Keresés

Részletes keresés

Gilice a gólya Creative Commons License 2015.12.22 0 0 363

Masik 5 tanú is állította. Bíróság elfogadta a rendőr vallomását, de TE OTT VOLTÁL és jobban tudod.

Előzmény: Szabálytalan nicknév 4 (361)
nazuna Creative Commons License 2015.12.22 0 0 362

https://www.youtube.com/watch?v=j34juXrJWqw

I'm looking for a miracle man
That tells me no lies
I'm looking for a miracle man
Who's not in disguise

Idon't know where he'll come from

And I don't know where he's been
But it isn't Jimmy Sinner
Because he's so obscene

Miracle man got busted
Miracle man got busted

Today I saw a miracle man
On TV cryin'
Such a hypocritical man
Born again, dying

He don't know where he's going
But we know just where he's been
It was our little Jimmy Sinner
That I saw on the screen

Miracle man got busted
Miracle man got busted
Miracle man got busted

Miracle man

Miracle man

A devil with a crucifix
Brimstone and fire
He needs another carnal fix
To take him higher and higher

Now Jimmy, he got busted
With his pants down
Repent ye wretched sinner
Self righteous clown

Miracle man got busted
Miracle man got busted
Miracle man got busted
...

Előzmény: Bubbó doktor (359)
Szabálytalan nicknév 4 Creative Commons License 2015.12.21 0 0 361

Ezt én is láttam. Betuszkolták egy fekete autóba, és a sarokhoz érve hatalmas fény világította meg a járművet. Szerencse hogy kevés járókelő volt ép akkor, mert az a fénylő tárgy ami közelített, egy hatalmas meteorit csóvája amint eltalálta a száguldó emberrablókat. Szerencsére Tomi még időben ki tudott ugrani és felattant a 7-es buszra. Én adtam neki vonaljegyet.

Reader62 Creative Commons License 2015.12.21 0 0 360

Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :-)

El nem tudom képzelni.

Bubbó doktor Creative Commons License 2015.12.21 0 0 359

Egy rendőr vallotta: Deutsch Tamást fejére húzott csuklyában vitték ki a drogdiszkóból

Ma zajlott a tárgyalása annak a pernek, amelyet Deutsch Tamás indított Juhász Péter ellen, mivel utóbbi drogosnak nevezte őt tavaly, amikor a Fidesz javaslatot tett a gyerekek, újságírók és politikusok kötelező drogtesztjére. Akkor Juhász azzal érvelt, nevetséges a javaslat egy[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Dr Systole Creative Commons License 2015.12.08 0 0 358

Mindig is voltak problémás elmék:

"- Engem is megvizsgáltak egyszer - mondta egy fiatal férfi -, még régen, amikor egy szőnyeg-ügyből kifolyólag az esküdtszék elé kerültem. Megállapították, hogy gyengeelméjű vagyok. Most elsikkasztottam egy gőz-cséplőgépet, és nem csinálhatnak velem semmit. Tegnap mondta az ügyvédem, hogy ha egyszer már gyengeelméjűnek nyilvánítottak, azzal egy életre meg van csinálva a szerencsém.

- Én már egy szót se hiszek a törvényszéki orvosoknak - jegyezte meg egy intelligens külsejű férfiú. - Mikor egyszer váltót hamisítottam, mindenesetre eljártam a Heveroch doktor előadásaira, és amikor lefogtak, paralitikusnak tettettem magamat, pontosan úgy, ahogy a Heveroch doktor magyarázta. Az egyik bizottsági orvosnak beleharaptam a lábába, kiittam a tintát a kalamárisból, és - tisztesség ne essék szólván, uraim - az egész bizottság előtt odacsináltam a sarokba. De azért, mert az egyiknek megharaptam a lábikráját, tökéletesen egészségesnek nyilvánítottak, és elítéltek.

- Én egyáltalán nem félek az ilyen törvényszéki vizsgálatoktól - közölte Švejk. - Amikor katona voltam, egy állatorvos vizsgált meg, és az is nagyszerűen sikerült."

Volt itt a fórumon is egy nikk aki azzal hencegett, hogy egy bizonyos valamit magától a Dalai Lámától kapott, meg hogy neki olyan igazolása van az elmebetegségéről, hogy bármit is tesz semmit nem tudnak vele csinálni.

Előzmény: Benedek Sándor (357)
Benedek Sándor Creative Commons License 2015.12.07 0 0 357

Hetekkel a késelés előtt a rendőrséghez fordult a londoni merénylő családja

Családja régóta aggódott viselkedése miatt, összevissza beszélt, démonokat látott, sokat füvezett. Tovább »

forrás: Index.hu

Glavingojn Creative Commons License 2013.08.20 0 0 356

Az amerikaiaknál volt alkoholtilalom is, egy idő után úgy döntöttek, hogy több kárt okoz, mint hasznot. A marihuána tekintetében ott is van elmozdulás a legalizálás felé.

Előzmény: Siphersh (353)
Siphersh Creative Commons License 2013.08.20 0 0 355

A törvény alátámasztja azt, hogy a törvény jó?

Gondolom, megérted, hogy vannak, akik egy ilyen önigazoló logikai hurok helyett morális alapon ítélik meg a kérdést, és nekik más a véleményük.

Természetesen nem "kötelező" utánaolvasni a tényeknek, főleg, ha nem érdekel a felelősségteljes hozzáállás.

Az ENSZ hivatalos éves droghelyzet jelentését és a hivatalos statsztikákat "drogpropagandának" nevezed. Vagy rá se kattintottál a két linkre, vagy tudatosan játszod a hülyét. Azt hiszed, hogy a struccpolitika morális mentség? Nem az.

Előzmény: Paulus Brain (354)
Paulus Brain Creative Commons License 2013.08.20 0 0 354

A drogpropaganda nem kötelező olvasmány.

Megvan a magam véleménye, asszem elég világosan leírtam.

A hatályos magyar törvények is alátámasztják az álláspontomat.

Előzmény: Siphersh (353)
Siphersh Creative Commons License 2013.08.11 0 0 353

Már többször is felhívtam a figyelmedet, hogy a tilalom érvényesítésére el lehet költeni a népesség arányában negyvenszer annyit, mint mi, ahogy az USA teszi, és a droghelyzet nem javul, hanem eldurvul.

http://www.huffingtonpost.com/annabelle-buggle/after-40year-fight-illici_b_3623714.html

Az USA ma már világelső a bebörtönzöttek számában, majdnem minden századik amerikai börtönben ül. Olyan módszerekkel üldözik a drogot, mint ha Afganisztánban lennének, és az ország egyes részei kész háborús övezetek.

Az eredmény pedig az, hogy a szervezett bűnvilágnak nagyobb a hatalma, mint valaha, és az amerikaiak sokkal nagyobb arányban drogoznak, mint például a hollandok.

http://www.unodc.org/unodc/secured/wdr/wdr2013/World_Drug_Report_2013.pdf

Csak meg kell nézni a drogháború elmúlt évtizedeinek a tapasztalatait, és nyilvánvaló, hogy nem, erélyesebb hatósági fellépés esetén nem csappanna meg a drogosok száma.

A kérdés csak az, hogy akkor miért nem nézed meg. Nem érdekel, hogy igaz-e, amit mondasz? Csak az érdekel, hogy hogyan hangzik?

Előzmény: Paulus Brain (351)
Random666 Creative Commons License 2013.08.11 0 0 352

Ahol halálbüntetés jár érte, ott se csappan meg a számuk.

Előzmény: Paulus Brain (351)
Paulus Brain Creative Commons License 2013.08.10 0 1 351

Ezzel most kivételesen egyet tudok érteni, több helyen, hatékonyabban kéne razziázni.

Erélyesebb hatósági fellépés esetén megcsappanna a drogosok száma.

Előzmény: Törölt nick (348)
Paulus Brain Creative Commons License 2013.08.10 0 0 350

Sajnos még mindig nálunk rontják a levegőt...

Előzmény: Törölt nick (334)
Paulus Brain Creative Commons License 2013.08.10 0 1 349

http://hvg.hu/itthon/20130809_jobbik_ozora_fesztival

A Jobbik azt szeretné, ha a fesztivált betiltanák, és a büntetőeljárás alá vont külföldieket "néhány évre" kitiltanák Magyarországról. Mirkóczki szerint a vendégek döntő többsége külföldi, akik nyíltan a drogfogyasztást preferálják és népszerűsítik.

Ebben a kérdésben a Jobbiknak adok igazat, sokkal keményebben kéne fellépni a dílerekkel szemben!

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.08 0 0 348

Mit találtak ?  Úgy mint tavaly ? Azért baromira érdemes 50 rendőrt kinntratani, hogy találjanak 10 füves cigit meg 8 tablettát...

ezzel az erővel bárhol, bármilyen szórakozóhelyen razziázhatnának vagy a Balaton soundon is végigpisiltethették volna a résztvevőket

Előzmény: King_of_Giants (346)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.08 0 0 347

A képviselőház által jóváhagyott törvénytervezet az egyes termesztők számára havonta maximum 40 gramm marihuána termelését, illetve gyógyszertárak részére történő értékesítését teszi lehetővé.

Nem egy nagybirtokot feltételez :-))

Előzmény: King_of_Giants (345)
King_of_Giants Creative Commons License 2013.08.08 0 0 346

Mivelhogy már találtak.

Előzmény: Törölt nick (344)
King_of_Giants Creative Commons License 2013.08.08 0 0 345

Komcsik Uruguaiban is

Nem értek egyet vele, de hamár igy, hát legyen

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.08 0 0 344

Vicc.....

Ennél erőszakmentesebb hely kevés van és most 50 rendőr a 40 fokban azzal tölti az idejét, hogy őket ellenőrzi  :-)))))

Ráadásul nem fognak kemény drogokat találni.

Előzmény: Törölt nick (343)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.08 0 0 343

A bigott majmok retteghetnek a házinyulaktól :-))

Rendőrség őrzi a házi nyulakat Ozorán

Alámerültünk a drogos mocsárba, ahol fokozott rendőrségi ellenőrzés tartja fenn a rendet. De hogyan lehet kordában tartani több tízezer békés embert? Tovább »

forrás: Index.hu

Glavingojn Creative Commons License 2013.08.08 0 0 342

Az anarchizmus nem egyenlő a szabályozatlansággal.

Előzmény: nünüke88 (340)
Glavingojn Creative Commons License 2013.08.08 0 0 341

Eddig minden társadalom használt drogokat, s fog is használni. Az meg, hogy éppen melyiket engedélyezik, melyiket tiltják az a politikai helyzettől függ.

Amikor a dohány először Európába került, halálbüntetés terhe mellett tiltották.

Az alkoholt a világ elég nagy részén most is tiltják, ha pálinkát iszol Szaudi-Arábiában és elkapnak, akkor néhány hónapra börtönbe csukhatnak érte. Azt aztán egyáltalán nem értik, hogy lehet olyan vallás, amiben a pap a szertartás keretében iszik alkoholos italt.

Előzmény: Paulus Brain (321)
nünüke88 Creative Commons License 2013.08.08 0 0 340

Csak van néhány fokozat az anarchista meg aközött, akinek még ahhoz is részletes előírás kell, hogyan menjen WC-re.

A normális többségnek kellenek szabályok, de nem az életük minden területére, és a mindent szabályozni akarókat éppúgy a hátuk közepére kívánják, mint az anarchistákat.

Előzmény: tiktalik (327)
Regin__a Creative Commons License 2013.08.07 0 0 339

Bár egyszerű a klub/egyesület alapitás, de nap/napok alatt nem menne

Magánterülethez meg minek? Magánterület amúgy?

Előzmény: nemertemenezt (336)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.07 0 0 338

Előzmény: Törölt nick (331)
Glavingojn Creative Commons License 2013.08.07 0 0 337

A hatóságok szerencsére beszartak a várható botrány miatt.

Előzmény: Paulus Brain (332)
nemertemenezt Creative Commons License 2013.08.06 0 0 336

Rájöttek, hogy a tiltás alapja könnyen kikerülhető:

"Az Index a helyszínen úgy értesült, hogy a szervezők mindenképp megtartották volna az Ozora fesztivált. Mivel a fesztivál egy magánterületen van, így a tulajdonosok és a szervezők klubot alakítanak, a fesztiválra érkezők pedig az egyesület tagjaivá válnak, így jogszerűen tartózkodnak majd a helyszínen, magyarázták."

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2013.08.06 0 0 335

Helyes!

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.06 0 0 334

Szegény AgyPali.... vigasztaljon a tudat, hogy annak a tizezer belépőjegy-tulajdonosnak a 90%-a külföldi. Tehát ez a rengeteg ember mind a liberális nyugatot rombolja morálisan, mert hazamegy és otthon folytatja a züllést.

Előzmény: Paulus Brain (332)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!