Csináltattál HIV-tesztet is? Nem kizárt, hogy "meglepett" mással is, aki ennyire felelőtlenül él nemi életet, mint ő, összeszedhetett már egy sor nyavalyát.
Jogi útra akkor terelném, ha kiderülne, hogy HIV-vel is fertőzött, mert akkor életveszélyes másokra, amúgy a megaláztatás miatt hagynám.
Alkalmi kapcsolatban szerintem használj gumit, nemcsak a heteró párokat védi a nemkívánt terhességtől. Jó az efféle fertőzések ellen is.
Ilyen perben még kétséget kizáróan nem lehetett bizonyítani, hogy kitől kapta el. Sajhető, valószínű, de nem éri el az ítéleti bizonyosságot. Lásd AIDS-es pere, aki két nőt fertőzött meg a vád szerint, már másodszor van hatályon kívül helyezve, mindenki unja már a pert.
Erre konkrét büntetőjogi tényállás is létezik. Kérdés persze, hogy valójában mivel is fertőzött meg. Hosszadalmas gombás fertőzés nyilván nem esik olyan szigorúan a latba, mintha mondjuk HIV vírussal fertőzött volna meg.
Na persze bizonyítani is kell ám ... ezt mondjuk orvosi papírokkal megteheted. Csak a partnered oda adja-e az orvosi papírjait ...
Egy fickó elmegy AIDS-szűrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért. - Uram, ön homoszexuális? - kérdi az orvos. - Igen, az vagyok. - Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt. Az ürge nagyon berezel: - Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság? A doki gondolkodik, majd így szól: - Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie: tegyen ki 1 liter tejet 4 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rohadt savanyú káposztát . Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul. Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz: - Na, de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje? - Most legalább megtanulja a kis buzi, hogy mire való a segge.
Közel 30 éves Budapesti homoszexuális férfi vagyok. Az egyik korábbi patrtnerem egy szexuális aktus alkalmával, hímtagjával olyan mértékben megfertőzött, hogy azóta is orvoshoz járok a folyamatos gombás fertőzésem és az intim tájékaimról áradó kellemetlen szagok miatt. A közösülés kettőnk megegyező akarata alapján történt, de én csak annak tudatával engedtem Őt magamba hatolni, hogy úgy tudtam semmiféle fertőző betegségben nem szenved. Mint kiderült, Ő tudott a saját fertőzéséről de a várható élvezetre tekintettel ezt nem közölte velem. Kérdésem, hogy van-e valamilyen büntetőjogi következménye a fent leírt -a fertőző részéről történt- magatartásnak?