bármilyen bakteriumot is önmagaba gyulladasos spektrumok nelkül fehérje genny stb nem sokat jelent! A szexualis életet sem lehet sterilen élni ! A női hüvelyben rengeteg baktérium kolonizál! Ha minden baci ami bekerülhet ilyen gondot okozna akkor kihalt volna már az emberiség! Lehet ebben is valami! Na meg anno velem történt meg de biztos másokkal is ! Az urologián adtak egy poharat menjek a wc be es produkaljak odót tenyésztésre! Elég megalázó mikor kopognak mert más is jönne ! Nem beszélve milyen sterilen tudod a mintát leadni! Ugy hogy erről ennyit! Utana már csak magan uton adtam vetettem mintát ami kulturáltabb volt! De nálam kimutatni semmit sem tudtak!
Előzmény: Avarsavala (16944)
kidette Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16945

nekem azt mondták a gerincsérvemről tevődött át valahogy, és nem kívülről jött be, és valahol azt is olvastam, hogy ez a betegség olyan másodlagos, tehát a testben valahol van egy gyulladás, és ide is átjön belőle, és ezért gyullad be, és ezért fáj. tehát amíg az eredeti nincs kikezelve addig ez is fenn áll. mostanában kezdtem a sumetrolim kúrát, és azzal kicsi javulást tapasztalok, még van hátra pár előjegyzett vizsgálat, de a nyár végén megint elindulok fület, fogat, ereket, bármi mást kivizsgáltatni más orvosokkal mint akik ezelőtt vizsgáltak. a pgy-t is a 4. urulógus találta meg....

Előzmény: avizabo (16943)
Avarsavala Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16944

A legtöbb cikkben azt írják, hogy a krónikus bakteriális prosztatagyulladás mindössze az esetek 5-10%-a, a többi krónikus kismedencei fájdalom szindróma, aminek az okát csak találgatják. Még olyat is olvastam, hogy lehet, hogy nincs is semmilyen szervi gond, csak meghülyültek az idegek ott lent és tovább küldik a fájdalom jeleket.

 

De te azt írtad, fáj, ha a doki megnyomja a prosztatát, szóval nem tudom...

Előzmény: avizabo (16943)
avizabo Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16943
Én egyre inkabb erre hajlok amire céloztál most te is! Nekem gyakran volt a hugycső vége fele bent belül olyan szuró csipó érzés többször is néhány ms percig! Dr nál prosztata vizsgálat alkalmaval is éreztem ezt pont ugy es ott amikor egy bizonyos pontot megnyomott! Tuti van benne ilyesmi is hogy a gyulladas okozta elváltozások helyén hegesedés stb az idegpályara gyakorolhat nyomast vagy valami ilyesmit! Nekem telen sokkal rosszabb! Akkor annyi munkaval nem tudom lekötni magam mint nyáron! Ilyenkor melo mellett is dolgozok! Télen több időm van vele foglalkozni is es jobban oda koncenralok! Annó en is azt gondoltam ez baci vagy gomba tutira! De nem hiszem el hogy hónapokig szedett antibiotikumok stb nem jutnak oda megfelelő mennyisegben! Sajnos ezt lehet olvasni hogy erre hónapokig kell szedni ! Még sem gyógyultunk meg! Sokan injekcio infuzio formaban is kaptak ugy hogy azzal kizart hogy ne jusson oda ! Egy idegen oldalon olvastam egyre inkabb kezdik elfogadni ennel a kronikus formanal is hogy 2 het antibiotikum ha hatastalan nincs ertelme folytatni! Az utóbbi 3 evben meg náthás sem voltam ! Ugy hogy annyira az immunrendszerem nem lehet rossz! Ez a nyavaja még is hullámzik hol elmulik hol elöjön! Mikor gyogyszereket szedtem is ugyan igy volt! En már évek óta nem mergezem magam ! Semmilyen mas betegsegemről nem tudok fizikalisan is toppon vagyok! Azt hiszik beképzeli az ember ! Voltam egy nemigyógyász proffeszornal pár éve ! Elmondtam az édes bús történetem ! Azonnal azt mondta ez higyjem el már ha volt is valami ott anno már akkor sem fertőző! Ennyi antibiotikum stb mindent elintezne! Ő azt mondta ez mar egy allergia reuma szerű dolog ! En mondtam neki nem lehet e meg is ez vagy az megbujva stb! Azt mondta egy izületi gyulladast sem baktériumok okoznak! Ez a proff könyveket ir mindentudas egyetemen tanitott fertőző betegsegek proffja! Ő azt mondta antibiotikumokat kifejezetten ellen javalja mar ennyi kezeles utan! Marad a sajat tapasztalat es megprobalom megjobban lekötni a figyelmemet !
Előzmény: Avarsavala (16942)
Avarsavala Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16942

Azon gondolkoztam, hogy mennyire lehet ez idegi alapú. Például ha biciklizés közben nem védem a bal fülem a huzattól, begyullad az arcidegem, ami megtévesztésig hasonlít a fogfájásra, voltam is feleslegesen vagy háromszor fogorvosnál vele, mire rájöttem, hogy mi ez.

 

El tudom képzelni, hogy itt is valami hasonló folyik. Ha lenne valami normális diagnosztikai eljárás, amivel garantáltan ki lehetne zárni a baktériumos/gombás fertőzéseket, könnyebb lenne. De így, hogy a húgycsövön keresztül minden minta beszennyeződhet...

Előzmény: avizabo (16941)
avizabo Creative Commons License 2019.06.11 0 1 16941
Pontosan! Ugyan arra a problémára hasonló tünetekre más más dolog válik be valamennyire! Sajnos ugy tünik saját magunknak kell kitapasztalni mi válik be!
Előzmény: kidette (16940)
kidette Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16940

nekem is hasonlók a tünetek, viszont én más 'gyógymódot' tapasztaltam ki: eleinte teljes zsacsi vizes ruházás hideg vizes ruhával, ez csökkentette a viszketést, és szűnt az égő érzés is, majd teljesen levonult csak a gátba, a heréknél rendeződött minden. Tehát nekem a meleg nem jött be (éljen a nyár ;)), most napi 2x kb 1-1 óra vizes ruházás és csak a gát és közvetlen környéke, ezen kívül kipróbáltam a szoros gatyát (tudom mindenki ellene van) nekem az is bejött. Azt tapasztaltam, hogy járásnál, mozgásnál dörzsölődnek, melegednek a herék, és utána lesz rosszabb, viszont amikor nem lógnak (fekvésnél) akkor kicsit jobb. Így kipróbáltam a szoros gatya fel amíg lehet (hónaljgatya), és elég jól tart...szóval a lényeg (nálam), hogy ne lógjanak, és járjanak mint a harangnyelve. Hátha valakinek ez is bejön, hiszen látjuk, hogy sokféle a tünete és a 'gyógymódja' ennek a betegségnek, kinek mi jön be.

Előzmény: avizabo (16933)
Avarsavala Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16939

Szoktam minden másnap fekvőbiciklizni legalább 2 órát, de van, hogy 9-et. Remélem, az rendesen átmozgat mindent.

 

Még gondolkozom, hogy elkezdjem-e szedni ezt a gyulladáscsökkentő gyógyszerhalmot, amit összevásároltam, vagy várjak, amíg lesz egy fellángolás.

Előzmény: Ricciardo (16932)
Avarsavala Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16938

Az orvosok mindig azt mondják, hogy a krónikus gyulladás a rák előszobája. Nem tetszik, hogy ennyire nem törődik senki ezzel az egésszel, amikor látható jelei vannak a gyulladásnak, neked a húgycsövön belök, nekem kívül. Aztán majd ha húgycsőrákunk lesz az állandó irritációtól, gondolom, széttárják a kezüket, hogy így jártunk.

Előzmény: avizabo (16937)
avizabo Creative Commons License 2019.06.11 0 0 16937
A vizelet sugárral soha nem volt gond! Allandó vizelesi inger es vizelestől függetlenül folyamatosan égő érzés volt a hugycsőben az első években! Nekem a merevedéssel sem voltak gondok de a magömles utan minden tünet felerősödött akkor is ha tünetmentes időszakban történt! Soha semmi nem tenyeszett ki semmiből ! Ondóból sem prosztata váladékból sem vizeletből sem! Rengeteg tenyésztesem volt állami és magán laborokban is! Std rendelésen mindenhol próbalkoztam de negativ minden! A vizeletben soha fehérje genny vér nem volt !! A bökkenő most jön!! Megtükröztek annó az eredmény lobos hugycső végig normal kalibverrel!! A hugycsőnyilás kivül soha sem volt piros vagy duzzadt! Rohadék egy valami ez! Váladek sem szivargott soha! Minden ellent mond mindennek! Gyulladt hugycső váladékozás es gyulladásos spektrumok nélkül!! Hiába müködik a cerka ha az ember nem mer élvezni mert utána fáj! Úgy hogy pár éve a lesza...m tabletta amit használok! Szedtem én csomó antibiotikum gombaellenes szerek virus ellenest is kaptam semmi értelme nem volt! Gyulladas csökkentő szereknek sem! Amit írtam nálam az enyhít a dolgokon !Nekem ha felerősödnek a tünetek vizelési inger hugycsőéges here fájdalom leginkább baloldalt olyankor a végbélben is ugyan úgy van egy égő érzes! Proktológián is voltam tükröztek de minden negatív volt! Ez a nyávajás mirigy szórja a tüneteit minden fele! Jobbulást!
Előzmény: Törölt nick (16936)
Törölt nick Creative Commons License 2019.06.10 0 0 16936

Mindig könnyen is ürül a vizeleted, ennyi idő után? Bő, erőteljes nagy sugár minden alkalommal v ez is ingázik?! Jobbulást

Előzmény: avizabo (16935)
avizabo Creative Commons License 2019.06.10 0 0 16935
Szia! Nekem soha nem volt vizelet utan csepegés! Az első években olyan ingerem volt folyamatosan hogy cseppen mindjárt a vizelet ! De gyakorlatban szerencsére soha nem volt csepegesem! Prosztata vizsgálatnál volt egy pont a prosztatán amire ha ranyomott a dr szinte lezsibbadt az altestem olyan fajdalommal járt ! A jobb lebeny felső részén volt ez a pont! Igy az évek multával talán annyit javult hogy nem folyamatosan vannak jelen a tünetek mint az első néhány évben! De hiullám vasut a mai napig! Volt hogy hónapokig gomba ellenes étkezést folytattam! Cukros tejes stb dolgokat elhagytam de ugyan ugy hullámzott minden tünet! Az utóbbi pár évben meguntam az egész hülyeseget orvoshoz járást eredménye nem volt! Ami jól esik azt megeszem nem lett rosszabb igy sem! Evente egyszer elmegyek egy control és ennyi! Nem szedek semmilyen gyógyszert több éve már ! Amit előzőleg írtam nálam az jó hatassal van rendszeres sport mozgás és meleg gyógyviz szauna! Termeszetesen akut gyulladasnál szükseges a gyógyszer! De krónikus gyulladas esetén nem sok hozzá szólónál lattam olyat hogy segitett volna! Azt hiszem saját magunknak kell kitapasztalni mi az ami ideig óraig kedvezően hat! Nálam sajnos a magömlés rontja mindig a tüneteket! Bár segítene! Szóval az sem igaz mindenkire amit sok urologus javasol hogy gyakori ürites! Anno azzal is probalkoztam de nekem csak rontott! Jobbulast!
Előzmény: Törölt nick (16934)
Törölt nick Creative Commons License 2019.06.10 0 0 16934

Szia.Irtad h neked már régota van ez a gyulladás. Érdekelne, hogy vizelés utáni csepegésed van e?!

 

Ill bárki írhatna hasznos ötletet h a csepegésen mivel lehetne enyhiteni, mit szedjek rá?! Föleg nyáron baromi idegesitő h napi 2x -3x cserélek alsot mert bebüdösödik.... :(

Előzmény: avizabo (16933)
avizabo Creative Commons License 2019.06.09 0 0 16933
Ha tünetmentes időben van ejak akkor nekem másnap már kezd égni a gát környéke és a hugycső valamint főleg a balhere erzekeny lesz sajog ! Nálam a meleg vagy is a gyógyvíz pont jó hatassal van es ha edzek vagy is verbőseg van akkor a tünetek enyhülnek! Így én évek óta rendszeresen járok szauna es meleg gyógyvízbe! 19 ev alatt úgy mint mindenki én is bejártam csomó urologus nemigyogyasz halom antibiotikum stb stb! Thermoterapia is volt 2003 ban! 1 hónapig sokkal rosszabb lett aztán vissza állt a megszokott helyzetbe! Hol jobb hol rosszabb! A fent emlitett dolgok nálam jó hatassal vannak! Inni soha nem ittam alkoholt kv sem nem is dohányzok tehat ezek nalam kilőve! Én mar oda jutottam ami jól esik megeszem! Semmit sem befolyasol hogy mit eszek! Volt hogy elhagytam ezt azt de ugyan ugy hullámzott az egész! De az is tény nálam hogy a diszkomfort érzes állandó de ha nagyon elfoglalt vagyok nem figyelek annyira rá akkor nem annyira kinoz! Az biztos nálam az ejak rossz hatással van! Ugy tünik sajat magunknak kell kitapasztalni mi az ami javit a helyzeten! Sok közös tünetünk van itt sokunknak még sincs egyseges séma ugyan arra a gondra!
Előzmény: Avarsavala (16931)
Ricciardo Creative Commons License 2019.06.09 0 0 16932
Emlitetted ezt a lepesee tunetet. Erre mindenkepp tornazz, mert a here vezetekek be lehetnwk gyulladva. Most meg nem erzed a mellekhereket, de a folyamatosan ott kozlekedo korokozok begyullaszthatjak az ottani jaratokat. Hogy megerositsd es csokkentsd a gyulladast, mindenkepp mozgasd meg a gattajekot napi szinten egy 15 percet legalabb.
Előzmény: Avarsavala (16931)
Avarsavala Creative Commons License 2019.06.09 0 0 16931

Nálam is így van. Pár hétig tünetmentes voltam, most a héten vissza-visszatért az enyhe gát égés. Napi 1 ejak általában nem okoz gondot, kettőnél már garantáltan jön az égő érzés.

 

Gyanúsított még a termálfürdő is, mintha nem szeretné a meleget.

 

Ami fura még, hogy mozgásra is erősödhet az égés. Ha úgy lépek, hogy az izmok megnyomják az érzékeny részt, érzem, hogy ég a gét, illetve nyom a pénisz töve.

 

A pénisz bőre továbbra is pirosas a húgycső körül, érdemes lenne ezzel bőrgyógyászhoz menni? Még ha jön is utánpótlás a baktériumokból vagy gombából, jó lenne eltüntetni legalább a külső jeleket. Nem mintha nagyon akarnék csajozni ezzel a betegséggel, de ki tudja...

Előzmény: avizabo (16930)
avizabo Creative Commons License 2019.06.09 0 0 16930
En szintén ezt tapasztalom kb 19 éve ! Ejakuláció után rosszabb lesz minden! Szerencsés akinek attól jobb lesz!
Előzmény: Nanaki (16929)
Nanaki Creative Commons License 2019.06.09 0 0 16929

Azt hiszem most már nyugodtan kijelenthetem, hogy az ejakulálás rosszabbat tesz, nem is kicsit. Az elmúlt hetekben, hónapokban pont ezt figyeltem meg, nem lehet véletlen. Ha pl. egy hétig nem csinálom, egész jól vagyok, viszont ha aztán az elkövetkezendő 2-3 napban könnyítek magamon jön az alhasi és vesetájéki fájás. Borzalmas, most is kifeküdtem napozni, és egyszerűen nem bírtam, olyannyira diszkomfortérzetem volt ezeken a helyeken. Szóval én most ezt hanyagolni fogom, meglássuk hová lyukadok ki. Nyilván tudom, hogy nem egészséges, ha az ember önmegtartóztatást fogad, de hát nem is vagyok egészséges. Kicsit talán úgy tudnám ezt elképzelni, hogy ott van az a gyulladt szerv, és minden egyes ejakulálásnál cseszegetem, így soha nem jön rendbe. Azt meg hogy a dokik szerint ilyenkor üríteni kell, hát dugják fel a baromságaikat, egy sem tudott rajtam segíteni, csak találgattak. 

 

Illetve a másik mumus nálam a tejtermékek. Azért itt is kezdek észrevenni különbségeket. Nincs az a isten, hogy az immunrendszerem csinálja azt, hogy 1 hétig tűrhető a bőröm, aztán hirtelen belobban minden, és óriási viszkető kiütések jönnek ki a karomon, arcomon. Már szét vakartam magam. Tegnapelőtt krumplisalátát ettem, mára már húzódik a szakállam alatt a bőröm, viszket, ami tudom már annak a jele, hogy kiütés lesz belőle. Szóval a tejtermékeket is hanyagolni fogom, de már mindent, még amiben tejpor van, azt is.

 

 

watson75 Creative Commons License 2019.06.08 0 0 16928

egyetértek! volt termoterápiám-rohadj meg dr.rácz!- és tuipom is. egyik se ért xart se! egy nagytudásu dr. majoros meg turpot javasolt anno!! azt 50 év alatt csak daganatnál javasolják. ez meg a SOTEn dolgozik! 

Előzmény: Mr. Szemír (16927)
Mr. Szemír Creative Commons License 2019.06.07 0 0 16927

én annyit tudok elmondani általánosságban, hogy amit műtétileg vagy gyógyszeresen megpróbáltam, azoktól mindig csak rosszabb lett. egy idősebb ember mondta nekem: amihez hozzányúlnak, az már sosem lesz olyan, mint előtte. 

Előzmény: Öregember59 (16926)
Öregember59 Creative Commons License 2019.06.07 0 0 16926

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy kinek volt többször faragás. Mennyi ido alatt nő vissza a prosztata?Evek? Hónapok? A doki nekem azt mondta (most voltam nála) hogy döntsem En el, hogy mikor akarom?! Azt is mondta, hogy ha ki faragják, sürgős vizelési ingerem van, akkor bocsánat a kifejezésért, bepisilhetek! Akkor most nem tudom mit csináljak! Kb 10-14 éve szenvedek, 3aljalommal volt prosztata gyulladás. Ebből 2 alkalommal majdnem “meghaltam!!” Igazabol ki akartam vetetni, de nem veszik, mert a TB nem támogatja, csak daganatnal! Magán uton milliós nagyságrend!! Nagyon kivancsi vagyok a válaszokra!!!

Mr. Szemír Creative Commons License 2019.06.07 0 0 16925

érdekes, mert legutóbb azt írtad, hogy flukanazolt kaptál. na most akkor mit? 

Előzmény: rghulkj (16919)
rghulkj Creative Commons License 2019.06.06 0 1 16924

Szerintem, teljesen nem lehet ebből meggyógyulni. Én is csak olyan 95%-on szuperálok... Stressz, hideg, prosztata fórum olvasás...ezek nem kedveznek...

 

Tuti, hogy a fejben is rendet kell tenni. Talán ott a legmaradandóbb a betegség kártétele...

Előzmény: Törölt nick (16921)
Ricciardo Creative Commons License 2019.06.05 0 1 16923

Egyetértek. Nem megfelelőek ezek a vizsgálatok ahhoz hogy kimutasson egy esetleges gombás fertőzést.

Előzmény: Csuklósbusz (16917)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!